Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Jayant Pal Singh, FemTech Intian perustaja, keskustelee FemTech Startupin luonteesta ja palveluista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Jayant Pal Singh, FemTech Intian perustaja, keskustelee FemTech Startupin luonteesta ja palveluista

FemTech, lyhenne sanoista “Female Technology”, viittaa teknologiaan ja tuotteisiin, jotka on erityisesti suunniteltu vastaamaan naisten terveys- ja hyvinvointitarpeisiin. Tämä voi sisältää tuotteita, kuten kuukautisten seurantasovelluksia, hedelmällisyyden seurantalaitteita ja etälääketieteen alustoja naisten terveyskonsultaatioita varten. FemTech on kasvava ala, kun teknologiaa käytetään yhä enemmän terveydenhuollon puutteiden korjaamiseen ja naisten tiedon ja resurssien saatavuuden parantamiseen.

Maailmanlaajuisten FemTech-markkinoiden ennustetaan saavuttavan 50 miljardia dollaria vuoteen 2025 mennessä joiden CAGR on yli 20 % ennustejakson aikana. Femtechin kasvua vauhdittavat naisten lisääntyvä määrä työvoimassa, lisääntyvä tietoisuus naisten terveydenhuoltoon liittyvistä kysymyksistä ja digitaalisten teknologioiden yleistyminen terveydenhuollossa.

StartupTalky: Jayant, Mitä palveluita yrityksesi tarjoaa? Mikä oli se motivaatio/visio, jolla aloitit?

Jayant Pal Singh: FemTech India on auktoriteetti kaikessa FemTechissä. Alusta tunnustaa tarpeen, ettei yksikään FemTech-alan ammattilainen saisi olla tyhjiössä, ja se on luonut sisältövaraston ja kuratoinut kokemuksia, jotta ammattilaiset voivat nousta eteenpäin. FemTech India tarjoaa myös kuratoituja yhteisöllisiä tapahtumia, inspiroivia podcasteja, eksklusiivisia tietokantoja ja huippuluokan oivalluksia yleisöllemme, mikä heijastaa nykyaikaamme, jossa elämme.

Alustan käynnistämisen motiivina oli lisätä tietoisuutta naisten terveyteen liittyvistä ongelmista, tarjota pääsy eksklusiivisiin tietokantoihin ja myös antaa yhteenveto ajankohtaisista uutisista. Tavoitteenamme on myös olla merkittävä tekijä naisten terveysteknologian ekosysteemissä.

StartupTalky: Mikä on/ovat tuotteidesi/palveluidesi USP?

Jayant Pal Singh: FemTech India tarjoaa monia palveluita. Joitakin ainutlaatuisia mahdollisuuksia ovat kotimaisten ja globaalien yritysten lähentyminen. Alusta tarjoaa kotimaisille yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden laajentua kansainvälisille markkinoille ja päinvastoin globaaleille yrityksille astua Intian markkinoille. Alustan avulla opiskelijat ja FemTech-harrastajat voivat verkostoitua ja rakentaa eminentiteettiään tilassa. Alusta tarjoaa myös käytännön työpajoja FemTech-yrityksille auttaakseen niitä laajentamaan toimintaansa. Lippulaiva “Mentorship Program” sisältää yksilöllisen mentoroinnin menestyneiden FemTech-yrittäjien kanssa sekä työpajoja merkittävien asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi FemTech India rakentaa myös suurinta yhteisöä lääkäreille ja FemTech-harrastajille edistääkseen yhteisön rakentamisen henkeä.

Kaiken kaikkiaan FemTech India tarjoaa kaikille mahdollisuuden oppia naisten terveyden asiantuntijoilta, jakaa tietoa ja tukea toisiaan turvallisessa ekosysteemissä.

StartupTalky: Mitä muita tuotteita/ominaisuuksia/palveluita aiot lisätä seuraavan vuoden aikana?

Jayant Pal Singh: FemTech Intian lippulaiva viikoittainen uutiskirje – “FemTech Friday” on tilannekuva alan viikoittaisista oivalluksista. Uutiskirje kattaa kaiken, mikä liittyy Indian FemTechiin ja Healthcareen, ja tarjoaa oivalluksia muun muassa uusien tuotteiden lanseerauksista, työilmoituksista ja rahoituksesta.

FemTech Intiassa on myösPodcast-sarja‘, joka on Intian ensimmäinen podcast-sarja
keskitytään lisäämään tietoisuutta naisten terveydestä. Podcast tuo todellisia tarinoita muun muassa FemTechin perustajilta, terveydenhuollon asiantuntijoilta, lakimiehiltä ja alan johtajilta. Podcast tuo esiin inspiroivia tarinoita vapaavalintaisen chatin muodossa, mikä tekee podcastista entistäkin läheisemmän yleisön kannalta.

🔥 Empfohlen:  Intian 24 parasta D2C-brändiä, joita kannattaa varoa vuonna 2023

Lisäksi FemTech India toimii myös keskuksena intialaisille ja globaaleille yrityksille tuoda markkinoille tuotteitaan. Alustamme tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden FemTechille
yritykset voivat helposti laajentaa toimintaansa valitsemillaan maantieteellisillä alueilla. Meillä on myös valmisteilla “Investment Relations”, joka auttaa yrityksiä saamaan tietoja tulevista sijoitusmahdollisuuksista.

StartupTalky: Voitko kertoa joidenkin sinuun liittyvien alan toimijoiden nimet?

Jayant Pal Singh: Meillä on FemTech-yrityksiä osana yrityshakemistoa, jossa on tunnettuja FemTech-startuppeja, kuten Mylo, Allo Health, Sirona, Peesafe, Hummcare, Kindlyhers, Salaatti, Femisafe, CervAstra, Sassiest, Elda Health, Mind My Mind, Newmi, Femisafe, Edellinen, Mywelme, Savage Club, Healthfab ja monet muut. Nämä startupit käsittelevät räätälöityjä ratkaisuja naisten kuukautishygieniatuotteisiin, vaihdevuodet, vaihdevuodet, ehkäisymenetelmät, raskaus, synnytyksen jälkeinen, seksuaaliterveys, äitiys, hedelmällisyys, henkinen hyvinvointi, hormoniterveys, diagnostiikka ja muut naisen terveyteen liittyvät osa-alueet.

Olemme myös hiljattain tehneet markkinoille pääsyn yhdelle maailmanlaajuisista startup-suhdesovelluksista – Coupleness (sovellus suhteellesi). Tunnemme vahvasti, että suhteella on voimakas vaikutus terveyteemme. Me foorumina haluamme vahvistaa naisten terveyttä kokonaisuutena tuomaan positiivista yhteistyötä muutoksen aikaansaamiseksi.StartupTalky: Miten femtech-ala on muuttunut viime vuosina ja miten yrityksesi on sopeutunut näihin muutoksiin?

Jayant Pal Singh: Vaikka termi FemTech ei ole enää uusi, ala kukoistaa ja toivottaa tervetulleeksi uudet pelaajat, ja maisema on valmis positiiviselle nousutrendille. Muutamassa vuodessa se on kasvanut kattamaan erilaisia ​​teknologiapohjaisia, kuluttajakeskeisiä tuotteita ja ratkaisuja. Laajuudesta riippuen arviot FemTechin nykyisestä markkinoiden koosta vaihtelevat 500 miljoonasta dollariin miljardiin dollariin, ja sen odotetaan kasvavan 15–17 % CAGR:llä vuoteen 2030 mennessä. Ennusteet viittaavat mahdollisuuksia kaksinumeroiseen liikevaihdon kasvuun. Digitaalisen terveyden rintamalla FemTech-yritykset saavat tällä hetkellä 3 prosenttia kaikesta digitaalisen terveydenhuollon rahoituksesta.

Intian markkina-alueella on paljon yrityksiä, jotka lanseeraavat uusia
tuotteet ja palvelut. Lisäksi, koska käyttäjien omaksumisaste alalla on positiivinen, FemTech India kokee paljon mahdollisuuksia ekosysteemissä. Kanssa
Yritykset, jotka etsivät sujuvia ja virtaviivaisia ​​tapoja päästä markkinoille ja laajentaa toimintaansa, useimpia niistä ohjaa intohimo, mutta heillä ei ole täydellistä ymmärrystä alueen markkinoilletulostrategioista. FemTech India on täydellinen strateginen kumppani. haluan tarjota numeroita, oivalluksia, tutkimuksia ja trendejä yhteistyössä.

Jayant Pal Singh: FemTech Indialla on mukana strategisia neuvonantajia, jotka tuovat mukanaan syvän alan kokemuksen ja asiantuntemuksen. Heillä on juuret eri maissa, ja jokainen neuvonantajamme tuo mukanaan vahvan osaamisalueen. Säännöllisten stand-up-kokousten ja tiimien sisäänkirjautumisten kautta hyödymme yhdessä toistemme viisaudesta. Neuvonantajamme ja tiimin jäsenet tapaavat säännöllisesti keskustellakseen ja analysoidakseen markkinatrendejä ja alan oivalluksia.

🔥 Empfohlen:  Sunil Bharti Mittal: Bharti Enterprisesin perustaja ja puheenjohtaja

StartupTalky: Mitkä olivat yrityksesi merkittävimmät haasteet alkuvaiheessa ja miten kohtasit ne?

Jayant Pal Singh: Koska FemTech-konsepti on Intiassa uusi ja tavoitteena oli olla ensimmäinen FemTech-yritys Intiassa, joka tarjoaa resursseja naisten terveysinnovaatioihin, liittymiskumppanit olivat meille lievä hankaluus. Lisäksi FemTechin käsitteen selittämisessä ja havainnollistamisessa uudemmilla markkinoilla oli lieviä haasteita.

Koska FemTech-konsepti on edelleen kuromassa kiinni, se oli aluksi haastavaa saada
ihmisiä avautumaan ja puhumaan rohkeasti FemTech-tilan ongelmista. Sijoittajat tarkastelevat useimpia rahaa tuottavia segmenttejä Femtechissä verrattuna houkutteleviin segmentteihin; nopea ROI on uusi mantra.

StartupTalky: Mitä eri strategioita käytät markkinoinnissa? Kerro meille kaikista toteuttamistasi kasvuhakkereista.

Jayant Pal Singh: Tällä hetkellä olemme luottaneet sosiaalisen median alustoihin rakentaaksemme markkinaraon brändeillemme. Olemme rakentaneet itsellemme vahvaa profiilia erilaisilla alustoilla, esimerkiksi – jaamme kaikki tärkeimmät päivitykset ja uutiset LinkedInin kautta, joka on yksi suurimmista alustoista, joilla voimme olla yhteydessä ammattilaisiin. Podcast-rintamalla olemme saaneet paljon vetoa, sillä olemme tällä hetkellä ensimmäinen podcast, joka on omistettu lisäämään tietoisuutta naisten terveydestä.
Lisäksi olemme pitäneet myös virtuaalisia ja henkilökohtaisia ​​verkostoitumistapahtumia.
Sekä virtuaaliset strategiat että henkilökohtaiset verkostoitumistapahtumat ovat antaneet periksi
hyviä tuloksia meille.

StartupTalky: Mitä mahdollisuuksia näet femtech-alan tulevalle kasvulle Intiassa ja muualla maailmassa? Millaista eroa markkinakäyttäytymisessä olet nähnyt Intian osavaltioiden sisällä?

Jayant Pal Singh: Maailman avautuessa uusia teitä, muutoksia näyttää varmasti olevan paljon. Ihmiset ovat siirtymässä kohti avautumista saadakseen tietoisuutta FemTechiin liittyvistä ongelmista. Lisäksi tietoisuuden leviämisen myötä digitaalisessa mediassa meidän on paljon helpompaa levittää tietoa. Markkinoilla on odotettavissa positiivista kasvua.

Yritysrintamalla on myös paljon vetovoimaa B2B-rintamalla, mikä avaa uusia kasvuväyliä. Sähköisen kaupankäynnin alustat, B2C-tuotteet, räätälöidyt diagnostiikkaratkaisut, innovatiiviset tuotteet naisten terveyskategoriassa ja tuotteet, jotka ovat tieteen tukemia, ovat kaikki todennäköisesti kasvamassa lähitulevaisuudessa.StartupTalky: Mitä opetuksia tiimisi on oppinut viime vuosina ja miten ne vaikuttavat tulevaisuuden suunnitelmiisi ja strategioihin?

Jayant Pal Singh: Koska olemme alle vuoden ikäisiä markkinoilla, olemme vielä kasvuvaiheessa. Odotamme, että voimme viettää lisää aikaa markkinoilla suunnitellaksemme tulevaisuuden suunnitelmia ja strategioita.

StartupTalky: Miten aiot laajentaa asiakas-, SKUS- ja tiimipohjaa tulevaisuudessa?

Jayant Pal Singh: Tulevaisuuden suunnitelmissa otamme askel kerrallaan. Tällä hetkellä keskitymme olemassa olevaan Go-To-Market-strategiaamme, joka keskittyy yhteisön rakentamiseen ja ekosysteemin yhdistämiseen. Tällä hetkellä meillä on mukana yli 40 yritystä, ja etsimme yhteistyötä uusien yritysten kanssa alustallamme.

🔥 Empfohlen:  Icertis CTO Monish Darda kertoo, kuinka metaverse muuttaa SaaS-palvelun Intiassa

Aloitamme myös työpajoja, jotka ovat saatavilla perustajille, tutkijoille ja kaikille niille, jotka ovat intohimoisia FemTechistä.

StartupTalky: Kun D2C-brändeillä on niin paljon mainoskuluja, mikä on kasvustrategiasi orgaaninen vai epäorgaaninen? Kuinka suunnitella SEO- ja sisältömarkkinoinnin kiertämistä?

Jayant Pal Singh: Tällä hetkellä pyrimme edistämään yhteisöllisyyttä ja työskentelemme erinomaisen ekosysteemin rakentamiseksi FemTechille. Tällä hetkellä keskitymme yhteisön rakentamiseen, emmekä mainoksiin suuntautuneisiin SEO- tai sisältömarkkinointistrategioihin.

StartupTalky: Yksi vinkki, jonka haluaisit jakaa muiden alan perustajien kanssa?

Jayant Pal Singh: Olemme todella uusia alalla ja opimme edelleen. Voimme vain sanoa, että FemTech on meille enemmän kuin naisten terveys, se koskee naisten turvallisuutta ja vapautta, ja kehoasi koskevien päätösten tekeminen on perusihmisoikeus. Emme pidä FemTechiä kilpailuna, vaan uskomme, että meidän on oltava yhteistyökykyisiä eikä kilpailukykyisiä.

FemTechiä ohjaa intohimo. Koska me kaikki työskentelemme yhden yhtenäisen tavoitteen eteen – naisten terveyden parantamiseksi. Tukemalla toisiamme ja tukemalla yhdessä toisiamme. Uskomme, että voimme kaikki saavuttaa paremmin yhteisönä. Ainoa tie eteenpäin on loistava kumppanuus ja yhteistyö.

Voit lukea muut Recap’22-haastattelut täältä.