Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Isompi.Parempi.Käynnistä! Uusia tapoja ymmärtää (ja myydä paremmin) kilpailu

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Isompi.Parempi.Käynnistä! Uusia tapoja ymmärtää (ja myydä paremmin) kilpailu

Kesän kunniaksi ajattelimme tehdä ripaus aivan erityisillä Helium 10 -päivityksillä.

Jos et ole koskaan osallistunut Bigger.Better.Launch! webinaari, odota herkkua. Tämä kuukausittainen sarja on tilaisuutesi olla ensimmäinen jonossa peliä muuttavien Helium 10 -ominaisuuksien ja uusien myyntimahdollisuuksien suhteen, joista kilpailijasi eivät tiedä.

Vihje: Bigger.Better.Launchin osallistujat! ovat todennäköisesti ensimmäiset, jotka tietävät eksklusiivisista alennuksista – lisää niistä alla…

Isompi.Parempi.Käynnistä! korostaa Helium 10:n huippua, mukaan lukien:

 • UUDET Helium 10 -työkalut, joita et halua missata
 • Päivitetyt ominaisuudet perustuvat palautteesi
 • Päivitetyt resurssioppaat ja alennusmahdollisuudet
 • Ja niin. Paljon. Lisää.

Katso videon uusinta!

Tässä kuussa autamme sinua tarkastelemaan tarkasti opiskelu kilpailuasi, markkinaosuutesi mittaaminen vastaan kilpailijasi ja viime kädessä voittaminen sinun kilpailusi!

Työkaluilmoitus! Hanki maaseutu Market Tracker 360:lla

Miksi Market Tracker 360 johtaa heinäkuun Bigger.Better.Launchin maksutta? No yksinkertaisesti sanottuna se on a valtava Helium 10 -perheen lisäys. Olemme käyttäneet Heliumin 10 vuoden tietojen jalostusta yhdessä tunnettujen markkina-analyysikykyjemme kanssa luodaksemme yhden, helposti luettavan markkinaraportin skaalautumiseen keskittyville yrityksille.

Ainoa asia, joka on tärkeämpää kuin tuotteesi suorituskyky, on tuotteesi suorituskyky muita markkinoillasi kilpailevia myyjiä vastaan.

Helium 10:n uusi työkalu Market Tracker 360 rakennettiin seuraamaan kilpailijoiden suorituskykyä mittakaavassa.

Myyjillä on nyt mahdollisuus määritellä omat markkinansa, seurata tarkasti suurimpia kilpailijoitaan ja tunnistaa markkinatrendit… kaikki tämä integroituna saumattomasti Helium 10:een.

Luo “todelliset” markkinasi

Harvoin riittää, että käytät laajoja “tuotemarkkinoitasi” tehokkaana menestyksen vertailukohtana. Esimerkiksi arkkuhyllytuote voi näkyä Koti ja keittiö -kategorian Kodinsisustus-alakategoriassa ja myös Kosmetiikka-osiossa. Sinun täytyy saada rakeinen, jos haluat tarkemman esityksen markkinaraostasi.

Market Tracker 360:n avulla yritykset voivat käyttää avainsanojen ja ASIN-tunnusten yhdistelmää luodakseen räätälöityjä “niche-markkinoita” vain tärkeimmille kilpailijoille. Sieltä useat edistyneet suodattimet ja historialliset tulokaaviot (jopa kahden vuoden ajalta) paljastavat uusia voittomahdollisuuksia!

Tarkkoja näkemyksiä

Taitavat yritykset eivät ole rakennettu täysin epämääräisten “arvausten” varaan, eivätkä myöskään Helium 10 -työkalut. Market Tracker 360 hyödyntää maailman suurinta ulkoista Amazon-tietokantaa tarjotakseen vertaansa vailla olevan syvyyden ja tarkkuuden yritysten skaalaukseen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka myydä fontteja verkossa: Nopea ja helppo voitto

Adapt & Outsell

Tuotteen suorituskyvyn parantaminen riippuu usein siitä, kuinka nopeasti voit törmätä markkinoiden aukkoihin tai tuleviin markkinamalleihin. Koska Market Tracker 360 on suunniteltu seuraamaan markkinoitasi dynaamisesti, et koskaan jää epäselväksi odottamattomasta trendistä tai uudesta, merkityksellisestä tuotteesta, joka tulee kilpailuympäristöösi.

Market Tracker 360 on suunniteltu antamaan käytännönläheisiä vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

 • Mikä on nykyinen markkinaosuuteni? Missä ja miten voin kasvattaa sitä?
 • Mitkä avainsanat ohjaavat tiettyä tuotevalikoimaani?
 • Missä suurimmat kilpailijani menestyvät ja epäonnistuvat?
 • Onko olemassa tulevia markkinatrendejä, joille voin optimoida mainontastrategiani etukäteen?

Kuten webinaarissa kuulimme, Helium 10 näki todellisen brändin, joka käytti Market TRAcker 360:tä tunnistaakseen kilpailijoidensa myyntitrendejä, joita he sitten pystyivät hyödyntämään ja ottamaan takaisin markkinaosuutensa kilpailijoiltaan!

Market Tracker 360 on saatavilla kaikille maksetuille Helium 10 -tilaussuunnitelmille.

Pyydä Market Tracker 360:n demo täältä!

Arvoilmoitus! Ennennäkemätön etumatka Helium 10 -työkaluilla

Maailmantalous on jatkuvassa muutoksessa, ja itsenäisten yritysten mestarina kaikkialla Helium 10 on ylpeä siitä, että se pysyy myyjien kanssa jokaisella huipulla ja laaksossa. Jäljellä olevaa heinäkuuta jaamme yli 1 miljoonan dollarin merkintäarvon päteville myyjille Business Assistance Fund -ohjelmamme kautta.

Uudet myyjät, tämä menee sinulle!

Hyötyä 80 % alennus ensimmäisestä Platina- tai Diamond-kuukaudestasi token-yhteydellä – jopa 200 dollarin arvoon

Helium 10 auttaa uusia myyjiä pysymään kilpailukykyisinä alusta alkaen tarjoamalla:

 • Yli 30 Amazon-työkaluohjelmistomme täysi käyttö
 • ​Ilmainen pääsy palkitulle FBA-kurssillemme Freedom Ticket (arvo 997 dollaria)
 • Eksklusiiviset kutsut liittyä live webinaareihin asiantuntijatiimimme kanssa

Pääset Business Assistance Fund -rahastoon tästä

Tapahtuman erikoisilmoitus! Sell ​​+ Scale Summit

Mitä Vegasissa tapahtuu… on elämäsi suurin verkostoitumismahdollisuus? Tänä vuonna Helium 10 tuo pöytään juuri sen.

Ensimmäinen Sell + Scale Summit on vallannut Las Vegasin 19-22 syyskuuta tuoda sinulle uusia verkostoitumistapahtumia, interaktiivisia työpajoja ja viisautta alan huippumiehiltä.

Lue lisää Myy + Skaalaa -ohjelmasta täältä.

Tämä on verkkokauppatapahtuma, jota et halua missata… mutta ei vain siksi, että Helium 10 isännöi sitä.

Sell ​​+ Scalen pääpuhujiin kuuluvat Gary Vaynerchuk ja Neil Patel, PLUS ainutlaatuisen Nellyn erityinen musiikkiesitys!

🔥 Empfohlen:  Kuinka perustaa Shopify-kauppasi? | Täydellinen opas uudelle Shopify-myymälän omistajalle

Tuhansia osallistujia, yli 60 verkostoitumistapahtumaa ja yli 40 vakiintunutta näytteilleasettajaa sähköisen kaupankäynnin tilassa… mitä muuta voisit pyytää?

Nappaa lippusi kun voit!

Isompi.Parempi.Käynnistä! Kärki: Ne, jotka osallistuivat tämän kuun Bigger.Better.Launch! webinaarilla oli mahdollisuus voittaa ILMAINEN Platinum Pass -lippu Sell + Scale -tapahtumaan (arvo 949 dollaria) ja ilmainen lippu Denim & Diamonds -bileisiin! Viritä seuraavaan Bigger.Better.Launch! elokuussa… et koskaan tiedä mitä lahjoitamme ensi kuussa…

6 uutta Helium 10 -ominaisuutta, jotka parantavat liiketoimintaasi

1. Uusia tapoja käynnistää Listing Analyzer välittömästi

Listing Analyzer on lopullinen tapa arvioida mitä tahansa Amazonin tuotelistausta (mukaan lukien omasi.) Syötä ASIN-koodi tai URL-osoite ja katso, kuinka optimoituja Amazon-listaukset ovat. Nyt Listing Analyzer voidaan avata suoraan Xraysta (ilmaisen Amazon Chrome -laajennuksestamme) tai Cerebrosta, Amazon-avainsanatutkimustyökalustamme.

Vertaa keskeisiä mittareita useita ASINSmukaan lukien:

 • Tietojen laatupisteet
 • Listauksen ikä
 • Kuukausittaiset tulot
 • Suosituimmat avainsanat
 • Top 10 hakumäärä
 • Kuvan optimointi
 • Ja enemmän!

2. Esittelyssä röntgenavainsanat

Amazon ei ole tulossa vähemmän kilpailukykyiseksi. Siksi myyjien on tärkeää olla jatkuvasti avainsanatutkimuksen kärjessä. Joskus kärjessä oleminen tarkoittaa myös sitä, että tiedät, milloin voit leikata joitakin kulmia pysyäksesi kilpailijoiden edellä.

Uuden Xray Keywords -ominaisuuden ansiosta myyjät voivat nyt poimi myyntiä edistävät avainsanat, jotka 10 parhaan listauksen sijoittuvat välittömästi. Tämä yksinkertainen lisäys auttaa myyjiä ymmärtämään paremmin kilpailuaan ja tuotemarkkinoiden kysyntää.

Avaa vain Helium 10 Chrome Extension Amazonissa ja napsauta Xray Avainsanat. Tämän markkinaraon parhaiten toimivat avainsanat palautetaan välittömästi reaaliajassa!

Kaikilla ei ole omaa hakukoneoptimointitiimiä tai päivystävää toimistoa, joka auttaisi tekemään oikeita päätöksiä. Xrayn uusi Top Keywords -ominaisuus antaa myyjille mahdollisuuden tehdä älykkäämpiä päätöksiä lennossa.

3. Adtomic Campaign Builder menee syvemmälle

Uusia päivityksiä on saapunut Helium 10:n Amazon PPC -hallintatyökaluun, Adtomic! Avainsanaehdotusten automaatiovaihtoehtojen muokkaamiseen on nyt entistä enemmän tapoja. Kun luot ensimmäistä mainoskampanjaasi, voit nyt aktivoida (tai deaktivoida) automaation sisällä Itse kampanjan rakentaja. Kaikki Campaign Builder -päivitykset ovat tällä hetkellä saatavilla vain Helium 10 Elite -jäsenille, ja kaikki muut suunnitelmat saavat pääsyn ensi kuussa. Kaikki Adtomic-käyttäjät voivat kuitenkin hallita sitä, kuinka aggressiivista hintatarjousehdotuksensa asettamista on, jotta he voivat muokata kampanjoitaan etukäteen enemmän kuin koskaan ennen!

🔥 Empfohlen:  Kuinka myydä Safemoon Trust Walletissa vuonna 2023

4. Liiketoimintaraportti-widgetit nyt voitolla!

Olette kaikki pyytäneet tätä – olemme niin innoissamme voidessamme viimein tuoda liiketoimintaraporttien tulostiedot Myyjäkeskuksesta suoraan Helium 10 Profits -hallintapaneeliisi! Ei enää manuaalista tietojen lataamista Myyjäkeskuksesta ja eksymistä laskentataulukoihin. Myydyt yksiköt, nettovoitot ja orgaaniset konversiot ajan mittaan näkyvät nyt kätevästi yhdessä paikassa.

On aika jättää Excel taakse – ei vain siksi, että se voi olla valtava niskakipu, vaan myös siksi, että on paljon hauskempaa tarkistaa uusi Business Report Widget ja seurata tuloksiasi visuaalisesti.

5. Amazon Attributionin parannukset

Hyviä uutisia myyjille, jotka menestyvät organisoinnista ja tehokkuudesta: Helium 10:n Amazon Attribution virtaviivaistaa!

Sinulla on nyt kyky:

 • Katso selkeä indikaattori siitä, kuinka monta linkkiä olet luonut oikeutetusta summastasi (ja kuinka monta linkkiä on jäljellä ennen kuin suunnitelman päivitys vaaditaan)
 • Arkistoi attribuutiolinkit, jotka eivät ole enää relevantteja (esim. lopetettu tuote)
 • Suodata attribuutiotiedot päivämäärän mukaan (lähennä tiettyjä ajanjaksoja nähdäksesi kuinka linkkisi toimivat!

Tämä yksinkertainen elämänlaadun parantaminen tarkoittaa, että ei enää äkillisiä päivityskehotteita eikä merkityksettömiä ASIN-numeroita lasketa rajoituksiasi vastaan!

6. Haluatko saada kiinni viimeisestä isommasta.Parempi.Launch! Webseminaari?

Löydä kaikki webinaaritoistot ja blogikoosteet yhdestä yhdistetystä paikasta. Ajattele sitä hermokeskuksena kaikille Helium 10:lle UUTTA.

Tutustu Bigger.Better.Launch! Keskus täällä!

Ensi kertaan!

Hengitä syvään, tiedämme, että se oli paljon, mutta onnistuit! Ja toivottavasti uudella viisaudella jättää kilpailusi pölyyn.

Onko sinulla Helium 10 -ominaisuus, jota haluaisit pyytää? Klikkaa “?” Helium 10 -hallintapaneelissasi ja valitse “Jaa ideasi” avattavasta valikosta. Isompi.Parempi.Käynnistä! Se perustuu myyjien palautteeseen, ja kehotamme sinua jakamaan näkemyksesi, jotta voimme kääntyä ja tehdä sinulle parhaat mahdolliset myyntityökalut!

Kaipaatko lisää? Ensi kuun Bigger.Better.Launch! webinaari on täällä ennen kuin huomaatkaan. 18. elokuuta 2022 klo 11.00 PST… ole siellä!