Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

John Mueller from Google: Technical SEO is Here to Stay

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Googlen John Mueller: Tekninen SEO ei katoa

Google-haun asianajaja John Mueller vahvisti äskettäin teknisen hakukoneoptimoinnin jatkuvan merkityksen vastustaen väitteitä, joiden mukaan sen merkitys on hiipumassa.

Hänen lausuntonsa on vastaus X:n, entisen Twitterin, kommenttiin, jossa väitetään, että tekninen SEO on tulossa vähemmän kriittiseksi.

Keskustelu teknisen hakukoneoptimoinnin tärkeydestä

Mueller kommentoi X:ssä vastaamalla Yiğit Konurin väitteeseen, jonka mukaan “tekninen hakukoneoptimointi on yhä vähemmän tärkeä päivä päivältä.”

Konur väitti edelleen, että teknisen SEO:n ympärillä on monia väärinkäsityksiä, joista jotkut lähestyvät sitä liian monimutkaisesti.

Hän totesi lisäksi, että ellei merkittäviä teknisiä ongelmia esiinny, painopisteen tulisi siirtyä korkealaatuisen sisällön luomiseen ja optimointiin.

Tämä keskustelu sai alkunsa Google-hakukeskuksen tilin lyhyestä videosta, jossa keskusteltiin verkkosivustojen uudelleenohjauksista.

Se kuitenkin korostaa laajempaa keskustelua SEO-yhteisössä, joka voimistui Googlen äskettäisen päivityksen jälkeen sijoitusjärjestelmien dokumentaatioon.

Teknisen hakukoneoptimoinnin konteksti Googlen sijoitusjärjestelmissä

Huhtikuussa Google muutti sijoitusjärjestelmiään dokumentointipoistamalla tekniset SEO tekijät, kuten HTTPS ja Core Web Vitals.

Google selventää nopeasti, että näillä elementeillä on ratkaiseva merkitys.

Google-haun yhteyshenkilö Danny Sullivan selvitetty tällä hetkellä:

“Se sanoo, että sivukokemus on jotenkin “eläkkeellä” tai että ihmisten tulisi jättää huomiotta asiat, kuten Core Web Vitals tai mobiiliystävällisyys. Päinvastainen. Siinä sanotaan, että jos haluat menestyä Google-haun ydinsijoitusjärjestelmissä, harkitse näitä ja muita sivukokemuksen näkökohtia.”

Sullivan selitti edelleen eroa “järjestelmien” ja “signaalien” luokittelun välillä korostaen, että päivitys siirsi tietyt sivukokemuksen elementit “järjestelmät” -kategoriasta “signaalit” -luokkaan.

Tämä muutos ei tarkoita, että nämä näkökohdat eivät olleet enää relevantteja, vaan ne olivat muiden järjestelmien käyttämiä signaaleja.

Teknisen hakukoneoptimoinnin jatkuva merkitys

Muellerin äskettäinen lausunto osoittaa, että teknisellä SEO:lla on edelleen olennainen rooli verkkosivuston menestyksessä.

🔥 Empfohlen:  SEO Trends 2023, 24 asiantuntijan mukaan [Ebook]

Huolimatta SEO-yhteisön kehittyvästä maisemasta, Muellerin väite korostaa, että tekninen SEO on edelleen kaikkien avointen verkkorakenteiden selkäranka.


Table of Contents