Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kansainvälinen toimitus: kaikki mitä sinun tulee tietää vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kansainvälinen toimitus: kaikki mitä sinun tulee tietää vuonna 2023

Kansainvälinen merenkulku on tosiasia kansainvälinen verkkokauppa. Kauppojen omistajilla on pääsy markkinoille, jotka ovat enemmän tai vähemmän maapallon kokoisia.

Mikä herättää kysymyksen: Kuinka voit saada tuotteita pisteestä A, joka voi olla melkein missä tahansa, pisteeseen B, joka voisi myös olla melkein missä tahansa?

Tämä on erityisen tärkeää dropshippereille. Loppujen lopuksi dropshippingin koko kauneus on, että voit myydä tuotteita toimittajilta kaikkialta maailmasta.

Se ratkaisee yhden haasteen – tuotteiden hankkimisen – mutta tuo mukanaan monia muita, kuten kansainvälisten toimituskulujen hallinnan

Tämä opas esittelee maailmanlaajuisen merenkulun perusteet ja tarjoaa seitsemän hyödyllistä vinkkiä, jotka auttavat verkkokauppojen omistajia ja erityisesti dropshipperiä navigoimaan kansainvälisen merenkulun sokkelossa.

Me peitämme

 • Kansainvälisten toimitushintojen perusteet
 • Halvin tapa lähettää maailmanlaajuisesti
 • Eri kansainväliset varustamot
 • Kuinka kauan kansainvälisen toimituksen kesto

Jos pääset tämän viestin loppuun, saat paremman käsityksen siitä, miten kansainvälinen kuljetus toimii ja sinulla on kourallinen rajat ylittävän toimituksen temppuja otettaviksi käyttöön myymälässäsi.

Toimituksessa on kyse nopeudesta, joten kiirehditään asiaan.

Kuinka lähetät kansainvälisesti: mitä sinun tulee tietää

Verkkokauppayrityksen perustaminen voi olla jännittävää. Mutta logistiikka voi olla yksi turhauttavimmista, mutta tärkeimmistä näkökohdista, jotka on selvitettävä.

Ennen kuin alat suunnitella, kuinka aiot viedä tuotteesi pisteestä A pisteeseen B, yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun on otettava huomioon, on se, missä toimittajasi ovat ja minne toimitat.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Kun olet selvittänyt tämän, voit alkaa tutustua erilaisiin kansainvälisiin varustamoihin ja niiden palveluihin.

Kansainväliset varustamot

Valitsemasi kansainvälinen rahtiyhtiö riippuu todennäköisesti siitä, minne ne toimittavat, ja tarjoamistaan ​​eri hinnoista.

Molemmat DHL ja UPStarjoavat esimerkiksi kattavaa tietoa tuonti- ja vientimääräyksistä verkkosivuillaan.

Halvimmat kansainväliset varustamot

Verkkokauppa-alustastasi riippuen saatat saada alennettuja hintoja, joista on neuvoteltu kansainvälisten varustamoiden kanssa.

Shopify esimerkiksi tarjoaa käyttäjille Yhdysvalloissa ja Kanadassa erityisesti neuvoteltuja hintoja varustamoiden, kuten USPS, UPS, DHL Express ja Canada Post, kanssa. Jotkut näistä yrityksistä tarjoavat myös mahdollisuuden ajoittaa alennettu tai ilmainen nouto.

Kun ostat kansainvälisiä lähetystarroja Shopifyn kautta, oikeat asiakirjat ja tullilomakkeet luodaan puolestasi. Jos käytät DHL Expressiä tavaroiden lähettämiseen Yhdysvalloista, nämä asiakirjat välitetään sähköisesti tullille ilman ylimääräistä paperityötä.

Hanki Shopify Shipping -hinnat jo tänään.

Kansainväliset toimitushinnat

Verkkokauppayrityksenä on tärkeää ymmärtää, miten kansainväliset toimitushinnat toimivat.

Jos tarjoat ilmaisen toimituksen, tämä auttaa määrittämään, miten tuotteesi pitäisi hinnoitella. Et halua veloittaa liikaa asiakkaitasi, mutta sinun ei myöskään pitäisi ottaa näitä kustannuksia.

Ja jos laskutat toimituskulut erikseen, lähetyshintojen ymmärtäminen auttaa sinua arvioimaan paremmin tuotteesi kokonaishintaa.

Tässä osiossa käsittelemme eri tekijöitä, jotka määrittävät kansainväliset toimituskulut.

Paljonko maksaa kansainvälisen toimituksen?

Kansainvälisten toimitusten hinnat vaihtelevat suuresti useista tekijöistä, kuten

 • Pakettisi alkuperä ja kohde. Yleisenä nyrkkisääntönä on, että mitä pidemmälle lähetät, sitä korkeammat ovat kansainvälisen paketin toimituskulut. Kuitenkin, kuten näemme esimerkissä myöhemmin, niin ei aina ole.
 • Toimitatpa sitten posti- tai pikakuljetusliikkeiden kanssa. Pikaoperaattorien parempien palvelujen vuoksi nämä ovat yleensä kalliimpia.
 • Tuotteen tyyppi. Eri maat soveltavat erilaisia ​​veroja ja tulleja eri tuotteisiin, mikä puolestaan ​​vaikuttaa kansainvälisiin toimituskuluihisi.

Kuinka määrittää kansainväliset toimituskulut?

Käyttämällä valitsemiesi kuljetusyhtiöiden hintalaskuria voit selvittää toimituskulut maailmanlaajuisesti. Tässä on luettelo yleisesti käytettyjen kuljetusyritysten toimituslaskureista.

Yhdysvaltoihin sijoittautuneet Shopify-kauppojen omistajat voivat nähdä, kuinka paljon toimitus muihin maihin maksaa tässä toimituslaskuri.

shoppaile toimitusta

Mikä on halvin kansainvälinen toimitustapa?

Useiden rahdinkuljettajien käyttäminen on yksi halvimmista tavoista lähettää tavaraa kansainvälisesti. Koska jokainen liikenteenharjoittaja asettaa omat hinnat, yksi tapa hyödyntää tätä olisi tarkistaa hinnat ja tehdä luettelo, jotta saat käsityksen siitä, mikä yritys tarjoaa halvimman hinnan määränpään ja pakettityypin perusteella.

Esimerkiksi USPS on halvin rahdinkuljettaja pienten pakettien lähettämiseen. Voit lähettää USPS Priority Mail 3-Day Flat Rate Boxin hintaan 7,90 dollaria. Tämä laatikko voi painaa jopa 70 paunaa, joten voit lähettää useita vaatteita tai asusteita kerralla. Jos tilauksesi koko on pieni, saatat pystyä toimittamaan tavaroita vielä halvemmalla USPS:n pienpakettien hinnoittelulla. Tuotteesi muodon ja painon perusteella kustannukset voivat olla vain 4,00 dollaria. Suurille lähetyksille paras tapa lähettää kansainvälisesti on käyttää DHL Worldwide Expressiä

🔥 Empfohlen:  Kuinka paljon tiktok maksaa vuonna 2023? (Näkymä ja seuraaja kohti)

Tuotepakkausten leikkaaminen voi myös vähentää kansainvälisen kuljetuksen kustannuksia. Pienennä pakkausta painon ja siten toimituskulujen keventämiseksi. Harkitse myös ilmaisen pakkausmateriaalin hankkimista varustamoista. Esimerkiksi USPS tekee tarjota ilmaisia ​​laatikoita ja materiaaleja.

Toinen tapa alentaa kansainvälisen toimituksen kustannuksia on välttää pikalähetystä. Tämä tarkoittaisi pidempää toimitusaikaa, mutta asiakkaille, jotka ovat valmiita odottamaan, tämä on varmasti houkutteleva vaihtoehto.

Kuinka kauan kansainvälinen toimitus kestää

Tyypillisesti kansainvälisen pikalähetyksen toimitus kestää 2–3 arkipäivää, kun taas normaalitoimitus kestää 1–4 viikkoa. Tapauksissa, joissa tullaus on hidasta, tilausten saapuminen voi kestää jopa 6 viikkoa.

Etäisyys ja toimitustapa (riippumatta siitä, valitsetko pikalähetyksen) voivat vaikuttaa toimitusaikoihin. Mutta on myös muita tekijöitä, kuten tullit, tullit ja verot, jotka voivat pidentää toimitusaikoja.

Jokaisella maalla on omat säännöt ja määräykset tulleja, veroja ja tulleja koskevat.

On tärkeää saada paperityöt kuntoon, jotta vältytään jumiutumiselta tullissa. Paikallinen posti voi usein auttaa tarvittavien asiakirjojen kanssa. Vaikka ne voivat vaihdella maittain, kauppalasku ja vientipakkausluettelo vaaditaan melkein aina.

Samoin verot ja tullit tulisi maksaa ajoissa, jotta vältetään tullit, jotka voisivat tarpeettomasti pitkittää kansainvälistä lähetysprosessia.

Päivittää: Maailmanlaajuinen pandemia on vaikuttanut haitallisesti kansainväliseen laivaliikenteeseen. Monet lentoyhtiöt ovat keskeyttäneet kansainväliset toimitusreitit ja sanovat, että useilla liikennöidyillä reiteillä saattaa olla viivästyksiä. Monet heistä suosittelevat yrityksiä käyttämään pikapostia, jos he haluavat välttää viivästyksiä.

Maailmanlaajuinen toimittaminen: 7 vinkkiä verkkokauppayrityksille

Nyt kun olemme varustaneet sinut kansainvälisen merenkulun perusteet, siirrytäänpä alan temppuihin. Tarkemmin sanottuna käsittelemme

 • Kuinka löytää luotettavia toimittajia
 • Kuinka luoda mukautettuja toimitusalueita
 • Kuinka synkronoida markkinointistrategiasi toimitustodellisuuksien kanssa
 • Kuinka esittää toimitustiedot verkkosivustollasi

1. Käytä toimitussuodattimia nähdäksesi kansainväliset toimitushinnat

Jos käytät Shopify dropshippingiä, sinun pitäisi pystyä käyttämään suodattimia kansainvälisten toimituskulujen selvittämiseen.

Esimerkiksi monissa Shopify dropshipping -sovelluksissa tuotteen sivulla olevasta Toimitussuodattimesta näet hinnat lähetettäessä tuotteita tiettyihin maihin. Joten jos haluat lähettää tuotteita Yhdysvaltoihin, voit kirjoittaa maan nimen saadaksesi käsityksen toimituskuluista.

oberlo toimitushinnat

2. Työskentele parhaiden toimittajien kanssa

On olemassa muutamia tapoja arvioida potentiaalisten toimittajien luotettavuutta. Suosikkitapamme on tilata tuotenäytteitä itsellesi. Astu ostajien asemaan ja katso, miltä kansainvälinen toimitus näyttää heidän näkökulmastaan. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden tutustua tuotteen pakkaukseen, nähdä kuinka kauan toimitus kestää ja ehkä jopa ottaa yhteyttä toimittajaan kysymyksellä.

Harkitse ilmaista toimitusta (FOB), jos uskot löytäväsi kustannustehokkaampia toimituspalveluita toimittajaltasi varastoosi.

3. Tutustu muihin markkinoihin

Yhdysvallat, Iso-Britannia, Australia ja Kanada ovat dropshipping-myymälöiden voimakkaita markkinoita.

Mutta on paljon muita markkinoita, jotka mahdollistavat nopean toimituksen – varsinkin jos sinulla on hyvä käsitys siitä, miten kansainväliset toimitukset toimivat.

Esimerkiksi Malesia ja Filippiinit myyvät enemmän dropshipping-myyntiä kuin niiden väestö voisi olettaa. Siihen voi olla monia syitä. Molemmissa maissa on suuri englanninkielinen väestö ja korkea Facebookin levinneisyys, joten ne puhuvat verkkokaupan suurinta kieltä ja ovat tekniikkataitoja.

Lisäksi molemmat maat ovat kivenheiton päässä Kiinasta, ainakin verrattuna joihinkin muihin suuriin markkinoihin. Tämä vähentää monien dropshipping-tuotteiden kansainvälisen toimituksen esteitä.

Muita lujasti hyviä markkinoita dropshippereille löytyy Skandinaviasta ja Länsi-Euroopasta. Käytettävissä olevan tulon lisäksi näillä markkinoilla on vakavia vaihtoehtoja kansainväliseen merenkulkuun.

4. Ole menetelmällinen toimitusvyöhykkeidesi kanssa

Verkkokauppaalustasi pitäisi antaa sinun luoda mukautettuja toimitusalueita. Nämä voivat olla valtava energiansäästö kauppiaille, jotka yrittävät optimoida kansainvälistä toimitusta.

Tältä se näyttää sisältä Shopifyjosta löydät toimitusalueet myymäläsi Asetukset-sivulta.

Yksi lähestymistapa, jota suosittelemme, on luoda ilmainen toimitusalue, joka koostuu maista, joihin voit lähettää halvalla.

Jos esimerkiksi toimituksen hinta Yhdysvaltoihin, Ruotsiin ja Alankomaihin on sama, voit luoda yhden vyöhykkeen ilmaisella toimituksella. Tämä vyöhyke voi kattaa kaikki tärkeimmät kansainväliset merenkulkumarkkinasi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada Kansasin IP-osoite vuonna 2023

Olemme Saksassa, joten “kotimainen” vyöhyke on oletuksena Saksa. Ja kunnes räätälöimme kansainvälisiä toimitusvaihtoehtojamme, kaikki muu kuuluu “Muu maailma” -ämpäriin.

Oletetaan, että teemme yhteistyötä toimittajien kanssa, joilla on hyvät kansainväliset toimitusvaihtoehdot Eurooppaan, Australiaan, Kanadaan ja Yhdysvaltoihin. Ehkä sen toimittaminen kuhunkin maahan maksaa 1,50 dollaria per osto. Sen sijaan, että veloittaisit 1,50 dollaria kassalla, mikä saattaa vahingoittaa konversiota, voit yksinkertaisesti veloittaa tuotteesta ylimääräisen 1,50 dollarin ja tarjota sitten ilmaisen toimituksen kattamaan nämä kulut.

Joten lisäämme nämä neljä maata koko Euroopan lisäksi – siellä on “Eurooppa”-valintaruutu, joten voit lisätä ne kaikki yhdellä napsautuksella – ja asetamme sitten hinnan ilmaiseksi.

Tietenkin siellä on edelleen monia maita. Et ehkä halua vaivautua niihin, vaikka kansainvälinen toimitus olisi saatavilla. Ne voivat olla kalliita, saattaa olla kielimuuria, saattaa olla tuontiveroja – syitä on kaikenlaisia.

Kaikki maat, jotka kuuluvat tähän “en halua lähettää sinne” -luokkaan, luetellaan “Muu maailma”. Hyvä kansainvälinen toimitus on yksinkertaisesti poistaa tämän ryhmän maat, jolloin ihmiset eivät voi tehdä tilauksia.

5. Yhdistä Facebook-kohdistuksesi toimitusprioriteettisi kanssa

Kun tiedät, mille markkinoille haluat kohdistaa, ja olet saanut kansainväliset toimitusryhmäsi selvitettyä, varmista, että mainontatoimisi ovat yhdenmukaisia ​​sen kanssa, minne haluat lähettää.

Edellisessä esimerkissämme meillä oli saatavilla vain kansainvälisiä toimitusvaihtoehtoja Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Australiaan ja Eurooppaan. Siksi mainontamme tulisi keskittyä juuri tähän:

Emme halua heittää rahaa pois mainontaan maissa, joissa tuotteitamme ei ole kirjaimellisesti saatavilla.

Tämä maantieteellinen rajoitus koskee myös kaikkia käyttämiämme “samankaltaisia ​​yleisöjä”.

6. Lähetä tuotteet ensin itsellesi

Tuotteiden lähettäminen itsellesi ja sen jälkeen lähettäminen asiakkaillesi – pohjimmiltaan paketin ”sieppaaminen” – on loistava tapa kompensoida joitain kansainvälisen toimituksen mukanaan tuomia haasteita.

Olemme kuulleet muutamalta verkkokauppayritykseltä, mukaan lukien dropshipping-menetelmää käyttävät yritykset, jotka käyttävät tätä strategiaa, ja sillä on muutamia keskeisiä etuja.

Ensinnäkin se antaa sinulle mahdollisuuden pakata tuote uudelleen ennen kuin se saapuu asiakkaallesi. Jos löydät tavarantoimittajia, joilla on kauniit pakkaukset, tämä ei ole iso juttu. Mutta joskus dropshipping-toimittajat lähettävät tuotteita pakkauksissa, jotka eivät ole yhtä inspiroivia. Jos lähetät sen ensin itsellesi, voit viimeistellä sen, kiinnittää siihen oman etiketin tai leiman ja lähettää sen sitten asiakkaallesi.

Tämä lähestymistapa antaa sinulle myös mahdollisuuden tehdä nopean tuotteiden laaduntarkistuksen ennen kuin ne menevät asiakkaallesi, jolloin voit varmistaa toimittojesi jatkuvan laadun – sekä itse tuotteiden että lähetysten oikea-aikaisuuden.

Nyt tällä lähestymistavalla on haittoja. Jos esimerkiksi joku Malesiasta tilaa tuotteen, joka hankitaan Kiinasta ja asut Yhdysvalloissa, toimitat sen Yhdysvaltoihin ja sitten Malesiassa ei ole paljon järkeä.

Mutta jos olet Yhdysvalloissa ja kohdistat amerikkalaisiin asiakkaisiin, tämä strategia antaa sinulle mahdollisuuden kehittää brändiä. Vaikka lyöisit vain tarran pakkaukseen, lisäät todennäköisyyttä, että ihmiset muistavat brändisi ja palaavat hakemaan lisää.

7. Anna läpinäkyvät toimitustiedot myymälässäsi

Ja lopuksi: Varmista, että asiakkaasi ovat tietoisia.

Yksityiskohtaiset tiedot ovat välttämättömiä kansainvälisissä toimituksissa. Useimmilla verkkokaupoilla, erityisesti dropshipping-myymälöillä, on sisäänrakennettu haaste saada pidemmät toimitusajat kuin esimerkiksi Amazonilla.

Tämä on väistämätöntä. Asiakkaidesi kannalta on kuitenkin vältettävissä oleva epävarmuus.

On elintärkeää näyttää tiedot kaikista toimituksista – olipa se sitten toimitustietosivulla tai jokaisessa tuotteessa. Tietojen tulee sisältää, mihin maihin toimitat, kuinka kauan se kestää, voivatko asiakkaat seurata tilauksiaan ja niin edelleen.

Tämä säästää aikaa kahdella tavalla – sinun ei tarvitse vastata näihin kysymyksiin jatkuvasti, eikä sinun tarvitse käsitellä hyvityspyyntöjä ihmisiltä, ​​jotka eivät ymmärrä, missä heidän pakettinsa on.

Tässä on muutamia esimerkkejä siitä, kuinka Shopify-pohjaiset kaupat käsittelevät toimitustietoja.

Kuinka paljon kansainvälisestä toimituksesta veloitetaan?

Kansainvälisestä toimituksesta veloitettavan maksun määrään vaikuttavat useat tekijät. Tärkeimpiä ovat:

Pakkaus

Pakkaus on kulu, joten muista sisällyttää pakkauskustannukset tuotteen kokonaiskustannuksiin. Laadun ja koon perusteella tämän pitäisi olla noin 1,50–6,00 dollaria. Hinta voi vaihdella sen mukaan, kuinka monta laatikkoa tarvitset erikokoisten tilausten vastaanottamiseen. Pakkaustarvikkeet, kuten kuplamuovi ja täyte, voivat myös vaikuttaa pakkaus- ja tuotekustannuksiisi.

Käsittelymaksut

Mikä on vähimmäistuntipalkka maassasi? Kuvan perusteella saatat haluta lisätä “käsittelymaksun” tuotteen hinnoitteluun. Katso, kuinka kauan kestää (keskimäärin) tilauksen valmisteluun lähetystä varten, ja käytä sitten vähimmäispalkan vertailuarvoa käsittelykulujen määrittämiseen.

Jos esimerkiksi kansainvälisen toimituksen tilauksen valmistelu vie 15 minuuttia ja tuntipalkka on 12 dollaria, voit lisätä 3 dollarin käsittelymaksun, joka kattaa vaivan. Koska kansainväliset asiakkaat ovat yleensä valmiita maksamaan enemmän turvallisesta ja laadukkaasta toimituksesta, tässä ei pitäisi olla ongelmia (suuri osa laadukkaista lähetyksistä on se, miten ne pakataan ja käsitellään).

Verot ja tullit

Voit käyttää verolaskuria määrittääksesi kohdemaasi verot ja tullit ja ottaa ne sitten huomioon tuotteen hinnoittelussa. Vaihtoehtoisesti voit siirtää verojen tai tullimaksujen maksamisen asiakkaillesi. Tätä kutsutaan Delivered At Place (DAP), ja se vaatii asiakkaan maksamaan maksut ennen kuin hän voi vastaanottaa tilauksensa.

Jos haluat tarjota yllätysvapaan ostokokemuksen, on parasta maksaa kulut itse ja lähettää tuotteet Delivered Duty Paid (DDP) -muodossa. Tässä tapauksessa sinun tulee pyytää asiakkaita maksamaan nämä maksut etukäteen.

Riippumatta lähestymistavastasi, varmista, että kerrot asiakkaalle avoimesti mahdollisista lisämaksuista.

Päätelmät kansainvälisestä merenkulusta

Saattaa tuntua hankalalta tutkia tavarantoimittajien varaston sijaintia tai tutkia toimitusvaihtoehtoja esimerkiksi Malesiassa.

Mutta on tärkeää muistaa, että nämä ovat luksusongelmia. Voit myydä tuotteita sadoilta eri toimittajilta! Voit lähettää tavaraa Malesiaan!

Toki kansainvälinen toimitus voi olla hankalaa. Muistettavaa on paljon.

Mutta tämä ylimääräinen työ on suora seuraus lisämahdollisuuksista. Jokainen voittamasi haaste lisää potentiaalista asiakaskuntaasi niin paljon.

Yhteenveto: 7 kansainvälistä toimitusvinkkiä vuodelle 2023

 1. Käytä suodattimia määrittääksesi kansainväliset toimitushinnat
 2. Työskentele parhaiden tuotetoimittajien kanssa.
 3. Tutustu muihin markkinoihin helpottaaksesi nopeaa toimitusta.
 4. Ole fiksu toimitusvyöhykkeidesi kanssa.
 5. Yhdistä Facebook-kohdistuksesi toimituskohteisiin.
 6. Lähetä tuotteet ensin itsellesi.
 7. Näytä läpinäkyvät toimitustiedot myymälässäsi.

Haluatko oppia lisää?

Table of Contents