Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Käänteiset linkit vs. saapuvat linkit: Mikä on ero SEO:lla?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Käänteiset linkit vs. saapuvat linkit: Mikä on ero SEO:lla?

Tässä artikkelissa aiomme tutkia käänteiset ja saapuvat linkit -kysymystä.

Jos olet koskaan miettinyt, mitä eroa on käänteisten linkkien ja saapuvien linkkien välillä, tässä vertailuoppaassa on kaikki tarvitsemasi vastaukset.

Alta opit, kuinka saapuvia linkkejä ja käänteisiä linkkejä käytetään linkkien rakentamisessa ja kuinka ne vaikuttavat sijoitustekijöihin hakukoneoptimoinnissa (SEO) ja kohdistetun liikenteen ohjaamisessa verkkosivustolle.

Käänteiset linkit vs saapuvat linkit

Suurin ero käänteisten linkkien ja saapuvien linkkien välillä on tarkoitus saada linkit digitaaliseen markkinointiin. Termi “käänteiset linkit” keskittyy verkkosivuston hakukonesijoituksen parantamiseen, kun taas “saapuvat linkit” viittaa viittausliikenteen ansaitsemiseen.

Mitä ovat käänteiset linkit?

Käänteiset linkit ovat saapuvia linkkejä yhdeltä verkkosivustolta toisen verkkosivuston sivulle. Käänteinen linkki auttaa hakukoneoptimoinnissa siirtämällä PageRank-arvon kohdesivulle, kun se on dofollow-linkki, ja sisältää kaksi attribuuttia: käänteistä linkkiä kuvaava ankkuriteksti ja kohde-URL-osoite.

Mitä ovat saapuvat linkit?

Saapuvat linkit ovat linkkejä, jotka tulevat verkkosivustollesi muilta verkkosivustoilta. Saapuvien linkkien tarkoitus on lähettää vierailijat tietylle sivustosi verkkosivulle viittausliikenteen lisäämiseksi. Saapuvat linkit välittävät myös hakukoneoptimoinnin PageRank-arvon, kun ne ovat dofollowia eikä niitä ole merkitty nofollow-linkeiksi.

Ovatko käänteiset linkit samat kuin saapuvat linkit?

Käänteisiä linkkejä kutsutaan myös saapuviksi linkeiksi, koska ne ovat molemmat sivun ulkopuolisia SEO-menetelmiä linkkien saamiseksi muilta verkkosivustoilta. Mitä tulee hakukoneoptimointiin, saapuvien linkkien ja käänteisten linkkien välillä ei ole eroa. Sekä käänteiset linkit että saapuvat linkit ovat synonyymejä toisilleen.

Kuten yllä selitettiin, kun henkilö käyttää termiä käänteiset linkit, hän yleensä keskittyy enemmän kohdesivun yksittäisen PageRank-arvon parantamiseen lisätäkseen sen sijoituksia hakukoneiden tulossivuilla (SERP:t) ilman huolta käyttäjistä, jotka todella napsauttavat linkki verkkosivulle vierailemiseen.

Mutta jos markkinoija käyttää termiä saapuvat linkit, hän usein välittää enemmän viittausliikenteen saamisesta linkkien sijoittelujen kautta, ja hakukoneoptimointi on yksi käänteisten linkkien toissijaisista eduista.

🔥 Empfohlen:  Kuinka päästä esittelyyn Nasdaq Towerissa?

Siksi nopea tapa verrata saapuvia linkkejä ja käänteisiä linkkejä on tämä:

  • Termiä käänteiset linkit käytetään SEO-tarkoituksiin.
  • Termiä saapuvat linkit käytetään viittausliikenteestä.

Auttavatko saapuvat linkit hakukoneoptimointia?

Saapuvat linkit auttavat hakukoneoptimoinnissa, koska ne ovat yksi tärkeimmistä osista sivun ulkopuolisessa hakukoneoptimoinnissa. Saapuvat linkit auttavat hakukoneoptimointia siirtämällä PageRank-arvon yhdeltä verkkosivustolta toiselle ja toimivat luottamusäänestyksenä toisen verkkosivuston suosiolle ja auktoriteetille.

Erityyppiset käänteiset linkit SEO:lle

  • Älä seuraa linkkejä: Nämä ovat käänteisiä linkkejä, jotka auttavat suoraan hakukoneoptimoinnissa välittämällä lähtösivuston PageRank-valtuudet kohdesivustolle. Lue lisää dofollow-linkeistä.
  • Nofollow-linkit: Nämä käänteiset linkit on merkitty koneellisesti luettavalla tavalla, jotta ne eivät siirrä PageRank-valtuuksia lähtösivustolta kohdesivustolle. Lue lisää nofollow-linkeistä.

Lisätietoja vertailusta saat tältä sivulta dofollow- ja nofollow-linkkien eroista.

Miksi käänteiset linkit ja saapuvat linkit ovat tärkeitä?

Käänteiset linkit ja saapuvat linkit ovat tärkeitä, koska ne edustavat luottamusäänestystä verkkosivustolta toiselle SEO-arvon ja viittausliikenteen kannalta. Sekä käänteiset linkit että saapuvat linkit viestivät hakukoneille, kuten Googlelle, ja verkkosivustojen käyttäjille, että toinen sivusto pitää sisältösi tarpeeksi arvokasta linkittääkseen siihen omassa sisällössään.

Mitä enemmän korkealaatuisia käänteisiä linkkejä verkkosivulla on, sitä helpompi on nostaa sijoituksia SERP:issä tietyillä avainsanoilla. Sivu, joka kerää paljon dofollow-linkkejä, ilmoittaa hakukoneiden indeksointiroboteille, että sisältö on hakemistossa näkyvämmän arvoinen.

Lisäksi, kun korkealaatuinen verkkosivusto linkittää sisällössään toiseen sivustoon, se toimii luottamuslauseena, jonka mukaan käyttäjien tulisi tarkistaa linkitetty resurssi. Tämä johtaa kohdistetumpaan viittausliikenteeseen, mikä lisää yrityksen orgaanista näkyvyyttä hakukoneiden, sosiaalisen median alustojen ja maksettujen mainosten ulkopuolella.

Pohjimmiltaan käänteisten ja saapuvien linkkien lisäämisellä voi olla positiivinen vaikutus verkkosivuston sijoituspaikkoihin, yleiseen hakukonenäkyvyyteen ja kokonaiskattavuuteen sen kohdeyleisön kanssa. Sinun on kuitenkin myös ymmärrettävä ero viittaavien verkkotunnusten ja käänteisten linkkien välillä, koska ne eivät ole sama asia.

🔥 Empfohlen:  Freelance-kirjoitustyöt – mistä aloitan?

Lasketaanko sisäiset linkit käänteislinkeiksi?

Sisäisiä linkkejä ei lasketa käänteislinkeiksi, koska sisäiset linkit ovat linkkejä, jotka osoittavat saman verkkosivuston sivulta toiselle. Käänteiset linkit lasketaan saapuviksi linkeiksi muilta verkkosivustoilta ja ohjaavat käyttäjät tietyille kohdesivuston sivuille viitteenä tai lainauksena.

Toinen tapa ymmärtää tämä on ajatella käänteisiä linkkejä lähtevinä linkkejä yhdeltä verkkosivustolta toiselle sivustolle. Lähtevät linkit johtavat ulkoisille verkkosivustoille, kun taas sisäiset linkit osoittavat samaan verkkotunnukseen.

Käänteisten linkkien vs saapuvien linkkien yhteenveto

Toivottavasti pidit tästä vertailuoppaasta käänteisten ja saapuvien linkkien välillä.

Kuten huomasit, perusero käänteisten linkkien ja saapuvien linkkien välillä on digitaalisen markkinoinnin linkkien tarkoitus. Kun verrataan käänteisiä linkkejä saapuviin linkkeihin, termi käänteiset linkit viittaa tyypillisesti saapuvien linkkien laatuun ja määrään verkkosivuston hakukonesijoituksen parantamiseksi. saapuvat linkit keskittyvät kuitenkin enemmän viittausliikenteen ansaitsemiseen muiden sivustojen linkkien kautta, ja hakukoneoptimointi on toissijainen etu.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.