Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Jugnoo – tarina, perustaja, liiketoimintamalli, rahoitus, tiimi, uutiset

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Jugnoo – tarina, perustaja, liiketoimintamalli, rahoitus, tiimi, uutiset

Autoriksat ovat välttämätön kuljetusväline Intiassa, erityisesti tason 2 ja 3 kaupungeissa. Ala on kuitenkin edelleen järjestäytymätön. Tästä johtuen autoriksojen kuljettajat on usein havaittu istumassa toimettomana, kun taas monet työmatkalaiset joutuvat kohtaamaan hankaluuksia auton riksojen löytämisessä. Täyttääksesi tämän aukon, Samar Singla ja Chinmay Agarwal perustivat Jugnoon vuonna 2014.

Jugnoo On Intian suurin teknologiavetoinen on-demand auto-riksakokooja, joka yhdistää ajajat turvalliseen, luotettavaan ja kätevään auto-riksaan vain muutamalla napsautuksella. Tässä on Jugnoon yksityiskohtainen yritysprofiili, jossa on kaikki Jugnoostasen Perustajat, Rahoitus ja sijoittajat, Bisnesmalli, Tulomalli, Nimi ja logo, markkinointikampanjat, ja enemmän.

Jugnoo – Yrityksen kohokohdat

Aloitusnimi Jugnoo

Päämaja Chandigarh
Perustajat Samar Singla ja Chinmay Agarwal
sektori Kuljetus
Perustettu 2014
toimitusjohtaja Samar Singla
Kokonaisrahoitus 16 miljoonaa dollaria (2021)
Verkkosivusto jugnoo.in

Mikä on Jugnoo
Jugnoo – Toimialan tiedot
Jugnoo – perustajat
Jugnoo – Idea ja aloitus
Jugnoo – Nimi ja logo
Jugnoo – Liiketoimintamalli
Jugnoo – tulomalli
Jugnoo – Asiakkaiden hankinta
Jugnoo – markkinointikampanjat
Jugnoo – Rahoitus
Jugnoo – Kasvu
Jugnoo – Haasteita
Jugnoo – Kilpailijat
Jugnoo – Yhteistyökumppanit
Jugnoo – Hankinnat
Jugnoo – Tulot
Jugnoo – Saavutukset
Jugnoo – Johtopäätös
Jugnoo – UKK

Mikä on Jugnoo

Jugnoo aloitti alun perin on-demand-auto riksapalveluna ja esitteli erilaisia ​​käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia helpottaakseen käyttäjien varaamista kyytiin. Vuonna 2016 Jugnoo esitteli Jugnoo Botin, jonka avulla Facebookin käyttäjät voivat varata kyydin Facebook Messengerin, Jugnoon verkkosivuston tai Facebook-sivun kautta. Jugnoo tarjoaa myös monikielinen käyttöliittymä kuljettajillejossa on yli kahdeksan muuta kieltä kuin englanti.

Kun Jugnoo alkoi saada suosiota autoriksojen kokoajana, perustajat hyppäsivät ja lanseerasivat erilaisia ​​uusia palveluita. Muut Jugnoon tarjoamat palvelut ovat –

 • Dodo toimitukset – Sen avulla myyjät voivat toimittaa tavaroita asiakkailleen. Dodo-toimitukset on nyt nimetty uudelleen Jugnoo Deliveryksi.
 • Lento kartta – Se on kokonaisvaltainen reititysratkaisu, joka ratkaisee matkamyyjien ja ajoneuvojen reititysongelmia.
 • Fatafat – Hyperpaikalliset toimitukset, kuten ruoka, päivittäistavarat, kasvikset. Fatafat suljettiin lokakuussa 2015. Palvelu lanseerattiin uudelleen Chandigarhissa toukokuussa 2016 SabKuch Freshin hankinnan jälkeen.
 • Valikot – Yritys oli aiemmin lanseerannut Jugnoo-ateriat. Se kuitenkin suljettiin lokakuussa 2015, ja vuonna 2017 se lanseerattiin uudelleen Menuksina. Jugnoo Menus on tuonut laivaan suosittuja ravintoloita ja myyntipisteitä, kuten Burger King, Pizza Hut, Subway, Baskin Robins, Super Donut, Burger point, Rolla costa, Copper Chimney, Marky Momos ja Dhaba.com
 • AskLocal – Jugnoo-sovelluksen AskLocal-ominaisuus ei tarjoa vain paikallista tietoa, vaan on myös alusta, jossa käyttäjät voivat esittää kysymyksiä, antaa suosituksia ja jakaa sisältöä. Se on maantieteelliseen sijaintiin perustuva alusta, ja se toimii kaikissa Jugnoon kattamissa paikoissa.

Jugnoo – Toimialan tiedot

EMBARQ Intian tekemä tutkimus on osoittanut, että Intian ykköskaupungeissa on noin 50 000 autoriksaa. Jälleen tason 2 kaupungeissa on noin 15 000-30 000 auto riksaa. Automaattisen kokoajan käsite on melko uusi Intiassa. Kuitenkin monet aloittelijat sekä johtajat, kuten Uber ja Ola, ovat tulleet autoaggregaatio-sektorille.Jugnoo – perustajat

Jugnoon perusti Samar Singla ja Chinmay Agarwal vuonna 2014.

Samar Singla

Jugnoon toimitusjohtaja, Samar Singla on IIT Delhin alumni, valmistuen fysiikan Btech-tutkinnosta. Ennen tätä yritystä, Jugnoo, Samar perusti myös Click Labsin. Hän on myös toiminut tutkijana Marylandin yliopistossa ja IBM:ssä. Singa on myös työskennellyt tiedemiehenä CERNissä Genevessä. Hänen tehtävänsä on muuttaa miljardeja ihmishenkiä teknologian avulla. Samar on nyt toimitusjohtaja Jugnoosta. Jugnoon lisäksi Samar toimii myös JungleWorksin toimitusjohtajana. Samar Singlan vuonna 2015 perustama JungleWorks tarjoaa täydellisen teknologiapinon yrityksille.

Chinmay Agarwal

Jugnoon entinen perustaja ja operatiivinen johtaja Chinmay Agarwal, on myös kotoisin IIT Delhistä. Hän suoritti robotiikan maisterintutkintoa Genovan yliopistosta ja oli tutkija Smart Canessa. Hän oli myös yksi perustajista Napsauta Labs Samarin kanssa. Chimaylla on myös patentti menetelmistä ja sovelluksista korkeuden mittaamiseen ja käyttäjän kontekstin havaitsemisen ja korkeusliikkeen yhdistämiseen henkilökohtaisiin navigointijärjestelmiin.

Alussa Jugnoon perustajat Samar ja Chinmay eivät olleet tietoisia siitä suuresta vaikutuksesta, jonka he aikoivat tehdä tavallisten työmatkalaisten ja autonkuljettajien jokapäiväiseen elämään. Satunnaisella asenteella aloitettuaan he huomasivat pian tilanteen olevan paljon odotettua haastavampi.

Jugnoo on Samarin kolmas yritys sen jälkeen Prodigy Foodsjosta hän poistui kahdessa vuodessa, ja aloitti SaaS-teknologiaratkaisujen tarjoajan Click Labsin.

Yrityksellä on 400+ työntekijää tällä hetkellä. Samar korostaa tarvetta pitää työntekijät motivoituina. Hän kokee, että työntekijöiden kanssa puhuminen, läpinäkyvyys ja heidän kanssaan pitkällä tähtäimellä oleminen on yritykselle todella hyödyllistä.

Jugnoo – Idea ja aloitus

Samar huomautti, että suurimmat ongelmat autokuljetusverkostossa olivat autonkuljettajien sitkeästi yhteistyöhaluinen asenne, epäkäytettävyys ja kohtuuttomat maksut. Ajatuksena oli hyödyntää tason 2 ja tason 3 kaupungeissa potentiaalista joukkoliikenteen välinettä eli autoriksaa, jotta yleisö voi ihailla sitä mobiilisovelluksen avulla ja autoilijat säästävät odotusaikaa; konsepti, joka on samanlainen kuin taksipalvelut, kuten Ola. Jugnoo auto sovellus otettiin käyttöön kaikilla älypuhelimien tärkeimmillä alustoilla, kuten ios, Android ja Windows. Käyttäjät voivat myös varata Jugnoo-ajeluja käyttämällä Jugnoon Facebook-botti.

Jugnoo tarkoittaa tulikärpästä. Samarin mukaan sana Jugnoo liittyy nostalgiaan ja onnellisiin muistoihin. Kun ihmiset näkevät Jugnoo-auton, jossa on merkkitarra, heidän on helpompi muistaa Jugnoo-yritys. Nimellä on siis palautusarvo.

Jugnoo – Liiketoimintamalli

Jugnoo on uskaltautunut erilaisiin yrityksiin molemmissa B2B- ja B2C-segmentit. Samalla kun Jugnoo aloitti toimintansa B2C-segmentissä automaattisena kokoajana, Jugnoo lanseerasi myös muita B2C-palveluita, kutenFatafat‘ ja ‘Valikot‘.

Jugnoo ryntäsi B2B-segmenttiin B2B-logistiikkapalvelun avulla.Jugnoo Toimitusja kattavat reititysratkaisut,Lento kartta

Mitä tulee automaattiseen kokoamispalveluun, Jugnoo-autojen hinnat vaihtelevat kaupungeittain. Tavoitteena on olla edullisin A-2-B-liikennevaihtoehto sovelluksen käyttäjille kyseisessä kaupungissa. Joissakin kaupungeissa on perushinta + kilometri + minuuttimaksu, joissakin kaupungeissa käytetään metrihintaa. Voit tarkistaa eri kaupunkien hinnat lataamalla sovelluksen ja etsimällä kaupunkeja. Hinta näkyy alapalkissa.

Jugnoo – tulomalli

Jugnoo veloittaa a komissio takaisin kuljettajilta. Provisio on useimmissa kaupungeissa 10 % lipun koosta. Se toteuttaa useita kannustinjärjestelmiä kuljettajille, mikä taas perustuu kypsyysasteeseen kaupungissa ja kuljettajien sitoutuneisuuteen.

Se yrittää rakentaa tehokkuutta markkinoille, joissa kuljettajien lopputulot Jugnoon kautta nousevat huomattavasti enemmän kuin he tienasivat tiellä ja asiakas saa ennustettavan ja kustannustehokkaan kuljetusvälineen.

Ruoan toimituksesta yritys veloittaa kauppiailta a komissio ja maksaa kuljettajille toimituksesta.Jugnoo – Asiakkaiden hankinta

Alkupäivinä Samar ja Chinma tapasivat itse autonkuljettajat ja selittivät yrityksen konseptin. Heidän vakuuttaminen integroimaan teknologian rutiinityönsä oli melko haastava tehtävä. Lisäksi, jotta Jugnoo-sovellus olisi tuttu kohdeasiakkaalle, sovellus lanseerattiin PEC:n teknillisen yliopiston PECFESTissä, Chandigarhissa. Myös Chandigarhissa asuville ihmisille tarjottiin ilmaisia ​​kyytiä.

Jugnoo – markkinointikampanjat

Jugnoon markkinointistrategia on yksinkertainen; yritys tekee asiakkaista ja kuljettajista promoottorinsa. Jugnoo on hyödyntänyt kaksinkertaista kapasiteettia, kotiinkuljetusta ja julkisen liikenteen on-demand-saatavuutta. Yritys kasvaa eksponentiaalisesti suurissa metroissa solmimalla kumppaneiden kanssa strategisen allianssin, joka lisää sen potentiaalista asiakaskuntaa.

Jugnoo teki myös medianäkyvyyden tekemällä Saumya Tondon, tunnettu tv- ja elokuvanäyttelijä sen kasvot. Samarin mukaan Jugnoo on hyötynyt paljon suusta suuhun -julkisuus. Jugnoo käyttää käyttäjää suositusohjelmat ja sosiaalisen median kampanjoita houkutella uusia asiakkaita. Yritys on pysynyt vilkasta uutisten kanssa, kuten ensimmäisen naisautoilijan rekisteröinti, yli 10 000 ajoa päivässä Delhi NCR:ssä, B-sarjan rahoituksen tukeminen jopa Fatafatin ja Jugnoo Mealsin sulkemisen jälkeen.Jugnoo – Rahoitus

Jugnoo on kerännyt yhteensä 16 miljoonaa dollaria ulkopuolelta rahoitusta 4 kierroksella 8 sijoittajalta. Jugnoon rahoitustiedot ovat

Päivämäärä Vaihe Summa Sijoittajat

tammikuuta 2015 Siemen Paljastamaton Napsauta Labs
huhtikuuta 2015 Siemen 1 miljoona dollaria Rajesh Mathur (Junglee, Flywheel Software), Vikas Taneja (kumppani ja tohtori, BCG Group) ja Chris Kolenaty (Kirloskar Integrated Technologies Ltd)
kesäkuuta 2015 Sarja A 5 miljoonaa dollaria Paytm & Snow Leopard Technology Ventures.
huhtikuuta 2016 Sarja B 10 miljoonaa dollaria Kunal Bhal (Snapdeal), Snow Leopard Technology Ventures, rocketship.vc ja Paytm

Käynnistys on sijoittajien rahoittamana Click Labs, Rajesh Mathur, Vikas Taneja, Chris Kolenaty, Paytm, Snow Leopard Technology Ventures, Kunal Bahl ja Rocketship.vc.

Jugnoo – Kasvu

Vuodesta 2014 lähtien, jolloin Jugnoo perustettiin, yritys on saavuttanut lukuisia virstanpylväitä ajan myötä. Tässä on esimakua joistakin merkittävimmistä:

 • Yhtiö on suorittanut tähän mennessä 19 miljoonaa ajoa
 • Jugnoolla on jalanjälkiä yli 120 Intian kaupungissa
 • Yrityksellä on yli 8 miljoonaa käyttäjää
 • Siinä on nyt yli 0,1 miljoonaa ohjainta

Jugnoo – Haasteita

Samarin sanoin, alkuperäiset Jugnoo-haasteet, jotka saattoivat johtua tason 2 sijaintien väestörakenteesta, olivat kuljettajien haluttomuus käyttää tekniikkaa ja murtamaan asiakkaiden henkiset esteet ja esitellä uusia ideoita.

Muutoin saumattoman matkan kaksi muuta suurta ongelmaa olivat Jugnoo Fatatfat, joka toimitti räätälöityjä tilauksia asiakkaille kaupungin myymälöistä. Se lanseerattiin maaliskuussa 2015 ajatuksena autoverkon lunastamisesta, mutta se suljettiin sen jälkeen, kun se oli ollut käytössä kahdeksan kuukautta. Lisäksi Jugnoo joutui sulkemaan Jugnoo Mealin lokakuussa 2015.

Myöhemmin yritys kuitenkin lanseerasi Fatafatin uudelleen ja lanseerasi Jugnoo-menut. Team Jugnoo seisoo kuoppaisten kyydissä ja sanoo, että he ovat päättäneet olla varovaisia ​​sen sijaan, että he jatkaisivat sijoittamista johonkin, joka tuottaa meille tappiota. Kaikki tämä samalla, kun he käyttivät alle puolet varastoistaan ​​ja keskittyivät kasvamaan vähärasvaisena ja tuottavana yksikkönä.Jugnoo – Kilpailijat

Jugnoolla on suuri markkina-asema auto-rikshaw-aggregaattoreiden areenalla kilpailee kanssa startupeista kuten mGaadi, TeleRickshaw ja AUTOnCaB. Jugnoon konsepti on kuitenkin ainutlaatuinen, koska se keskittyy vain automaattiseen riksatilaan.

Jugnoo – Yhteistyökumppanit

Laajentaakseen ja parantaakseen asiakaskuntaa Jugnoo sidottu matkahakukoneeseen nimeltä Ixigohenkilökohtaisen avustajan hakemus nimellä Helpchat (Tapzo), joukkoliikenteen tiedotusmobiilisovellus Zophopsovellus metahakualustoilla vertailla liikennemuotoja hinnan perusteella Oye Taxi ja Scoot.

Maksuportit pitävät Paytm ja Mobikwik ovat digitoineet maksut Jugnoolle. Punjabin kansallispankki ja Piaggio tarjosi kuljettajille helppoja rahoitusvaihtoehtoja. Yhteistyötä alan asiantuntijoiden kanssa, kuten Anand Prakash myös sai Jugnoon loistamaan kirkkaammin.

Jugnoo – Hankinnat

Jugnoo on hankkinut 3 yritystä päivään asti. Yritys äskettäin hankittu Sabkuch tuoretta, logistiikkapalveluyritys, joka toimittaa päivittäistavaroita ja laajensi palvelujaan päivittäistavaroihin ja tuoreaterioihin, ruoan toimitukseen useista ravintoloista, maksuihin ja toimituksiin. Se osti Yelon aiemmin heinäkuussa 2015. Heinäkuussa 2016 yritys osti taksikokoajan BookMyCabjoka toimii Mumbaissa, Kolkatassa ja Hyderabadissa ja jolla on toimilupa Delhissä.Jugnoo – Tulot

Tilikaudella 2017-2018 Jugnoo’s tulot kaksinkertaistui 11,7 miljoonaan rupiaan 5,14 miljoonasta tilikaudelta 2016–2017. Jugnoon tappiot putosivat 16,34 miljoonaan rupiaan vuosina 2017–2018 17,39 miljoonasta rupioista vuosina 2016–2017.

Jugnoo – Saavutukset

Yhdessä jotkin tärkeimmät saavutuksia Jugnoo ovat-

 • Se vakiinnutti asemansa Intian johtavana auto-rikshaw-kokoojayrityksenä noin 40 000 ihmisen kanssa päivässä.
 • Yritys on kehittänyt asiakaslähtöisiä palveluita, kuten B2B-toimitukset, päivittäistavarakaupan ja aterioiden toimituksen autorikshalla, joka on ainutlaatuinen liikeidea.
 • Startup on keksinyt uusinta teknologiaa, kuten Jugnoo Bot jonka avulla asiakas voi noutaa riksaa miltä tahansa alustalta, Lento kartta joka auttaa kuljettajia suunnittelemaan reittejä säästäen aikaa ja polttoainetta, monikielinen käyttöliittymä kuljettajille ja AskLocal, hyperlokaalinen maantieteelliseen sijaintiin perustuva ominaisuus, joka auttaa käyttäjiä pysymään yhteydessä ja jakamaan sisältöä.
 • Yhtiö etsii jatkuvasti uusia mahdollisuuksia. Se on lanseerannut palvelunsa monilla aloilla, kuten 3D-tulostuksen kanssa Printopäästä päähän kenttävoimien hallintaratkaisu Tookanreaaliaikainen asiakastukisovellus – fugu, työnkulun automatisointityökalu – Bumbl, ja geoanalytiikkatekniikka – Datasilmukat.
 • Yritys on onnistunut saamaan rahoitusta suuryrityksistä, kuten Paytm ja Snow Leopard Technology Ventures. Jugnoo keräsi huikeat 16 miljoonaa dollaria ulkopuolista rahoitusta.
 • Siihen on rekisteröity yli 12 000 autoa.
 • Startup toimii yli 120 kaupungissa.
 • Sen rekisteröity käyttäjäkunta on yli 8 miljoonaa.
 • Huhtikuussa 2018 yritys aloitti toimintansa Singaporessa, ja se joutui lopettamaan toimintansa elokuussa 2018 johtuen haasteista, joita se kohtasi rekrytoiessaan kuljettajia Singaporessa. Jugnoo kuitenkin teki yhteistyötä Singaporen paikallisen aggregaattorisovelluksen kanssa Kardi. Se tarjoaa teknistä asiantuntemusta ja suunnittelutukea Kardille.
 • Jugnoo vahvistaa myös olevansa kansainvälinen läsnäolo Trinidad ja Tobagossa, Sri Lankassa, Bermudassa, Panamassa, Mombasassa, Omanissa, Kongossa, Nigeriassa, Indonesiassa, Englannissa, Arabiemiirikunnissa ja Yhdysvalloissa.

Jugnoo – Johtopäätös

Epäilemättä Jugnoo on parantanut myös riksankuljettajien palkkaskenaariota. Jugnoon kuljettaja ansaitsee keskimäärin noin 70-80 rupiaa matkaa kohden. Omistautunut kuljettaja ansaitsee jopa 25k kuukaudessa ja tämä on mahdollista optimoidun ajankäytön, reaaliaikaisen tietotiedon avulla parhaista reiteistä, joita he voisivat kulkea määränpäähän päästäkseen, ja tietysti vähemmällä neuvotteluilla.

Team Jugnoo ei suosi etuja ja pitää niitä merkkinä heikkoudesta bisnesmalli. Intiassa, jossa ajetaan noin 30 miljoonaa autoa ja Jugnoo on tällä hetkellä mukana 0,1 prosentissa siitä, joten potentiaalia on valtavasti hyödynnettävä. Startupin tavoitteena on laajentaa palvelunsa maan syrjäisimpiin kolkoihin. Myös pian sen tavoitteena on tulla merkittäväksi kansainväliseksi toimijaksi.

Jugnoo – UKK

Mikä on Jugnoo auto -sovellus?

Jugnoo on Chandigarhissa toimiva e-taksi- tai kyydinjakoalusta, joka keskittyy autoriksojen yhdistämiseen ja kyytien jakamiseen.

Ketkä ovat Jugnoon perustajia?

Samar Singla ja Chinmay Agarwal ovat Jugnoo-sovelluksen perustajia.

Mikä on Jugnoo malli?

Jugnoo työskentelee kyytiin perustuvassa mallissa, joka ansaitsee kyytien palkkioista sovelluksensa kautta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tulla menestyväksi verkkoyrittäjäksi