Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Julkaisuvälineellä julkaiseminen (itsejulkaisu ja julkaisut)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Julkaisuvälineellä julkaiseminen (itsejulkaisu ja julkaisut)

Tässä oppaassa kerrotaan, kuinka voit julkaista Mediumissa.

Alta saat tietoja kahdesta tavasta, joita voit käyttää Mediassa julkaisemiseen: itse julkaisemiseen ja mediajulkaisujen julkaisemiseen.

Tämän artikkelin loppuun mennessä tiedät, mitä menetelmää sinun tulee käyttää saavuttaaksesi tavoitteesi keskitason kirjoittajana. Ensin käydään läpi artikkelin julkaisemisen vaiheet Mediumista, ja sitten käydään läpi, miten artikkeli julkaistaan ​​julkaisuissa.

Jos haluat mennä syvemmälle Medium-kirjoittamiseen ja mainostaa sisältöäsi sen julkaisun jälkeen, tutustu Mediumiin kirjoittamista käsittelevään perusteelliseen oppaaseemme.

Kuinka julkaista medialla

Julkaise artikkeli itse medialla

Ensimmäinen tapa julkaista Mediumissa on julkaista artikkeli itse. Itsejulkaisu tarkoittaa, että tarinasi näkyy profiilissasi ja Medium-profiilissasi, aiheissa ja tunnisteissa.

Itsejulkaisu antaa sinulle enemmän hallintaa ja joustavuutta sisältöösi kuin julkaisussa julkaiseminen (selitellään seuraavaksi), mutta se tarkoittaa myös sitä, että sinun on tehtävä enemmän työtä sisältösi mainostamiseksi ja levittämiseksi.

Voit julkaista artikkelisi itse Mediassa seuraavasti:

 • Napsauta ylävalikon “Kirjoita” -painiketta.
 • Kirjoita keskipitkän otsikko ja tarina.
 • Napsauta “Julkaise” -painiketta Media-editorin oikeassa yläkulmassa.
 • Lisää jopa 5 tunnistetta (eli kategoriaa) tarinaasi. Tunnisteet ovat avainsanoja, jotka kuvaavat sisältöäsi ja auttavat lukijoita löytämään sen.
 • Napsauta “Julkaise nyt” -painiketta, jotta kirjoituksesi julkaistaan ​​Medium-alustalla.

Jos olet uusi julkaisemassa Mediumissa, tarinasi on vapaasti yleisön saatavilla. Jos kuitenkin haluat sijoittaa sisältösi maksumuurin taakse ansaitaksesi rahaa jokaisesta näkymästä, sinun on liityttävä Medium Partner -ohjelmaan.

Medium Partner Program on ohjelma, jonka avulla kirjoittajat voivat ansaita rahaa sisällöltään Mediumin jäsenten sitoutumisen perusteella. Maksumuuri on ominaisuus, joka rajoittaa muiden kuin jäsenten pääsyä sisältöösi.

Kuten toisessa keskitason hinnoittelua ja kustannuksia käsittelevässä oppaassamme selitettiin, alustaa voi käyttää ilmaiseksi kirjoittajana. Voit kuitenkin ansaita rahaa työlläsi liittymällä Medium Partner -ohjelmaan.

🔥 Empfohlen:  Ostajapersoonat: 3 helppoa vaihetta asiakaspersojen luomiseen

Jotta voit liittyä Medium Partner -ohjelmaan, sinun on täytettävä seuraavat kelpoisuusvaatimukset:

 • Sinulla on vähintään 100 seuraajaa Mediumissa.
 • Olet julkaissut vähintään yhden jutun Mediumissa aiemmin (Huomaa: tarinoiden on noudatettava välineen sääntöjä, ne eivät voi olla vastauksia, eivätkä ne saa sisältää seuraavia aiheita: kumppanuusohjelmaa koskevat metapostaukset, seuranta-toiminto tai ei-orgaaninen seuraajien kasvu).
 • Asu maassa, jossa Stripe, Mediumin maksujen käsittelijä, toimii.
 • Ole 18 vuotta täyttänyt.
 • Julkaise uusi tarina vähintään kuuden kuukauden välein säilyttääksesi kumppanin aseman.

Jos täytät nämä vaatimukset, voit hakea ohjelmaan liittymistä siirtymällä osoitteeseen medium.com/earn ja napsauttamalla “Hae nyt”.

Julkaistaan ​​keskikokoisissa julkaisuissa

Toinen tapa julkaista Mediumissa on lisätä artikkelisi julkaisuihin. Julkaisu on kokoelma tarinoita, jotka toimittaja tai toimittajaryhmä kuratoi. Julkaisuilla voi olla tietty aihe, markkinarako, yleisö tai teema. Julkaisulla voi olla myös omat säännöt, ohjeet ja standardit artikkeleiden ja tarinoiden hyväksymiselle ja julkaisemiselle.

Medium-julkaisussa julkaisemisella voi olla useita etuja, kuten:

 • Lisää näkyvyyttä ja jakelua sisällöllesi.
 • Palautteen ja sitoutumisen saaminen lukijoiltasi.
 • Paranna sisältösi uskottavuutta ja arvovaltaa.
 • Löydä uusia mahdollisuuksia ja yhteyksiä kirjoittamisen urallesi.

Jos haluat julkaista julkaisussa, sinun on löydettävä julkaisu, joka vastaa aihettasi ja markkinarakoasi ja joka hyväksyy kirjoittajien ehdotukset. Voit selata julkaisuja kategorian mukaan tai etsiä julkaisuja nimellä tai avainsanalla. Voit myös tarkistaa muiden oman markkinaraon kirjoittajien profiilit ja nähdä, mihin julkaisuihin he kirjoittavat.

Kun löydät julkaisun, johon haluat kirjoittaa, sinun on noudatettava sen lähetysohjeita ja -prosessia. Jotkin julkaisut saattavat edellyttää, että esität ideasi ensin, kun taas toiset voivat antaa sinun lähettää tarinasi suoraan.

Joillakin julkaisuilla voi olla erityisiä muotoilu- tai tyylivaatimuksia, kun taas toiset voivat antaa sinulle enemmän vapautta. Jotkut julkaisut saattavat tarkistaa tarinasi ennen julkaisua, kun taas toiset voivat julkaista sen välittömästi.

🔥 Empfohlen:  Itsejulkaisu Amazonissa Plussat ja miinukset

Voit lähettää tarinasi julkaisuun seuraavasti:

 • Napsauta kolmen pisteen kuvaketta editorin oikeassa yläkulmassa ja valitse “Lisää julkaisuun”.
 • Valitse sitten julkaisu, jonka haluat lähettää, ja napsauta “Lähetä”.
 • Näet sitten vahvistusviestin, että tarinasi on lähetetty tarkistettavaksi.
 • Saat myös sähköposti-ilmoituksen, kun julkaisu on hyväksynyt tai hylännyt tarinasi.

Onko julkaisuvälineellä ilmaista?

Se on ilmainen julkaista Mediumissa. Sinun ei tarvitse maksaa maksuja tai tilauksia luodaksesi tilin, kirjoittaaksesi tarinoita tai liittyäksesi kumppaniohjelmaan.

Voiko kukaan tulla julkaistuksi medialla?

Kuka tahansa voi julkaista Mediumissa, kunhan noudattaa välineen sääntöjä ja käytäntöjä. Voit julkaista yksityishenkilönä, yrityksenä, brändinä tai organisaationa ja voit kirjoittaa mistä tahansa aiheesta tai markkinaraosta, joka kiinnostaa sinua tai yleisöäsi. Joitakin aiheita voi kuitenkin rajoittaa tai rajoittaa Medium-maksumuuri tai jakelujärjestelmä, mikä voi rajoittaa julkaistun sisältösi näkevien ihmisten määrää.

Mitä tapahtuu sen jälkeen, kun julkaiset medialla?

Kun olet julkaissut Mediumissa, tarinasi on saatavilla profiilissasi sekä Median aiheissa ja tunnisteissa. Asetuksistasi ja mieltymyksistäsi riippuen tarinasi voidaan jakaa myös seuraajillesi ja muille keskitason lukijoille, jotka ovat kiinnostuneita aiheestasi tai markkinaraostasi, ja hakukoneet, kuten Google tai Bing, indeksoivat ja sijoittuvat useiden tekijöiden, kuten osuvuuden, laadun ja muiden tekijöiden perusteella. suosio.

Julkaise keskipitkällä yhteenveto

Toivomme, että pidit tästä Mediumissa julkaisemista koskevasta oppaasta.

Kuten huomasit, on kaksi tapaa julkaista Mediumissa: itse julkaiseminen ja julkaisuissa julkaiseminen. Valitse vain menetelmä, joka toimii parhaiten sinulle ja tavoitteillesi keskikokoisena kirjoittajana. Se voi olla toinen tai toinen tai molemmat.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.