Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Julkkikset, joilla on kalliita vakuutettuja ruumiinosia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Julkkikset, joilla on kalliita vakuutettuja ruumiinosia

Ei ole mikään salaisuus, että kun on kyse julkkiksista, kiistat seuraavat heitä usein minne tahansa he menevätkin. Kummallisista pakkomielteistä oudoihin tapoihin, näille A-listoille ei ole vieraita päästä otsikoihin kaikista vääristä syistä. Jotkut heistä ovat jopa tehneet paljon vaivaa hemmotellakseen lemmikkiään, kuten ostaneet kartanoita karvaisille ystävilleen tai hemmottelevat lapsiaan karkkien täytettyillä huoneilla. Ja jos se ei olisi tarpeeksi, jotkut ovat jopa väittäneet, että heidän kodeissaan on aaveen sanelukoneita! Mutta se ei johdu vain heidän epätavallisista tavoistaan, jotka päätyvät otsikoihin. Jotkut julkkikset ovat myös ryhtyneet äärimmäisiin toimenpiteisiin suojellakseen arvokkainta omaisuuttaan, kuten vakuuttaneet usean miljoonan dollarin hymynsä tai jalkojaan, jotka ovat arvokkaampia kuin pieni omaisuus. Ja jos se on mielestäsi outoa, entä jos ostaisit lentoliput hattuihinne? Kyllä, luit oikein. Mitä tulee julkkiksiin, näyttää siltä, ​​​​että mikään ei ole liian outoa tai outoa.

Tässä blogissa tarkastelemme lähemmin joitain kuuluisuuksien kalleimmista vakuutetuista kehon osista ja tutkimme syitä näiden massiivisten hintalappujen takana. Joten aloitetaan!

Luettelo julkkiksista, joilla on kallein ruumiinosavakuutus

 1. Mariah Carey
 2. David Beckham
 3. Cristiano Ronaldo
 4. Julia Roberts
 5. Jennifer Lopez
 6. Taylor Swift
 7. Daniel Craig
 8. bruce Springsteen
 9. Gene Simmons
 10. David Lee Roth

Mariah Carey

Julkkiksen nimi Mariah Carey

Syntymäaika 27. maaliskuuta 1969
Ammatti Amerikkalainen laulaja, lauluntekijä, levytuottaja ja näyttelijä
Korinosien vakuutus Jalat
Määrä 1 miljardi dollaria

Mariah Carey, amerikkalainen laulaja ja viihdyttäjä New Yorkista, syntyi 27. maaliskuuta 1969. Carey on omistanut viisi Grammy-palkintoa, yhdeksäntoista World Music Awards -palkintoa, kymmenen American Music Awards -palkintoa ja kuuluisan Billboard Music Awardin viisitoista kertaa.

Mariah Carey on yksi monista julkkiksista, jotka ovat vakuuttaneet ruumiinosiaan miljoonilla dollareilla. Hänen tapauksessaan hän vakuutti jalkansa vuonna 2006 ja allekirjoitti sopimuksen Gilletin kanssa heidän “jumalattaren jalka” -kampanjastaan. Hänen jalkavakuutuksensa on miljardi dollaria.

David Beckham

Julkkiksen nimi David Beckham

Syntymäaika 2. toukokuuta 1975
Ammatti Eläkkeellä oleva jalkapalloilija
Korinosien vakuutus Jalat, Jalat, Varpaat
Määrä 195 miljoonaa dollaria

David Beckham on eläkkeellä oleva englantilainen jalkapalloilija, joka tunnetaan myös jalkapallona joissain osissa maailmaa. Hän syntyi 2. toukokuuta 1975 Lontoossa, Englannissa, ja aloitti jalkapallouransa nuorena liittymällä Manchester Unitedin nuorisojoukkueeseen 14-vuotiaana. Hän oli myös perustanut “David Beckham Football Academyn” Lontooseen sekä Los Angeles.

Jalkapallon lisäksi Beckhamista tuli myös hyvän tahdon lähettiläs, joka keskittyi erityisesti UNICEFin urheilun kehitysohjelmaan. Muuten Beckham näkyy näyttelijänä muutamissa elokuvissa. Hän on myös useiden johtavien brändien brändilähettiläs.

Hänen tapauksessaan hänen jalkansa ovat arvokkain omaisuus. Suojellakseen jalkojaan Beckham otti kuulemma ulos 70 miljoonan dollarin vakuutus. Vakuutus kattaa hänen jalkojensa vauriot tai muut odottamattomat olosuhteet, jotka voivat estää häntä pelaamasta jalkapalloa tulevaisuudessa.

Jalkojensa lisäksi David Beckham on myös tiettävästi vakuutti koko ruumiinsa 195 miljoonalla dollarilla. Tämä vakuutus kattaa hänet kaikista onnettomuuksista tai vammoista, joita voi sattua hänen urheilun aikana, mutta myös matkoilla, autolla ajaessaan tai osallistuessaan muuhun toimintaan.

Cristiano Ronaldo

Julkkiksen nimi Cristiano Ronaldo

Syntymäaika 5. helmikuuta 1985
Ammatti Jalkapalloilija
Korinosien vakuutus Jalat
Määrä 144 miljoonaa dollaria

Portugalilainen jalkapalloilija Cristiano Ronaldo on Portugalin maajoukkueen kapteeni. Hän syntyi 5. helmikuuta 1985 Madeiralla, Portugalissa, ja aloitti jalkapallouransa nuorena pelaten paikallisissa joukkueissa ennen liittymistään Sporting CP:n nuorisojoukkueeseen.

Vuonna 2021 Ronaldo sijoittui Forbes-lehden parhaiten palkattujen urheilijoiden joukossa kolmanneksi. Hänellä on muotikimppu nimeltä “CR7” Madeiralla, Portugalissa. Hän kirjoitti myös elämäkertansa “Moments” vuonna 2007. Hänen elämästään on kaksi dokumenttielokuvaa. Madeiralla, Portugalissa, on patsas ja kansainvälinen lentokenttä, jolla on hänen nimensä. Hän on myös useiden johtavien brändien brändilähettiläs.

Koska hän on yksi “Real Madrid” -joukkueen tähtipelaajista, hänellä on vakuutti jalkansa, jotka ovat hänen arvokkain omaisuutensa, huomattavalla summalla. Vaikka vakuutuksen tarkkaa määrää ei tiedetä, raportit viittaavat siihen, että sen arvo voisi olla 100–144 miljoonaa dollaria.

Jalkojensa lisäksi Ronaldon huhutaan myös vakuuttaneen hänen koko ruumis 200 miljoonalla dollarillajoka kattaisi hänet kaikista onnettomuuksista tai vammoista, joita voi sattua hänen urheillessaan tai muuhun toimintaan osallistuessaan.Julia Roberts

Julkkiksen nimi Julia Roberts

Syntymäaika 28. lokakuuta 1967
Ammatti Amerikkalainen näyttelijä ja tuottaja
Korinosien vakuutus Hymy
Määrä 30 miljoonaa dollaria

Julia Roberts, yksi julkkiksista, on näyttelijä ja tuottaja Hollywood-elokuvissa. Hän on voittanut monia palkintoja, erityisesti arvostetuimman “Academy-palkinnon” näyttelijänä.

Kuitenkin näyttelemisen lisäksi Julia Roberts antoi myös aikaa ja rahaa UNICEFille. Vuonna 1995 hän kysyi UNICEFiltä, ​​voisiko hän tulla työskentelemään heille; hän oli myös tehnyt monia hyväntekeväisyystöitä koko elämänsä. Vuonna 2000 hän kertoi dokumenttielokuvan “Silent Angels”. Elokuva kertoi Reen oireyhtymästä, hermoston kehityshäiriöstä.

Vaikka useimmat julkkikset vakuuttivat jalkansa tai peppunsa, Julia vakuutti hymynsä 30 miljoonalla dollarilla. Hänen häikäisevä hymynsä on yksi hänen tunnistetuimmista piirteistään, eikä ole yllätys, että hän ryhtyisi toimiin sen suojelemiseksi.

Jennifer Lopez

Julkkiksen nimi Jennifer Lopez

Syntymäaika 24. heinäkuuta 1969
Ammatti Amerikkalainen laulaja, näyttelijä, tanssija ja tuottaja
Korinosien vakuutus Pakarat
Määrä 27 miljoonaa dollaria

Jennifer Lopez, joka tunnetaan myös nimellä J-Lo, on yhdysvaltalainen laulaja, näyttelijä, tanssija ja tuottaja. Hän syntyi 24. heinäkuuta 1969 New Yorkissa ja nousi kuuluisuuteen 1990-luvulla tanssijana ja näyttelijänä. Hänet tunnetaan myös menestyksekkäästä musiikkiurastaan ​​hittikappaleillaan, kuten “On the Floor” ja “Jenny from the Block”.

Hänelle myönnettiin Legenda-palkinto “World Music Award” -palkinnosta. Hän erottui ensimmäisenä latinalaisamerikkalaisena naisena, joka on voittanut mainostaulun palkinnon panoksestaan ​​musiikkiin.

Hän on vakuuttanut hänet kuuluisaksi pakarat 27 miljoonalla dollarilla. Hänen kaarevasta hahmostaan ​​on tullut hänen brändinsä määrittävä piirre, ja hän on saanut jopa lempinimen “J-Lo”.

Taylor Swift

Julkkiksen nimi Taylor Swift

Syntymäaika 13. joulukuuta 1989
Ammatti Amerikkalainen laulaja ja säveltäjä
Korinosien vakuutus Jalat
Määrä 40 miljoonaa dollaria

Taylor Swift on yhdysvaltalainen laulaja ja säveltäjä. Suurin osa hänen kappaleistaan ​​on hänen tosielämän kokemuksistaan. Hän voitti arvostetun Grammy-palkinnon yksitoista kertaa. Hänet tunnetaan “nuorimpana muusikkona”, joka on voittanut Grammyn. Hän voitti sen 20-vuotiaana.

Grammyn lisäksi hän on voittanut myös Emmy-palkinnon, kolmekymmentäkaksi American Music Awards -palkintoa ja kahdeksan Academy of Country Medal Awards -palkintoa. Lisäksi hän on voittanut 25 mainostaulumusiikkipalkintoa. Tämän ansiosta hänestä tuli ensimmäinen naislaulaja, joka on voittanut Billboard Awardin niin monta kertaa.

Mitä tulee ruumiinosien vakuutukseen, Taylor Swift on kertonut vakuutti jalkansa 40 miljoonalla dollarilla, 20 miljoonalla dollarilla jalkaa kohti Vuonna 2015. Jalkojen suojaaminen vakuutuksella on älykäs liike, joka varmistaa, että hän voi jatkaa suoritustaan ​​korkeimmalla tasolla ilman taloudellisen menetyksen riskiä loukkaantumisen sattuessa.

Daniel Craig

Julkkiksen nimi Daniel Craig

Syntymäaika 2. maaliskuuta 1968
Ammatti Näyttelijä
Korinosien vakuutus Kokovartalo
Määrä 9,5 miljoonaa dollaria

Daniel Craig, joka tunnetaan myös nimellä “James Bond”, on englantilainen näyttelijä. Hän on kuuluisa “James Bond” -elokuvasarjastaan. Craig on esiintynyt myös lukuisissa muissa elokuvissa ja televisio-ohjelmissa uransa aikana, mukaan lukien “The Girl with the Dragon Tattoo”, “Layer Cake” ja “Knives Out”. Hän on saanut monia palkintoja ja oli myös British Academy Awardin ehdokaslistalla.

Daniel oli vakuuttanut koko ruumiinsa 9,5 miljoonalla dollarilla. Hän oli tehnyt stuntteja elokuvasarjaansa “James Bond” varten niin monta vuotta. Turvallisuuden vuoksi hän on tehnyt kokovartalovakuutuksen.bruce Springsteen

Julkkiksen nimi Bruce Springsteen

Syntymäaika 23. syyskuuta 1949
Ammatti Amerikkalainen laulaja, lauluntekijä ja muusikko
Korinosien vakuutus Äänihuulet
Määrä 6 miljoonaa dollaria

Bruce Springsteen on laulaja, säveltäjä ja musiikkijohtaja, joka on viihdyttänyt yleisöä ainutlaatuisella sekoituksellaan rockia ja kansanmusiikkia yli neljän vuosikymmenen ajan. Hän on kotoisin Amerikasta. Hän voitti bändin nimeltä “E-street”. Hän on voittanut 20 Grammy-palkintoa, Tony-erikoispalkinnon, 1 Oscar-palkinnon ja 2 Golden Globe -palkintoa.

Uransa vuoksi hän on ottanut itselleen vakuutukset äänihuulet 6 miljoonalla dollarilla 1980-luvulla.

Gene Simmons

Julkkiksen nimi Gene Simmons

Syntymäaika 25. elokuuta 1949
Ammatti Muusikko, laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä
Korinosien vakuutus Kieli
Määrä 1 miljoona dollaria

Gene Simmons on israelilainen amerikkalainen laulaja ja musiikkijohtaja. Hänet tunnetaan myös nimellä “The Demon”. Hänen syntymänimensä oli “Chain Witz”. Paremman laulajan uran vuoksi hän vaihtoi nimensä. Hän oli perustanut rock-yhtyeen nimeltä “Kiss”.

Hänen mukaansa on nimetty kaupunki Texasissa. Vuonna 2012 hän sai “kultaisen jumalan” -palkinnon.

Hän oli kuitenkin vakuuttanut kielensä miljoonalla dollarilla. Hänen kielensä on yksi hänen bändinsä tunnusmerkeistä. Joten hän päättää vakuuttaa sen.

David Lee Roth

Julkkiksen nimi David Lee Roth

Syntymäaika 10. lokakuuta 1954
Ammatti Muusikko, laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä
Korinosien vakuutus Sperma
Määrä 1 miljoona dollaria

David Lee Roth on yhdysvaltalainen laulaja, säveltäjä ja radiopersoona. Hän voitti yhtyeen nimeltä “Hard Rock”. Aluksi hän oli Van Hallen -nimisen bändin pääjohtaja. Sitten hän aloitti soololaulajauransa. Jonkin ajan kuluttua hän kuitenkin palaa yhtyeeseen.

Kuitenkin vuonna 1980 hänen bändinsä oli korkealla. Siksi David vakuutti bändinsä turvatakseen bändin nimen siittiöitä miljoonalla dollarilla. Joten hän ei voinut vahingossa rasittaa yhtään jäsentä.

Johtopäätös

Kuitenkin, muut kuin nämä julkkikset, muut julkkikset olivat vakuuttaneet ruumiinosiaan, eli Rihanna, joka vakuutti jalkansa miljoonalla dollarilla, Madonna, joka vakuutti rintansa 2 miljoonalla dollarilla, Kim Kardashian, joka oli vakuuttanut peppunsa 21 miljoonalla dollarilla.

Näillä julkkiksilla on kuitenkin runsaasti selkätasapainoa. Mutta ei ole väärin vakuuttaa ruumiinosiaan paremman turvallisuuden vuoksi. Koska he ovat julkisuuden henkilöitä, heidän turvallisuutensa on aina etusijalla heidän tukemilleen brändeille ja ihmisille, jotka antoivat heille niin paljon rakkautta ja arvostusta heidän työstään.

Kaiken kaikkiaan trendi julkkisten vakuuttamassa ruumiinosiaan todennäköisesti jatkuu, sillä fyysisen ulkonäön ja kykyjen merkitys viihdeteollisuudessa ei osoita merkkejä hidastumisesta.

UKK

Kenellä on kallein vakuutettu ruumiinosa?

Julkkisten kalliisti vakuutettuja “ruumiinosia” ovat:

 • Mariah Careyn jalat
 • David Beckhamin jalat
 • Cristiano Ronaldon jalat
 • Julia Robertsin hymy
 • Jennifer Lopezin takapuoli
 • Taylor Swiftin jalka
 • Daniel Craigin ruumis
 • Bruce Springsteenin äänihuulet
 • Gene Simmonsin kieli
 • David Lee Rothin siittiöt

Kuka vakuutti ensimmäisenä ruumiinosan?

Ben Turpin – 1920-luvun mykkäelokuvanäyttelijä vakuutti ensimmäisenä ruumiinonsa. Hän vakuutti silmänsä 25 000 dollarilla.

Miksi vakuutusyhtiöt vakuuttavat julkkisten ruumiinosia?

Vartalonosien vakuutus tarjoaa taloudellisen suojan ja suojaa julkkisten ruumiinosia. Vakuutus täydentää heidän toimeentuloaan, jos jokin ruumiinosa vaurioituu, loukkaantuu tai katoaa.

Mitkä ovat julkisuuden henkilöiden yleisimmin vakuutettuja ruumiinosia?

Julkkisten joukossa yleisimmin vakuutettuja ruumiinosia ovat äänihuulet, jalat, kädet ja sormet. Nämä ruumiinosat on yleensä vakuutettu miljoonilla dollareilla, koska ne ovat välttämättömiä julkkiksen kyvylle esiintyä ja tuottaa tuloja.

Mitä tapahtuu, jos julkkiksen vakuutettu ruumiinosa vaurioituu?

Jos julkkiksen vakuutettu ruumiinosa vaurioituu, hän voi hakea vakuutusyhtiölleen korvausta tästä aiheutuneista taloudellisista menetyksistä. Tämä voi sisältää menetettyjä tuloja, sairauskuluja ja muita asiaan liittyviä kuluja.

Onko rajoituksia sille, mitkä ruumiinosat voidaan vakuuttaa?

Vakuutettavia ruumiinosia ei yleensä ole rajoitettu, kunhan niillä on merkittävä taloudellinen arvo ja ne ovat välttämättömiä henkilön tulontuottokyvylle.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Black Friday sähköpostimarkkinointi: 7 upeaa esimerkkiä & Vinkkejä vuodelle 2022