Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Jasper AI: kuinka käyttää ChatGPT-vaihtoehtoa nyt

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Jasper AI: kuinka käyttää ChatGPT-vaihtoehtoa nyt

Jasper AI on tehokas, uusi vaihtoehto ChatGPT:lle, joka tarjoaa nopeaa, luovaa tekstiä ilman jonotuslistaa. Et todennäköisesti ole kuullut Jasper AI:stä, joka tunnettiin alun perin nimellä Jarvis AI, ennen kuin Marvel haastoi nimen, joka oli ristiriidassa Iron Manin tekoälykumppanin kanssa.

Nimenmuutoksesta huolimatta Jasper AI auttaa sinua käsittelemään sähköposteja, blogeja, sosiaalisen median viestejä ja paljon muuta tekoälytietojen ja kirjoitusapujen avulla. Jos ChatGPT ei sovi sinulle, Jasper AI voi olla täydellinen ratkaisu.

Mikä on Jasper AI?

on vuonna 2020 perustettu ohjelmistokehitysyritys, jonka kotipaikka on Austin, Texas. Y Combinator -startup julkaisi uuden Jasper Chat -ominaisuuden 20. joulukuuta 2022, mikä ratsasti OpenAI:n ChatGPT:n kanssa luomaa innostusta.

Jasper AI

Vaikka Jasper Chat on yleisön saatavilla, se ei ole ilmainen jatkuvaan käyttöön. Generatiivisen tekstiavustajan kokeilu kestää vain viisi päivää. Tämä tekee siitä vähemmän houkuttelevan arkikäyttöön. Jasper AI palvelee selvästi yrityskäyttäjiä, mukaan lukien yritykset, pienet yritykset, sisällöntuottajat ja freelance-työntekijät.

Kun aloitat ilmaisen kokeilujakson, sinua tervehditään viestillä tiimin tuottavuuden vapauttamisesta ja alkuperäisen, SEO-optimoidun sisällön luomisesta. Jos yritykseesi liittyy sanoja, se on suunnattu sinulle. Huomaa, että sinun on annettava maksutietosi ennen Jasper Chatin testaamista.

Jasper AI:llä on myös Dall-E:n kaltainen kuvageneraattori, nimeltään Jasper Art. Näiden kahden avustajan avulla voidaan luoda nopeasti valtava määrä sisältöä. Jasper Art sisältää myös viiden päivän ilmaisen kokeilujakson.

Paljonko Jasper maksaa?

Toisin kuin ChatGPT, et voi jatkaa Jasper Chatin käyttöä ilmaiseksi. Kokeilujakson päätyttyä sinun on tilattava. Hinta alkaa 60 dollarista kuukaudessa tai 50 dollarista kuukaudessa, jos sitoudut vuositilaukseen. Tämä on jyrkkä hinta kuluttajille, mutta se voi olla järkevää yrityksen budjetissa, jos luot säännöllisesti useita asiakirjoja, blogiviestejä, mainoksia ja sähköposteja päivittäin.

🔥 Empfohlen:  7 parasta PDF-kaavinta 2023: Kuinka kaapata PDF-tiedostoja Pythonilla

Jasper Chatin avulla voit luoda jopa 50 000 sanaa kuukaudessa lähtöhintaan, joka on noin 2 500 sanaa päivässä. Se vastaa tuotteliaan ammattikirjailijan tulosta, joka maksaisi paljon enemmän henkilöstölle.

Voit aloittaa useammilla sanoilla, mutta jos sinulla on vähimmäissopimus ja ylität, sinut päivitetään automaattisesti (ja veloitetaan enemmän), joten sinun ei tarvitse valita kalliimpia vaihtoehtoja. Siellä on myös liiketoimintasuunnitelma, jonka avulla viiden hengen tiimi voi tehdä yhteistyötä ja mukauttaa tekoälyä brändiäänellä.

Luonnollisesti ihmisen on tarkistettava kaikki tekoälyn luoma sisältö, ennen kuin sitä käytetään yritykseesi. Sellaisen itsevarman hölynpölyn julkaiseminen, jota tekoäly toisinaan sylkee, voi olla tuhoisaa. Useimmissa tapauksissa tekoälyteksti tarvitsee vain muutaman korjauksen, kunhan et ole yksityiskohtien tarmoilija.

Jasper Artin kuukausimaksu on 20 dollaria kuukaudessa tai 200 dollaria vuodessa, ja tällä hetkellä se mahdollistaa rajoittamattoman määrän kuvia.

Jasper Chat vs. ChatGPT

Väistämätön kysymys kuuluu: kuinka Jasper Chat vertaa ChatGPT:tä? Molemmat perustuvat Generative Pre-trained Transformer Language (GPT) -malleihin. Jasper AI ja OpenAI käyttävät kumpikin GPT-3.5:tä, mutta saamasi tulokset vaihtelevat.

Vaikka ChatGPT on tällä hetkellä keskittynyt tutkimukseen ja tarjoaa ilmaisen tason, Jasper Chatin on tarkoitus olla tuottava ja sillä on pääsy ajankohtaisiin tietoihin. Kuukausimaksulla 60 dollaria Jasper joutuisi kohtaamaan kovan haasteen, jos se yrittäisi kilpailla ChatGPT:n kanssa, joka julkaisi äskettäin nopean käyttöliittymän nimeltä ChatGPT Plus 20 dollarilla kuukaudessa. Bing Chat on ilmainen, mutta pääsy on edelleen rajoitettu.

Jasper AI huomauttaa, että OpenAI on kumppani, ei kilpailija. Vaikka ChatGPT käyttää yleisversiota suuresta kielimallista, Jasper AI räätälöi sen tiettyihin käyttötapauksiin, jotka vetoavat liiketoiminnan tarpeisiin. Jasper AI:n verkkosivusto väittää, että sen tekoäly on jo käsitellyt 10 prosenttia Internetistä. Tämä antaa sille hyvän käsityksen ihmisten kirjoittamisesta ja useiden kielten tuntemuksesta. Syöte voidaan toimittaa 24 kielellä ja tulostus on mahdollista 31 kielellä, mikä tekee siitä hyödyllisen sekä kääntämiseen että kirjoittamiseen.

🔥 Empfohlen:  MacBookit voivat vihdoin saavuttaa Windows-kannettavat tällä yhdellä tärkeällä tavalla

Kummallakin generatiivisella tekstityökalulla sinun on tarkistettava tulokset, koska molemmat voivat sisältää vääriä vastauksia asiakirjaan ja kirjoittavat ikään kuin näiden tietojen tiedetään olevan totta. Sinun ei pitäisi odottaa täydellistä tarkkuutta miltään tekoälyltä tällä hetkellä.

Jasper AI kehitti myös Chrome-laajennuksen, jonka avulla voit käyttää Jasper Chatia selaimessasi. Jasper AI -logo näkyy missä tahansa tekstikentässä, verkkosähköpostissa, sosiaalisen median sivustossa tai verkkodokumentissa. Napsauttamalla logoa Jasper Chat avaa ikkunan, josta pääset nopeasti kirjoitusapuun.

Koska Jasper Chat on maksullinen palvelu, asiakastuki ja koulutus ovat osa pakettia. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse olla tekoälyn asiantuntija saadaksesi lisäarvoa tilauksestasi. Jos jäät jumiin, voit ottaa yhteyttä tukeen, ja valtaosan myönteisten arvostelujen perusteella Jasper AI:n on pidettävä hyvää huolta asiakkaistaan.

Mitkä yritykset käyttävät Jasperia?

Jasper AI ylpeilee, että sen tekniikkaa käyttää yli 100 000 tiimiä maailmanlaajuisesti, ja listalla on useita suuria nimiä. Esimerkiksi teknologiajätit, kuten Google, Intel, IBM, Zoom ja Airbnb, ovat käyttäneet Jasperia. Sports Illustratedin, Harper Collinsin, Experianin, ReMaxin ja Mayo Clinic -logot näkyvät myös Jasper AI:n verkkosivuston pitkässä sivuttain vierittävässä asiakasluettelossa.

AI-taide- ja tekstigeneraattori on hyvin rakastettu, ja se saa keskimäärin 4,7 tähteä tai enemmän kolmella näkyvällä vertaisarviointisivustolla: Trustpilot, Capterra ja G2.

Voitko kirjoittaa kirjan Jasperin kanssa?

Elizabeth Marrick (Kirjoittaja), Zach James (Kirjoittaja)

Saatat yllättyä kuullessani, että Jasperin kanssa on jo kirjoitettu useita kirjoja. Jasper AI:n blogissa on jopa opas kirjan kirjoittamiseen vain seitsemässä päivässä. Esimerkkejä ovat Amazonin 4,4/5 tähden kirja “Copywriting with AI Step-By-Step Guide”, 4 tähden “Subscription Secrets: The Fast Track Into the Subscription Economy” ja 5 tähden “Leads For Lemonade Stands” : Aloittelijat [sic] käsikirja maksettujen liidien luomiseen.”

Kaikki ovat saatavilla Kindle-e-kirjoina, ja joistakin on pokkariversio. Yksikään ei pääse Timesin bestseller-listalle, koska nämä ovat kaikki informatiivisia oppaita, eivät romaaneja. Mikä tahansa kirja tuottaisi minimaalisia tuloja, mutta jos voit pumpata uuden kirjan joka viikko, se voi alkaa kasvaa. Toistaiseksi Jasper AI:n avulla kirjoitetut kirjat ovat saaneet vain muutaman arvostelun, ja useimmat lukijat näyttävät olevan tyytyväisiä sisältöön.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita rahaa TikTokissa: 7 parasta tapaa (elokuu 2023)

Jasper AI on vasta aloittamassa ja on saanut yli 100 miljoonaa dollaria rahoitusta jatkaakseen kasvuaan ja parantamistaan. On mielenkiintoista nähdä, mikä on mahdollista tulevaisuudessa ja voiko generatiivinen teksti ratkaista sen ongelmat tarkasti.

Table of Contents