Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Jatkuva, armoton keskittyminen haluttuun lopputulokseen: Praxisin nousu Intian parhaaksi datatieteen instituutiksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Jatkuva, armoton keskittyminen haluttuun lopputulokseen: Praxisin nousu Intian parhaaksi datatieteen instituutiksi

Kun COVID-19-pandemia oli huipussaan, yksi suorista seurauksista oli massiiviset irtisanomiset ja epävarmuus työpaikoista. Mediatietojen mukaan noin 12,2 miljoonaa intialaista menetti työpaikkansa pandemian vuoksi. Maailmanlaajuisesti luku oli 114 miljoonaa. Se oli pahempaa opiskelijoille, jotka vain odottivat pääsyä työelämään. Kampuksella harjoittelut antoivat surullisen kuvan, ja kampuksen ulkopuolisia harjoittelumahdollisuuksia ei vain ollut tarpeeksi.

Jopa näin arkaluonteisena aikana Praxis Business School saavutti eräänlaisen saavutuksen, kun yli 95 % vuoden 2020 erän opiskelijoista sai arvostetun työn, eikä yhtäkään tarjouksista peruttu. Praxisin yhdeksän kuukauden kokopäiväiseen datatieteen jatko-ohjelmaan hakevat yleensä hakijat, jotka jättävät työnsä rakentaakseen tuottoisen uran datatieteessä. Tarpeetonta sanoa, että sijoitus on iso juttu; Praxisin huippuennätyksen ansiosta ehdokkaiden ei tarvinnut katua päätöstään.

Ja sen jälkeen se on vain parantunut. Tammikuun (kevään) 2021 erälle instituutti kirjasi 100 prosentin sijoituksen. Se on suuri virstanpylväs Praxisille, sillä se on saavuttanut sentin saavutettuaan aiempien vuosien jopa 95 prosentin sijoitusten.

Praxin menestystarina

Praxis on lisännyt ylärajaansa vielä yhden höyhenen nostamalla tietotieteen ohjelmien listan Analytics India -lehden vuonna 2021 suorittamassa Intian tutkimuksessa, joka toteutettiin 44 eri ohjelmassa maassa. Kommentoi samaa, Prof. Charanpreet Singh, Praxis Business School Foundationin perustaja-johtaja, sanoi: “Jos minun on valittava yksi syy, miksi olemme päässeet huipulle, se olisi jatkuva, hellittämätön keskittymiskykymme. haluttu tulos – saada jokaiselle opiskelijalle jännittävä ensimmäinen työpaikka datatieteen alalla. Kaikki mitä teemme Praxissa on suunniteltu tämän tavoitteen saavuttamiseksi – opetussuunnitelman suunnittelu, toimitus, tiedekuntamme sukutaulu, kampuksen sijoitustiimimme laatu, sitoutuminen teollisuuteen, Capstone-projektiemme monimutkaisuus ja monimuotoisuus, syvä suhde alumniimme jne.

Hän lisäsi myös, että Praxis on kehittynyt osaamiskeskukseksi datatieteen resurssihenkilöiden kehittämiseen ja hoitamiseen, joita alan ammattilaiset haluaisivat rekrytoida tiimeihinsä. Todistus tästä on 27 erän onnistunut uramuutos (ja lisääntyy). ”Lopullinen toivottu lopputulos on, että opiskelijamme saavat hyvät uramahdollisuudet datatieteen alalla ja heistä tulee samalla parempia ajattelijoita ja oppijoita. Syynä on se, että 85 % luokastamme jättää työnsä, pitää urakatkon ja liittyy tähän ohjelmaan – joten meillä on velvollisuus tukea heidän päätöstään”, hän sanoi.

🔥 Empfohlen:  Nämä tukkukauppiaat hallitsevat Intian markkinoita!

Tämä menestystarina ei ole pelkkä sattuma. Professori Singh ja hänen taitava tiedekunta ja johtoryhmä ovat rakentaneet sen huolellisesti vuosien varrella. Professori Singh mainitsee kolme päätekijää, jotka auttoivat heitä menestymään.

Ensimmäinen tekijä on opiskelija etusijalla -asenne, jossa opiskelija asetetaan päätöksenteon ja toimeenpanon keskipisteeseen. Hän lisää, että tämä strategia auttoi heitä purjehtimaan mukavasti läpi COVID-19-testausaikakauden. “Työskentelimme oppilaidemme kanssa ratkaistaksemme ja ratkaistaksemme ongelmia, joita emme olleet koskaan uskoneet tulevan esiin”, hän sanoi.

Professori Singh pitää heidän pedagogiikkansa laatua toisena suurena syynä heidän loistavan suoritustensa takana. Hän sanoi, että huolellisesti kuratoitua pedagogiikkaa mahdollistavat edelleen ammattitaitoinen tiedekuntatiimi, alan yhteistyökumppanit ja kilpailukykyinen joukko opiskelijoita, jotka valitaan tiukan prosessin kautta.

”Kolmas tekijä on globaalin alumniverkostomme voima – ammattilaiset, jotka ovat menestyneet loistavasti urallaan ja ovat sekä ohjelmamme parhaita lähettiläitä että upeita mentoreita olemassa oleville erillemme. Olemme ainoa Data Science -ohjelma, jolla on kaksi alumneistamme AIM:n 40 alle 40 Data Scientists -luettelossa”, selittää prof Singh.

”Tässä ei ole maaliviivaa – meidän on jatkuvasti parannettava mittareita – profiilien laatu, rekrytointiorganisaatioiden laatu, sijoittuneiden opiskelijoiden prosenttiosuus, keskipalkka, keskimääräinen nousu ennen Praxista saatua palkkaa, korkein palkka , muuntokurssit (hakijoilta lopullisiin tarjouksiin), hän päättää.

Opiskelijoiden suosittelut

Arpit Malhotra, PGPDS-haltija Praxisista (erä heinäkuussa 2020-21), sijoitettiin Genpact, Financial Services Analyticsin apulaispäälliköksi. AB Tech- ja M Tech -tutkinnon haltija IIT ISM Dhanbadista, joka oli työskennellyt näppärässä työssä Coal India Ltd:ssä, ensisijaisena tavoitteena oli ottaa suurin osa ammatillisesta riskistä ollakseen osa datatieteen vallankumousta. Mutta Malhotran mukaan vuoden kuluttua uudesta roolistaan ​​datatieteilijänä hän ymmärtää Praxis-kurssin arvon ja sen, kuinka se vaikutti positiivisesti hänen uraansa.

Hän sanoo, että suurin itseluottamuksen lisääjä on se, että Praxisin tiimi tietää mitä tekee. Hän ja hänen opiskelijatoverinsa kävivät läpi laajan 9 kuukauden koulutuksen, jossa oli 550 kontaktituntia, ohjaajan johtaman ohjelman. Hän sanoo, että tämän ohjelman kattavuus ja kurinalaisuus ovat vertaansa vailla.

🔥 Empfohlen:  Blogger-organisaatio: Vinkkejä virtaviivaiseen blogikokemukseen

Sen lisäksi, että opetussuunnitelma on suunniteltu alan panoksilla ja säilyttäen tiukan tasapainon käytännön ja teoreettisen tiedon välillä, Malhotraan teki vaikutuksen se, että siellä keskityttiin kursseihin, kuten markkinatutkimukseen ja analytiikkaan, rahoitukseen, terveydenhuoltoon ja verkkoanalytiikkaan, joissa opiskelijat ymmärsivät datatieteen soveltaminen yritystilanteisiin. Hän uskoo, että jokainen, joka liittyy alalle tämän ohjelman jälkeen, saa “Praxisetun”.

Toinen menestystarina on Geetha Joseph. Praxisista tammikuussa 2021 valmistunut Geetha sai datakonsulttipaikan PwC:llä. Hänen tarinansa tekee erityisen erikoisen, että hän liittyy työelämään seitsemän vuoden urakaton jälkeen. Hän sanoi: “Olin pitänyt seitsemän vuoden tauon ja valitsin Praxisin alustaksi aloittaakseni urani uudelleen. Kehotan naisia, joilla on tiede-/insinööri-/ekotausta ja jotka haluavat palata töihin tauon jälkeen, liittymään Praxis Data Science -ohjelmaan. Se muutti minun elämäni – se muuttaa myös sinun.”

Hän luottaa menestyksekkään uransa uudelleenkäynnistämiseen Praxisin huolelliseen sijoittelukomiteaan, johon hän myös kuului. “Placement-tiimi työskenteli tehtävätilassa varmistaakseen, että jokainen erän opiskelija sijoittuu – oli kuin Praxis otti “omistukseensa” jokaisen opiskelijan uran – ja se oli ylpeä ja onnellinen hetki meille kaikille, kun saavutimme 100 % sijoituksia erälle. Minuun teki vaikutuksen prosessin oikeudenmukaisuus ja täydellinen läpinäkyvyys, hän lisää.