Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Jaettu hosting vs hallinnoitu WordPress-hosting: mitä eroa on?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Jaettu hosting vs hallinnoitu WordPress-hosting: mitä eroa on?

Mietitkö, pitäisikö sinun käyttää verkkosivustollasi jaettua vai hallittua WordPress-isännöintiä?

Olitpa juuri päättänyt perustaa blogin tai olet ylläpitänyt sivustoasi jonkin aikaa, oikean WordPress-isännän valitseminen on yksi tärkeimmistä päätöksistä.

Kuinka monien vaihtoehtojen vuoksi päätät, minkä verkkoisäntäpalvelun valitset?

Tässä viestissä tarkastelemme kunkin isännöintipalvelun tarjontaa, mukaan lukien edut ja haitat, jotta voit arvioida jokaista vuorollaan. Jaamme sitten kolme parasta jaettua ja hallittua WordPress-isännöintipalveluntarjoajaa auttaaksemme sinua rajaamaan valintaasi.

Lopuksi tarkastelemme parhaita käytäntöjä verkkosivustosi varmuuskopiointiin.

Aloitetaan!

Tärkeimmät erot jaetun ja hallitun WordPress-isännöinnin välillä

Kun useimmat ihmiset vertaavat jaettua ja hallittua WordPress-isännöintiä, he itse asiassa vertaavat termejä “halpa” ja “kallis”. Mutta ajan myötä hallittu WordPress-isännöinti on tullut edullisemmaksi, mikä tarkoittaa, että kustannuksissa ei ole niin suurta eroa.

Toinen huomioitava asia on, että hallittu WordPress-isännöinti voidaan rakentaa jaetulle palvelimelle, virtuaaliselle yksityiselle palvelimelle (VPS) tai omistetulle palvelimelle. Isännät eivät aina mainosta sitä, mutta tärkeintä on, että saat paremman suorituskyvyn kuin yleinen jaettu isännöinti.

Jaettu hosting

Jaettu hosting on web-isännöintipalvelu, jossa sivustosi jakaa yhden verkkopalvelimen resurssit muiden verkkosivustojen kanssa. Ja koska jaat kymmenien tai satojen muiden sivustojen kanssa, se on yleensä halvin isännöintivaihtoehto.

Voit odottaa maksavasi niin vähän kuin 3 dollaria kuukaudessa jaetusta isännöinnistä. Se on houkutteleva hintapiste ihmisille, jotka ovat juuri aloittamassa blogia, koska et tiedä, miten aiot jatkaa bloggaamista.

Mutta vain aloittelijat eivät voi käyttää jaettua isännöintiä. Jaettu palvelin voi toimia hyvin myös henkilökohtaisilla sivustoilla, harrastussivustoilla, pienyrityssivustoilla, kehityssivustoilla (proof of concept) ja bloggaajilla. Lyhyesti sanottuna mikä tahansa vähän liikennettä käyttävä verkkosivusto voisi käyttää jaettua hosting-palvelua.

Hallittu WordPress-isännöinti

Managed WordPress hosting on web-isännöintipalvelu, joka on suunniteltu erityisesti uusimmilla teknologioilla, kuten PHP7 ja Nginx, jotta WordPress-sivustostasi tulee sekä turvallinen että nopea.

Hallitut isännät tarjoavat myös ylimääräisiä “hallittuja palveluja” taustakunnossapitotehtävien, kuten varmuuskopioiden, suojaustarkistuksia ja WordPress-päivityksiä, hoitamiseksi. Lisäksi huomaat, että heidän asiakaspalvelunsa voivat ratkaista ongelmasi nopeasti, koska he ovat WordPress-asiantuntijoita.

Bottom line: Hallittujen WordPress-isäntien avulla voit keskittyä yritykseesi, kun ne hoitavat kaikki taustalla olevat järjestelmänvalvojatehtävät puolestasi.

Joten jos haluat enemmän teknistä apua, nopeamman sivuston tai sinulla on paljon liikennettä, hallittu WordPress-isännöinti sopii paremmin.

Mutta lisäpalvelut ja suorituskyvyn optimoinnit maksavat enemmän rahaa, joten odota maksavasi noin 12 dollaria kuukaudessa ja enemmän hallitusta WordPress-isännöinnistä.

Jaetun isännöinnin plussat ja miinukset

Nyt kun tiedät, mitä jaettu hosting on, katsotaanpa jaetun hosting-palvelun käytön etuja ja haittoja.

Jaetun hosting-palvelun plussat

 • Hinnoittelu – Jaettu isännöinti on suhteellisen halpaa, hinnat alkaen 2,59 dollaria kuukaudessa.
 • Rajoittamaton määrä sivustoja – Jotkut jaetut hosting-suunnitelmat sallivat rajoittamattoman määrän verkkosivustoja yhdellä kiinteällä kuukausimaksulla.
 • Rajoittamaton kävijämäärä – Useimmat jaetut isännät mainostavat “rajoittamattomia vierailijoita”, eikä niillä ole tiukkaa rajaa sivustosi käyntien määrälle.
 • Rajoittamattomat laajennukset – Jaetut isännöintipalveluntarjoajat eivät yleensä rajoita tai kiellä, mitä laajennuksia voidaan asentaa sivustoillesi. On kuitenkin poikkeuksia, kuten Bluehost.
 • Rajoittamaton kaistanleveys – Jaetut hosting-suunnitelmat tarjoavat yleensä rajoittamattoman levytallennustilan ja kaistanleveyden markkinointimateriaaleissaan. (Tosin pieni kirjasin saattaa selittää sen, että pääsynopeus hidastuu tietyn käytön jälkeen).
 • Sähköpostitilit – Jaettu isännöinti sisältää yleensä webmailin, jossa voit luoda oman sähköpostiosoitteesi, kuten [email protected], ilmaiseksi.

Jaetun hosting-palvelun miinukset

 • Hidas vasteaika – Jos toinen verkkosivusto käyttää paljon jaetun palvelimen rajallisia resursseja, sivustosi saattaa toimia hitaammin.
 • Seisokki – On olemassa vaara, että sivustosi saatetaan viedä offline-tilaan, koska palvelimella oleva toinen verkkosivusto on saanut viruksen tai haittaohjelman tartunnan.
 • Ei sovellu suuren liikenteen sivustoille – Jaetut isännät eivät yleensä pysty käsittelemään sivustoja, jotka vastaanottavat paljon liikennettä.
 • Huono esitys – Jaettuja isännöintipalvelimia ei yleensä ole rakennettu ja viritetty WordPress-kohtaisia ​​suorituskyky- ja turvallisuustoimenpiteitä varten. Ja vaikka CDN-palvelut voivat parantaa suorituskykyä, ne voivat tehdä vain niin paljon.
 • Itse hallittu – Jaettu isännöinti ei sisällä lisäarvoa tuottavia ominaisuuksia, kuten automaattisia päivityksiä ja varmuuskopioita, joten sinulla on enemmän ylläpitotehtäviä suoritettavana tai lisämaksuja. DreamHost on poikkeus, koska ne tarjoavat varmuuskopioita riippumatta.
 • Yleinen tuki – Jotkut jaetut hosting-palvelut tarjoavat vain yleistä tukea WordPress-kohtaisen tuen sijaan.
🔥 Empfohlen:  Microsoft tuo tekoälyn Bingiin: Tässä on mitä odottaa

Hallitun WordPress-isännöinnin plussat ja miinukset

Katsotaanpa nyt hallitun WordPress-isännöintipalvelun käytön edut ja haitat.

Hallitun WordPress-isännöinnin plussat

 • Parempi suorituskyky – Hallituilla isännillä on palvelinarkkitehtuuri, joka on suunniteltu erityisesti WordPressille, mikä tarjoaa nopeamman suorituskyvyn ja paremman suojauksen.
 • Tiukempi turvallisuus – Hallitut WordPress-isännät valvovat, päivittävät ja korjaavat jatkuvasti järjestelmiään uusimmilla tietoturvapäivityksillä sekä ottavat käyttöön WordPress-kohtaisia ​​tietoturvaparannuksia, kuten palomuurit ja sisäänkirjautumisen rajoitukset. Jotkut jopa tarjoavat haittaohjelmien tarkistuksia ja poistoja.
 • Välimuisti ja CDN:t – Hallituilla WordPress-isännillä on yleensä sisäänrakennettu palvelintason välimuisti ja CDN:t, mikä säästää ylimääräisten lisäosien määrittämisen ja parantaa verkkosivustosi suorituskykyä.
 • Automaattiset WordPress-päivitykset – Hallitut WordPress-isännät huolehtivat WordPressin ydinpäivityksistä pitääkseen sivustosi turvallisena ja toimivana. Jotkut isännät päivittävät myös WordPress-teemoja ja laajennuksia puolestasi.
 • Automaattinen varmuuskopiointi ja palautus – Hallittu WordPress-isännöinti sisältää tavallisesti päivittäiset varmuuskopiot (usein säilytetään 30 päivää), jotta sivustosi tiedot ovat turvassa, sekä yhden napsautuksen palautusprosessin, jonka avulla pääset nopeasti käyntiin. Jotkut isännät tarjoavat myös pyynnöstä varmuuskopioita.
 • Lavastusympäristö – Hallitut WordPress-isännät tarjoavat esityssivustoja muutosten testaamisen helpottamiseksi.
 • Asiantuntijatuki – Hallitelluilla WordPress-isännillä on asiantunteva WordPress-tukihenkilöstö.

Hallitun WordPress-isännöinnin haitat

 • Hinnoittelu – Hallittu WordPress-isännöinti maksaa yleensä enemmän kuin jaettu isännöinti.
 • Plugin rajoitukset – Joillakin hallituilla WordPress-isännillä on laajennuksia koskevat rajoitukset joita voit käyttää.
 • Kaistanleveyden rajoitukset – Jotkut hallitut WordPress-isännät asettavat tiukempia rajoituksia kaistanleveydelle tai vierailijoille kuukaudessa, kuten 100 Gt kaistanleveyttä tai 20 000 käyntiä.
 • Rajoitettu sivusto – Hallitut WordPress-isännöintisuunnitelmat määräävät, kuinka monta verkkosivustoa sinulla voi olla, kuten 1 sivusto tai 5 sivustoa.
 • Rajoitettu pääsy tiedostoihin – Jotkut hallitut WordPress-isännät eivät välttämättä tarjoa pääsyä kaikkiin tiedostoihin ja tietokantoihin, jotka muodostavat verkkosivustosi, kun taas toiset tarjoavat rajoitetun pääsyn.
 • Sähköpostitilit – Kaikki hallitut WordPress-isännät eivät tarjoa sähköpostipalveluita, mikä tarkoittaa, että sinun on käytettävä palvelua, kuten Gmail tai Zoho.

Parhaat jaetut hosting-palveluntarjoajat

Nyt tiedät edut ja haitat, katsotaanpa kolmea markkinoiden parasta jaettua hosting-palveluntarjoajaa.

DreamHost

DreamHost on tukenut WordPressiä ja sen yhteisöä yli 10 vuoden ajan. Ne isännöivät yli 750 000 WordPress-asennusta, ja WordPress suosittelee niitä voimakkaasti.

DreamHost asentaa WordPressin puolestasi, ja siinä on tehokas yhden napsautuksen asennusohjelma, kun haluat luoda lisää sivustoja. Suunnitelmiin sisältyy ilmainen Let’s Encrypt SSL -sertifikaatti, automaattiset WordPress-päivitykset, päivittäiset varmuuskopiot sekä rajoittamaton kaistanleveys ja SSD-tallennustila.

DreamHostin jaettu hosting käyttää WordPress-optimoituja palvelimia ja tarjoaa resurssisuojauksen, joten sivustosi toimii sujuvasti.

Siellä on helppokäyttöinen, räätälöity ohjauspaneeli, jonka avulla voit hallita kaikkea, kuten verkkotunnusten edelleenlähetystä, käyttäjien lisäämistä ja sähköpostitilien luomista. Ja kehittäjät voivat käyttää suosikkityökalujasi, kuten SFTP, SSH, Git ja WP-CLI.

DreamHostin palkittu sisäinen tukitiimi on käytettävissä 24/7 sähköpostitse tai chatissa, ja siellä on myös kattava tietopohja.

Hinta: DreamHostin jaetut isännöintisuunnitelmat alkavat 4,95 dollarista kuukaudessa (säästöä jopa 47 % 3 vuoden sopimuksella) yhdelle verkkosivustolle, rajoittamaton liikenne, nopea SSD-tallennustila ja ilmainen SSL-sertifikaatti.

SiteGround

SiteGround on yksi markkinoiden parhaista WordPress-hosting-palveluntarjoajista. Ja aivan kuten DreamHost, myös WordPress suosittelee niitä.

Sitegroundin jaettu isännöinti ja hallinnoitu WordPress-isännöinti ovat yksi ja sama asia, mikä tarkoittaa, että saat pinon ominaisuuksia erittäin kohtuulliseen hintaan.

SiteGroundin palvelimet toimivat SSD-levyillä, joissa on PHP 7, NGINX ja ilmainen Cloudflare CDN -palvelu parantaakseen verkkosivustosi suorituskykyä. Heidän korkeammissa suunnitelmissaan, GrowBig ja GoGeek, saat myös SiteGroundin oman välimuistilaajennuksen nopeampia nopeuksia varten.

🔥 Empfohlen:  Josh Feast, Cogito - Haastattelusarjan toimitusjohtaja ja toinen perustaja

SiteGround hallinnoi sivustojesi suojausta palvelin- ja sovellustasolla, joten sinun ei tarvitse asentaa suojauslaajennuksia. Niihin sisältyy myös ilmainen Let’s Encrypt SSL -sertifikaatti ja automaattinen päivittäinen varmuuskopiointi mielenrauhan takaamiseksi.

Kaikki suunnitelmat sisältävät WordPressin asennuksen, ohjatun WP Starter -sivuston rakennustoiminnon sekä ydinohjelmistojen ja laajennusten automaattiset päivitykset. Lisäksi korkeammilla sopimuksilla pääset myös esityssivustolle, jossa voit testata muutoksia ennen niiden julkaisemista.

Voit luoda rajattoman määrän sähköpostitilejä omalla verkkotunnuksellasi ja tarkistaa sähköpostisi mistä tahansa heidän webmail-ohjelmiensa avulla.

SiteGroundilla on nopea tukitiimi, jossa on WordPress-asiantuntijoita ja joka on käytettävissä 24/7 puhelimitse, chatilla tai lipulla.

Hinta: SiteGroundin isännöintisuunnitelmat alkavat 3,95 dollarista kuukaudessa yhdelle verkkosivustolle, 10 Gt:n tallennustilalle ja noin 10 000 kuukausittaiselle vierailulle. Suunnitelmat uusitaan hintaan 11,95 $/kk ensimmäisen vuoden jälkeen, ja niistä laskutetaan vuosittain ilman kuukausimaksuvaihtoehtoa.

Inmotion Hosting

Inmotion jaettu hosting on ihanteellinen sisällönhallintajärjestelmille, kuten WordPress. Pyydä asennusta tilauksen yhteydessä. Tai jos sinulla on jo sivusto, jota isännöidään muualla, pyydä ilmaista siirtoa ilman seisokkeja ja menettämättä tärkeitä tietojasi.

Kaikki heidän jaetut hosting-palvelut on rakennettu supernopeille SSD-asemille, jotta sisältösi toimitetaan silloin, kun yleisösi sitä vaatii.

Inmotion huolehtii palvelinturvasta puolestasi, jotta voit käyttää enemmän aikaa yrityksesi hallintaan tai sisällön luomiseen sen sijaan, että murehdit hakkereista. Kaikkiin suunnitelmiin sisältyy ilmainen SSL, hakkerointisuojaus, DDoS-suojaus ja automaattiset varmuuskopiot yhden napsautuksen palautuksella.

Edistyneet käyttäjät voivat käyttää SSH:ta ja WP-CLI:tä, jotta voit kehittää PHP:llä, MySQL:llä, PostgreSQL:llä, Rubylla, Perlillä ja Pythonilla.

Inmotionilla on oma sisäinen tukitiimi, joka tarjoaa tukea puhelimitse, sähköpostitse ja live-chatissa ympäri vuorokauden, joten voit ottaa nopeasti yhteyttä, jos ongelmia ilmenee.

Hinta: Inmotionin jaetut isännöintisuunnitelmat alkavat 3,29 dollarista kuukaudessa yhdelle verkkosivustolle, 100 Gt:n SSD-tallennustila, rajoittamaton kaistanleveys ja ilmainen SSL. Korkeammat paketit tarjoavat rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, SSD-tallennustilaa ja edistyneitä ominaisuuksia.

Parhaiten hallittu WordPress-isännöinti

Katsotaanpa nyt kolmea markkinoiden parhaiten hallittua WordPress-isännöintipalveluntarjoajaa.

WPX hosting

WPX hosting on yksi nopeimmin hallituista WordPress-isännistä, jonka voimanlähteenä on erittäin nopea CDN (Content Delivery Network), loistavan nopeat palvelimet, korkean suorituskyvyn SSD-levyt ja PHP7.

Jos sinulla on jo sivustoja, joita isännöidään muualla, WordPress-insinöörit voivat siirtää ne WPX:ään ilmaiseksi.

Kaikki hallitun isännöintisuunnitelmasi sivustot saavat ilmaisen Let’s Encrypt SSL -varmenteen, ja WPX sisältää myös ylimääräisiä suojaustoimenpiteitä, kuten yritystason DDoS-suojauksen, päivittäiset haittaohjelmatarkistukset (sekä ilmainen haittaohjelmien poisto), sovellusten palomuurit ja roskapostisuojauksen.

Päivittäisten ajoitettujen varmuuskopiointien lisäksi voit suorittaa manuaalisen varmuuskopion kojelaudalta aina kun haluat, esimerkiksi ennen laajennuspäivitysten asentamista. Ja voit testata lisäosien ja teemojen muutoksia tai päivityksiä esitysalueella ennen niiden siirtämistä tuotantoon.

WPX tarjoaa rajoittamattoman määrän sähköpostiosoitteita, mikä ei aina ole muiden hallittujen WordPress-isäntien tapauksessa.

WPX:llä on vertaansa vailla oleva tukitarjonta. Ne eivät ainoastaan ​​reagoi nopeasti (alle 37 sekunnissa), vaan ne yleensä korjaavat ongelmasi muutamassa minuutissa. Voit käyttää live-chatia (nopein vaihtoehto) tai nostaa tukilipun.

Hinta: WPX-isännöintisuunnitelmat alkavat 24,99 dollarista kuukaudessa (2 kuukautta ilmaiseksi, jos maksetaan vuosittain), 5 verkkosivustolle, 10 Gt tallennustilaa ja 100 Gt kaistanleveyttä.

Lue lisää WPX-hosting-arvostelustamme.

Kinsta

Kinsta tarjoaa premium-hallitun WordPress-isännöinnin käyttämällä Googlen Cloud Platformia ja Tier 1 -verkkoa sekä huipputeknologiaa, kuten Nginx, PHP 7 ja MariaDB.

Se on yhdistelmä, joka antaa heille mahdollisuuden skaalata ja tukea kasvavaa kävijämäärää vaarantamatta sivustosi nopeutta. Joten jos sinulla on yhtäkkiä artikkeli, joka leviää virukseen, Kinsta hoitaa valtavan liikennepiikin.

Kinstan hallinnoima WordPress-isännöinti sisältää myös palvelintason välimuistin, ilmaisen CDN-palvelun ja valikoiman 20 palvelinkeskuksesta ympäri maailmaa, jotta voit valita lähimmän kohdeyleisöäsi varmistaaksesi, että sivustosi latautuu nopeasti vierailijoillesi.

Tuen suhteen voit rentoutua tietäen, että Kinsta on tukenut sinua. Ensinnäkin he valvovat jatkuvasti järjestelmiään taustalla käynnissä olevilla ennakoivilla palveluilla, kuten PHP:n korjauksella ja palvelimen käytettävyystarkistuksilla, jotta he voivat vastata ja korjata ongelmia ennen kuin huomaat niistä.

🔥 Empfohlen:  Mitä eroa mobiilihakukoneoptimoinnilla ja työpöytäkoneoptimoinnilla on?

Ja toiseksi, heillä on myös erittäin reagoiva tukitiimi, jonka WordPress-asiantuntijat ovat valmiina auttamaan sinua 24/7, jos ongelmia ilmenee.

Hinta: Kinstan hallinnoimat WordPress-isännöintisuunnitelmat alkavat 30 dollarista kuukaudessa (2 kuukautta ilmaiseksi, jos maksetaan vuosittain), yhdelle sivustolle, 10 Gt:n tallennustilalle ja 20 000 käynnille.

Lue lisää Kinsta-arvostelustamme.

Nexcess by Liquid Web

Tarpeeton on Liquid Webin nopea, turvallinen ja vaivaton pilvipohjainen hallittu WordPress-isännöinti.

He hoitavat alusta alkaen kaikki taustatehtävät.

Jos sinulla on olemassa oleva verkkosivusto, Nexcess siirtää sen ilmaiseksi. Jos aloitat sivustosi tyhjästä, voit saada WordPressin käyttöön ja SSL:n asennettua nopeasti.

Jokainen rakentamasi sivusto hyötyy palvelintason välimuistista ja resurssien automaattisesta skaalauksesta liikennepiikkien käsittelemiseksi. Ja sinun ei tarvitse huolehtia uusien WordPress-julkaisujen ja tietoturvapäivitysten puuttumisesta, koska Nexcess käsittelee ne automaattisesti.

Sivustosi suojaamiseen ja palauttamiseen on luodinkestäviä varmuuskopioita, mukaan lukien automaattiset ja pyynnöstä tehdyt varmuuskopiot. Ja jos haluat testata jotain, kuten teemoja tai laajennuksia, voit luoda oman esitysympäristösi.

Jos kohtaat ongelmia, voit ottaa yhteyttä asiantuntevaan WordPress-tukitiimiin milloin tahansa live-chatissa nostamalla tukilipun tai puhelimitse.

Hinta: Seuraavat hallitut WordPress-isännöintisuunnitelmat alkavat 19 dollarista kuukaudessa yhdelle sivustolle, 15 Gt SSD-tallennustilalle, 2 Tt:n kaistanleveydelle, ilmaiselle SSL:lle ja rajoittamattomalle sähköpostille.

Miksi sinun ei pitäisi luottaa varmuuskopioiden isännöintiin

Olemme jo käsitelleet varmuuskopioita lyhyesti, mutta on tärkeää selittää varmuuskopiointia koskevat parhaat käytännöt yksityiskohtaisemmin.

Useimmat web-isännät tarjoavat jonkinlaisen varmuuskopioratkaisun.

Jaetuille verkkopalvelimille tarjotaan tyypillisesti varmuuskopioita lisämyyntinä, joka voi usein kaksinkertaistaa isännöinnin kustannukset. Jotkut isännät, kuten DreamHost, tarjoavat varmuuskopioita, jotka sisältyvät kaikkiin jaettuihin suunnitelmiin maksamatta ylimääräistä.

Hallittujen WordPress-isäntien kohdalla huomaat, että useimmat sisältävät varmuuskopiot vakiona kaikissa suunnitelmissa. Yleensä lisäominaisuuksilla, kuten tarvittaessa varmuuskopioilla (kuten WPX-hostingin ja Kinstan tapauksessa).

Vaikka isäntäsi tekemät varmuuskopiot voivat olla hyödyllisiä, sinun ei pitäisi koskaan luottaa niihin kokonaan.

Tässä syy:

 1. Ei valvontaa – Olet isäntäsi mielijohteesta. Jos sinut lukitaan isännästäsi, menetät pääsyn varmuuskopioihisi.
 2. Taajuus – Aina ei ole selvää, kuinka usein varmuuskopioita tehdään, etkä yleensä pysty hallitsemaan tätä.
 3. Varastointisijainti – Joskus varmuuskopiot tallennetaan samalle palvelimelle. Jos palvelimellesi tapahtuu jotain, menetät sivustosi ja varmuuskopiosi.
 4. Varmuuskopiointirajoitukset – Jotkut verkkoisännät lopettavat sivustosi varmuuskopioimisen, jos se ylittää tietyn koon. Sitten sinun on otettava manuaaliset varmuuskopiot, jos heidän isännöintialustansa sallii sen.

Tästä syystä suosittelemme lisäämään verkkosivustollesi ylimääräisen redundanssikerroksen käyttämällä ulkoista varmuuskopiointiratkaisua.

Käytettävissäsi on runsaasti WordPress-varmuuskopiointilaajennuksia. Jotkut laajennukset, kuten UpdraftPlus tarjoaa ilmaisen tavan varmuuskopioida sivustosi tarvittaessa manuaalisesti ja ajoittaa varmuuskopiot.

Tämäntyyppiset laajennukset vaikuttavat verkkosivustosi suorituskykyyn, koska ne ottavat täydellisen varmuuskopion joka kerta ja toimivat palvelimeltasi.

Parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi käytämme alustaa nimeltä BlogVault jotka suorittavat varmuuskopioita asteittain omien palvelimiensa kautta. Tämä tarkoittaa, että ne vain varmuuskopioivat muutokset sivustollesi. Niiden avulla voit myös suorittaa testiasennuksia, suorittaa tarvittaessa varmuuskopioita ja hallita päivityksiä teemoihin, laajennuksiin ja WordPressiin keskitetysti.

Riippumatta siitä, mitä varmuuskopiointiratkaisua käytät – on tärkeää, että sinulla on pääsy hallintaasi oleviin varmuuskopioihin.

Käärimistä

Kun hallittu WordPress-isännöinti tulee edullisemmaksi, kyse ei ole vain hintojen vertaamisesta jaettuun isännöintiin.

Nopeus, turvallisuus, tuki ja kunkin web-hosting-yrityksen tarjoama palveluvalikoima ovat ratkaisevia tekijöitä.

Ota aikaa punnitsemaan kunkin isännän edut ja haitat ja katso, mikä vastaa parhaiten tarpeitasi.

Aiheeseen liittyvää luettavaa:


Table of Contents