Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Jitendra Vaswani Blogger -haastattelu: Kuinka hän ansaitsee 10 kertaa enemmän kuin edellinen työnsä?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Jitendra Vaswani Blogger -haastattelu: Kuinka hän ansaitsee 10 kertaa enemmän kuin edellinen työnsä?

Internet on täynnä ihmisiä, jotka aloittavat bloginsa ja lopettavat ne ensi viikolla. 90% ihmisistä ei koskaan ansaitse rahaa blogeistaan. Johdonmukaiset ponnistelut, asiantuntijoilta oppiminen ja kärsivällisyys ovat niitä harvoja asioita, jotka erottavat muut 10 % epäonnistumisesta. Aiomme puhua yhdestä sellaisesta henkilöstä, joka ei vain rakentanut kannattavaa blogia vaan myös auttanut muita tienaamaan rahaa verkossa.

BloggersPassion-haastattelusarjassa keskustelemme tänään Jitendra Vaswanista, joka bloggaa BloggersIdeasissa.

Jitendra on intohimoinen bloggaaja, tytäryhtiömarkkinoija ja julkinen puhuja. BloggersIdeas-blogi on hänen pääbloginsa, jossa hän puhuu pääasiassa affiliate-markkinoinnista, bloggaamisesta, SEO:sta jne. Hän pitää myös muutamia muita blogeja, kuten Digiexe, TechNoven.

Hän on työskennellyt huippubrändien, kuten Firstcry, Zopper, Railyatri ja muutamien muiden kanssa lisätäkseen heidän liikennettä, myyntiä ja konversioita. Hän myös matkustaa paljon ympäri maailmaa ansaitsemalla rahaa kannettavalla tietokoneella.

Pikahuomautus: Voit katsoa videohaastatteluni Jitendra Vaswanin kanssa täältä:

Sukellaan nyt Jitendra Vaswanin haastattelun yksityiskohtiin ja selvitetään, mitä hänellä on sanottavaa. Oletko valmis?

BloggersIdeasin Jitendra Vaswanin haastattelu

1. Esittele itsesi BloggersPassionin lukijoille?

Hei Anil, Ensinnäkin suuri kiitos, että sain olla blogissasi. Olen Jitendra Vaswani ammattibloggaaja ja BloggersIdeasin Internet-markkinointiblogin kumppanimarkkinoija. Bloggaaminen bloggaaminen on veressäni.

Olen kirjoittanut blogia nyt 2 vuotta ja minulla on 5 vuoden exp digitaalisessa markkinoinnissa. Olen tehnyt työtä 2,5 vuotta ja tajuttuani, että työ ei ole minun juttuni, päätin olla itsenäinen Internet-markkinoija ja matkustaa ympäri maailmaa ilman rajoituksia.

Pidän useita blogeja ja myös pian ensi vuonna lanseeraan oman WordPress-laajennukseni, josta olisi apua bloggaajille. Se on maksullinen laajennus, ja minulla on myös kumppaniohjelma, jonka avulla bloggaajat voivat ansaita komean palkkion.

Ottaa mukaan: Useimmat aloittelijat pitävät bloggaamista nopeana rikastumissuunnitelmana, vaikka se ei todellakaan ole sitä. Rahan ansaitseminen verkossa ja oman jälkesi blogimaailmassa vie paljon aikaa ja johdonmukaisia ​​ponnisteluja. Juuri näin Jitendra teki menestyäkseen täpötäydessä Internet-markkinoinnin maailmassa.

2. Mikä inspiroi sinua aloittamaan bloggaamisen? Mitkä ovat suosikkiblogisi, jotka ovat tehneet sinusta sen, mikä olet tänään?

Inspiraationi bloggaamiseen oli oppia lisää SEO:sta ja ansaita rahaa verkossa. Googlettelin kuinka ansaita rahaa verkossa blogien kautta, joten löysin joitain blogeja ja sitten ymmärrän, että bloggaajat ansaitsevat rahaa blogeilla. Joten seurasin joitain blogeja, kuten:

 • Searchenginejournal.com
 • Johnchow.com
 • Quicksprout.com
 • Zacjohnson.com
 • Seroundtable.com
 • Moz.com

Nämä olivat suosikkiblogejani, jotka auttoivat oppimaan bloggaamista ja Internet-markkinointia. Suosittelen aina aloittelijaa seuraamaan joitain blogeja oppiaksesi bloggaamisesta ja digitaalisen markkinoinnin uusimmasta trendistä. Älä valitse pikanäppäimiä, opi aina ensin perusasiat ja jatka sitten oppimista joka päivä lukemalla blogeja.

🔥 Empfohlen:  Kuinka monta uutta yritystä aloitti vuosina 2021 ja 2022? (Pikatilastot)

Ottaa mukaan: Blogien lukeminen ja tiedon hankkiminen tekevät ihmisestä menestyvän. Jos et opi tarpeeksi alastasi, sinusta ei koskaan tule auktoriteettia omalla markkinaraollasi. Ansaitaksesi enemmän rahaa verkossa, sinun on löydettävä asiantuntijablogit omalta markkinaraoltasi, selvitettävä, mitä he tekevät, ja toistettava samat asiat blogissasi menestyäksesi.

3. Mitkä ovat ne taidot, jotka voivat auttaa aloittelijaa aloittamaan kannettavan tietokoneen elämäntavan?

Elääkseen kannettavan tietokoneen elämäntapaa aloittelijoiden on keskityttävä valitsemaan oikea markkinarako blogilleen. Kun heillä on oikea markkinarako, he voivat alkaa rakentaa blogia ja työskennellä blogin parissa ansaitakseen rahaa.

Älä myöskään koskaan ole riippuvainen yhdestä tulolähteestä, jatka myös muiden markkinarakojen tutkimista ja jatka kokeilua. Jos olet riippuvainen yhdestä blogista tai resurssista, olet vaikeuksissa, koska Google voi rangaista blogisi milloin tahansa algoritmeilla.

Ottaa mukaan: Keskittyminen sisällön kirjoittamiseen muutamiin aiheisiin on aina parempi idea yleisön hankkimiseksi. Jos käsittelet liian monia aiheita auringon alla, et koskaan erotu joukosta. Elääksesi kannettavan tietokoneen elämäntavan, sinun on myös alettava etsiä muita tulonlähteitä. Älä koskaan laita kaikkia munia samaan koriin, sillä Google voi rangaista sivustoasi milloin tahansa.

4. Mitkä ovat tulolähteesi? Kuinka paljon tienaat keskimäärin joka kuukausi?

Pääasiallinen tuloni on affiliate-markkinointi. Yleensä en jaa tulotilastojani missään. Mutta mitä tahansa ansaitsen, se on 10X työstäni. Joten ansaitsen kunnollisia tuloja verkossa ja tavoitteeni tälle vuodelle on asetettu. Teen kovasti töitä saavuttaakseni nämä tavoitteet.

5. Mikä tulonlähde on mielestäsi tehokkain bloggaajille/markkinoijille?

Bloggaajille on monia tuloresursseja, he voivat työskennellä erilaisten markkinoilla olevien tytäryhtiöverkostojen kanssa. Joitakin suosittuja tytäryhtiöverkostoja tai kauppapaikkoja ovat:

 • Clickbank
 • Jvzoo
 • Cj.com
 • Shareasale.com
 • Impact.com

Myös bloggaajat voivat tehdä paljon blogejaan, kuten sponsoroituja arvosteluja, mainosten myyntiä blogeissa, videoarvosteluja, maksettuja linkkejä, sivupalkkilinkkejä, alatunnistelinkkejä, brändikumppanuuksia vieraiden lähettämiseen, konsultointipalveluita ja monia muita asioita, joita he voivat tehdä blogeissaan.

Voit nähdä kuinka käytän blogiani: BloggersIdeas.com palvelubloginani. En vain laita tarjoamaani sisältöä ja ansaitse siitä rahaa. Tutustu parhaisiin kumppaniohjelmiin bloggaajille ja kumppanimarkkinoijille.

Ottaa mukaan: Affiliate-markkinointi on ehdottomasti yksi parhaista lähteistä bloggaajille ansaita enemmän rahaa verkossa. Mutta voidaksesi ansaita menestyksekkäästi enemmän rahaa affiliate-markkinoinnilla, sinun on ymmärrettävä, mikä saa ihmiset ostamaan. Jos tiedät, mikä saa heidät ostamaan, sinulla ei ole koskaan vaikeuksia ansaita siitä enemmän rahaa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka aloittaa Airbnb-kiinteistönhoitajayritys

6. Mitä mieltä olet bloggaamisesta Intiassa?

Bloggaaminen Intiassa on hyvin erilaista kuin muissa maissa. Jos kerrot muille ympärilläsi oleville ihmisille, että kirjoitat blogia ja ansaitset rahaa, he näkevät sinut kuin bluffaisit heidän kanssaan. Täällä ihmiset eivät ymmärrä bloggaamisen mahdollisuuksia. Intialaiset bloggaajat ovat erittäin menestyviä ja pitävät varpaista varpaan korkealuokkaisten yritysten kanssa. Tiedän monia ystäviäni, jotka ovat 18-vuotiaita ja ansaitsevat rahaa kuin insinöörit tai MBA-työntekijät markkinoilla. Bloggaaminen Intiassa on edelleen tuntematonta kultaa.

Ottaa mukaan: Voit ansaita enemmän kuin mikään yritystyö voisi ansaita bloggaamalla. Älä vain pidä bloggaamista rahantekokoneena. Löydä aitoja tapoja lisätä arvoa toisten elämään blogeistasi, niin sinut palkitaan pitkällä aikavälillä.

7. Kuinka saada vanhemmat tukemaan lastaan ​​blogin perustamisessa? Miten vakuutit vanhempasi?

Tämä kysymys liittyy tarinaani, sillä toistaiseksi vanhempani eivät ole tietoisia, että kirjoitan kokopäiväisesti blogia, he ajattelevat edelleen, että teen työtä. Koska perheeni on vähän vanhanaikainen ja he ajattelevat liikaa yhteiskuntaa. Mutta olen hyvin erilainen kaveri perheessäni, tein mitä sydämeni sanoi. Joten nyt seuraan unelmiani.

Intiassa lapsille on suuri haaste saada vanhempansa pitämään kokopäiväistä blogia. Vanhemmat ajattelevat aina työturvallisuutta, jotta he eivät halua lastensa joutuvan vaaraan. Mutta elämässä, jos haluat täyttää toiveesi, sinun on otettava riski ja mentävä perhettäsi vastaan. Aivan kuten tein sen. Menin perhettäni vastaan, koska he aina halusivat minun tekevän työtä. Työ on perseestä, enkä voi olla häkissä 9-5.

Ottaa mukaan: Vanhempien vakuuttaminen on todella vaikeaa. Seuraa intohimoasi sen sijaan, mitä muut sanovat sinusta. Jos rakastat tekemistäsi, tulet menestymään mitä tahansa.

8. Mitkä ovat 3 suosikkitapaasi luoda liikennettä blogiisi?

Käytä sosiaalista mediaa aina erittäin viisaasti liikenteen tuottamiseen. Opi käyttämään sosiaalista mediaa blogiliikenteessäsi.

 • Jaa sisältösi kaikilla sosiaalisen median kanavilla, kuten Facebook, Twitter, Pinterest ja monet muut. Jokainen sosiaalinen alusta on erilainen, joten opi, mikä toimii parhaiten kullekin kanavalle.
 • Jaa sisältöä blogiyhteisöissä, kuten Bizsugarissa, scoop.itissä ja muissa suurissa jakamisyhteisöissä.
 • Rakenna suhteita asiantuntijoiden kanssa ja jaa sisältöä heidän kanssaan. Rakentamalla tervettä suhdetta voit saada paljon viittausliikennettä muiden bloggaajien kanssa.

Ottaa mukaan: Sisältömarkkinointi on varma tapa saada lisää lukijoita. Kirjoita, mitä lukijasi haluavat lukea ja jakaa. Rakenna myös suhteita muihin bloggaajiin, kun he lähettävät sinulle enemmän liikennettä, myyntiä ja lukijoita.

9. Mitä blogityökaluja suosittelet BloggersPassionin lukijoille?

Bloggaajille on tarjolla monia blogityökaluja. Muutaman mainitsen tässä:

 1. Ahrefs.com: Backlink-vakoilulle
 2. Semrush: Avainsanatutkimukseen
 3. Hootsuite sosiaaliseen jakamiseen
 4. Google Analytics ja Adwords
 5. Facebookin tehoeditori
 6. SEOpowersuite
🔥 Empfohlen:  Kuinka lähettää Telegramin joukkoviestejä?

Vaikka markkinoilla on monia työkaluja, suosittelen näitä muutamia työkaluja lukijoillesi.

Ottaa mukaan: Tarvitset tehokkaiden työkalujen, kuten Semrushin, apua lisätäksesi liikennettä, kasvattaaksesi myyntiäsi jne. Älä välitä sijoittaaksesi rahaa muutaman työkalun käyttöön. He kaikki ovat sen arvoisia.

10. Jos sinun pitäisi aloittaa tyhjästä, mitä tekisit toisin? Mikä on blogivirheesi #1?

Ensimmäinen blogivirhe, jonka tein, oli huonon isännöinnin valitseminen blogilleni. Isännöinti on yksi blogisi tärkeä osa. Jos isännöinti on huono, blogisi on alas ja kohtaa monia tietokantaongelmia. Käyttäjäsi ärsyyntyvät ja Google laskee sijoitustasi alaspäin.

On myös muita virheitä, joita tein, kuten väärän markkinaraon valinta, huono avainsanavalinta, perus SEO-virheiden tekeminen, huonot sivun SEO-virheet ja muutama muu. Tee siis virheitä, mutta opi niistä aina. Älä toista samoja virheitä uudelleen.

Ottaa mukaan: Olen samaa mieltä siitä, mitä Jitendra sanoi huonon isännöinnin valinnasta. Se ei vain tappaa hakusi sijoitusta, vaan antaa kauhean huonon kokemuksen verkkosivustosi vierailijoille lataamalla verkkosivustosi todella hitaasti. Älä lankea halpaan tai ilmaiseen isännöintiin. Sinun on investoitava luotettaviin isännöintipalveluihin, kuten Bluehost. Se ei ole vain halvempaa, vaan sitä käyttävät myös miljoonat bloggaajat ympäri maailmaa.


Viimeiset ajatukset Jitendra Vaswanin haastattelusta

Rahan ansaitseminen verkossa ei ole vaikeaa, eikä se ole rakettitiedettä. Jos osaat markkinoida itseäsi, menestyt missä tahansa.

Selvitä oma kohdeyleisösi, aloita sisällön luominen heille ja keksi omia tapojasi ansaita rahaa blogeillasi analysoimalla oman markkinaraon menestyviä blogeja.

Piditkö Jitendra Vaswanin haastattelusta? Haluaisitko tietää hänestä lisää. Jätä ajatuksesi kommentteihin ja jaa tämä viesti muiden kanssa, jotta he voivat hyötyä.

Table of Contents