Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Järjestöjen sisältö: Kirjoittaminen kannattajien sitouttamiseksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Järjestöjen sisältö: Kirjoittaminen kannattajien sitouttamiseksi

Pyrkivätpä he ruokkimaan kodittomia tai pysäyttämään ilmaston lämpenemisen, sisällön luominen voittoa tavoittelemattomille järjestöille on sydäntä lämmittävintä ja ilahduttavampaa työtä, jonka freelance-kirjailija voi tehdä.

Vaikka voittoa tavoittelemattomat järjestöt palkkaavat toisinaan juridisia kirjoittajia, teknologiaasiantuntijoita tai muita niche-sisällöntuottajia, suurin osa tämän alan tehtävistä liittyy vakuuttavien teosten tekemiseen.

Järjestäjänä yksi tärkeimmistä sisällön tavoitteistasi tulisi olla kannattajien houkutteleminen. Haluat heidän tietävän, mitä organisaatiosi on tehnyt täyttääkseen tehtävänsä ja auttaakseen äänestäjiäsi, ja tarvitset heitä auttamaan sinua saavuttamaan enemmän.

Kohdennettu sisältöstrategian kehittäminen, joka kattaa verkkosivustosi, blogisi, sosiaalisen mediasi ja sähköpostiviestintäsi, kertoo tarinasi kannattajille ja sitouttaa heidät lahjoittamaan, toimimaan vapaaehtoisena, edistämään toimintaa tai toimimaan muilla tavoilla.

Joten tässä on lyhyt opas kiinnostavan sisällön luomiseen järjestöllesi!

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Miksi sinun pitäisi luoda voittoa tavoittelematonta sisältöä?

Voittoa tavoittelemattoman järjestön johtaminen voi viedä paljon aikaa ja energiaa, joten monet organisaatiot laiminlyövät asioiden edistämispuolen. Sijoittaminen voittoa tavoittelemattomaan sisältöön voi kuitenkin tuottaa joitain vakuuttavia ja konkreettisia etuja. Tässä on kolme ensisijaista syytä, miksi organisaatiosi pitäisi luoda arvokasta sisältöä johdonmukaisesti:

Nosta lahjoituksia

Kuten jo tiedät, varainkeruu on keskeinen osa minkä tahansa menestyvän voittoa tavoittelematonta järjestöä. Vaikka henkilökohtaiset varainkeräykset voivat olla mahtavia, ne toimivat vain tällä hetkellä.

Voittoa tavoittelematon verkkosisältö voi auttaa tehostamaan varainkeruupyrkimyksiäsi muutamalla eri tavalla, kuten:

Paranna tuotemerkkisi tunnettuutta

Arvokkaan sisällön sijoittaminen verkkoon tuo lisää liikennettä verkkosivustollesi. Niin kauan kuin käytät asianmukaisia ​​SEO-tekniikoita, yksi viesti voi lisätä kävijöiden määrää huomattavasti. Ajan myötä, kun lisäät arkistoon lisää viestejä, voit levittää tietoisuutta ja lisätä brändin tunnettuutta ja uskollisuutta. Kaiken kaikkiaan mitä enemmän ihmisiä tietää voittoa tavoittelemattomasta järjestöstäsi, sitä enemmän heistä todennäköisesti lahjoittaa.

Anna lahjoittajasi huolehtia enemmän tarkoituksestasi

Kun luot kohdennettua, mukaansatempaavaa verkkosisältöä, on helpompi jakaa näkemyksesi yleisösi, myös lahjoittajien, kanssa. Kun ihmiset ymmärtävät paremmin, mitä yrität saavuttaa organisaatiollasi, he ovat halukkaampia lahjoittamaan. Lisäksi katsomalla heille kulissien taakse voit saada arvokasta tietoa siitä, mihin heidän rahansa menevät.

Auta muuttamaan tietoisuus teoiksi

Tietoisuuden lisääminen on ratkaisevan tärkeää kaikille voittoa tavoittelemattomille tarkoituksiin, mutta sinun on myös muutettava tämä tietoisuus varainkeruuksi. Kohdennettu verkkosisältö voi motivoida ihmisiä ja lahjoittajia ennakoimaan, kuinka he voivat auttaa ratkaisemaan ongelman. Ihannetapauksessa sisältösi voi sekä levittää viestiäsi laajemmalle yleisölle että pakottaa heidät toimimaan.

Nykypäivän digitaalisilla markkinoilla sisältömarkkinointi on kuningas. Brändit ja organisaatiot, joilla on johdonmukainen ja eloisa läsnäolo verkossa, voivat hyödyntää yleisöään monin eri tavoin. Keskittämällä huomiosi voittoa tavoittelemattomaan sisältöön voit kasvattaa yleisöä ja hyödyntää sitä nopeasti ja luotettavasti.

Mikä parasta, näiden taktiikoiden ei tarvitse korvata perinteisiä varainhankintamenetelmiä. Voit yhdistää tulovirtoja varmistaaksesi, että järjestölläsi on enemmän varoja auttamaan useampia ihmisiä.

Hanki lisää sitoutumista sosiaaliseen mediaan

Suuri osa yleisön rakentamisesta verkossa on sosiaalisen median alustojen hyödyntäminen. Jotkut maailman suurimmista voittoa tavoittelemattomista järjestöistä hyödyntävät sosiaalista mediaa ja sen tarjoamaa kattavuutta. Jos tuotat sisältökappaleen, joka leviää viruksen leviämiseen, ei voi tietää, kuinka menestyksekäs organisaatiosi voi olla tuloksena.

🔥 Empfohlen:  Mitä syndikoitu sisältö on ja miten se toimii?

Tässä on joitain tapoja, joilla sosiaalisen median sitoutuminen (järjestön sisällön kautta) voi auttaa organisaatiotasi:

Lisätä tietoisuutta

Jotkut ongelmat eivät saa ansaitsemaansa huomiota, koska ne lentävät tutkan alla. Kun niin monet järjestöt kilpailevat huomiosta, melusta voi olla vaikea päästä eroon. Onneksi laadukas sosiaalisen median sisältö voi auttaa järjestöäsi huomatuksi ja lisää tietoisuutta asiastasi. Sieltä on paljon helpompi esittää toimintakehotus.

Etsi vapaaehtoisia

Järjestö on yhtä toimiva kuin sen vapaaehtoiset. Jos sinulla on vaikeuksia rekrytoida uusia ihmisiä riveihisi, voit mainostaa sisältöä, joka osoittaa, kuinka hienoa on olla vapaaehtoistyössä organisaatiossasi. Lisäksi voit kannustaa nykyisen henkilöstön jäseniä jakamaan tarinansa sosiaalisessa mediassa hashtagejen ja mainintojen avulla.

Näytä aito puolisi

Aitous on elintärkeää nykyaikaisille brändeille, olivatpa ne voittoa tavoittelemattomia tai eivät. Sosiaalisen median sisällön avulla voit näyttää ihmisille kurkistuksen kulissien taakse. Tällä tavalla voit havainnollistaa, mitä apua tarvitsevien auttaminen vaatii ja kuinka vaikeaa suurten ongelmien ratkaiseminen voi olla. Sosiaalinen media on myös erinomainen paikka aloittaa vuoropuhelu ja saada palautetta seuraajiltasi. Nämä julkiset keskustelut voivat rakentaa luottamusta ja saada ihmiset investoimaan enemmän voittoa tavoittelemattomaan järjestöösi.

Hanki enemmän median huomiota

Vaikka sosiaalinen media voi auttaa sinua olemaan yhteydessä seuraajiisi suoraan, tarvitset myös perinteisen median kattavuutta. Uutistoimistot voivat vahvistaa viestiäsi ja auttaa legitimoimaan voittoa tavoittelematonta järjestöäsi, varsinkin jos olet uusi alalla.

Onneksi korkealaatuisen voittoa tavoittelemattoman sisällön avulla voit olla suoremmin yhteydessä mediaan. Kaiken kaikkiaan toimittajan tai toimittajan on paljon helpompaa lukea blogipostauksiasi ja sosiaalisen median syötteitä kuin hypätä suoraan haastatteluun. Tämän sisällön jo julkaiseminen vahvistaa brändiäsi ja tekee siitä houkuttelevamman.

Lisäksi, vaikka mediaorganisaatio ei levittäisi järjestöäsi täysimääräisesti, he voivat silti jakaa julkaisusi tai linkin sivustollesi. Mitä useamman myyntipisteen kanssa työskentelet, sitä enemmän liikennettäsi on ja sitä helpompi on kerätä rahaa.

Kuinka kirjoittaa sisältöä järjestöille

Voittoa tavoittelemattoman sisällön arvon tunteminen on yksi asia – sen luominen tyhjästä on toinen asia. Onneksi sisältökirjaston rakentamisen ei tarvitse olla haastavaa tai kallista.

Oikeiden kirjoittajien ja sisällöntuottajien avulla saat paljon vetoa kourallisista kappaleista. Tässä on muutamia vinkkejä ja temppuja, joiden avulla voit tehdä sisällöstäsi kiehtovampaa.

Tasapainottaa tunteita ja tosiasioita

Kaikilla voittoa tavoittelemattomilla järjestöillä on tunneperäisiä tarinoita kerrottavanaan, ja freelance-kirjoittajat voivat antaa niille tarinoita ääneen.

Tarinankerronta ongelmasta palveluun ja lopputuloksiin voi viedä lukijan kohti toimia. Mutta jotta tarina olisi todella voimakas, sen on tuettava tosiasioita.

  • Kuinka moni kohtaa saman tilanteen?
  • Mitä palvelun tarjoaminen maksaa?
  • Kuinka monta ihmistä voidaan tavoittaa vuosittain?

Keskittyminen etuihin

Eikö olisi ihanaa, jos jokainen antaisi sydämestään, yksinkertaisesti siksi, että se oli hyvä asia? Se ei toimi sillä tavalla. Vapaaehtoiset, lahjoittajat ja jopa lukijat haluavat ja tarvitsevat hyötyä yhteistyöstään organisaation kanssa, joko antamalla aikaa tai rahaa tai vain lukemalla sisältöä.

🔥 Empfohlen:  Subway-tapaustutkimus – Suositun amerikkalaisen pikaruokafranchisingin kasvun analysointi

Pysäytä lukijan huomio ja saa hänet toimimaan kääntämällä tavallista käsikirjoitusta. Sen sijaan, että keskittyisit pelkästään organisaation tehtävään ja tarpeisiin, kiinnitä huomiota siihen, mitä etuja ne tarjoavat kannattajille.

Lahjoittajien kannalta se voi olla verovähennys, ylpeyden tunne tai oman yrityksen mainos. Vapaaehtoiset haluavat usein oppia uusia taitoja, lisätä jotain ansioluetteloonsa tai tavata uusia ihmisiä.

Olipa hyöty mikä tahansa, sen esittely on iso osa tuen takaamista.

Näytetään tulokset

Lahjoittajat, vapaaehtoiset ja yhteisön tukijat voivat tulla organisaatioon omista syistään, mutta heillä on usein vahva yhteys matkan varrella.

Ennen pitkää todellinen hyöty on vaikutus, jota ne auttavat. Tulosten esittely sekä henkilökohtaisten tarinoiden että tilastojen muodossa on tehokas tapa kiittää tukijoita muistuttamalla heitä siitä, että tulokset eivät olisi mahdollisia ilman heitä.

Kiitollisuuden lisäksi tulosten näyttäminen sisällössä antaa legitimiteetin organisaation työlle ja rohkaisee nykyisiä tukijoita jatkamaan ponnistelujaan ja samalla osoittaa, miksi uusien kannattajien pitäisi liittyä asiaan.

5 tekniikkaa sydäntä koskettavan sisällön luomiseen

Tähän mennessä sinulla pitäisi olla ideoita sisällöstä, jonka haluat tuottaa järjestöllesi. Olivatpa ne blogikirjoituksia, videoita, infografioita tai jotain muuta, tarvitset myös “salaisen kastikkeen”.

Järjestöjen haasteena ei ole viestisi jakaminen, vaan ihmisten saaminen välittämään siitä. Riippumatta tuottamastasi sisällöstä sinun on varmistettava, että se osuu kaikkiin oikeisiin tunteisiin.

Tässä on viisi tapaa saada se tapahtumaan.

1. Tarinankerronta

Pyydä ohjelman osallistujia, vapaaehtoisia, hallituksen jäseniä, työntekijöitä ja muita, jotka ovat hyötyneet organisaatiostasi, kertomaan tarinansa siitä, kuinka tekemäsi toiminta auttoi heitä.

Nämä tarinat voivat levitä viruksia, joten valitse, keneltä kysyt. Etsi joku, jolla ei ole vain hyvä tarina, vaan hän on ilmaisukykyinen ja mukaansatempaava kertoessaan sen. Riippuen heidän mukavuudestaan ​​ja karismastaan ​​kamerassa, voit päättää, välittäisikö video vai kirjoitettu kappale parhaiten viestinsä ilman häiriötekijöitä.

Jos valitset videon, et tarvitse kalliita laitteita, mutta haluat kuitenkin tehdä laadukkaan teoksen, jossa ei ole taustamelua, liikettä ja muita epätäydellisyyksiä.

On tärkeää, että tarinankertojasi jakaa omalla äänellään – olipa kyseessä sitten video tai vierasblogiviesti, kirje toimittajalle tai viesti sähköpostikampanjaan. Haastattelu voi auttaa ohjaamaan heitä oikeaan suuntaan ja pitämään heidät keskittyneinä tavoitteeseesi. Päätätpä kuitenkin tehdä sen, kun pyydät heitä selittämään sanoin, miksi organisaatiosi on loistava, mikä auttaa sinua parantamaan elämääsi ja yhteisöjäsi.

2. Jaa ulkoinen tutkimus

Uutta tutkimusta ilmestyy joka päivä, ja on mahdollista, että suuri osa siitä liittyy organisaatiosi tehtävään. Autatpa ihmisiä, eläimiä tai ympäristöä, voit löytää luotettavia tietoja ja tilastoja, jotka tukevat tekemääsi työtä.

Tutustu tutkimusajatushautoihin, kuten Urban Institute tai Brookings Institute tai alasi toimintaryhmiä, kuten Luonnonvarojen puolustusneuvosto. Aloita hyvämaineisten organisaatioiden seuraaminen joko tilaamalla heidän uutiskirjeensä tai katsomalla, mitä he julkaisevat sosiaalisessa mediassa.

Kun uusi tutkimus osuu silmään, mieti, kuinka tiedot validoivat organisaatiosi työn ja kuinka organisaatiosi voi torjua ongelmaa.

Analysoi havainnot ja aseta ne organisaatiosi ja tehtäväsi kontekstiin. Jaa ideasi blogitekstissä, sosiaalisessa mediassa tai op-edissa asettaaksesi johtajasi alan ajatusjohtajiksi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tunnistaa tekoälyn kirjoittama sisältö ja mitä se tarkoittaa B2B:llesi

3. Havainnollista vaikutusta

Organisaatiollasi on todennäköisesti paljon tietoa tekemästäsi työstä, mutta käytätkö sitä? Havainnollista työsi vaikutusta luetteloiden ja infografioiden avulla erittelemään aiheita, kuten kuinka lahjoitukset tai vapaaehtoiset auttavat täyttämään tehtäväsi tai miten saat aikaan muutosta.

Yritä löytää tietoja, jotka torjuvat organisaatiotasi koskevia väärinkäsityksiä tai antavat käsityksen siitä, kuinka päivittäiset toimintasi täyttävät tehtäväsi.

Jos organisaatiosi auttaa ihmisiä oppimaan lukemaan, havainnollista, kuinka monta tuntia osallistujat työskentelivät opettajien tai valmentajien kanssa tai kuinka monta osallistujaa on ansainnut GED- tai työpaikan.

Valitse muutama keskeinen tilasto, jotta kopiosi ei ylitä numeroita. Hyvä nyrkkisääntö on käyttää yhtä lukua tai tilastoa lausetta kohden ja antaa aina konteksti siitä, mitä tilasto tarkoittaa yleisesti ja miten se vaikuttaa tehtäväänne.

4. Vilkaise

Oletko työstänyt uutta aloitetta tai pilottiohjelmaa?

Jaa hyviä uutisia työstäsi vilauksen kautta. Kirjoitatpa sitten blogitekstiä tai sähköpostikampanjaa tai esität idean paikallisille uutistoimistoille, levitä tämä jännittävä uutinen, jotta ihmiset houkuttelevat pysymään kuulolla ja katsomaan mitä tuleman pitää.

Johtajat ja työntekijät ovat ihanteellisia tämäntyyppiseen sisältöön. Jos he aikovat puhua toimittajille, valmenta heitä kertomaan organisaatiostasi, jotta tehtävä pysyy keskittyneenä.

Harjoittele, että he kuvailevat, kuinka ohjelma tai aloite vastaa paikkakuntasi tarpeita ja mitä kannattajat voivat tehdä viedäkseen sen uudelle tasolle.

5. Asianajaja

Teknologian ansiosta edunvalvonta voi saada vetoa enemmän kuin koskaan ennen sähköpostikampanjoiden ja sosiaalisen median avulla. Mallien luominen auttaa varmistamaan, että ihmiset jakavat viestisi haluamallasi tavalla.

Tarjoa kohdennetuille lainsäätäjille sosiaalisen median kahvat tai luo ainutlaatuisia hashtageja, jotta ihmiset voivat helposti jakaa, kommentoida ja uudelleentwiitata huomioidulla tavalla.

Voit myös valita yhden lukemattomista online-aputyökaluista prosessin virtaviivaistamiseksi. Helpota kannattajien yhteydenottoa lainsäätäjiin CQ Roll Call tai äänekkyys, tai luo vetoomus Change.org tai iPetitions.

Kehittämällä strategisesti sisältöä, joka sitouttaa kannattajasi, voit auttaa heitä lisäämään tavoittavuuttasi ja saavuttamaan enemmän.

Paketoida

Nyt kun sinulla on tiedot ja näkemys korkealaatuisen, voittoa tavoittelemattoman sisällön tuottamisesta, sinun on todennäköisesti kutinaa tuottaa ensimmäinen kappaleesi. Jos olet kuitenkin kiireinen organisaatiosi johtamisessa, sinulla ei ehkä ole aikaa tai energiaa kirjoittaa ja jakaa viestejä.

Onneksi WriterAccess voi auttaa. Tämä laaja alusta voi yhdistää sinut korkealaatuisten kirjoittajien kanssa ympäri maailmaa. Kirjoittajillamme on laaja tietämys ja kokemus useilta eri aloilta, ja he ovat innokkaita auttamaan!

Voit aloittaa a ilmainen kahden viikon kokeilu ja katso, kuinka WriterAccess voi tehostaa sisältömarkkinointistrategiaasi.