Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Jobify Review – yksi WordPressin parhaista työpaikkateemoista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Jobify Review – yksi WordPressin parhaista työpaikkateemoista

Online-työpaikkataulut ovat nykyään olemassa – ajattele mitä tahansa alaa tai urapolkua, niin näytän sinulle ainakin yhden työpaikkailmoituksen.

Se ei ole myöskään yllättävää; Internet houkuttelee suuria joukkoja lahjakkaita hakijoita, joten työnantajat rekrytoivat mielellään lähteellä. Katkaisemalla välimiehen he välttävät myös kohtuuttomia agenttimaksuja. Ja työnhakijoille itselleen työpaikkataulukot tarjoavat nopean pääsyn moniin töihin, yleensä myös nopealla hakuprosessilla.

Toisin sanoen rekrytointimaailma on mennyt hulluksi työpaikkatoimistoille.

Jos aiot käynnistää työpaikkailmoituksen, WordPress on yksi parhaista alustoista. WordPressin käyttäminen vaatii kuitenkin teeman, mikä tekee tästä viestistä varsin ajankohtaisen: tänään aion tarkastella yhtä parhaista WordPress-työpalstan teemoista: Jobify.

Jobify ja WP Job Manager

Jobify myydään yksinomaan ThemeForestissa, jossa se on markkinoiden myydyin työpaikkateema – ja mielestäni yksi parhaista.

Teeman on kehittänyt huippukirjailija Astoundify. Sen sijaan, että olisi luonut monikäyttöisiä teemoja, joita näet niin usein näinä päivinä, Astoundify on luonut maineen kapealla teeman asiantuntijana. Esimerkiksi heidän portfoliossaan on myös omistettuja teemoja digitaalisille markkinapaikoille (Marketify) ja hakemistoille (Listify).

Sellaisena tiedät, että olet turvallisissa käsissä Jobifyn kanssa, jonka hintalappu on 69 dollaria – erikoisteemalla, jossa on upea muotoilu ja tehokkaat ominaisuudet, tämä on suuri arvo.

Miten Astoundify on rakentanut maineensa asiantuntijoina? Sisällyttämällä markkinoiden johtavien lisäosien toiminnallisuuden teemoihinsa, joiden kehittäjät voivat omistaa paljon enemmän resursseja hyvin öljytyn koneen rakentamiseen ja ylläpitoon.

Jobifyn tapauksessa tämä tarkoittaa tiivistä integraatiota Automattic-hankitun WP Job Manager -laajennuksen kanssa. Tämä näyttää olevan voittoisa yhdistelmä – Jobify saa parhaan hyödyn WP Job Managerista tarjoamalla suunnittelun, joka on räätälöity työpaikkatoimiston verkkosivuston erityistarpeisiin, kun taas Jobify nauttii WP Job Managerin tiukasti hiotusta toiminnasta.

Jobify tuo pöytään myös joitakin omia toimintojaan ominaisuuksilla, jotka on kehitetty parantamaan työpöytäsi estetiikkaa ja käytettävyyttä.

Suunnittelu ja pääominaisuudet

Jobify-teema näyttää kauniilta, ja siinä on puhdas muotoilu ja silmiinpistävä typografia. Se käyttää paljon tyhjää tilaa, mikä tekee sivustosta selkeän tuntuisen ja parantaa sen käytettävyyttä.

Kotisivu on erityisen tyylikäs, ja se yhdistää tyylikkään estetiikan toiminnallisuuteen interaktiivisen kartan muodossa. Tämä tarjoaa tilannekuvan yritystietojen sijainneista, ja kätevä suodatin auttaa työnhakijoita keskittämään hakujaan. Se on myös tärkeä suunnitteluominaisuus.

Kotisivu tuntuu dynaamiselta katseenvangitsevilla animaatioilla; kirkkaanväriset, täysleveät mukautetut taustakuvat; ja muita hienoja ominaisuuksia, kuten hinnoittelutaulukko ja suosittelut.

🔥 Empfohlen:  Bitninja Review 2023 – Ultimate Server Protection Suite

Jobify pitää työpaikkaluetteloosat kuitenkin siistinä selkeällä ja ammattimaisella suunnittelulla. Tämä sisältää värikoordinoinnin ja tilan listauksille. Nämä listaukset näkyvät tyylikkäissä kaarevissa laatikoissa, joissa on pikkukuvia.

Myös yksittäiset työpaikkasivut näyttävät upeilta, ja niissä on pikkukuva, työn kuvaus ja jopa sosiaalisen median jakamispainikkeet. Sivulla on myös linkkejä työnantajan profiilisivuille ja muihin saman kategorian avoimiin työpaikkoihin.

Vierailijat voivat hakea työpaikkoja suoraan työpaikkaluettelosivuilta, mikä on hyödyllinen ominaisuus suuren hakemusmäärän kannustamisessa. Painikkeen painamisen jälkeen näkyviin tulee yksinkertainen valolaatikko, joka ohjaa vierailijat hakuprosessin läpi. Kaikki tuntuu ammattimaiselta ja intuitiiviselta kauttaaltaan.

Muilla sivuilla on lomake ansioluetteloiden/avoimien työpaikkojen lähettämistä varten, ehdokkaiden/avoimien työpaikkojen luettelosivu ja räätälöity kirjautumissivu. Jobify-teema toimitetaan myös erillisen blogiosion tuella.

Päästä alkuun

Teeman asennuksen jälkeen seuraava vaihe on asentaa tarvittavat laajennukset. Jobify on kehitetty erityisesti näiden laajennusten kanssa käytettäväksi, joten älä ole huolissasi yhteensopivuusongelmista.

Asennettavia laajennuksia on 15 – yksi vaaditaan, WP Job Manager, ja 14, joita suositellaan. Hyödyntämällä näiden 15 erillisen laajennuksen toiminnallisuutta, Jobifysta tulee tehokas, all-in-one -työpöytäalusta – mahdollisesti luokkansa paras.

Näiden monien lisäosien asentaminen voi tuntua pelottavalta, mutta onneksi Jobifyssa on pika-asennusominaisuus.

Siirry vain kohtaan > ja valitse sitten haluamasi laajennukset (suosittelen asentamaan ne kaikki). Valitse avattavasta valikosta ja paina sitten . Koska kaikki 15 laajennusta ovat ilmaisia, Jobify asentaa ne kaikki työeränä. Istu alas ja odota muutama sekunti, sillä lataus ja asennus hoidetaan puolestasi.

Viimeinen vaihe on aktivoida juuri asentamasi laajennukset. Tämä tehdään näytön kautta – > .

Tyhmää sisältöä

Upouusi verkkosivusto ei näytä yhtään samanlaiselta kuin teemademo, mikä voi olla melko hämmentävää kokemattomille WordPress-käyttäjille.

Tämän ongelman kiertämiseksi Jobify-kansio sisältää tyhjää sisältöä. Voit asentaa tämän siirtymällä kohtaan >> . Tämä kehottaa sinua asentamaan WordPress Importer -laajennuksen (jos et ole jo tehnyt sitä), jota voit käyttää tiedoston asentamiseen. Tämä lisää sisältöä ja kuvia sivustollesi.

Jos haluat myös tuoda widgetejä – määrität verkkosivustosi täsmälleen demon tapaan – sinun on asennettava Widget Importer and Exporter -laajennus. Siirry sitten kohtaan > ja tuo tiedosto.

Prosessi ei ole niin hiottu kuin monissa moderneissa teemoissa löydetty yhden napsautuksen tyhjän sisällön tuonti, mutta se tekee tehtävänsä. Ja koska tyhjän työpaikkataulun rakentaminen voi olla hankalaa, fiktiivisen sisällön tuominen on erittäin suositeltavaa!

🔥 Empfohlen:  Square for Retail Review: Ominaisuudet, maksut ja paljon muuta

Työpaikkasivustosi rakentaminen

Jobify tukee myös sivunrakennustyylisiä toimintoja, joiden avulla voit luoda jotain ikimuistoista ja ainutlaatuista.

Tämä saavutetaan tekemällä runsaasti widgetitilaa kotisivulle. Jobify tukee yli 20 erillistä moduulia, joita voit sekoittaa ja yhdistellä luodaksesi täydellisen luomuksesi.

Ennen kuin aloitat, luo WordPress-sivu käyttämällä mallia, joka löytyy WordPressin visuaalisen editorin oikealla puolella olevasta metalaatikosta. Pääset Jobify-moduuleihin siirtymällä kohtaan > .

Käytä nyt vedä ja pudota -toimintoa sijoittaaksesi moduulit osioon. Ilman live-esikatselua tämä ei ole helpoin prosessi, mutta ole sinnikäs, sillä lopputulokset ovat sen arvoisia.

Jotta saisit käsityksen joistakin Jobifyn kanssa saatavilla olevista moduuleista, tässä on muutamia suosikkejani.

 • Työpaikkakartta – etusivulle luotu kartta, jossa nastat osoittavat käytettävissä olevat työt.
 • Kotivideo – upota video kotisivullesi.
 • Hinnoittelutaulukko – Jos haluat ansaita rahaa työpaikkailmoituksellasi premium-listauksilla, voit näyttää työpakettisi tyylikkäässä, muokattavassa hinnoittelutaulukossa.
 • Suositukset – näytä lainauksia työnhakijoilta/yrityksiltä, ​​joita olet auttanut.
 • Tilastot – Houkuttele yrityksiä listaamaan työpaikkasi jakamalla tilastoja siitä, kuinka monta avointa työpaikkaa olet täyttänyt.
 • Yritykset auttoivat – tyylikäs karuselli, jossa näkyvät kanssasi työpaikkailmoituksia mainostavien yritysten logot.

On myös useita mukautusvaihtoehtoja, joita voidaan hallita WordPress Customizer -sovelluksella – tämä sisältää mahdollisuuden mukauttaa otsikon ja taustan värejä.

Työtaulun toiminnallisuus

Asentamalla WP Job Managerin Jobify sisältää kaikki tarvitsemasi perustyötaulutoiminnot. Jotta työpaikkatietotaulusi aktivoituu, sinun on kuitenkin luotava useita sivuja laajennuksen edellyttämällä tavalla.

Tämä sisältää työpaikkailmoitussivun, sivun, jossa työnantajat voivat lähettää avoimia työpaikkoja, ja kojetaulun, jossa työnantajat voivat tarkastella hakemuksiaan.

Tietenkin helpoin tapa määrittää työpöytäsi on tuoda tyhjä sisältö. Jos olet kuitenkin päättänyt tehdä sen yksin, sinun on luotava sivuja seuraavilla lyhytkoodeilla:

 • Työpaikkailmoitussivulle: [job]
 • Työn lähetyssivulle: [submit_job_form]
 • Rekrytoijan hallintapaneeli: [job_dashboard]

Kun nämä sivut on luotu, voit hallita työpaikkatietosi WordPress-taustasta.

Voit luoda työpaikkoja siirtymällä kohtaan > . Tavallisen WordPress-editorin alapuolella näet metaruudun. Näin voit täyttää kaikki tärkeät roolia koskevat tiedot – tehtävänimike, sijainti, kuvaus, yritys jne.

WP Job Manager on myös varustettu omilla taksonomioilla, jotka auttavat sinua organisoimaan työsi. Voit esimerkiksi määrittää kullekin avoimelle työpaikalle alueen ja työtyypin. Tämä tehdään editorin oikealla puolella olevien metaruutujen kautta.

Heti kun painat , työpaikkasi näkyvät työpaikkaluettelosivulla. Voit myös hyväksyä työnantajien käyttöliittymään lähettämät työt.

WP Job Manager -laajennus on intuitiivinen – niin intuitiivinen kuin tällainen monimutkainen laajennus voi olla – joten sinun pitäisi oppia työpöytäsi hallintaan suhteellisen nopeasti.

🔥 Empfohlen:  ProtonVPN Review 2023: Onko se laillista? Onko se huijaus?

Premium-toiminnot

Aiemmin asennetut ilmaiset lisäosat tarjoavat kaikki tarvitsemasi perustyötaulutoiminnot. Jos kuitenkin haluat viedä työpaikkataulusi uudelle tasolle – tai kaupallistaa sen – haluat todennäköisesti laajentaa WP Job Managerin ydinlaajennusta premium-lisäosilla.

Kaikki viralliset WP Job Manager -laajennukset toimivat saumattomasti Jobifyn kanssa, joten älä ole huolissasi yhteensopivuusongelmista. Jotkut hyödyllisimmistä lisäosista ovat:

 • Ansioluettelopäällikkö (49 dollaria) – Hakijat voivat ladata ansioluettelonsa työnantajien luettavaksi.
 • WC:n maksulliset tiedot (49 dollaria) – voit veloittaa työpaikkailmoituksista integroimalla WooCommerce-kassaan.
 • Hakemukset (49 dollaria) – työnhakijat voivat jättää hakemuksensa suoraan työpaikkasivulta.

Jobifyn hyvät ja huonot puolet

Plussat

 • Erinomainen muotoilu, erityisesti suunniteltu työpaikkailmoitussivustoille.
 • Nopea asennus valesisällöllä ja widgeteillä.
 • WP Job Manager -integraation tarjoamat tehokkaat toiminnot.
 • Sivunrakennustoiminto, jossa on paljon hyödyllisiä moduuleja.

Haittoja

 • Ei yhteensopiva joidenkin WP Job Manager -moduulien kanssa.
 • Edistyneet toiminnot edellyttävät käyttäjiä avaamaan lompakkonsa premium-laajennuksia varten (tämä on samanlainen tapaus useimmissa työpaikkateemoissa).

Tämän Jobify-arvostelun päätteeksi

Jobify-teema tekee työpöydän rakentamisesta, käyttämisestä ja ylläpidosta mahdollisimman kivutonta – ei mikään vähäpätöinen saavutus, kun otetaan huomioon, että työtaulut ovat luonteeltaan suhteellisen monimutkaisia ​​ja niissä on paljon liikkuvia osia.

Suunnittelu näyttää upealta, ja siinä on täysi väriräätälöinti brändäystarkoituksiin sekä paljon työpöytään liittyviä moduuleja. Suosikkini on työpaikkakartta, joka tekee kotisivustasi dynaamisen ja auttaa työnhakijoita hiomaan asiaankuuluvia töitä.

Jobify on valinnut työpaikkataulun toimivuudesta hyvin. Täysin integroituna WP Job Manageriin, Jobify antaa sinun hoitaa kaikki kulissien takana olevat päivittäiset tehtävät, jotka liittyvät työpaikkataulukon pyörittämiseen. Lisäksi lisäämällä huippuluokan WP Job Manager -laajennuksia sekoitukseen, sinulla on mahdollisuus viedä sivustosi uudelle tasolle, jossa on paljon ammattimaisia ​​ominaisuuksia.

Jobify ei kuitenkaan ole täysin riippuvainen WP Job Managerista. Se tuo myös omat piirteensä; varsinkin sivunrakennustoiminto. Tämä sisältää joitain muita hyödyllisiä ominaisuuksia – kuten hinnoittelutaulukot, suosittelut ja edellä käsitelty työkartta – joiden avulla voit rakentaa verkkosivuston, joka on räätälöity markkinaraon ainutlaatuisiin vaatimuksiin. Työnantajat ja työntekijät rakastavat sitä!