Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ipsos iSay Review 2023: plussat, miinukset ja realistiset tuloodotukset

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ipsos iSay Review 2023: plussat, miinukset ja realistiset tuloodotukset

Jos etsit helppoa tapaa ansaita ylimääräistä rahaa verkossa, olet todennäköisesti nähnyt sen kirjoittaneen sen maksulliset online-kyselyt ovat yksi tällainen tapa edetä.

Pääset alkuun muutamassa minuutissa, etkä vaadi erityisiä taitoja tai edes aikaisempaa kokemusta. Yksinkertaisesti sanottuna jaat mielipiteesi suosituista brändeistä, tuotteista ja palveluista, ja vastineeksi ansaitset muutamasta sentistä muutamaan dollariin. [per survey] ajastasi.

Ipsos iSay -katsauksessamme testasimme kyselyalustan perusteellisesti selvittääksemme, onko sivusto järkevä sinulle.

Tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää kyselysivustosta ennen rekisteröitymistä alustan helppokäyttöisyyden tutkimisesta ja kaikkien sen ominaisuuksien selaamisesta, tietosuojahuolien tarkistamiseen ja tulovaatimusten tarkasteluun.

Mikä on Ipsos iSay?

Ipsos iSay on markkinatutkimusjätti Ipsosin omistama ja ylläpitämä online-kyselyalusta.

Vuonna 1975 Pariisissa Ranskassa perustettu Ipsos tekee yhteistyötä yli 5 000 asiakkaan kanssa tehdäkseen vuosittain 70 miljoonaa tutkimusta, jotka tavoittavat osallistujia yli 100 maassa.

iSayn idea on yksinkertainen: käyttäjät täyttävät kyselyitä ja osallistuvat tiettyihin toimiin auttaakseen Ipsosia ymmärtämään paremmin, mitä kuluttajat haluavat. Vastineeksi arvokkaasta mielipiteestäsi saat pisteillä, jotka voit lunastaa ilmaiset lahjakortit tai käteisellä.

Onko Ipsos iSay laillinen?

Ipsos iSay on yhtä laillinen kuin mikä tahansa muu huomionarvoinen kyselyalusta verkossa. Ipsos-konsernilla on A+ luokitus Better Business Bureaun (BBB) ​​kanssa ja sillä ei ole yhtään ratkaisematonta valitusta.

Lisäksi ne ylläpitävät vahvaa 4,2 tähden luokitus (5.0:sta) Trustpilotissa.

Ipsos iSay -sovellus on huomattavasti heikompi: 2,9 tähteä Google Playssa ja 1,9 tähteä Apple App Storessa. Tämä johtuu osittain kielteisistä arvosteluista, jotka pyörivät häiriöllisen kyselyn käyttöliittymän ympärillä ja kyvyttömyydestä käyttää sovellusta vaakatilassa.

Viime kädessä käyttäjien pitäisi odottaa ansaitsevansa pisteitä ja saavansa maksuja mainostetulla tavalla.

Kuinka Ipsos iSay toimii

Kuten useimmat muutkin kyselysivustot, iSay vaatii sinua luo jäsenprofiili kirjautumisprosessin aikana.

On normaalia, että he pyytävät sinua vastaamaan kysymyksiin, jotka koskevat näennäisesti henkilökohtaisia ​​demografisia tietoja.

Ikä, sukupuoli, sijainti, siviilisääty ja huollettavien lasten määrä ovat vain muutamia niistä monista alueista, joita he voivat koskea profilointitutkimuksessaan.

Lisäksi vastaat useisiin muihin luokkiin kuuluviin profilointikyselyihin, kuten matkailuun, teknologiaan, henkilökohtaiseen hygieniaan, kotiin ja puutarhaan sekä yleisiin kulutustietoihin.

Vastauksesi tallennetaan alle Profiilini ja niitä käytetään yhdistämään sinut asiaankuuluviin tutkimuksiin kyselyn esivalintaprosessin aikana. Niitä voidaan muuttaa tai poistaa milloin tahansa.

Erityisesti Ipsos iSay on virtaviivaistanut alustaansa viime vuosina. Aiemmin saatavilla olevat ominaisuudet, kuten kyselyt, kilpailut ja niiden kanta-asiakasohjelma, on poistettu.

Toisin kuin muut alustat, jotka tarjoavat joukon tapoja kerätä pisteitä, Ipsos iSaylla on nyt vain kaksi tapaa ansaita rahaa: suorittaa maksullisia kyselyitä ja ohjata ystäviä ja perheenjäseniä sovellukseen.

Arvostelijan huomautus:

Jos henkilö ei siedä puolittain korkeaa toleranssia henkilötietojen jakamiseen (tosin nimettömästi) tutkimusyritysten kanssa, en suosittele maksullisten verkkokyselyiden suorittamista. Sama koskee iSayä. Arvostan iSayssa sitä, että he ovat hyvin selvillä siitä, kuinka he käyttävät ja kenen kanssa he jakavat tietojasi (mikä ei pidä paikkaansa monilla muilla alustoilla).

Maksulliset kyselyt

Rekisteröitymisprosessin ja profilointikyselyiden suorittamisen jälkeen voit aloittaa heti ”oikeiden” kyselyiden suorittamisen pisteiden ansaitsemiseksi.

Aktiivisen jäsenprofiilisi käytettävissä olevissa kyselyissä jaetaan arvioitu suoritusaika ja pistemäärä, jonka voit odottaa ansaitsevan (enintään).

Ei ihme, mitä pidempi arvioitu valmistumisaika, sitä enemmän iSay-pisteitä olet yleensä oikeutettu ansaitsemaan.

Kyselyt alkavat usein useilla kelvollisilla kysymyksillä varmistaaksesi, että sopisit kyselyyn.

🔥 Empfohlen:  Messenger ei lähetä viestejä? Parhaat korjaukset

Muistaa:

Rekisteröitymisen yhteydessä täytettyjä tietoja käytetään yhdistämään käyttäjät kyselyihin, jotka voivat olla heille tärkeitä. Kysymys kyselyiden alussa auttaa karsimaan edelleen epäolennaisia ​​osallistujia.

Seulonnan jälkeen käyttäjät täyttävät edessään olevan kyselyn. Kyselyt voivat olla pituudeltaan yhdestä kymmeniin kysymyksiin, ja niiden täyttäminen kestää vain minuutista 30 minuuttiin tai enemmän.

Kysymykset esitetään useissa eri muodoissa, mukaan lukien:

 • Monivalinta
 • Valitse kaikki jotka sopivat
 • Vastaava
 • Raahaa ja pudota
 • Tai jopa lyhyitä vastauskenttiä.

Lisäksi joissakin tutkimuksissa kysytään, onko osallistuja mukava päästää verkkokameraansa (mittaamaan fyysistä vastausta kehotteeseen) vai olisiko hän valmis lataamaan kuvan tuotteista. [in use] valituissa olosuhteissa.

Nämä ovat valinnaisia ja ne voidaan hylätä joka kerta, mutta se voi olla vaivan arvoista, koska heidän usein on keskimääräistä korkeampi ansaintapotentiaali.

Ansaitut pisteet toimitetaan yleensä heti kyselyn päätyttyä, mutta verkkosivustolla kerrotaan, että pisteen hyvitysprosessin loppuun saattaminen voi kestää muutaman päivän.

Arvostelijan huomautus:

Olen suorittanut kymmeniä kyselyitä alustalla, ja henkilökohtainen kokemukseni on, että minut seulotaan 5–10 prosentista kyselyistä vastattuani ensimmäisiin päteviin kysymyksiin. Ansaitsen yleensä 5 pistettä ajastani.

Tämä on tietysti turhauttavaa käyttäjänä, mutta arvostan sitä, että minut hylätään tutkimuksesta kyselyprosessin varhaisessa vaiheessa (mikä pätee varmasti moniin kilpaileviin kyselyalustoihin).

On kaksi muuta skenaariota, jotka kohtaan usein.

 1. Suoritan suuren osan tutkimuksesta ja saan osan kyselyn alussa mainostetuista pisteistä.

Vaikka heidän usein kysytyissä kysymyksissään ei ole mitään, mikä erityisesti käsitteleisi tätä ilmiötä, arvelen, että käyttäjä voi jättää kyselyn pois, jos käy ilmi, että tulevista vastauksista ei ole mitään tai on vain vähän hyötyä asiakkaalle.

Sen sijaan, että hylättäisiin osallistujan kokonaan, iSay näyttää mieluummin myöntävän osan käytettävissä olevista pisteistä palkkiona käyttäjälle. Tämä on alustan ehdoton ammatti.

Arvioisin, että tämä osittainen pisteiden antaminen tapahtuu 30–40 prosentissa kyselyistä, joita yritän.

 1. Täytän koko kyselyn tai suurimman osan kyselystä ja saan täyden ilmoitetun pistemäärän.

Jokaisen kyselyn yläosassa on edistymisosoitin, joka näyttää kuinka monta prosenttia kyselystä olet suorittanut, mutta se liikkuu epäselvästi ja voit vain arvioida kuinka monta kysymystä sinulla on jäljellä. Arvioin saavani täyden ilmoitetun pistemäärän noin 50 %:ssa täyttämistäni kyselyistä.

Ansaintamahdollisuus

Suuren kyselytutkimuksen otoskoon aikana käy selvästi ilmi, että kohtuulliset tuloodotukset Ipsos iSay -kyselyiden suorittamisesta ovat 3–5 dollaria tunnissa.

Arvostelijan huomautus:

Olen jatkuvasti ansainnut noin 5 dollaria tunnissa osallistumalla kyselyihin iSaylla, mutta on joitain tärkeitä määritteitä, jotka sinun pitäisi tietää tästä luvusta.

1. Törmäät kyselyn saatavuusrajoituksiin.

Olen yleensä oikeutettu 5-10 kyselyyn päivässä, joskus enemmän, tuskin koskaan vähemmän.

Erityisesti olen naimisissa ja minulla on kaksi pientä lasta. Tämä tarkoittaa, että kuulun todennäköisesti tiettyjen mainostajien haluttuun kohdedemografiseen joukkoon ja olen siten kelvollinen keskimääräistä suuremmalle määrälle kyselyitä. Väestötietosi vaikuttavat todennäköisesti siihen, kuinka moniin olet oikeutettu.

Keskiarvolla 75 pistettä voin tehdä kyselyitä vain yhdestä kahteen tuntia ennen kuin poltan käytettävissäni olevat kyselyt. Joskus tarkistan muutaman tunnin kuluttua ja uusia kyselyitä ilmestyy, mutta niin ei aina ole. Pohjimmiltaan on olemassa realisoitumaton yläraja sille, kuinka paljon voit ansaita päivässä, enkä odottaisi tämän luvun ylittävän 10 dollaria.

2. En näe usein tutkimuksia, joiden arvo ylittää 200 pistettä.

Jos täytät tietyt kriteerit, sinulla voi olla korkeamman tulotason mahdollisuuksia. Tämä on tauko muista kyselyalustoista, joissa kyselymahdollisuuksia voi olla jopa 50 dollaria (tai enemmän), mutta mikään sivusto, joka lupaa näitä jatkuvasti, ei ole totuudenmukainen.

🔥 Empfohlen:  Swagbucks Live Review | Sen arvoinen?

3. Suurin ansaintapotentiaali liittyy johdonmukaisuuteen.

Pitäisi kohtuudella odottaa ansaitsevansa vain muutaman dollarin päivässä, mutta se voi kasvaa mielekkääksi kokonaissummaksi kuukauden aikana. Sinulla on esimerkiksi 30 minuutin metromatka kahdesti päivässä kouluun, töihin tai minne tahansa. Ansaitset 4 dollaria molemmilta osin ja onnistut osallistumaan kahdesti viiden päivän työviikon aikana. Sinulla on 32 dollaria kuun lopussa näytettäväksi ponnisteluistasi.

Se ei ole elämää muuttava raha, mutta se voi riittää kattamaan suoratoistotilauksen tai matkapuhelinlaskusi.

Aiheeseen liittyvät: 190 sivuhustleideaa ylimääräisen rahan ansaitsemiseen vapaa-ajallasi

Viittaukset

Koska iSay poistaa aiemmin pidetyt kilpailut, Polls-ominaisuuden ja niiden kanta-asiakasohjelman, toinen ja ainoa käytettävissä oleva pisteen ansaitsemistapa on mahdollisuus suositella ystävää.

Jos ystäväsi tai perheenjäsenesi rekisteröityy linkkisi kautta ja täyttää kannustetun kyselyn – ei oletusarvoisen profilointikyselyn, jonka kaikki täyttävät rekisteröityessään – sinulle myönnetään 100 pistettä. (Jokainen onnistunut viittaus ansaitsee 1 dollarin.)

Kuukausittainen enimmäismäärä on 10 viittauskäyttäjää, joten et saa hyvitystä, jos viittaat sen enempää.

Kuinka rekisteröityä

Ipsos iSay -tilin luominen on helppoa. Yksinkertaisesti mene heidän verkkosivuilleen (affiliate link) ja luo tili.

Jos käytät mobiililaitetta, etusivulla on linkkejä vastaaviin sovelluskauppoihin. Selailisin heidän kotisivunsa sovelluskaupoista etsimisen sijaan, koska siellä on usein knock-off-sovelluksia, jotka yrittävät jäljitellä virallista iSay-sovellusta.

Ipsos iSay ei tällä hetkellä tarjoa minkäänlaista bonuskoodia tai viittausbonusta käyttäjä.

Jokainen henkilö tai verkkosivusto, joka mainostaa sitä, on huijaus.

Sisältömme on lukijatukea, joten ansaitsemme 100 pistettä, jos päätät kokeilla Ipsos iSayta linkkimme kautta. Asiakassuhdettasi arvostetaan suuresti.

Kuinka lunastaa Ipsos iSay Rewards

Yksi iSayn mukavimmista asioista on, että sitä on typerän helppo käyttää. Kojelaudassa on vain kolme välilehteä, ja jos siirryt Palkinnot -välilehti, näet helposti kolme tapaa lunastaa kovalla työllä ansaitut pisteet.

1. Lunasta pisteet käteiseksi

Lunastustoivomukseni, kun minulla on tarpeeksi pisteitä, siirryn Palkinnot-välilehden Rahansiirto-osioon ja valitsen käteisen PayPaliin.

Ei ole kannustimia säästää suuremmalla talletussummalla, joten nostan kotiutuksen aina, kun saavutan vähimmäisrajan (tällä hetkellä 510 pistettä 5 dollarilla PayPal-varoilla).

PayPalin kotiuttamisen yksi haittapuoli on, että maksupyynnön ja tilillesi saapuvien varojen välillä on huomattava 1–3 viikon viive. Tämä on huomattavasti hitaampaa kuin muut tämän alan sivustot, mutta rahat tulevat lopulta. Jos haluat nopeampia maksuja, alla oleva lahjakorttivaihtoehto voi olla parempi vaihtoehto.

*PayPal-maksuissa näyttää olevan nimellinen 10 pisteen tapahtumamaksu. Lahjakorttien lunastukset eivät sisällä tätä maksua.

2. Lunasta pisteitä lahjakortteihin

iSay tarjoaa kotiutuksia useille suosituille kauppiaille, mutta vaihtoehtojen määrä on jonkin verran rajoitettu. Tällä hetkellä voit lunastaa pisteesi lahjakortteihin seuraavissa paikoissa:

 • Amazon
 • Lowen
 • Grubhub
 • DoorDash
 • Virtuaalinen Visa Prepaid -kortti
 • Kohde
 • Starbucks
 • ROBLOX

Digitaaliset lahjakortit toimitetaan välittömästi tiedoissa olevaan sähköpostiosoitteeseesi.

3. Lahjoita pisteitä hyväntekeväisyyteen

Lopuksi, iSay tarjoaa tavan lahjoittaa ansaitsemasi pisteet Ipsos Foundationille – voittoa tavoittelemattomalle 501(c)(3) -järjestölle, joka keskittyy koulutusprojekteihin heikommassa asemassa oleville nuorille ympäri maailmaa.

Perustamisestaan ​​vuonna 2014 lähtien Ipsos-säätiö on rahoittanut 67 lasten koulutushanketta 34 maassa yhteensä yli 1,8 miljoonalla eurolla.

Lahjoituksen vähimmäisraja on vain 200 pistettä (2 dollarin tehokas lahjoitus).

Ipsos iSay -vaihtoehdot

Ipsos iSay on yksi monista markkinatutkimukseen keskittyvistä alustoista verkossa, ja jokaisessa on hyvät ja huonot puolensa, jotka saattavat tehdä niistä aikasi arvoisempia. muu tutkimussivustot sisältää:

🔥 Empfohlen:  Onko Intel Arc A750 hyvä?

Merkkitutkimukset. Tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja johdonmukaisen valikoiman kyselymahdollisuuksia, mikä voi johtaa nopeampiin tuloihin kuin iSay. Heillä on myös laaja valikoima lunastusvaihtoehtoja. Keskimääräinen maksu per kysely on kuitenkin yleensä pienempi kuin iSay, mikä tarkoittaa, että saatat joutua suorittamaan useampia kyselyitä saavuttaaksesi samat tulot.

Kysely Junkie. Tunnettu laajasta kyselyaihevalikoimastaan, joka tarjoaa kiinnostavamman kokemuksen kuin iSay. Survey Junkiella on kuitenkin yleensä tiukemmat pätevyyskriteerit tutkimuksia varten, mikä voi johtaa korkeampiin hylkäysmääriin.

Swagbucks. Tarjoaa enemmän ansaitsemismahdollisuuksia kyselyiden lisäksi, kuten videoiden katselu, pelien pelaaminen tai verkko-ostokset, mikä tarjoaa monipuolisemman kokemuksen kuin iSay. Toisaalta aktiviteettia kohden ansaittujen palkintojen arvo voi olla pienempi, ja tarpeeksi pisteiden kerääminen käteisellä tai lahjakorteilla voi kestää kauemmin.

Alustan maksut Vähintään useita tapoja ansaita pisteitä kanta-asiakasohjelma Rekisteröidy bonusmaksut käteiseksi
Ipsos iSay 5 dollaria Ei Ei Ei Joo
Merkkitutkimukset 10 dollaria Joo Joo $1 Joo
Kysely Junkie 5 dollaria Joo Ei Ei Joo
Swagbucks 3 dollaria Joo Ei 10 dollaria Joo

UKK

Monet näistä vastauksista löytyvät hajallaan Ipsos iSay -arvostelussa, mutta olemme koonneet tähän joitain usein kysyttyjä kysymyksiä siltä varalta, että ne jäivät huomaamatta.

Onko Ipsos iSay huijaus?

Ipsos iSay on yhtä turvallinen käyttää kuin mikä tahansa muu vakiintunut maksullinen tutkimusalusta. Vuonna 1975 perustettu Ipsos on yksi maailman suurimmista markkinatutkimusyrityksistä, jolla on lähes 20 000 työntekijää 89 eri maassa.

Kuinka paljon voit ansaita iSaylla?

Ipsos iSay -käyttäjät voivat odottaa ansaitsevansa keskimäärin 0,25–0,75 dollaria kyselyä kohden.

Hylätyt käyttäjät ansaitsevat yleensä vähintään 0,05 dollaria seulontakysymyksiin vastaamisesta, ja joistakin kyselyistä maksetaan yli 200 pistettä (tai 2 dollaria) kyselyn täyttämisestä. Korkeammat ansaintamahdollisuudet, jos sellaisia ​​on, ovat harvinaisia.

Mikä on vähimmäismaksun määrä?

Voit lunastaa tulosi lahjakorteilla tai PayPal-käteisellä vain 500 tai 510 pisteellä.

Vanhenevatko iSay-pisteet koskaan?

Pisteesi eivät vanhene niin kauan kuin pysyt aktiivisena Ipsos iSayn jäsenenä. Jos lopetat jäsenyytesi tai sinut poistetaan käytöstä passiivisuuden vuoksi, pistetilisi suljetaan ja kaikki käyttämättömät pisteet menetetään.*

*Tilit, jotka eivät ole napsauttaneet kyselylinkkiä 6 kuukauteen, voidaan poistaa käytöstä.

Onko Ipsos iSay sen arvoinen?

Yleisesti ottaen maksulliset kyselyt ovat ei niin hauska tapa ansaita ylimääräistä rahaa vapaa-ajallasi. Mutta ne ovat laillisia, ja voit viedä kotiin muutaman ylimääräisen taalan joka kuukausi ponnisteluistasi.

Erittäin johdonmukainen Ipsos iSay kyselyyn osallistujat voivat ansaita 50–100 dollaria kuukaudessa, mutta tämä tarkoittaa, että kyselyihin osallistuminen kestää keskimäärin tunnin.

Varmasti on muitakin tapoja ansaita rahaa verkossa joiden tulot ylittävät huomattavasti maksettujen kyselyjen suorittamisen, mutta nämä mahdollisuudet voivat vaatia fyysistä työtä tai taitoja, joita sinulla ei yksinkertaisesti ole.

Loppujen lopuksi Ipsos iSay on yksi parhaista markkinatutkimusalustoista. Sen yksinkertaisuus tekee siitä helpon käyttää, ja tulot ovat samat kuin muiden kyselyn tarjoajien.

Jos maksulliset kyselyt sopivat sinulle, iSayn pitäisi olla yksi ansaintaohjelmasi.

Aiheeseen liittyvä: Honeygain-arvostelu: Kuinka olen tienannut 2 000 dollaria myymällä käyttämättömän internetini