Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kansainvälisen SEO-strategian 4 tärkeää liiketoimintaetua

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kansainvälisen SEO-strategian 4 tärkeää liiketoimintaetua

Viimeisessä sarakkeessani korostettiin joitain tärkeitä toimia, jotka ovat välttämättömiä onnistuneen kansainvälisen hakukoneoptimointistrategian toteuttamiseksi.

Tällä kertaa tarkastellaan strategian luomisen liiketoiminnallisia etuja ja sen yhteensopivuutta organisaation strategian kanssa kokonaisuudessaan.

Hyvin muotoiltu strategia muodostaa perustan kaikelle organisaation toiminnalle, ja sen laatiminen ohjaa päätöksentekoa, kun tiimisi työskentelevät kansainvälisten SEO-tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Oletetaan esimerkiksi, että yrityksesi pyrkii kasvattamaan kokonaismarkkinaosuuttaan kansainvälisen laajentumisen kautta.

Siinä tapauksessa strategiasi tulee tunnistaa uudet kohdemarkkinat, paras tuotesarja ja myyntitavoitteet kullekin markkinoille.

Tämän perussuunnitelman puuttuminen johtaa kaaokseen, merkittäviin resurssien tuhlaukseen ja huonoihin päätöksiin.

Mutta kun se on saatavilla ja se on linjassa hakukoneoptimointistrategiasi kanssa, saat useita etuja ja palkintoja tiimillesi.

1. Se täydentää laajempaa strategista suunnitelmaa

Yrityksen yleinen strateginen suunnitelma antaa perustan kansainväliselle hakukoneoptimointillesi.

Se määrittelee suunnan, johon organisaation on kohdistettava resursseja, prosessoitava ja asetettava realistisia tavoitteita, jotka ovat sopusoinnussa yleisen tehtävän kanssa.

Tämän linjauksen pitäisi nostaa monia SEO-spesifisiä näkökohtia, jotka ovat liian usein jälkikäteen muissa yrityksissä.

Esimerkiksi yksi monikansallinen yritys ilmoitti merkittävästä työntöstä Venäjälle lisäämällä digitaalista mainontaa sijoittajille.

Sisäinen hakukoneoptimointitiimi ei ollut tietoinen monta kuukautta myöhemmin, vaikka lokalisoituun sisältöön ja maksettuun mainontaan kohdistui huomattavia kustannuksia.

Tämän laajennusstrategian yhteensovittaminen heidän SEO-strategiansa kanssa olisi voinut lisätä sisällön lokalisointiinvestoinnin kokonaisarvoa varmistamalla sen löydettävyyden ja hyödyntämällä venäläisten hakijoiden käyttämiä lauseita.

SEO-tiimi, joka tekee yhteistyötä eri tuotetiimien kanssa, voi työskennellä taaksepäin myyntitavoitteista tunnistaakseen optimaalisen tuotesarjan ja varmistaakseen sopivuuden markkinoille.

Voit tehdä upeimmat siniset widgetit, mutta jos espanjalaiset kuluttajat eivät tiedä tarvitsevansa sinisiä widgetejä, miten aiot muodostaa yhteyden heihin hakukoneoptimoinnin avulla?

Tämä hakijoiden kiinnostuksen palautesilmukka on kriittinen tuotteiden tunnistamisessa ja sisällön ja viestien muotoilussa, joka on tarpeen tuotteiden tietoisuuden ja myynnin luomiseksi niille, jotka etsivät niitä suoraan ja epäsuorasti kohdemarkkinoilta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka lähettää GIF-tiedostoja Slackin kautta

2. Joukkueista tulee pikemminkin ennakoivia kuin reaktiivisia

Kohdemarkkinoiden, tuotesarjan ja myyntitavoitteiden, johtoryhmien, aseistettuna voit sitten tehdä päätöksiä ja tunnistaa taktiikat, joiden avulla he voivat saavuttaa tavoitteensa.

Tämä on vielä tärkeämpää, kun hakukoneoptimointia hyödynnetään kanavana osana yhdistelmää.

Voit alkaa tehdä useita kriittisiä päätöksiä, jotka on käsitelty kansainvälisessä SEO-oppaassani pienemmällä riskillä ja ymmärtämällä paremmin keskeiset painopistealueet ja tavoitteet.

Yksi huomiotta jääneimmistä päätöksistä on verkkoinfrastruktuuri.

Kuten selitin kohdassa 4 syytä, miksi kansainvälinen hakukoneoptimointi epäonnistuu, tämä suunnittelun puute voi suistaa menestyksesi ja luoda eksponentiaalisen määrän työtä muiden laajennusten kanssa.

Päätös käyttää ccTLD:tä tai kansioita on helppo osa. Monimutkaisempia vaiheita ovat sivuston yleinen rakenne, sivujen nimeämiskäytännöt ja mikä tärkeintä, kuinka nykyinen sisällönhallintajärjestelmä käsittelee lokalisoinnin ja lokalisoimattoman sisällön.

Markkinoiden vivahteet on tunnistettava ja otettava huomioon verkkoinfrastruktuurissasi.

Näitä ovat valuutan lokalisointi, koot, tekninen yhteensopivuus – ja tietysti hinnoittelu.

Kaikki nämä vaikuttavat käytettävään teknologiaan sekä paikallisille markkinoille tarvittavaan sisältöön.

Joitakin näistä ei perinteisesti pidetä SEO-huoleina. Mutta hakukoneoptimointitiimi on integroitava näihin keskusteluihin tuotekaavion ja tietokaavioiden avulla, varsinkin nyt.

Monet kohteet, jotka on usein “korjattava” myöhemmin, yhdistetään optimaalisesti alusta alkaen tekemällä yhteistyötä prosessin aikaisemmin.

3. Oma kansainvälinen strategia lisää toiminnan tehokkuutta

Kohdistamalla kansainvälinen SEO-strategia yleisen strategisen suunnitelman kanssa on paljon helpompi luoda tiekartta organisaation toiminnallisten toimintojen ja oikean budjetin kohdistamiseksi asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen.

Ajansäästöt, tarkat päätökset ja työnkulun säädöt lisäävät toiminnan tehokkuutta.

Kuten mainitsin kansainvälisessä SEO-oppaassani, kansainvälinen hakukoneoptimointi on perinteisen hakukoneoptimoinnin yläpuolella.

Kun hakukoneoptimoinnin perusteet on integroitu hyvin uusien markkinoiden verkkosivustoihin, PR:ään ja sisällöntuotantoon, useimmat SEO-ponnistelut ovat tyytyväisiä. Näin tiimi voi keskittyä liikennettä lisääviin tehtäviin ja neulan liikutteluun.

Mitä syvemmin tiimit ovat linjassa ja niiden yksilölliset tarpeet ja vaatimukset integroitu, sitä vähemmän virheitä on myöhemmin korjattava.

🔥 Empfohlen:  Miksi avainsanojen näkyvyys on tärkeää hakukoneoptimoijalle? (5 parasta etua)

Tämä maksaa eksponentiaalista osinkoa, kun uusia markkinoita lisätään sekoitukseen, ja voidaan seurata hyväksi todettua prosessia.

4. Parempi KPI:n ja tavoitteiden kohdistus

Valitettavasti kriittisten SEO-tehtävien suorittamiseen ei useinkaan ole tarpeeksi “resursseja”, mikä johtuu yleensä virheistä IT- tai muiden johdon tavoitteiden kanssa.

Kuten aiemmin tässä artikkelissa todettiin, kun hakukoneoptimointi on integroitu paremmin laajennustyönkulkuun, monet hakukoneoptimointiin liittyvät tehtävät voidaan suorittaa luonnollisesti osana yleistä työnkulkua.

Kypsemmät SEO-tiimit kohdistavat ponnistelunsa strategisiin tavoitteisiin ja kehittävät “osuuden” yleisistä myyntitavoitteista.

Markkinoiden yhdenmukaistamisen aikana hakukoneoptimointitiimin olisi pitänyt tunnistaa konseptit ja avainsanailmaukset, jotka edustavat markkinoiden sisällön aihetta.

Voit hyödyntää näitä tietoja osoittaaksesi “menetetyn mahdollisuuden”, kun et sijoita ja kerää liikennettä paikallisten markkinoiden tärkeimpien sanojen perusteella.

Tämä malli herättää “Help Me Help You” -ympäristön ja painostaa yleistavoitteista vastaavia arvostamaan SEO:n hyvin pätevän liikenteen ja myynnin panosta sivustolle.

Key Takeaway

Liian usein SEO-asiantuntijat keskittyvät liian taktiikkaan ja käyttävät tarkistuslistoja ja työkaluja, eivätkä tee tarpeeksi hyödyntääkseen olemassa olevia strategisia suunnitelmia ja tavoitteita SEO-ponnistelujensa perustelemiseksi ja toteuttamiseksi.

Yllä kuvatut edut selittävät ajatuksen ja ajan, joka tarvitaan vankan kansainvälisen SEO-strategian kehittämiseen.

Yksinkertaiset prosessien kohdistukset mahdollistavat mittakaavan ja minimoivat tarpeen korjata asioita myöhemmin.

Samaan aikaan KPI-kohdistus ja hakukoneoptimointipotentiaali korostavat tarvetta integroida SEO täysin työnkulkuun.

Lisää resursseja: