Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Juhi Chawlan tukemien merkkien luettelo

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Juhi Chawlan tukemien merkkien luettelo

Tuotteiden ja palveluiden tukemisesta eri media-alustoilla on nyt tullut olennainen osa markkinointiprosessia sekä yritykselle että julkkikselle. Monet Bollywoodin veteraaninäyttelijät ja näyttelijät valitaan brändin brändilähettiläiksi (edustajiksi). Juhi Chawla on yksi tällainen legendaarinen näyttelijä, joka hallitsi vuosikymmeniä elokuvateollisuutta ja on edelleen ajankohtainen markkinointimaailmassa.

Juhi Chawla on intialainen näyttelijä, elokuvatuottaja ja hiljattain yrittäjä. Näyttelijä nousi alun perin kuuluisuuteen voitettuaan Miss India -kilpailun vuonna 1984. Tämän seurauksena hänestä tuli yksi Bollywoodin johtavista näyttelijöistä 1980-luvulta 2000-luvun alkuun. Juhi Chawla on tottunut olemaan kriitikoiden ylistämä näyttelijä, sillä hän on voittanut useita kertoja Filmfaren kaltaisia ​​palkintoja.

Juhi Chawla tunnetaan työstään elokuvissa, kuten Qayamat Se Qayamat Tak, Darr, Ishq, Hum Hain Rahi Pyare Ke, Deewana Mastana, Lootere, My Brother Nikhil, Gulaab Gang, Shaheed Udham Singh, Sukhmani jne. Hän on myös Intian Valioliigan (IPL) Team, joka tunnetaan nimellä Kolkata Knight Riders, osaomistaja miehensä ja Shah Rukh Khanin kanssa.

Shah Rukh Khanin ohella Juhi on yksi Dreamz Unlimited -nimisen tuotantoyhtiön perustajista, ja se on tähän mennessä tuottanut yli kolme elokuvaa, mukaan lukien blockbuster Phir Bhi Dil Hain Hindustani. Näyttelijä on ollut useiden tosi-tv-ohjelmien tuomarina, mukaan lukien Jhalak Dikhhla Jaa.

Juhi Chawla on myös mukana monissa hyväntekeväisyystapahtumissa ja tiedotusohjelmissa. Äskettäin kesäkuussa 2021 näyttelijä oli nostanut kanteen 5G-verkon käyttöönottoa vastaan ​​Intiassa väittäen, että 5G-tekniikka johtaisi terveyshaitoihin. Asia hylättiin myöhemmin Delhi Courtissa sanoen, että se oli tarpeetonta, skandaalista ja kevytmielistä väittelyä Rs. 20 lakh sakko.

Siitä huolimatta Juhi on edelleen suosittu tuotemerkkien keskuudessa ja veloittaa yli 40-60 lakhia per suositussopimus. Näyttelijän nettovarallisuuden arvioidaan olevan Rs. 40 crorea vuonna 2020. Juhi Chawlan tukemia tuotemerkkejä ovat Maggi, Pepsi, Kurkure, Rooh Afza, Kelloggs Chocos, Keshking Ayurvedic Oil, Gai Banaspati, Ashoka Pickles, Emami Boroplus jne.

Maggi
Kurkure
Rooh Afza
Kelloggs Chocos
Emami Boroplus
Kesh King
Ashoka suolakurkkua
Kissan ketsuppi
Usein Kysytyt Kysymykset

Tässä ovat Juhi Chawlan hyväksymät tuotemerkit

Maggi

Maggi on yksi Intian suosituimmista pikanuudeleista. Se on sveitsiläinen tuotemerkki, joka tunnetaan pikanuudeleistaan, pikakeitoistaan, mausteistaan, liemikuutioistaan ​​jne. Maggi perustettiin alun perin sveitsiläisen Julius Maggin vuonna 1884, mutta Nestle SA osti sen vuonna 1947.

Maggin pikanuudeleita myydään sellaisissa maissa kuin Bangladesh, Etelä-Afrikka, Singapore, Australia, Pakistan, Uusi-Seelanti, Nepal, Malesia ja Intia. Maggilla on eniten asiakkaita Maggille Intiassa, sillä sen markkinaosuus oli aiemmin yli 90 %, ja se laski noin 53 %:iin valtakunnallisen kiellon seurauksena. Maggilla on myös 39 prosentin markkinaosuus Malesiassa, ja se tunnetaan Maggi 2-minute -nuudeliksina Australiassa, Etelä-Afrikassa, Uudessa-Seelannissa ja Intiassa.

🔥 Empfohlen:  Ovisivujen rangaistus: Näin vältät Googlen rankaisemisen

Juhi Chawlasta tuli Maggi-maustesarjan Masala-ae-Magic brändilähettiläs vuonna 2019. Näyttelijä on esiintynyt monissa eri Maggi-tuotteiden mainoksissa vuosien varrella. Uusimmassa mainoksessa Juhi nähdään äidin roolissa, joka opettaa teini-ikäiselle pojalleen tärkeän viestin ruoanlaitossa, eli ”sinun käsissäsi on, kuinka muutat tavallisen erikoiseksi” Masala-ae-Magicin avulla.

Juhi mainitsi haastattelussa, että äitinä hän ymmärtää, kuinka vaikeaa on pitää lapset tyytyväisinä arjen kotona tehdyllä ruoalla. Siksi Masala-Ae-Magicin lisääminen auttaisi pitkälle tavallisten ruokien valmistamisessa, poikkeuksellisen makuisessa.

Kurkure

Kurkure on tunnettu välipalabrändi, jonka valmistaa ja markkinoi PepsiCo. Kurkurea valmistetaan sekä Intiassa että Pakistanissa, ja sitä verrataan usein länsimaissa myytäviin Cheetoihin. Kurkuressa on laaja valikoima makuja, joista suosituimpia ovat masala munch, green chutney, chili chataka, tamata hyderabadi, masala twists jne.

Vuonna 2006 Frito Lay suunnitteli aloittavansa kurkuren myynnin Amerikan markkinoille, koska monet amerikkalaiset olivat alkaneet osoittaa kiinnostusta intialaisiin mausteisiin. Vuonna 2013 brändi aloitti myynnin myös Kanadassa ja on saatavilla myös Isossa-Britanniassa. Juhi Chawlasta tehtiin alun perin Kurkuren brändilähettiläs vuonna 2004. Näyttelijä on ollut brändin kasvot yli kymmenen vuoden ajan ja esiintynyt useissa merkkien mainoksissa.

Tedha Hai Par Mera Hai -kampanja on tähän mennessä menestynein Kurkuren kampanja, ja siinä näyttelijä esiintyi, mikä auttoi sitä saamaan valtavan määrän katselukertoja televisiossa ja sosiaalisessa mediassa. Kurkure-mainokset Juhin kanssa tulivat niin suosituiksi, koska hän edusti läsnäolollaan brändin ydinarvoja, näyttelijä näkyy iloisella viehätysvoimallaan monissa hauskoissa ja ainutlaatuisissa Kurkure-mainoksissa.Rooh Afza

Rooh Afza on tiivistetty squashjuoma, joka on suosittu Intiassa, Pakistanissa, Bangladeshissa ja Lähi-idän maissa.. Yrityksen perusti Hafiz Abdul Majeed vuonna 1906 Ghaziabadissa. Tällä hetkellä juomaa valmistaa Hafiz Abdul Majeed ja hänen poikansa Hamdard Laboratoriesin (Delhissä sijaitseva terveydenhuollon pääaine) kautta Intiassa, Pakistanissa ja Bangladeshissa.

Juoma luotiin alun perin yrttiseokseksi, joka auttaisi ehkäisemään lämpöhalvauksia ja ehkäisemään veden menetystä ihmisissä erityisesti kesäisin. Nykyään juomaa kulutetaan yleisesti ramadanin aikana ja sitä käytetään myös kylmiin maitojuomiin ja kylmiin jälkiruokiin, kuten Falooda. Vuonna 2009 näyttelijä Juhi Chawla valittiin Hamdard-laboratorioiden Rooh Afzan brändilähettilääksi.

Yhtiö valitsi näyttelijän, koska he halusivat herättää Rooh Afzan vetovoimaa nuoremman kohderyhmän keskuudessa ja näkivät Juhin olevan täydellinen sopivuus välittämään brändin sanomaa. Mainoksessa Juhi Chawla esittelee tunnuslauseensa Freshness ka Naya Sur sketsin kautta, jossa Juhi näyttelee äitiä kannustamassa perhettään kuumana sunnuntai-iltapäivänä antamalla heille juoman.

Kelloggs Chocos

Chocos on johtava aamiaismurojen valmistaja Intiassa, yritystä valmistaa Kellogg’s ja sitä myydään myös Euroopan ja Lähi-idän maissa. Viljoja on useita makuja, mutta suosituin niistä on suklaa. Kellogg on amerikkalainen monikansallinen elintarvikeyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Battle Creekissä, Michiganissa.

🔥 Empfohlen:  Mikä on peruuttamaton edunsaaja?

Yritys tunnetaan tuotemerkeistään, kuten maissihiutaleet, frosted flakes, pop tort, riisikrispies, cheeze-it, pringles jne., joita myydään yli 180 maassa ympäri maailmaa. Vuoteen 2016 mennessä Kelloggsista tuli maailman suurin viljayhtiö ja toiseksi suurin välipalojen valmistaja 13 miljardin dollarin myynnillä. Konglomeraatti teki Juhi Chawlasta Chocosin brändilähettilään Intiassa vuonna 2013.

Näyttelijä on esiintynyt monissa Kellogg’s-mainoksissa tunnuslauseella “Paushtik khilao, don’t chhupao”. Haastattelussa näyttelijä mainitsi, että Kellogg’s-suklaat ovat olleet lasteni suosikkeja jo useamman vuoden ajan, ja siksi tuntuu mahtavalta olla yhteydessä brändiin, jota he ovat käyttäneet niin kauan. Brändin sanotaan valinneen Juhin, koska hän personoi brändistä pitäviä äitejä ja yhteyttä heihin.Emami Boroplus

Boroplus on ihonhoitovoide nro 1, joka kuuluu monikansalliseen Emami-konserniin. Boroplus on antiseptinen voide, jota käytetään maailmanlaajuisesti, koska sitä voidaan käyttää useisiin tarkoituksiin, kuten talvivoiteen, yövoiteen, kosteusvoiteen, kuivien huulien ja halkeilevien kantapäiden hoitoon.

Boroplus monikäyttöinen ihovoide, joka on erityisesti kehitetty läpimurtoisella Nature Shield Complexilla, joka on luonnollinen, turvallinen ja tehokas nykypäivän ihonhoitotarpeisiin. Sen emoyhtiö Emami tunnetaan myös muista brändeistä, kuten Navratna, Zandu, Menthol Plus, Kesh King, Fast Relief, Fair ja Handsome.

Sen valikoimassa on yli 250 tuotetta, joita myydään yli 60 maassa. Juhi Chawal allekirjoitettiin Boroplusin brändilähettilääksi vuonna 2020 ja Kesh Kingin ayurvedic-hiusöljyyn aiemmin, molempien yhtiöiden kerrotaan kuuluvan Emamin alle. Näyttelijä oli hiljattain mukana Boroplus-hygieniatuotesarjan mainoskampanjassa.

Boroplus tuli äskettäin hygieniatilaan tuotteillaan, kuten desinfiointiaineella, saippuapatukoilla ja käsienpesuaineilla ensimmäisen aallon jälkeen. Covid-19-pandemia. Emamin johtaja Priti Sureka sanoi yhdistystä kommentoiessaan, että he valitsivat Juhin, koska näyttelijä nauttii kaikkialla Intiassa ikään, sukupuoleen ja maantieteellisesti kattavasta hyväksynnästä.

Kesh King

Kesh King on yksi luotetuimmista ja johtavista ayurveda-hiusöljyistä Intiassa, jonka omistaa FMCG-konglomeraatti Emami Group. Sen emoyhtiö Emami Group on intialainen monialayritys, jolla on laaja valikoima 250 tuotetta, joita valmistetaan seitsemässä yrityksessä ja joita myydään yli 5 miljoonassa vähittäiskaupassa eri puolilla maata. Yrityksen tiedetään tuottavan yli Rs. 2655 miljoonaa tilikaudella 2019-20.

Kesh King on rakentanut brändiään viimeisen kuuden vuoden aikana brändilähettilään Juhin ja hänen suloisen hymynsä avulla, joka on vanginnut yleisön huomion ja luonut vahvan brändiaseman kuluttajan mieliin. Se on esiintynyt joissakin sen ainutlaatuisissa mainoskampanjoissa, mutta se korvattiin myöhemmin Sania Mirzalla ja Shruti Hassanilla.Ashoka suolakurkkua

Ashoka on suosittu lippulaivaruokamerkki, jonka omistaa ADF Foods. Brändi aloitti alkunsa 80-luvun puolivälissä ja tunnetaan laajasta valikoimastaan ​​intialaisista ruokatuotteista, kuten pakastekeittiöistä, sämpylistä ja pakastevihanneksista, valmisruoista, chutneyista, suolakurkkuista jne. Ashoka ei ole suunnattu vain intialaisille. vaan koko Intian diaspora maailmanlaajuisesti.

Se on tytäryhtiö ADF Foodsilla, jolla tiedetään olevan vahva yli 180 jakelijan verkosto yli 52 maassa, mikä tekee siitä yhden maailman johtavista etnisistä intialaisista elintarvikeyrityksistä. ADF myy myös tuotteita meksikolaisista, italialaisista ja jopa Välimeren keittiöistä.

🔥 Empfohlen:  Luettelo Bollywood-julkkiksista, jotka mainostavat NFT:tä ja kryptovaluuttoja

Sen tuotteet tunnetaan hyvin Aasiassa, Lähi-idässä, Australiassa, Amerikassa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Saksassa jne. Juhi Chawla allekirjoitettiin ADF foodsin Ashoka Pickles -tuotemerkkilähettiläänä.. Näyttelijä on esiintynyt myös mainoksessa, jossa hän puhuu Ashoka Picklesin terveyshyödyistä, koska se on valmistettu oliiviöljystä.

Kissan ketsuppi

Kissan on toinen Intian johtava elintarvikebrändi, joka tunnetaan kastikkeistaan, levitteistään ja maapähkinävoista, kurpitsasta, hillosta, hedelmäsäilykkeistä jne. Kissan on Hindustan Unileverin (HUL) lippulaivamerkki 90-luvun lopulta. Yritys aloitti alun perin Britannian aikakaudella, jolloin Punjabin maanviljelijät myivät juuri poimittuja hedelmiä ja vihanneksia.

Nyt brändi on muuttunut laajalla tuotevalikoimalla, ei vain Kissan on toistaiseksi pitänyt maanviljelijän edut mielessä joka askeleella. Vuonna 2019 Kissan-ketsuppissa käytetyistä tomaateista 76 % oli peräisin kestävistä lähteistä. Juhi Chawla allekirjoitettiin Kissan Ketchupin brändilähettilääksi vuonna 2011 ja hiljattain sen kermaisten levitteiden johdosta.

Kissan-ketsuppimainoksessa näyttelijän nähdään puhuvan Kissan Ketsupista, joka koostuu 100 % aidoista tomaateista lapsille, jotka ovat varovaisia ​​syömästä raakoja tomaatteja ja erilaisia ​​vihanneksia. Paitsi, että näyttelijä on myös tukenut Kissan Creamy -levityksiä mainoksissaan, joissa äitien ei tarvitse enää “voitella” lapsiaan heidän ruokkiessaan terveellistä kotitekoista ruokaa.

Johtopäätös

Juhi oli yksi Bollywoodin johtavista näyttelijöistä 90-luvulla ja 2000-luvun alussa, minkä vuoksi näyttelijällä on edelleen erikoispaikka monien intialaisten sydämissä. Näyttelijällä on yli 1,8 miljoonaa seuraajaa Instagramissa ja 5,2 miljoonaa seuraajaa Twitterissä, ja hän käyttää alustaa tukeakseen brändejä ja jopa puhuakseen yhteiskunnan ongelmia vastaan.

Huolimatta siitä, että hän ei näytä enää elokuvissa, monet brändit valitsevat hänet edelleen brändilähettilääkseen, ja hän on tärkeä mainosmaailmassa.

Usein Kysytyt Kysymykset

Kuka on Juhi Chawla?

Juhi Chawla on intialainen näyttelijä, elokuvatuottaja ja yrittäjä. Näyttelijä nousi alun perin kuuluisuuteen voitettuaan Miss India -kilpailun vuonna 1984.

Mitkä ovat Juhi Chawlan suosittelemat tuotemerkit?

Juhi Chawlan tukemia tuotemerkkejä ovat Maggie, Pepsi, Kurkure, Roof Afza, Kellogg’s Chocos, Keshking Ayurvedic Oil, Ashoka Pickles, Kissan Creamy levite ja ketsuppi, Emami Bororplus jne.

Mikä on Juhi Chawlan nettovarallisuus?

Juhi Chawlan nettovarallisuuden arvioidaan olevan Rs. 40 miljoonaa vuonna 2020.

Kuinka paljon Juhi Chawla veloittaa merkinnöistä?

Juhi Chawla veloittaa yli 40-60 lakhia tukisopimuksesta.