Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

iPhone 15:n huhutaan varastavan toisen suuren iPhone 14 Pron ominaisuuden

Seuraava artikkeli auttaa sinua: iPhone 15:n huhutaan varastavan toisen suuren iPhone 14 Pron ominaisuuden

Mitä enemmän kuulemme siitä, sitä enemmän perus-iPhone 15 kuulostaa toiselta iPhone 14 Pron versiolta. Kiinalaiselle sosiaalisen median sivustolle Weibo julkaistu uusi vuoto väittää, että iPhone 15:n ja iPhone 15 Plus:n selässä on himmeä lasi, mikä antaa niille samanlaisen ulkoasun kuin uusimmat iPhone Pro -mallit.

Muutamien viimeisten iPhone-sukupolvien ajan himmeä lasiselkä on ollut yksinomaan Pro-malleissa, koska se antaa niille selkeän visuaalisen tyylin ja antaa niille mahdollisuuden nojata hieman syvemmälle silmiinpistävissä väreissään. Jos vuodon tiedot pitävät paikkansa, iPhone 15:n ja sen Pro-version eroja ei välttämättä ole helppo erottaa, kun ne julkaistaan ​​myöhemmin tänä vuonna.

Joe Maring / Digitaalitrendit

Monet fanit ovat pyytäneet, että himmeä lasi esitettäisiin perusmalleissa siitä lähtien, kun se esiteltiin Pro-malleissa. Huurrelasi on yleensä vahvempaa kuin himmeämättömät kollegansa, joten iPhone 15 saattaa olla yksi vahvimmista perusmallista iPhoneista tähän mennessä. Se on edelleen vaarassa särkyä ja halkeilla, aivan kuten kaikki lasitaustaiset puhelimet, mutta himmeän lasin paremman kestävyyden ansiosta iPhone 15 on todennäköisesti paljon kestävämpi kuin iPhone 14.

Kuten edellä mainittiin, himmeä lasi ei ole ensimmäinen iPhone 14 Pron ominaisuus, jonka kanssa iPhone 15:n perusversion huhutaan julkaistavan. IPhone 14 Prossa on Applen ensimmäinen Dynamic Island, joka toimii jonkinlaisena aina päällä olevana ohjauskeskuksena, ja huhutaan, että perusmallissa iPhone 15 on oma Dynamic Island. Jos molemmat näistä ominaisuuksista ovat matkalla iPhone 15:een, näyttää siltä, ​​​​että se saattaa tuntua uudelta (ja halvemmalta) iPhone 14 Prolta.

Tämä on ensimmäinen kerta vähään aikaan, kun olemme nähneet niin monia Pro-yksinomaisia ​​ominaisuuksia siirtyvän iPhonen perusmalliin. Toivottavasti Applella on suuria suunnitelmia iPhone 15 Prolle, jotta se erottuisi perusmallista, koska perusmalli on jo muotoutumassa melko vaikuttavaksi.

🔥 Empfohlen:  YouTube TV siirsi suuren kanavan 15 dollaria kuukaudessa maksavaan lisäosaan