Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

iPhone katosi joessa 10 kuukaudeksi, ja se yhdistyi omistajan kanssa, ja se toimii edelleen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: iPhone katosi joessa 10 kuukaudeksi, ja se yhdistyi omistajan kanssa, ja se toimii edelleen

Apple kertoo, että sen uusimmat iPhonet on rakennettu kestämään jopa 30 minuuttia jopa kuuden metrin vedessä.

Joten kuvittele Owain Daviesin yllätys, kun hän huomasi, että hänen oma iPhonensa toimi edelleen makattuaan joessa 10 kuukautta.

Ehkä vieläkin merkittävämpää on, että puhelin löydettiin ja luovutettiin takaisin Daviesille, joka oli pitkään luopunut toivosta nähdä sitä enää koskaan menetettyään sen kanoottimatkalla Gloucestershiressä, Englannissa viime kesänä.

Miguel Pacheco löysi Daviesin iPhonen ollessaan veneilemässä perheensä kanssa. Jakaessaan merkittävän tarinan BBC:n kanssa Pacheco sanoi, että puhelin näytti huonolta, joten hän oli vakuuttunut siitä, että se ei koskaan käynnisty. Hän kuitenkin ajatteli, että siinä saattaa olla omistajalle tärkeää sisältöä, joten hän vei luurin kotiin, kuivasi sen ja laittoi sen lataukseen.

Hänen hämmästyksensä puhelin käynnistyi.

IPhonen näytönsäästäjä näytti päivämäärän 13. elokuuta, jolloin laite putosi veteen. Siinä oli myös valokuva nuoresta parista. Pacheco julkaisi kuvan sosiaalisessa mediassa, ja tuhansien jakojen jälkeen omistajan henkilöllisyys lopulta varmistettiin.

Kun puhelin oli nyt takaisin hallussaan, Davies selitti, että hän menetti laitteen, kun hän kaatui veteen yrittäessään nousta kanootissaan.

“Puhelin oli takataskussani, ja heti kun olin vedessä, tajusin, että puhelin oli poissa”, hän kertoi BBC:lle.

Samankaltaisessa kuuden vuoden takaisessa tarinassa miehen iPhone 4 selvisi jotenkin 18 kuukautta – kyllä, 18 kuukautta – upotettuna jäiseen järveen, vaikka vaikea tapaus, jossa se oli, saattoi auttaa.

Äskettäin mies ryhtyi radikaaleihin toimiin ja sukelsi jäätävään veteen pelastaakseen iPhonensa, jonka hän oli pudottanut muutama tunti aiemmin. Ohikulkija tallensi videon dramaattisesta hetkestä, jonka omistaja hyppäsi veteen hakemaan puhelimensa. Ja kyllä, se toimi edelleen.

🔥 Empfohlen:  Google tekee yhteistyötä ADT:n kanssa uuden älykkään kodin turvajärjestelmän käynnistämiseksi