Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Joten… Mitä copywriter tekee tarkalleen?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Joten… Mitä copywriter tekee tarkalleen?

Bill Gates sanoi kerran, että sisältö on kuningas, ja hän oli oikeassa. Sisältö ohjaa markkinointia digitaalisessa maailmassa.

Nykyaikaisessa markkinointimaailmassa on monia termejä kuvaamaan kirjoittajia. Strategit, asiantuntijat, sisällöntuottajat ja lista jatkuu. Vaikka niissä kaikissa on yhtäläisyyksiä, on muutamia ammatteja, jotka ansaitsevat oman nimensä.

Copywriter on hyvin erityinen osa sisällön kirjoittajia, joilla on selkeät tavoitteet.

Tässä artikkelissa autamme sinua oppimaan, mitä copywriter on ja mitä he tekevät, mikä tekee heistä ainutlaatuisen muiden digitaalisen sisällön luojien joukossa.

Keskustelemme myös siitä, mistä voit löytää tekstinkirjoittajia yrityksellesi ja saada laadukkaan tekstinkirjoituksen edut jo tänään.

Mikä on copywriter?

Copywriter on sisällöntuottaja, joka on ollut olemassa jo pitkään.

Copywriting tarkoittaa sisällön luomista, jonka tarkoituksena on rohkaista lukijoita ostamaan tuote tai palvelu tai ryhtymään tiettyyn toimintoon, joka siirtää heidät myyntiputken läpi.

Sen sijaan, että kirjoittaisi informatiivisia blogeja tai perusteellisia tutkimusartikkeleita, copywriter keskittyy paljon enemmän lyhytmuotoiseen sisältöön, joka voi saada lukijat tekemään jotain vain muutamalla sanalla. Tämä vaatii erikoisosaamista, jota kaikilla digitaalisen sisällön kirjoittajilla ei ole.

Tämä tekee tekstinkirjoittajista ainutlaatuisia ja erittäin haluttuja kaikenmuotoisten ja -kokoisten yritysten keskuudessa.

Mitä copywriter oikein tekee?

Copywriter on sisällöntuottaja, joka keskittyy mainontaan.

Tämä voi tarkoittaa tuotteen tai palvelun myyntiä tai muuten myyntitiimin auttamista tavoitteen saavuttamisessa, kuten tietojen rekisteröintiä tai tapaamisen varaamista.

Kaikki mainostauluista mainoksiin sosiaalisen median mainoksiin tulee tekstinkirjoittajilta. Muita asioita, joita copywriter voi tehdä, ovat:

 • Konseptien luominen mainoskampanjoille
 • Tuotteiden ja kilpailijoiden tutkiminen
 • Multimediasisällön luominen
 • Brändin äänen kehittäminen
 • Kopion muokkaaminen ja tarkistaminen
 • Mainoskampanjoiden tulosten analysointi

Mikä on freelance-copywriter?

Jotkut tekstinkirjoittajat työskentelevät yrityksen sisällä ja luovat sisältöä vain työnantajalleen, mutta on myös freelance-tekstinkirjoittajia, jotka työskentelevät itselleen.

🔥 Empfohlen:  Noindex-tunnisteen määritelmä & Merkitys

Aivan kuten muutkin freelance-kirjoittajat, freelance-tekstikirjoittaja on henkilö, jolla on asiakasluettelo, jota he auttavat projektikohtaisesti.

On monia syitä, miksi copywriter saattaa harkita freelancerina. Ensinnäkin se antaa heille mahdollisuuden olla oma pomonsa ja valita asiakkaat, joiden kanssa he työskentelevät. Se myös avaa heidän keräämiensä tulojen kirjon ja antaa heille enemmän vapautta järjestää päivänsä.

On kuitenkin olemassa myös riskejä, kuten asiakkaiden etsiminen, yrityksen johtaminen ja perinteisestä työstä johtuva turvallisuuden puute.

Mikä on UX Copywriter?

“UX” on lyhenne sanoista “käyttäjäkokemus”.

UX copywriter on henkilö, joka on erikoistunut luomaan kopiota, jonka tarkoituksena on parantaa käyttökokemusta yrityksen verkkosivustolla tai muilla kanavilla. Tämä sisältää kopion, joka auttaa käyttäjiä tekemään oikean päätöksen tai opastaa heitä tekemään seuraavaa.

Asiat, kuten sovellusohjeet, verkkosivuston kehotteet tai datan visualisoinnit, kuuluvat kaikki UX-tekstikirjoittamisen sateenvarjon alle.

Mitä taitoja tarvitset ollaksesi copywriter?

Kuten kaikissa kirjoitustehtävissä, on olemassa erikoisosaamista, joita tarvitaan tekstikirjoittajaksi tulemiseen. Nämä sisältävät:

 • Vahva kirjoitustaito
 • Teknisiä taitoja
 • Luova ajattelu
 • Kommunikointitaidot
 • Tutkimustaidot
 • Editointitaidot
 • Analyysi taidot

Tienaavatko copywriters hyvää rahaa?

Keskimääräinen copywriter-palkka laskee noin 58 000 dollariin vuodessa.

Aloittelijoiden on työskenneltävä tähän määrään asti, ja kokeneet copywriters saattavat ansaita paljon enemmän.

On myös tärkeää huomata, että freelancerit voivat ansaita enemmän kuin palkansaajat, koska he voivat ottaa enemmän asiakkaita ansaitakseen enemmän rahaa.

Voit tutkia, mitä voit ansaita alustoilla, kuten WriterAccess.

Kuinka aloittelija voi aloittaa tekstinkirjoittamisen?

Paras tapa aloittaa on päästä ulos ja aloittaa kirjoittaminen. Ottamalla vastaan ​​pieniä töitä ja työskentelemällä voit rakentaa mainetta itsellesi ja kehittää vahvaa ansioluetteloa.

WriterAccessin kaltainen alusta on suunnattu freelancereille, ja se on loistava tapa aloittaa sivutouhu, kunnes sinulla on tarpeeksi kokemusta ja asiakkaita kokopäiväiseen työskentelyyn.

🔥 Empfohlen:  Bing with ChatGPT saapuu Windows 11:n tehtäväpalkkiin – mitä sinun tulee tietää

Millaista koulutusta tekstinkirjoittajaksi vaaditaan?

Copywriteriksi tuleminen ei vaadi erityistä todistusta tai koulutustasoa.

Käytännössä kuka tahansa, joka osaa kirjoittaa, voi ryhtyä copywriteriksi, jos he käyttävät aikaa.

Kuitenkin niillä, joilla on kirjoitustausta tai -tutkinto, saattaa olla paljon helpompi työllistyä kuin niillä, joilla ei ole korkeakoulutusta tai työhistoriaa kirjoittamisen, markkinoinnin tai vastaavien alojen alalla.

Pidä tämä mielessäsi, kun harkitset copywriting-uraa.

Mikä tekstinkirjoitustyyppi on helpoin?

Ei ole olemassa erityistä copywriting-tyyppiä, joka on yleisesti helppoa kirjoittajille.

Taidoistasi, asiantuntemuksestasi ja kiinnostuksen kohteistasi riippuen on olemassa tietyntyyppisiä copywriting-muotoja, jotka on helpompi toteuttaa, ja tiettyjä projekteja, jotka testaavat taitojasi.

Koska tekstinkirjoittamisessa on kyse vakuuttavasta kirjoittamisesta, sinun on kyettävä vakuuttamaan lukijat ryhtymään toimiin, joita on vaikea toteuttaa riippumatta siitä, minkä tyyppisen projektin parissa työskentelet.

Millainen tekstinkirjoitus on kysytyin?

On olemassa muutamia erilaisia ​​copywriter-tyyppejä, jotka ovat erikoistuneet eri aloille ja ovat jatkuvasti kysyttyjä. Nämä sisältävät:

 • Brand copywriting
 • B2B ja B2C copywriting
 • Sähköposti copywriting
 • PR copywriting
 • SEO copywriting
 • Sosiaalisen median tekstinkirjoitus
 • UX copywriting

Paketoida

Tekstinkirjoittajat täyttävät tärkeän tarkoituksen nykypäivän modernissa yritysmaailmassa. He ovat erikoistuneet luomaan lyhyen, vakuuttavan kopion, joka rohkaisee lukijoita suoraan toimiin. Ilman niitä kampanjat ja mainokset epäonnistuisivat.

Jos haluat lisätietoja copywriterin palkkaamisesta, kokeile tekoälyllä toimivaa WriterAccess-alustaa. 2 viikkoa maksutta ja huomaa, kuinka arvokas freelance-tekstikirjoittaja voi olla yrityksellesi.