Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Jälleenmyyjäyrityksen perustaminen: Vinkkejä ja ideoita vuodelle 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Jälleenmyyjäyrityksen perustaminen: Vinkkejä ja ideoita vuodelle 2023

Jälleenmyyjäyritys voi olla loistava vaihtoehto ensikertalaiselle yrittäjälle. Tämän liiketoimintamallin avulla et tarvitse vallankumouksellista uutta tuoteideaa oman verkkokauppayrityksen perustamiseen. Itse asiassa sinun ei tarvitse edes valmistaa omia tuotteitasi, mikä tarkoittaa, että liiketoiminnan aloittaminen on helpompaa.

Kiinnostunut? Lue sitten eteenpäin saadaksesi selville jälleenmyyjän merkityksen, miksi sinun pitäisi ryhtyä jälleenmyyjäksi ja kuinka aloittaa jälleenmyyntiyritys verkossa.

Mikä on jälleenmyyjä?

Jälleenmyyjä on henkilö tai yritys, joka ostaa tuotteita eri toimittajilta ja myy niitä omille asiakkailleen (yleensä voitolla). Jälleenmyyjät tarjoavat usein lisäarvoa asiakaskokemuksen kannalta, minkä ansiosta he voivat korottaa myymiensä tuotteiden hintoja. Tämä voi olla jotain niinkin yksinkertaista kuin syvällinen tuotekuvaus, kanta-asiakasohjelma tai live-chat-tuki.

Tuotteiden hankinta ei välttämättä ole helppoa ja vaatii usein suuria pääomasijoituksia. Jälleenmyyjät voivat navigoida tässä ostamalla tuotteita vasta sen jälkeen, kun he ovat tehneet myynnin ja asiakas on maksanut ne. Ajattele jälleenmyyntiä eräänlaisena dropshipping-toimituksena, jossa yksilöt hankkivat materiaalit ja tuotteet useilta toimittajilta, mutta eivät sitoudu myymään etukäteen ostetun varaston kautta.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Tämä liiketoimintamalli on tavallisen ihmisen helpompi aloittaa ja se voi olla erittäin kannattava, varsinkin jos sinulla on erikoisosaamista. Esimerkiksi joku, joka on erittäin perehtynyt muotiin, voi aloittaa jälleenmyyntiyrityksen erilaisten tällä hetkellä trendikkäiden vaatteiden ympärillä.

Mitä etuja on jälleenmyyjänä?

Verkkojälleenmyyntiyrityksen aloittamisessa on useita etuja:

Aloita yrityksesi nopeammin

Jälleenmyyjäksi ryhtymällä voit aloittaa yrityksen nopeasti. Sinun ei tarvitse odottaa varaston saapumista tai odottaa ollenkaan mitään. Voit perustaa ja käynnistää samana päivänä, kun rakennat verkkokaupan. Kun olet lisännyt myymälääsi muutamia hienoja jälleenmyyjätuotteita ja sisältöä, voit aloittaa yrityksesi markkinoinnin.

Älä kanna varastoa

Toinen jälleenmyyjäksi ryhtymisen etu on, että sinun ei tarvitse kuljettaa varastoa. Voit hankkia tuotteita dropshipping-toimittajilta, jotka mahdollistavat jälleenmyynnin ilman, että sinun tarvitsee ostaa varastoa etukäteen. Maksat vain tuotteista, kun asiakkaat tilaavat ne verkkosivustoltasi, mikä tekee siitä loistavan valinnan uusille yrittäjille. Vaikka myysitkin erikoistuotteita tai putiikkivaatteita, voit silti tehdä voittoa ilman varastoa.

Jälleenmyydä laaja valikoima

Jos sinusta tulee jälleenmyyjä, voit myydä laajan valikoiman tuotteita. Jos myyt vaatteita, voit tarjota kenkiä, koruja, asusteita, käsilaukkuja, alusvaatteita tai vastaavia tuotteita yrityksesi kasvaessa. Muiden tuotteiden lisääminen jälleenmyyjän verkkokauppaan ei maksa enempää, koska maksat vain tuotteista, jotka asiakkaat ostavat kaupastasi.

Pienennä taloudellista riskiäsi

Jälleenmyyjäyrityksen perustamisen etu on alhaiset taloudelliset kustannukset. Tämä on täydellinen yritys budjettitietoisille ja riskejä välttäville yrittäjille. Sinun ei tarvitse ostaa massavarastoa. Toimituskulut eivät ole korkeat jälleenmyyjäliiketoiminnassa. Maksat vain tuotteista, kun asiakkaat tilaavat ne jälleenmyyjän verkkokaupan kautta. Siten liiketoiminnan taloudellinen riski on pieni.

🔥 Empfohlen:  5 parasta harkittavaa puolijohde-ETF:ää Kanadassa vuodelle 2023

Aseta omat marginaalit

Kun sinusta tulee jälleenmyyjä, voit vapaasti määrittää omat marginaalisi. Voit hinnoitella tuotteet haluamallasi tavalla. Koska tavaroiden kustannukset ovat alhaiset, voit hinnoitella tuotteesi varmistaaksesi, että jälleenmyyjäliiketoimintasi on kannattavaa. Mitä korkeammaksi asetat hintasi, sitä enemmän voit ansaita. Muista tarkastella alan standardeja tuotteiden hinnoittelussa.

Kuinka tulla jälleenmyyjäksi

 1. Rekisteröi yrityksesi. Hanki toimilupa siellä, missä harjoitat liiketoimintaa ja/tai olet rekisteröity. Jos haluat myydä edelleen muissa osavaltioissa, sinun on toimitettava a Ulkomainen pätevyys.
 2. Tarkista osavaltion lakeja. Useimmissa osavaltioissa sinun pitäisi pystyä käyttämään ulkopuolisen jälleenmyyjän lupaa, joka poistaa tarpeen maksaa myyntiveroa jälleenmyyntituotteista. Tämä ei kuitenkaan päde kaikilla lainkäyttöalueilla. Varmista, että tarkistat osavaltion jälleenmyyntiä koskevat lait ennen kuin aloitat liiketoiminnan.
 3. Hanki jälleenmyyntilupa. Tee yksi jokaisesta osavaltiosta, jossa ostat ja myyt tuotteita. Joitakin maksuja saatetaan periä.

Yhdysvalloissa jälleenmyyntilupa antaa yksityishenkilöille mahdollisuuden ostaa tiettyjä tuotteita ilman liikevaihtoveroa. Sinun on kuitenkin perittävä myyntivero asiakkailta ja lähetettävä se valtiolle.

Liikevaihtoverolait vaihtelevat osavaltioittain, ja jokainen osavaltio perii oman liikevaihtoveroprosentin. Jotkut osavaltiot vaativat myös jälleenmyyjiä keräämään paikallisen myyntiveron, joka on lähetettävä erillään osavaltion laajuisesta myyntiverosta. Tarkista paikalliselta lainkäyttöalueeltasi, mitä veroja sinun tapauksessasi sovelletaan.

4 jälleenmyyjän liikeideaa/mahdollisuutta

jälleenmyyjien liikeideoita

Jälleenmyyjäyrityksessä voit myydä käytännössä mitä tahansa. Voit perustaa vaatekaupan tai jälleenmyydä kenkiä tai jopa vintage-tuotteita. Se, että sinun ei tarvitse panostaa valmistukseen ja tuotekehitykseen, tekee jälleenmyynnistä loistavan kodin liikeidean aloittaaksesi ja kasvaaksesi parhaaksi katsomallasi tavalla.

1. Vaatetus liiketoimintaa

Vaatteet ovat valtava mahdollisuus, sillä voit myydä edelleen kaiken ikäisille naisille, miehille ja lapsille. Kun harjoitat vaatteiden jälleenmyyjäyritystä, voit testata useita erilaisia ​​vaatetusalan markkinarakoja kerrallaan ja päättää, mitkä niistä toimivat sinulle parhaiten. Voit poistaa heikosti toimivia tyylejä ilman kustannuksia ja lisätä uusia kohteita, kun ne tulevat muotiin.

Jälleenmyyjän liikeideaa, kuten vaatteita, luotaessa on tärkeää suunnitella etukäteen, koska vaatelinjat ovat syklisiä vuodenaikojen ja suosittujen juhlapäivien mukaan.

2. Lemmikkieläintarvikekauppa

Lemmikkieläintarvikkeet tarjoavat laajan valikoiman valintoja vaatteista ruokaan hihnaan ja kaikkeen siltä väliltä. Lemmikkieläinten vanhemmat tarvitsevat aina tarvikkeita, joten sinulla on runsaasti mahdollisuuksia tehdä voittoa jälleenmyynnillä.

Koirien ja kissojen vanhemmat ovat suosituin kohdeyleisö, mutta voit myös jälleenmyydä tuotteita, jotka houkuttelevat erikoiseläinten, kuten jyrsijöiden, sikojen tai kalojen, omistajia. Käytä sosiaalista mediaa tuotteesi jakamiseen ja houkuttele asiakkaita esittelemään ostojaan verkossa saadaksesi vetovoimaa.

3. Kosmetiikkaliiketoiminta

Jälleenmyyjäliikeideana kosmetiikan myyminen verkossa voi olla loistava tapa ansaita rahaa, koska toimituskulut ovat suhteellisen alhaiset ja tilausmäärät ovat yleensä keskimääräistä suurempia.

Kosmetiikka ei kuitenkaan tarkoita vain meikkiä. Se voi tarkoittaa myös ihonhoitovoiteita ja hiustenhoitotuotteita. Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa jälleenmyyjäyrityksen, joka palvelee kaikenikäisiä miehiä ja naisia ​​yhdessä liikkeessä.

🔥 Empfohlen:  Google luopuu Play Elokuvat -sovelluksesta Google TV:n hyväksi

4. Autotarvikeliiketoiminta

Autotarvikkeiden jälleenmyyjäyrityksen perustaminen voi olla erittäin kannattavaa, jos ymmärrät markkinat. Ihmiset viettävät nykyään paljon aikaa autoissaan ja haluavat tehdä niistä mahdollisimman mukavia.

Tutki, mitä asiakkaasi haluavat, ja hanki ne hyvämaineisilta jälleenmyyjiltä varmistaaksesi, että arvostelusi ovat aina positiivisia. Joitakin tuoteideoita ovat auton istuinten säilytyspussit, auton istuimen selkänojan koukut, valovoimaiset pysäköintikortit, radiovastaanottimen viritin FM-lähettimellä ja auton Bluetooth-kaiutinpuhelin.

Kuinka ansaita rahaa jälleenmyyjän verkkokaupasta

Haluat todennäköisesti ansaita rahaa nopeasti uudella jälleenmyyjäyritykselläsi. Onneksi voit toteuttaa monia strategioita varmistaaksesi, että jälleenmyyjän verkkokauppasi kasvaa ja pysyy kannattavana.

Hinta tuotteesi hyvin

Vaikka tuotteiden markkinointi on tärkeää, tuotteiden hyvä hinnoittelu voi auttaa varmistamaan, että yrityksesi pysyy kannattavana. Jotkut blogit suosittelevat 2 dollarin voittoa kilpailukyvyn säilyttämiseksi. Tämä on kauhea neuvo.

Tuotteesi hinta ei saa kattaa vain tavaroiden kustannuksia. Se kattaa myös markkinointikulut, työntekijät (kun aloitat palkkaamisen), kulut, kuten Shopify-maksut ja paljon muuta. Niin kauan kuin tuotteen hinta on markkinoiden kannalta järkevä, sinun ei tarvitse alihinnoitella itseäsi.

Näytä mainoksia sosiaalisessa mediassa

Yleisesti ottaen Facebook-mainokset ovat jälleenmyyjien suosituin vaihtoehto. Mutta TikTok- ja Instagram-mainokset ovat myös saamassa vetovoimaa kasvavan käyttäjäkunnan ja kaupankäyntiominaisuuksien ansiosta.

Sinun on kokeiltava eri alustoja nähdäksesi, missä brändisi resonoi parhaiten yleisön keskuudessa. Ehkä TikTok voisi olla parhaiten menestyvä markkinointikanavasi, varsinkin jos olet hyvä tekemään räätälöityjä lyhyitä videoita. Kokeile, analysoi ja tuplaa!

Luo sisältöä yrityksesi ympärille

Videomarkkinoinnista bloggaamiseen sisällön luominen voi auttaa nostamaan brändisi näkyvyyttä. Mitä enemmän laadukasta sisältöä luot, sitä todennäköisemmin ohjaat liikennettä takaisin kauppaasi. Luomalla jatkuvasti sisältöä brändillesi, huomaat, että myyntisi kasvaa ajan myötä.

Tarvitsetko lisää markkinointiideoita? Tuotteen markkinoiminen -postauksestamme löydät 24 erilaista tehokasta markkinointivinkkiä, jotka voivat auttaa sinua saamaan lisää liikennettä kauppaasi. Artikkelin vinkkien avulla saat todennäköisemmin muutaman ensimmäisen myyntisi jälleenmyyjäliiketoiminnassasi.

Paras sovellus jälleenmyyjäyrityksesi toimittajien löytämiseen

DSers on loistava työkalu niille, jotka ovat kiinnostuneita hankkimaan tuotteita jälleenmyyntiä varten. Vaikka DSers on dropshipping-ratkaisu, samat periaatteet koskevat jälleenmyyjän tuotteiden dropship-ohjelmaa. Voit jälleenmyydä valmistajan tuotteita ilman varastoa ja paljon muuta. Tässä on muutamia muita hyviä syitä harkita DSerejä:

 • Tuotteiden tuonti yhdellä napsautuksella: Voit lisätä satoja tuotteita kauppaasi yhdellä napsautuksella. Voit lajitella tilausmäärien, korkeiden arvostelujen ja myyjäarvioiden perusteella löytääksesi oikeat tuotteet jälleenmyyjän verkkokauppaasi.
 • Tilauksen käsittely yhdellä napsautuksella: DSersin jälleenmyyjien dropship-sovelluksen avulla voit käsitellä tilauksia yhdellä napsautuksella. Asiakkaan osoitteen manuaalisen kirjoittamisen sijaan voit napsauttaa painiketta, jolloin kaikki asiakkaan tiedot lähetetään suoraan vastaavalle toimittajalle.
 • Valitse miljoonista tuotteista: Jälleenmyyjätuotteita myyvänä valikoiman avulla voit löytää parhaat tuotteet myytäväksi asiakkaillesi. Voit valita miljoonien upeiden tuotteiden joukosta myydäksesi asiakkaillesi. Tarjoamalla asiakkaille vaihtelua, pääset todennäköisemmin myyntiin.
 • Toimittajat toimittavat tuotteet puolestasi: Jälleenmyyjäyrityksessä sinun ei tarvitse pakata tai lähettää tavaroita asiakkaille. Toimittajasi tekevät sen puolestasi. Tämä säästää aikaa ja rahaa pienemmillä työkustannuksilla. Sinulla on enemmän aikaa keskittyä markkinointiin ja myymäläsi myynnin kasvattamiseen.
 • Automaattiset hinnanmuutokset: Kun toimittaja muuttaa hintaaan, voit pyytää myymälääsi päivittämään tuotteen hinnoittelun automaattisesti. Näin voit ylläpitää kannattavaa liiketoimintaa tai tarjota erikoisalennuksia.
 • Seuraa lähetyksiä: Voit helposti seurata asiakkaidesi lähetyksiä DSers-sovelluksessa. Kun asiakkaat kysyvät pakettiaan koskevia kysymyksiä, voit antaa heille tarkkoja tietoja, sillä seurantatiedot ovat helposti saatavilla.
 • Löydä tuotteet helposti edullisella toimituksella: DSersillä jälleenmyyjäyritykset voivat myydä tuotteita edullisilla toimituskuluilla. Voit lajitella tuotteet ilmaisella toimituksella tai ePacket-toimituksella. Näin voit lähettää asiakkaille heidän tuotteitaan nopeasti ja edullisesti.
 • Voit ansaita enemmän rahaa: Voit määrittää omat marginaalisi ja pitää jälleenmyyjäyrityksesi kustannukset alhaisina. Tämäntyyppinen liiketoimintamalli antaa sinulle paremmat mahdollisuudet ansaita enemmän rahaa kuin monet kilpailevat tuotemerkit. Alhaisilla tuotehinnoilla pystyt tarjoamaan markkinahinnoittelun, jonka avulla voit silti harjoittaa kannattavaa liiketoimintaa.
🔥 Empfohlen:  Kuinka digitaalisen sisällön luominen voi nostaa liiketoimintaasi

Jotta voit käyttää DSeria, sinulla on oltava kauppa Shopifyssa. Opi luomaan Shopify-kauppa alle 30 minuutissa.

Aloita jälleenmyyjäliiketoimintasi tänään

Jälleenmyynti on vähäriskinen tapa panostaa verkkokauppayrityksen käynnistämiseen ja pyörittämiseen. Verkkosivustosi voidaan suunnitella ja muotoilla haluamallasi tavalla, ja sinun tarvitsee vain lisätä tuotteita investoimatta varastoon etukäteen. Promootiot, myynnit ja tuotteiden hinnoittelun hoidat kaikki itse. Noudata yllä olevia vinkkejä käynnistääksesi ja kasvattaaksesi jälleenmyyntiliiketoimintaasi jo tänään.

Jälleenmyyjäyrityksen perustaminen UKK

Miten sinusta tulee jälleenmyyjä?

 1. Hanki toimilupa.
 2. Tutki valtion lakeja ja määräyksiä.
 3. Valmistele kaikki tarvittavat asiakirjat.
 4. Hae jälleenmyyntilupaa.

Onko jälleenmyyjänä toimiminen kannattavaa?

Yleisesti ottaen jälleenmyyjät ansaitsevat 15–40 prosentin voiton myymistään tuotteista. Tarkka voittosi määräytyy kuitenkin useiden tekijöiden, kuten katteen ja yleiskustannusten, perusteella.

Haluatko oppia lisää?


Onko jotain muuta, josta haluaisit tietää lisää ja haluaisitko sisällyttää tähän artikkeliin? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!