Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

iPhone voisi olla Applen seuraava tilauspalvelukohde

Seuraava artikkeli auttaa sinua: iPhone voisi olla Applen seuraava tilauspalvelukohde

Applen kerrotaan työskentelevän iPhonen tilauspalvelun parissa, Bloomberg raportoi tänään. Palvelun avulla käyttäjät voivat maksaa iPhonestaan ​​tilaussuunnitelmalla, kuten Applen iPhone-päivitysohjelma jo toimii, mutta se tuo mukanaan myös muita kannustimia, kuten Apple One. Sen huhutaan julkaistavan joko heti vuoden lopussa, mahdollisesti iPhone 14:n kanssa, tai vuoden 2023 alussa.

Bloomberg raportoi, että Apple ei tarjoa suunnitelmaa, jossa iPhonen hinta on jaettu 12-24 erän jakoon. On mahdollista, että Apple voisi kokeilla vuokramallia, kuten Raylon kaltaisten yritysten kanssa on nähty, jossa puhelin vuokrataan tietyksi ajaksi ja palautetaan sitten vastineeksi päivityksestä. Se ei olisi ennennäkemätön, mutta se eroaisi iPhonen päivitysohjelmasta, joka toisi silti arvoa, jos Apple päättää tarjota molempia samanaikaisesti. Yksityiskohdat ovat kuitenkin niukkoja, sillä ohjelmaa ei ole vielä viimeistelty.

Älypuhelimet palveluna

Applen siirtyminen tilauspalveluun ei olisi ennennäkemätön. Yritys on siirtänyt paljon iPhonessasi tulevasta tilauksesta. Apple Music, Apple Fitness, Apple TV tulevat kaikki mieleen – miksi et lisää itse iPhonea tähän luetteloon? Älypuhelimet eivät ole enää mystiikan räjähdysvälineitä, mutta ne ovat silti tarpeeksi tärkeitä, jotta haluat sellaisen aina mukanasi.

Se ei ole ensimmäinen suunnitelma, joka yhdistää puhelimen palvelujen rinnalle. Googlen Pixel Pass, joka julkistettiin Pixel 6:n ja Pixel 6 Pron kanssa, tuo mukanaan myös operaattoripalvelun ja tilaukset tärkeimpiin Google-palveluihin. Olisiko Apple voinut saada inspiraatiota siitä? Se ei ole epätodennäköistä.

Kyynisemmin sanottuna ihmiset pitelevät älypuhelimiaan pidempään kuin koskaan. Apple tietää sen. Yritys myy erittäin hyviä älypuhelimia ja pitää ne ajan tasalla vuosia peräkkäin. Tilaussuunnitelma pitää käyttäjät mukana päivityssyklissä ja saisi heidät ostamaan Applelta ikuisesti vähällä ajattelulla.