Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kaipasitko Intel® oneAPI Workshopin edistyneitä SYCL-konsepteja heterogeeniseen laskentaan*? Tässä on mitä sinun on tiedettävä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kaipasitko Intel® oneAPI Workshopin edistyneitä SYCL-konsepteja heterogeeniseen laskentaan*? Tässä on mitä sinun on tiedettävä

Intel® sai äskettäin päätökseen yhteistyössä Analytics India Magazinen kanssa Intel® oneAPI -työpaja päällä edistyneet SYCL-konseptit heterogeeniseen laskemiseenpäällä 24. kesäkuuta 2022, IST klo 17.00. Istunnossa oli lähes 200+ osallistujaa.

Työpaja käsitteli uusimpien SYCL-spesifikaatioiden edistyneitä konsepteja ja ominaisuuksia, mukaan lukien yksinkertaistettu kooditoteutus heterogeenista laskentaa varten, yleiskatsauksen puskureita/lisälaitteita ja yhtenäistä jaettua muistia (USM) sisältävistä muistimalleista sekä ymmärrystä yksinkertaistetusta vähentämisestä elävän käytännön näytteen avulla. koodit Intel® DevCloudissa.

Istunnon johti Jyotsna Khemka, ohjelmistosuunnittelupäällikkö Intel Corporationista – Aasian ja Tyynenmeren ja Japani – Etelä, sekä Subarnarekha Ghosal, Intel Corporationin ohjelmistoteknologian konsultointiinsinööri.

Tärkeimmät kohokohdat

Työpajan avattuaan Khemka valaisi oneAPI-käyttötapauksia esitellen yhtä Berliinin yliopiston tekemästä tapaustutkimuksesta, jossa he kehittivät Nvidia GPU:lle kehitetyn Easy Wave Simulation -nimisen Tsunami-sovelluksen. Tiimi käytti ohjelmointimallina oneAPI:tä, muunsi koodin SYCL:ksi ja pystyi käyttämään sitä erilaisissa laitteistoarkkitehtuureissa.

Lisäksi hän puhui erilaisista oneAPI-työkalusarjoista. Hän sanoi, että jotkut näistä työkaluista antavat käyttäjille mahdollisuuden muuntaa CUDA-koodinsa SYCL:ksi ja käyttää tätä ohjelmointikieltä toimimaan useilla laitteistoilla ja instansseilla.

Tämän jälkeen Ghosal esitteli SYCL 2020 -kielimäärityksen. Hän korosti uusimpia ominaisuuksia ja sanoi, että se parantaa tuottavuutta ja ennen kaikkea vähentää koodin kirjoittamisen monisanaisuutta ja ajaa koodia nopeammin kannettavissa tietokoneissa. Hän puhui myös SYCL Standardista, avoimesta yhteistyöalustasta. “SYCL kasvaa joka päivä, ja se ottaa vastaan ​​palautetta”, hän lisäsi.

Yksinkertaisesti sanottuna Intelin® SYCL* -standardi auttaa parantamaan tuottavuutta, suorituskykyä ja nopeaa avointa yhteistyötä.

(Lähde: Intel)

Vertaamalla SYCL:n uusinta versiota perinteiseen koodaukseen, hän antoi yleiskatsauksen koodin kirjoittamiseen tarvittavista parametreista, mukaan lukien SYCL-puskurimenetelmä, selitti isäntäkoodin, kiihdytinlaitteen koodin ja isäntäkoodin. Lisäksi hän esitteli myös, kuinka se yksinkertaistaa kielen yksinkertaistamista ja paljon muuta.

🔥 Empfohlen:  Yli 130 parasta OTT-tilastoa, jotka sinun on tiedettävä vuonna 2023

Tätä seurasi käytännön opas osoitinpohjaisen muistinhallinnan oppimiseen heterogeenista laskentaa varten yhdistetyn jaetun muistin avulla sekä implisiittisten ja eksplisiittisten menetelmien ymmärtäminen muistin siirtämiseksi käyttämällä yhtenäistä jaettua muistia ja ytimen suoritusten välisen datariippuvuuden käsittelyä.

Kaipasitko Intel® oneAPI Workshopin edistyneitä SYCL-konsepteja heterogeeniseen laskentaan*? Tässä on mitä sinun on tiedettävä(Lähde: Intel)

Lisäksi Ghosal esitteli aliryhmien käytön edut SYCL-ohjelmoinnissa, eri käsitteiden tulkinnassa ja selitti, kuinka aliryhmien sekoitustoiminnot voivat auttaa välttämään eksplisiittisiä muistitoimintoja. Hän esitteli myös käytännön selityksen SYCL-vähennyksen käyttämisestä vähentämisen yksinkertaistamiseen rinnakkaisilla ytimillä ja kehotti käyttäjiä hyödyntämään ja vähentämään toimintoja alaryhmien ja työryhmien tasojen vähentämiseksi.

Napsauta tätä ladataksesi Intel® oneAPI Toolkits aloittaaksesi.

Napsauta tätä luodaksesi Intel® DevCloud -tilin.

Työn lopussa Analytics India Magazine suoritti onnenarvonnan, jossa onnekkaat osallistujat voittivat Amazon-kupongin, jonka arvo oli 2000 INR/-. Voittajat valittiin ehdokkaaksi sen perusteella, että he olivat sitoutuneet Discordin kanssa koko työpajan ajan.

 • Nikhitha Avula
 • Prasanta Kundu
 • Anirban Malla
 • Anirban Dasgupta
 • Aswin Vijayakumar
 • Vidyasagar M
 • Rakesh Roy
 • Karthik Koundinya SR
 • Rahul Raj
 • Shobana Lakshmi Narsimhan

Tässä on Github-linkki laboratorioistuntoon tutustumiseen. Rekisteröidy Intel DevCloudiin.