Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Jenni AI

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Jenni AI

Tekoälyllä toimiva kirjoitusassistentti, joka auttaa luomaan parempaa sisältöä 10 kertaa nopeammin.

Tietoja Jenni AI:sta

Jenni AI on tehokas tekoälypohjainen kirjoitusassistentti. Se luo sisältöä useista eri aiheista lyhyellä syötteellä. Anna sille otsikko, niin saat koko blogisi valmiiksi julkaistavaksi muutamassa minuutissa. Alusta voi auttaa sinua tutkimaan sisältöä seuraavaa tutkimuspaperia varten ja myös lainata tosiasiat. Se mukauttaa tyylejä ja sävyjä vastaamaan kirjoituksen kontekstia.

Jenni AI:n avulla sinun ei enää koskaan tarvitse kohdata kirjoittajan lohkoa. Työkalu voi kirjoittaa melkein mistä tahansa aiheesta, mukaan lukien akateeminen, tieteellinen, yleinen tieto jne. Siinä on chatbot, joka auttaa ymmärtämään tai tekemään yhteenvedon mistä tahansa aiheesta.

Virallinen nettisivu https://jenni.ai/
Yrityksen nimi Jenni
Julkaisupäivä 2022
Kategoria Tekstin luontityökalut

Jenni AI -ominaisuudet

Jenni AI on suunniteltu auttamaan kirjoittajia luomaan arvokasta sisältöä nopeammin. Se tarjoaa useita ominaisuuksia, mukaan lukien seuraavat:

 • Siinä on ääriviivageneraattori, joka luo luonnoksen sisällöllesi.
 • Se mukailee tai kirjoittaa uudelleen kokonaisia ​​artikkelin osia.
 • Se lisää lainauksia tärkeitä tietoja laadittaessa sisältöä, erityisesti tutkimuspapereita.
 • Se muuttaa sisällön sävyä ja tyyliä.
 • Siinä on sisäänrakennettu plagiointitarkistus, joka varmistaa, että sisältö ei ole plagioitu.
 • Se on saatavilla useilla kielillä.
 • Se käyttää GPT-4:ää vastaamaan käyttäjän syötteisiin.
 • Se voi täydentää automaattisesti blogeja, artikkeleita, romaaneja, tutkimuspapereita jne.

Jenni AI -käyttötapaus – Real-World-sovellukset

Jenni AI on hyödyllinen työkalu kaikille kirjoituspalveluita etsiville. Sitä voidaan käyttää seuraavilla teollisuudenaloilla:

 • Opiskelijat voivat käyttää työkalua luodakseen esseitä, suorittaa tehtäviä tai kirjoittaa tutkimuspapereita.
 • Bloggaajat voivat käyttää sitä blogeja kirjoittaessaan.
 • Tekijät voivat käyttää työkalua romaanien, novellien jne. kirjoittamiseen.
 • Yksilöt voivat käyttää sitä kirjoittaakseen yliopistokirjeitä, runoja, puheita tai muita kirjoituksia.
🔥 Empfohlen:  Search Engine Journal nosti Jessica Cromwellin myyntijohtajaksi

Jenni AI -hinnoittelu

Jenni AI tarjoaa yksinkertaisen ja läpinäkyvän hinnoittelusuunnitelman. Sillä on ilmainen suunnitelma, joka tuottaa jopa 200 sanaa päivittäin ja tukee automaattista täydennystä. Tässä paketissa on rajoitettuja ominaisuuksia, eikä se tarjoa välitöntä pääsyä uusimpiin ominaisuuksiin. Maksullinen suunnitelma maksaa 20 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa rajattomasti sanoja, tukee automaattista täydennystä, ensisijaista pääsyä ja pääsyä uusimpiin ominaisuuksiin.

UKK

Miten sanamäärä-ominaisuus Jenni AI:ssa toimii?

Jenni AI laskee hyväksymiesi sanojen määrän, ei luotuja sanoja. Jos et pidä luodusta sisällöstä, älä hyväksy sitä. Sanoja ei lisätä tilillesi.

Kirjoittaako Jenni AI sisältöä eri kielillä?

Jenni AI kirjoittaa sisältöä useilla kielillä, mukaan lukien englanti, ranska, saksa, japani jne. Voit kääntää vastaukset mille tahansa kielelle kirjoittamalla sopivat komennot.

Onko Jenni AI:lla mobiilisovellusta?

Jenni AI:lla ei ole mobiilisovellusta. Et voi käyttää sitä Android- tai iOS-laitteillasi lataamalla sen sovelluksen. Se on käytettävissä vain sen verkkosivuston kautta työpöydälläsi.

Voinko käyttää Jenni AI:ta verkkoblogien julkaisemiseen?

Voit käyttää Jenni AI -sisältöä blogissasi huolehtimatta plagioinnista tai tekijänoikeusongelmista. Alustassa on sisäänrakennettu plagiointitarkistus, joka varmistaa, että saat ainutlaatuista sisältöä. Tarkista kuitenkin tosiasiat ennen julkaisemista, koska työkalu saattaa joskus tehdä virheitä.

Voinko peruuttaa Jenni AI -tilaukseni?

Voit peruuttaa Jenni AI -tilauksesi milloin tahansa. Alusta pitää nykyisen suunnitelmasi aktiivisena seuraavaan laskutusjaksoon asti. Se myös ylläpitää asiakirjojasi ja pitää ne saatavilla suunnitelmasi umpeutumisen jälkeen.

Jenni AI on kirjailijoille, liikemiehille, freelancereille ja opiskelijoille tarkoitettu työkalu sisällön nopeaan luomiseen. Siinä on useita kirjoitusominaisuuksia ja se on saatavilla useilla kielillä.