Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

JavaScript-määritelmä & Merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: JavaScript-määritelmä & Merkitys

Mikä on JavaScript?

JavaScript on olio-ohjelmointikieli, joka luo interaktiivisia tehosteita verkkoselaimissa. Sen syntaksi ja kirjastot ovat samanlaisia ​​kuin Java, mutta JavaScriptillä on erilainen rakenne.

Tämä komentosarjakieli on lähes kaikkien aktiivisten verkkosivustojen taustalla oleva tekniikka. Yhdessä CSS:n ja HTML:n kanssa JavaScript muodostaa perustan, jolle interaktiiviset verkkosivustot rakennetaan. Kieli on sekä heikosti että dynaamisesti kirjoitettu, ja se tukee oliosuuntausta.

JavaScript julkaistiin vuonna 1995, ja Microsoftin Internet Explorer otti sen pian käyttöön. Nykyään kaikissa suosituissa verkkoselaimissa on JavaScript-moottorit, joiden avulla ne voivat näyttää interaktiivisia elementtejä eri laitteissa.

Yli 80 % verkkosivustoista luottaa jQuery-, Angular- ja vastaaviin kolmannen osapuolen JavaScript-kirjastoihin käyttöliittymän komentosarjan käsittelyssä.

Ohjelmointikieli ohjaa median, animaatioiden tai uuden sisällön lataamista sosiaaliseen mediaan ilman sivun päivittämistä. Se on myös vastuussa sivujen uudelleenohjauksista, käyttäjätietojen hankinnasta ja tietojen hankkimisesta käyttäjien laitteilta.

Vieraile SEO-sanastossa

Siirry SEO Sanastoon löytääksesi lisää hakukoneoptimoinnin alaan liittyviä termejä ja määritelmiä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  EEAT:n määritelmä & Merkitys