Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Käänteisten linkkien hallinta (prosessi ja työkalut linkkien hallintaan)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Käänteisten linkkien hallinta (prosessi ja työkalut linkkien hallintaan)

Tässä artikkelissa opit kaiken käänteisten linkkien hallinnasta.

Alta saat täydellisen käsityksen käänteisen linkin hallintaprosessin toiminnasta sekä luettelon käänteisen linkin hallintatyökaluista, joita voit käyttää käänteisen linkin tarkastuksen suorittamiseen missä tahansa verkkotunnuksessa. Löydät myös joukon tärkeitä käänteisiä tietoja, jotka on otettava huomioon, kun mitataan verkkosivustosi saapuvien linkkien tehokkuutta.

Perimmäisenä tavoitteena on tarjota sinulle syvällisintä tietoa käänteisten linkkien hallinnasta, jotta voit parantaa SEO-linkkien rakennusprosessia.

Mikä on käänteisten linkkien hallinta?

Käänteisten linkkien hallinta on prosessi, jolla tunnistetaan ja hallitaan linkkejä verkkosivustosi käänteisen linkin profiilissa. Käänteisten linkkien hallinta edellyttää käänteisten linkkien hallintatyökalun käyttöä linkkien seuraamiseen ja järjestämiseen, jotta voit tunnistaa alueita, joilla voit luoda lisää linkkejä SEO:lle.

Miksi käänteisten linkkien hallinta on tärkeää?

Käänteisten linkkien hallinta on tärkeää, koska sen avulla voit seurata linkkien laatua ja jakelua verkkosivustosi käänteislinkkiprofiilissa. Käänteisten linkkien hallintatyökaluista saamasi linkkitiedot ovat tärkeitä SEO-mittareita, jotka tarjoavat varmuuden ja suojan verkkosivustollesi linkinrakennusprosessin aikana.

Käänteisten linkkien hallintatyökalut

Ahrefs

Ahrefsillä on hyvä työkalu käänteisten linkkien hallintaan Site Explorerissa nimeltä “Käänteisten linkkien raportti”. Voit luoda raportin mistä tahansa verkkotunnuksesta ja saada tärkeitä SEO-mittareita, kuten linkin tyyppi (dofollow vs nofollow), verkkotunnuksen luokitus (DR), URL-luokitus (UR), viittaava sivu, ankkuriteksti jne.

Backlink Manager

BacklinkManager.io on uudempi linkkien hallintaohjelmisto, joka tarkkailee automaattisesti linkkien tilaa sekä yhteistyötä muiden verkkosivustojen omistajien kanssa linkinrakennusprosessin aikana. Tämä käänteinen ohjelmisto lähettää myös muistutuksia, jos toimenpiteitä tarvitaan.

Google Search Console

Google Search Console on ilmainen käänteisten linkkien hallintaohjelmisto, joka muodostaa yhteyden verkkotunnukseesi. Linkit-välilehdeltä saat luettelon tärkeimmistä käänteislinkeistä, jotka Google raportoi verkkosivustollesi.

KatLinkit

KatLinks on toinen tehokas käänteislinkkien seurantatyökalu, jonka avulla voit löytää, hallita, suunnitella ja hankkia lisää käänteisiä linkkejä verkkosivustollesi. Vaikka sitä markkinoidaan ensisijaisesti SaaS-yrityksille, tämä työkalu toimii hyvin myös kaikentyyppisillä sivustoilla.

🔥 Empfohlen:  Amit Raj Ammattilaisen opas linkkien rakentamiseen verkkokauppaa varten Lue artikkeli

Majesteettinen

Majestic lanseerasi käänteisen linkin seurantapalvelun vuonna 2008. Se kehitti kuuluisat Flow Metric -pisteet (Trust Flow ja Citation Flow), joista on tullut alan standardinmukaisia ​​vertailuarvoja SEO-ammattilaisille maailmanlaajuisesti.

Seuraa käänteisiä linkkejä

Monitor Backlinks on yksi suosituimmista työkaluista käänteisten hallintaan Internetissä. Sen avulla voit seurata jokaista linkkiä ja näet linkkien tilan, kun ne muuttuvat tai vanhentuvat. Monitor Backlinks kertoo myös, kuinka uudet käänteiset linkit vaikuttavat avainsanasi keskimääräiseen sijaintiin ja Googlelta saatuun liikenteeseen. Lisäksi se lähettää sähköposti-ilmoituksia, kun saat tai menetät käänteisiä linkkejä.

Moz

Moz auttaa sinua ymmärtämään, miksi verkkosivusi sijoittuvat tietyille sijoille hakukoneissa tarkastelemalla ja seuraamalla tärkeitä SEO-mittareita saapuville linkeillesi. Moz kehitti Domain Authority (DA) ja Page Authority (PA) -pisteet, joita käytetään laajasti SEO-teollisuudessa arvioimaan verkkosivustolle tulevien käänteisten linkkien laatua.

Raven työkalut

Raven Tools markkinoi itseään edullisena hakukoneoptimointi- ja raportointiohjelmistona kiireisille digitaalisille markkinoijille ja SEO-toimistoille. Sen käänteisten linkkien tarkistusohjelmiston avulla voit nopeasti analysoida ja tarkistaa minkä tahansa verkkosivuston käänteisiä linkkejä ja tutkia uusia linkkien rakentamismahdollisuuksia. Raven Tools käyttää SEO-mittareita muista suosituista työkaluista, kuten Mozista ja Majesticista.

Semrush

Semrushilla on loistava käänteisen linkin tarkastusominaisuus, jonka avulla voit seurata verkkosivustosi käänteisprofiilin kuntoa ja havaita myrkyllisiä käänteisiä linkkejä, jotka voivat vahingoittaa sijoitustasi hakukoneissa. Semrush tarjoaa myös ilmaisen kurssin kuinka hallita käänteisiä linkkejä tehokkaasti Greg Giffordin kanssa. Kurssi voi auttaa sinua ymmärtämään, kuinka voit toteuttaa oman päivittäisen linkinrakennuskampanjasi.

Katso tämä liittyvä opas huonojen käänteisten linkkien poistamisesta, jos haluat lisätietoja tästä prosessista.

SEOClarity

SEOClarity yhdistää maailmanluokan datan ja tekoälyn oivalluksia kaikille SEO-työkaluilleen. All-in-one linkkien hallinnan avulla voit analysoida koko linkkiprofiilisi, seurata suorituskykyä ja luoda uusia käänteisiä suhteita laadukkaiden verkkotunnusten kanssa.

🔥 Empfohlen:  Foorumin käänteisten linkkien luettelo (Dofollow-foorumisivustot linkkien lähettämistä varten)

SEOJet

SEOJet on toisin kuin mikään muu käänteisten linkkien hallintatyökalu verkossa. SEOJet on täyden palvelun linkkien hallintaohjelmisto, joka auttaa SEO-toimistoja ja digitaalisia markkinoijia rakentamaan luonnollisia linkkiprofiileja, jotka voivat auttaa heitä saavuttamaan ykkössijan Googlessa. SEOJet rakentaa linkkikartan verkkosivustollesi tuhansien linkkien tietojen perusteella, jotka osoittavat parhaimmille verkkosivustoille, jotta tiedät, minkä tyyppisiä käänteisiä linkkejä tarvitset saadaksesi parhaat sijoitukset.

SE-sijoitus

SE Ranking tarjoaa käänteisten linkkien tarkistus- ja seurantatyökaluja, jotka mittaavat jokaisen linkin SEO-arvon. Ohjelmisto on suunniteltu ohjaamaan laadukkaan käänteisen linkin analyysin prosessia, jotta voit rakentaa tietoihin perustuvan linkinrakennusstrategian. SE Ranking seuraa kaikentyyppisiä käänteisiä mittareita, mukaan lukien teksti- ja kuvalinkit, ankkuriteksti, kohde-URL, dofollow vs nofollow -linkit, UGC-sisältö, verkkotunnuksen luottamus ja paljon muuta.

Sitechecker

Sitecheckerillä on täydellinen valikoima SEO-työkaluja, joista tärkein on käänteislinkkien seuranta, joka valvoo kaikkia verkkosivustolle rakennettuja käänteisiä linkkejä. Se sisältää myös raportteja, joiden avulla voit arvioida, kuinka hyvin linkkien rakentamisstrategiaasi toteutetaan ja mitä voit tehdä sen tehokkuuden lisäämiseksi.

Seurattavat käänteislinkkien hallintametriikat

Kun suoritat käänteisten linkkien hallintaa, sinun tulee seurata useita mittareita linkittävän URL-osoitteen tehokkuuden mittaamiseksi. Tavoitteesi on saada laadukkaimmat käänteiset linkit verkkosivuilta, joilla on korkeimmat sivun auktoriteetti- ja verkkotunnuksen auktoriteetit.

Tässä ovat tärkeimmät tekijät, joita sinun tulee analysoida ja seurata käänteisten linkkien hallintatyökalulla:

 • Käänteisen linkin tyyppi (esim. kontekstuaaliset käänteiset linkit, kuvalinkit, JavaScript-linkit)
 • Linkkiattribuutti (dofollow tai nofollow käänteinen linkki)
 • Päivämäärä, jolloin linkki indeksoitiin ensimmäisen kerran
 • Viittaavan verkkotunnuksen viranomainen
 • Viittaavan sivun auktoriteetti
 • Lainausvirta
 • Luota virtaukseen
 • Roskapostipisteet
 • Kohde-URL-osoite verkkosivustollasi
 • Käytetty ankkuriteksti (katso tästä toisesta ankkuritekstisuhteen oppaasta optimointivinkkejä.)
 • Käänteisen linkin arvioitu liikenne
 • Linkkisivun avainsanojen määrä
 • Onko linkki indeksoitu Googlessa?

Katso tällä aiheeseen liittyvällä sivulla esimerkkejä käänteislinkeistä, joita voit saada verkkosivustollesi. Lisäksi, jos aiot ulkoistaa käänteislinkkien hallinnan, tutustu tähän oppaaseen parhaista linkkien rakentamispalveluista, jotka tekevät kaiken käänteisen linkin tavoittamisen ja valvonnan puolestasi.

🔥 Empfohlen:  Fuzzy Matching – määritelmä, prosessi ja tekniikat

Käänteisten linkkien hallinnan yhteenveto

Toivottavasti pidit tästä käänteisten linkkien hallintaoppaasta.

Kuten huomasit, käänteisten linkkien hallintaprosessi alkaa tunnistamalla ja seuraamalla linkkejä, jotka muodostavat verkkosivustosi käänteisen linkkiprofiilin. Ja tehokkain tapa hallita käänteisiä linkkejä on käyttää käänteisten linkkien hallintatyökalua, joka raportoi saapuvien linkkien tärkeimmät tiedot. Tämän prosessin avulla voit seurata ja järjestää käänteisiä linkkejäsi, jotta voit tunnistaa tärkeimmät alueet luodaksesi lisää linkkejä SEO:lle.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.

Table of Contents