Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kanonisen tunnisteen määritelmä & Merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kanonisen tunnisteen määritelmä & Merkitys

Mikä on kanoninen tunniste?

Ensisijainen tunniste on HTML-koodinpätkä (rel=“canonical”), joka lisätään -elementtiin verkkosivun -osiossa ilmoittamaan hakukoneille, että toinen URL-osoite sisältää sisällön pääversion. Kanonisia tunnisteita käytetään estämään päällekkäisiä (tai lähes päällekkäisiä) sisältöongelmia.

Kanoniset tunnisteet ovat tärkeitä, koska ne kertovat hakukoneille, mitkä URL-osoitteet tulee indeksoida, kun verkkosivustolla on eri versioita samasta verkkosivusta. Kanoniset tunnisteet myös yhdistävät linkkien pääomaa päällekkäisiltä (tai lähes päällekkäisiltä) sivuilta sisällön pääversioon.

Kanoniset tunnisteet sisältävät kolme elementtiä:

  • rel=”kanoninen”
  • HREF-attribuutti

Tässä on esimerkki kanonisesta tunnisteesta:

Vieraile SEO-sanastossa

Siirry SEO Sanastoon löytääksesi lisää hakukoneoptimoinnin alaan liittyviä termejä ja määritelmiä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ylläpitää käynnistystä rahoitustalvella? | 7 strategiaa, jotka auttavat startup-yrityksiä selviytymään rahoituksen talvesta