Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kaikki mitä sinun tulee tietää verkkosivuston sisällön kirjoittamisesta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kaikki mitä sinun tulee tietää verkkosivuston sisällön kirjoittamisesta

Voi olla haastavaa hallita verkkosivuston sisällön kirjoittamista yrityksellesi.

Saatat tietää, mitä haluat sanoa asiakkaillesi, mutta verkkosivustosi on tarjottava muutakin kuin johdonmukaista tietoa.

Sen on myös noudatettava hakukoneoptimoinnin (SEO) parhaita käytäntöjä ja oltava ytimekäs, selkeä ja lukijoiden tasolle sopiva.

Tässä tarkastellaan kaikkea, mitä sinun tarvitsee tietää verkkosivuston sisällön kirjoittamisesta, aina verkkosivuston sisällöntuottajalta vaadittavasta taidosta hintaan, jonka voit odottaa maksavansa kiinteästä sisällöstä, ja sisällön tuotannon skaalaamiseen.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mitä on verkkosivuston sisällön kirjoittaminen?

Kaikki verkkosivustolla lukemasi sisältö (mukaan lukien se, mitä luet juuri nyt) on sisältöä.

Verkkosivuston sisällön kirjoittaminen jakautuu muutamaan eri luokkaan:

  • Web-sivuston kopio: Nämä ovat perustiedot, joita tarvitset saadaksesi lisätietoja yrityksestä. Se voi sisältää verkkosivuston etusivun tiedot, yritysten usein kysytyt kysymykset -sivun, tietoja yrityksen tarjoamista palveluista, asiakkaiden kokemuksia, tietosivun ja kutsuja ottaa yhteyttä yritykseen saadakseen lisätietoja heidän palveluistaan.
  • E-kirjat: Monet yritykset ja ammattilaiset tarjoavat ilmaisia ​​tai edullisia e-kirjoja potentiaalisille asiakkailleen, jolloin he voivat tutustua tarjoamiinsa palveluihin perusteellisemmin. E-kirjat voivat myös tarjota asiakkaille ilmaisia ​​resursseja, jotka auttavat heitä luottamaan liiketoimintaan. Personal trainer voi esimerkiksi tarjota ilmaisen e-kirjan, joka sisältää harjoitus- ja ateriasuunnitelman ihmisille, jotka harkitsevat henkilökohtaisten harjoitusten varaamista.
  • Tapaustutkimukset ja valkoiset kirjat: Tämäntyyppinen sisältö voi näyttää potentiaalisten asiakkaiden tietoja, jotka voivat herättää luottamusta yritykseesi. Kun tarjoat potentiaalisille asiakkaillesi todisteita siitä, että tekemäsi toiminta toimii, liidien luomisesta voi tulla helpompi prosessi.
  • Blogiviestit: Päivitetyn blogin pitäminen verkkosivustolla antaa yritysten omistajille mahdollisuuden koskettaa ajankohtaisia ​​aiheita ja pitää kohdemarkkinansa ajan tasalla yrityksensä uudesta kehityksestä.

Kirjallisen verkkosivuston sisällön lisäksi on järkevää tarjota yleisöllesi myös muun tyyppistä sisältöä, jonka kanssa he voivat olla vuorovaikutuksessa sivustollasi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka lisätä itseluottamustasi vuonna 2023? | Yksinkertaisia ​​tapoja lisätä itseluottamusta

Tämä voi sisältää live-chat-vaihtoehdot työaikana, videoita, podcasteja, infografioita, linkkejä sosiaalisen median sivustoillesi ja paljon muuta.

Mitä taitoja verkkosivuston sisällön kirjoittajalta vaaditaan?

Jos olet tähän asti käsitellyt kaikki sisällönkirjoitustarpeesi talon sisällä, tiedät, kuinka paljon tiimiltäsi vaaditaan verkkosivustosi pitäminen ajan tasalla.

Monet yritysten omistajat haluavat palkata ulkopuolisen verkkosivuston sisällön kirjoittajan yksinkertaistaakseen upean sisällön saamista verkkosivustolleen.

Hyvät verkkosivuston sisällön kirjoittajat voivat:

  • Luo houkutteleva kopio, joka puhuttelee kohdemarkkinoitasi tavalla, joka tekee niistä todennäköisemmin liidejä
  • Käyttää SEO-tekniikoita lisätäkseen todennäköisyyttä, että verkkosivustosi ilmestyy hakutuloksiin, kun potentiaaliset asiakkaat tarvitsevat palveluitasi
  • Päivitä olemassa oleva kopio tehdäksesi sivustostasi tehokkaamman
  • Tarkista olemassa oleva teksti lisätäksesi selkeyttä ja helpottaaksesi potentiaalisten asiakkaiden löytämistä tarvitsemansa tiedot
  • Kuvaile palveluitasi ilman alan ammattikieltä, joka voi painaa viestiäsi

Jos olet yrittänyt luoda upean verkkosivustokopion itse, tiedät, kuinka vaikeaa voi olla tavoittaa kohdeyleisösi tehokkaasti.

Työskentely ammattimaisen sisällöntuottajan kanssa voi poistaa sisällön luomisen taakan tiimiltäsi ja samalla parantaa kopiosi tehokkuutta.

Miltä hyvä verkkosisältö näyttää?

Ree Drummond, joka tunnetaan myös nimellä The Pioneer Woman, on tehnyt itselleen mainetta ruokamaailmassa.

Suosittu kotikokki sai alkunsa blogista, jossa kerrotaan elämästä maatilalla, ja nykyään hänen katsojansa ja lukijansa palaavat katsomaan hänen sisältöään.

Blogiviestien, videoiden ja valokuvien täydellisen yhdistelmän ansiosta sivusto on helposti sulava ja tarjoaa lukijoille paljon hyödyllistä tietoa.

Toinen esimerkki on tämä Adriene Mishlerin asiakkaille suunnattu kotisivu.

Adriene on suosittu YouTube-jooga-ohjaaja, joka tarjoaa asiakkaille kaiken, mitä he tarvitsevat aloittaakseen joogan ja hänen menetelmiensä käytön.

Yksinkertainen asiakkaille suunnattu ensimmäinen verkkosivuston kopio voi auttaa asiakkaita ymmärtämään, että he haluavat oppia lisää ilman, että he tarvitsevat tarpeettomia tietoja.

Kuinka paljon verkkosivuston sisällön kirjoittaminen maksaa?

Kuten monet muut asiat elämässä, saat sen, mistä maksat, kun kirjoitat sisältöä.

🔥 Empfohlen:  Tutustu MultiModal-GPT:hen: Visio ja kielimalli monikierroksiseen vuoropuheluun ihmisten kanssa

Vaikka kaiken verkkosivustosi sisällön kirjoittaminen itse voi olla tehokas valinta budjettiisi lyhyellä aikavälillä, se ei yleensä ole paras vaihtoehto pitkän aikavälin kasvun kannalta (ellei sinulla ole SEO-tietoista sisältöä kirjoittaja tiimissäsi).

Verkkosivuston sisällön kirjoittamisen kustannukset voivat vaihdella.

Yleensä voit odottaa maksavan sisällön kirjoittajalle 20–90 dollaria tunnissa riippuen kirjoittajan kokemuksesta, asiantuntemuksesta ja työn monimutkaisuudesta.

Voit työskennellä suoraan sisällöntuottajan kanssa tai toimiston kanssa, joka yhdistää sinut tarpeisiisi parhaiten sopivan kirjoittajan kanssa.

Loistavan sisällön luominen on meidän tehtävämme

Rock Content WriterAccess tarjoaa sinulle parasta sisältöä kohdeyleisöllesi, jotta voit palata hakemaan lisää.

WriterAccessissa yhdistämme sinut ammattikirjoittajiin, jotka ymmärtävät alasi ja voivat luoda juuri sitä, mitä tarvitset.

Keskityitpä sitten verkkosivustoosi tai luot sosiaalisen median viestejä, me hoidamme sen.

Ota yhteyttä meihin tänään saadaksesi kahden viikon ilmaisen kokeilujaksosijotta voit saada sisältöä, jota tarvitset yrityksesi eteenpäin viemiseksi.