Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kaikki Applen syyskuun 2022 tapahtumassa julkistettu: iPhone 14, Watch Ultra, AirPods Pro 2

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kaikki Applen syyskuun 2022 tapahtumassa julkistettu: iPhone 14, Watch Ultra, AirPods Pro 2

Applen syyskuun 2022 “Far Out” -tapahtuma on ohi, ja se oli täynnä ilmoituksia. 90 minuuttia kestäneen esityksen aikana päivityksiä useisiin Apple-tuotteisiin, mukaan lukien iPhonet ja Apple Watch, sekä muutamia ohjelmistoominaisuuksia, jotka voisivat tehdä Apple-tuotteiden käytöstä saumattomampaa kuin koskaan. Tässä on kaikki, mitä Apple ilmoitti syyskuun 2022 tapahtumassaan.

Joitakin ilmoituksia kuitenkin puuttui, joten muista ottaa myös yhteenveto kaikesta, mitä Apple ei ilmoittanut.

Apple Watch Series 8

Esityksestä alkaen saimme katsoa Apple Watch Series 8:aa. Se julkaistaan ​​16. syyskuuta, ja ennakkotilaukset ovat jo saatavilla Applen verkkosivuilla. Maksat 399 dollaria perusmallista, jossa on GPS, ja voit käyttää jopa 499 dollaria versiossa, jossa on matkapuhelinyhteys. Se on uusi Apple Watch, ja siinä on paljon uusia ominaisuuksia.

Kolaritunnistus on vaikuttavin, ja se käyttää sisäänrakennettua gyroskooppia, joka havaitsee kolarin ja soittaa välittömästi hätäkeskukseen ja määrittää sijaintisi. Apple Watch Series 8 sisältää myös kaksi sisäänrakennettua lämpötila-anturia, jotka voivat auttaa tarkkailemaan uni- ja ovulaatiojaksojasi 0,1 celsiusasteen herkkyydellä saadakseen tarkimmat lämpötilatiedot.

Nämä ominaisuudet tulevat Apple Watch Series 8:n ja WatchOS 9:n sisällä olevien laitteistojen yhdistelmästä, joka debytoi Applen uusimman puettavan laitteen kanssa.

Apple Watch SE 2

Omena

WatchOS 9 on saatavana myös 250 dollarin Apple Watch SE 2 -versiossa. Apple paljasti tämän halvemman vaihtoehdon myös syyskuun esittelynsä aikana, ja sen hinta oli 249 dollaria ja matkapuhelinversiossa 299 dollaria. Se tulee saataville 16. syyskuuta yhdessä Apple Watch Series 8:n kanssa.

Vaikka SE 2:ssa ei ole samaa tekniikkaa konepellin alla, se näyttää suurelta parannukselta alkuperäiseen verrattuna. Se on Applen mukaan 20 % nopeampi kuin edellinen malli uudella S8-prosessorilla, ja siinä on samat kaatumisen havaitsemisominaisuudet kuin sen kalliimmassa sisaruksessa.

🔥 Empfohlen:  6 luodinkestävää tapaa rakentaa yhteisö (ja tehdä satunnaisista seuraajista raivoavia faneja)

Apple Watch Ultra

Omena

Tapahtumaan mentäessä huhut viittasivat Applen julkaisemaan Pro-version Apple Watchistaan, jonka saimme Apple Watch Ultran muodossa. Se on suunnattu kuntoilijoille, ja sen hinta on 799 dollaria valitsemastasi mallista riippumatta. Se julkaistaan ​​hieman myöhemmin kuin muut puettavat laitteet 23. syyskuuta.

Kaksi uutta nauhaa ovat mielenkiintoisia, mutta Apple Watch Ultra ansaitsee hintansa rakennuslaadulla. Apple sanoo, että akku kestää pitkän matkan triathlonin menettämättä GPS- tai sykekykyään, ja sen mukana tulee titaanikotelo, jonka vesitiivis on jopa 100 metriä. Se on suurempi, jotta siihen mahtuu isompi akku, mutta enemmän tilaa tarkoittaa, että Apple pystyi suunnittelemaan Digital Crownin käyttäjille, jotka käyttävät käsineitä.

Ehkä jännittävin lisäys on Action Button, jonka avulla voit seurata kilpailua juokseessasi, asettaa reittipisteitä vaellukselle ja jopa käyttää GPS-tietoja askeleiden jäljittämiseen.

AirPods Pro 2

Olemme odottaneet AirPods Pro 2:ta jonkin aikaa, ja Apple esitteli niitä vihdoin syyskuun 2022 tapahtumassaan. Ne näyttävät suurelta osin samanlaisilta kuin alkuperäinen versio, ja niissä on edelleen aktiivinen melunvaimennus (ANC) ja Bluetooth, mutta niissä on uusi H2-prosessori. Tämä päivitetty prosessori mahdollistaa personoidun tilaäänen, jonka avulla iPhonet voivat käyttää True Depth -kameroita katsoakseen korviin ja luodakseen yksilöllisen tilaääniprofiilin.

Muita parannuksia ovat muun muassa uudelleen suunniteltu ääniohjain ja jopa kuuden tunnin akunkesto ilman koteloa (kotelon kanssa saat yhteensä 30 tuntia). Koteloa päivitetään myös akun keston ulkopuolella, kun siihen on lisätty Applen suosittu Find My -ominaisuus.

AirPods Pro 2 julkaistaan ​​23. syyskuuta hintaan 249 dollaria. Ennakkotilaukset alkavat 9.9.

iPhone 14 ja iPhone 14 Plus

Omena

Apple keskittyi tapahtumansa jälkipuoliskolla tulevaan iPhone 14 -sarjaan ja aloitti ilmoituksensa iPhone 14:llä ja iPhone 14 Plus:lla. Perusmalli säilyttää 6,1 tuuman näytön, kun taas uusi Plus-malli tarjoaa hieman suuremman vaihtoehdon 6,7 tuumalla. IPhone 14 maksaa sinulle 799 dollaria, Plus maksaa 899 dollaria, ja ne ovat saatavilla 16. syyskuuta ja 7. lokakuuta.

🔥 Empfohlen:  T-Mobilen 5G Ultra Capacity -verkon peitto on neljä kertaa suurempi kuin Verizonin ja AT&T:n

Molemmissa on Applen A15 Bionic -prosessori, joka oli viimeisen sukupolven iPhone 13 Pron takana oleva siru. Molemmissa on myös päivitetty 12 megapikselin kamera ja alumiinirunko, jossa näytön päällä on Ceramic Shield -lasi.

iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max

Apple esitteli lippulaivahaajille myös iPhone 14 Pron ja iPhone 14 Pro Maxin. Näissä kahdessa puhelimessa on päivitetty A16 Bionic -prosessori, joka on ensimmäinen, joka käyttää 4nm:n valmistusprosessia paljon enemmän tehoa varten pienemmässä paketissa. Hinnat pysyvät ennallaan verrattuna edelliseen sukupolveen, 999 dollaria Prosta ja 1 099 dollaria Pro Maxista, ja ne molemmat tulevat saataville 16. syyskuuta.

Lisää tehoa on tervetullut, mutta Apple teki myös muita parannuksia. Uusi 48 megapikselin kamerakenno on 65 % suurempi kuin edellinen malli, mikä parantaa suorituskykyä hämärässä. Saat myös sarjan 12 megapikselin kameroita tele- ja ultralaajakuvaa varten sekä Apple Watch Series 8:n liiketunnistimet törmäysten havaitsemiseen ja raportointiin.

Näissä puhelimissa on myös ohuemmat kehykset verrattuna perusmalleihin sekä Super Retina XDR -näyttö, jonka Applen mukaan huippukirkkaus on 2 000 nitiä. Lisäksi Pro-malleissa on aina päällä oleva näyttöominaisuus, joka mahdollistaa näytön himmenemisen ja pienenemisen jopa 1 Hz:n virkistystaajuuteen.

Ei enää SIM-kortteja iPhonelle

Apple ei tehnyt siitä suurta numeroa, mutta saimme tietää, että iPhone 14 ei tue SIM-kortteja Yhdysvalloissa, vaan se luottaa yksinomaan eSIM-tekniikkaan. eSIM-kortit ovat virtuaalisia SIM-kortteja, jotka ovat olleet valinnaisia ​​puhelimissa useiden vuosien ajan, mutta Apple pakottaa muun markkinoiden käden yrittämällä tappaa SIM-kortit iPhone 14:n lanseerauksella.

Hyvästi, hei Dynamic Island!

Omena

Näyttelyn päätteeksi julkaistiin Dynamic Island. IPhone 14 Prossa ja Pro Maxissa ei enää ole lovea, vaan niissä on pieni pillerimainen aukko, jota Apple kutsuu Dynamic Islandiksi. Apple sanoo, että sen on tarkoitus tehdä ohjelmiston ja laitteiston välisestä avioliitosta saumattomampi, ja se toimii pienenä taustasovellustesi keskittimenä.

Dynamic Islandin avulla pääset käsiksi lukuisiin säätimiin, kuten puheluihin vastaamiseen, urheilutulosten tarkistamiseen ja kyydinjakopalvelujen edistymisen seurantaan. Se ei ehkä ole niin vallankumouksellinen kuin Apple laskuttaa, mutta Dynamic Island näyttää olevan iPhone 14 Pron ja Pro Maxin avainominaisuus, joka helpottaa moniajoa paljon.