Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Karza Technologies -menestystarina: yhden luukun myymälä lainausmatkallesi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Karza Technologies -menestystarina: yhden luukun myymälä lainausmatkallesi

Järjestämättömät varat (NPA) ja petokset ovat vaivanneet intialaisia ​​pankkeja useiden viime vuosien ajan. Vuonna 2021 Intian julkisen sektorin pankkien järjestämättömien varojen kokonaismäärä oli noin 6,17 biljoonaa Intian rupiaa. Maaliskuussa 2022 järjestämättömien bruttovarojen osuus pankkisektorilla kuitenkin laski alle 6 prosenttiin, mikä on alhaisin sitten vuoden 2016, ja pankkilainapetokset olivat 58 303 INR 22:lla tilikaudella.

Karza Technologies on ottanut käyttöön big datan analytiikan, liiketoimintatiedon ja koneoppimisen tehdäkseen taustatarkistuksia ja arvioidakseen lainanottajien luottokelpoisuutta paitsi heidän historiansa, myös heidän tulevaisuuden potentiaalinsa ja aikomuksensa maksaa takaisin. Karza rakentaa älykästä järjestelmää, joka analysoi instituutioiden saatavilla olevia taloudellisia tietoja ja etsii internetistä piileviä signaaleja, jotka nostavat punaisen lipun lainaajien luottokelpoisuudesta. Äskettäin, helmikuussa 2022, Perfios Software Solutions osti tämän fintech-startupin.

Tässä artikkelissa kerrotaan Karza Technologiesista, sen liiketoiminta- ja tulomallista, tuotteista ja palveluista, perustajista, startup-tarina ja paljon muuta.

Karza Technologies – Yrityksen kohokohdat

Käynnistyksen nimi Karza Technologies

Päämaja Mumbai, Maharashtra, Intia
Ala Rahoituspalvelut
Perustajat Omkar Shirhatti, Gaurav Samdaria, Alok Kumar
Perustettu 2015
Kokonaisrahoitus kerätty 1,1 miljoonaa dollaria
Vanhempainjärjestö Perfios-ohjelmistoratkaisut
Verkkosivusto karza.in

Karza Technologies – Tietoja ja miten se toimii?
Karza Technologies – Teollisuus
Karza Technologies – perustajat ja tiimi
Karza Technologies – Startup Story
Karza Technologies – nimi, tunnuslause ja logo
Karza Technologies – Missio ja visio
Karza Technologies – Tuotteet ja palvelut
Karza Technologies – Liiketoiminta- ja tulomalli
Karza Technologies – Startup Launch
Karza Technologies – markkinointistrategia
Karza Technologies – Rahoitus
Karza Technologies – Tunnustus ja saavutukset
Karza Technologies – kohtaamat haasteet
Karza Technologies – Kilpailijat
Karza Technologies – Tulevaisuuden suunnitelmat

Karza Technologies – Tietoja ja miten se toimii?

Karza pyrkii olemaan yhden luukun ratkaisu finanssipalveluekosysteemiin. Karza on analytiikka- ja automaatioalusta, joka kokoaa ja yhdistää tietoja yli 850 julkisesta tietokannasta täyttääkseen BFSI-sektorin palveluautomaatio-, käyttöönotto-, due diligence- ja seurantavaatimukset. Heidän palvelunsa mahdollistavat saumattoman asiakkaiden liittymisen ja riskien pienentämisen, mikä mahdollistaa paremman arvioinnin minkä tahansa asiakastyypin, oli se sitten yksilö tai yhteisö.

Karza aloitti liiketoimintatiedon, AML-seulonnan, KYC-varmennus- ja muiden palveluiden tarjoamisen estääkseen järjestelmälliset petokset johdonmukaisten innovaatioiden avulla laajemman julkisen hyödyn palveluksessa. Se on toistaiseksi onnistunut tavoitteessaan vähentää petoksia, sillä se on onnistuneesti estänyt yli 2 500 miljoonan tappiot karsimalla huonot sovellukset heti alussa. Se on myös yksinkertaistanut huomattavasti asiakkaan käyttöönottoprosessia lukuisilla KYC-todentamisratkaisuilla, mukaan lukien VideoKYC.

Se on nyt tunnustettu yhdeksi merkittävimmistä KYC- ja business intelligence -palveluntarjoajista maassa, ja sillä on yli 400 pankkia, vakuutusyhtiötä ja rahoituslaitosta, jotka ovat riippuvaisia ​​sen palveluista suojautuakseen identiteettivarkauksilta, noudattaakseen rahanpesun ja muiden säännösten mukaisia ​​velvoitteita. suorittaa asiakastuntija ja tehostettu due diligence asiakaskuntaansa.

Karza Technologies – Teollisuus

Fintech-markkinat Intiassa ovat nopeasti kasvava toimiala, joka kattaa laajan valikoiman rahoituspalveluita ja teknologioita. Tämä sisältää muun muassa mobiilimaksamisen, verkkolainan, digitaalisen pankkitoiminnan, vakuutukset ja sijoitusympäristöt.

Digitaalinen lainaus sisältää palveluita, kuten online-henkilölainat, yrityslainat ja muut digitaaliset lainat. Muita tärkeitä segmenttejä Intian fintech-markkinoilla ovat vakuutukset, sijoitus- ja varallisuudenhoito sekä blockchain-teknologia.

Vuodesta 2021 lähtien Intian fintech-markkinoiden arvo oli 2,48 biljoonaa INR. Sen arvon ennustetaan saavuttavan 9,27 biljoonaa INR vuoteen 2027 mennessä, ja se kasvaa noin 24,96 prosentin vuosivauhtia vuosien 2022 ja 2027 välisenä aikana.

Kaiken kaikkiaan Intian fintech-markkinoiden odotetaan jatkavan kasvuaan tulevina vuosina, mikä johtuu digitaalisten rahoituspalvelujen kasvavasta kysynnästä ja hallituksen pyrkimyksistä edistää digitaalista taloudellista osallisuutta.Karza Technologies – perustajat ja tiimi

Karza Technologiesin perusti Omkar Shirhatti, Gaurav Samdaria, ja Alok Kumar.

Perustajat Gaurav ja Omkar tunsivat toisensa opiskeluaikoinaan, sillä he olivat suorittaneet yhdessä valmistumisen ja kirjanpidon, minkä jälkeen he ryhtyivät eri töihin. He ovat tasapäisiä yksilöitä, joilla on yritteliäs ajattelutapa ja taipumus toimihenkilöiden tutkimuksiin. Omkar ja Gaurav keskustelivat usein kokemuksistaan ​​BFSI-sektorilla, ja heidät hämmästyttivät valtavat aukot, jotka voitaisiin täyttää datavetoisilla syväteknologialla.

Maaliskuuhun 2015 mennessä sekä Gauravilla että Omkarilla oli melko jäsennelty käsitys tulevasta tiestä, koska he olivat jo aloittaneet vuorovaikutuksen markkinoiden sidosryhmien kanssa. Molemmat joutuivat irtisanoutumaan työstään, ja yritys perustettiin kesäkuussa henkilökohtaisin sijoituksin. He olivat kuitenkin kaksi laillistettua tilintarkastajaa, jotka olivat perustamassa teknologiayritystä ja etsivät teknologia-asiantuntijaa.

Seuraava haaste oli löytää sopiva kehittäjä. Ottamalla yhteyttä Gauravin ystäväpiiriin he onnistuivat löytämään johtolankoja aloittaakseen tekniikan perustajan metsästyksen. Omkar ja Gaurav haastattelivat henkilökohtaisesti lähes 200–250 ihmistä. He rajasivat hakuaan ja löysivät Alokin, jolla on tietojenkäsittelytieteen maisterin tutkinto IIT Kharagpurista ja joka oli työskennellyt Morgan Stanleyn kanssa. Hän kuului 7-henkiseen maailmanlaajuiseen eliittitiimiin, joka työskenteli maailmanlaajuisten teknisten tietojen, AIML-projektien, tilisiirtopetosten ja tapahtumakuvioiden tunnistamisen parissa pankkien petosten ja poikkeavuuksien havaitsemiseksi jne.

He keskustelivat Karzan yleisnäkemyksestä ja toimintojen laajuudesta, mukaan lukien miljoonien yritysten profiloinnin monimutkaisuudesta, shell-yksiköiden havaitsemisesta ja muista tekoälyyn, ML:ään ja datatieteeseen liittyvistä käyttötapauksista. Tämä innosti Alokia valtavasti, ja hän päätti tarttua tilaisuuteen ja esitti tohtorin tutkinnon. ja edistyneen oppimisen unelmia taustalla, ja tule mukaan Karzan perustajaksi ja teknologiajohtajaksi.

Omkar Shrihatti

Omkar toimii Karza Technologiesin perustajana ja toimitusjohtajana sekä myös
Perfioksen (Karza Technologiesin emoyhtiö) tuotejohtaja. Ennen Karza Technologiesin perustamista Omkar Shrihatti toimi vanhempi konsulttina Ernst & Youngissa, joka on maailman johtava vakuutus-, vero-, transaktio- ja neuvontapalveluiden tarjoaja. Hänellä on yli 12 vuoden kokemus petostutkimuksista, taustatarkistuksista ja niin edelleen.

Gaurav Samdaria

Gaurav on Karza Technologiesin perustaja ja johtaja
Liiketoimintajohtaja, Perfios. Aiemmin Gaurav toimi integroitujen markkinointiratkaisujen toimiston Schbang Digital Solutionsin perustajana ja johtajana. Sitä ennen hän työskenteli talousjohtajana M/S FoxyMoronissa, markkinointi- ja mainostoimistossa.

Alok Kumar

Alok on Karza Technologiesin perustaja ja teknologiajohtaja. Suoritettuaan maisterintutkinnon IIT Kharagpurista koneoppimiseen ja big dataan keskittyneenä Alok erikoistui Morgan Stanleyn datatutkijaksi yli kolmen vuoden ajan työskennellen kaivos-/luonnollisen kielen käsittelyn (NLP) parissa ja petosten havaitsemisessa.

Karza Technologies – Startup Story

Idea Karzan takana sai alkunsa tutkimusten tekemisestä aiemmilla työpaikoillamme. EY:n kaltaisten globaalien konsulttiyritysten kanssa työskennellyt heidän painopisteensä olivat petosten tutkinnassa, jonka aikana he havaitsivat useita aukkoja BFSI-sektorin seuraamissa prosesseissa. He tutkivat lainapetoksia, hawala-tapahtumia, arvopaperimarkkinapetoksia, suorittivat markkinatutkimuksia, due diligence -tutkimusta jne., jotka antoivat meille näkemyksiä siitä, miten rahaa haihdutetaan vilpillisissä liiketoimissa, miten hawala ja rahanpesu toimivat ja miten shell-yritykset toimivat. kellunut jne.

He tekivät paljon toissijaista tutkimusta tunnistaakseen, kootakseen ja kerätakseen kaiken hajallaan olevan tiedon ymmärtääkseen, kuinka Karza voisi ratkaista ongelmia data-ensisijaisen lähestymistavan avulla. Lainapetoksia tutkiessaan he huomasivat, että pankit käyttivät paljon manuaalisia prosesseja, mikä johti tehottomuuteen eivätkä pystyneet pysymään alan teknologisen kehityksen tahdissa. Vaikka hallitus oli jo alkanut ottaa valtavia harppauksia digitalisoinnissa ja edistää visiotaan digitaalisesta Intiasta, pankit eivät kyenneet hyödyntämään tilaisuutta tehokkaasti olemassa olevilla resursseillaan, ja niiden prosessit jäivät suurelta osin manuaalisiksi.

Inspiraatio tuli edellä mainitusta skenaariosta, jossa he tajusivat teknologian hyödyntämisen voiman rakentaa ratkaisuja, joissa kokonaisuuden kannalta oleellista älykästä tietoa voidaan etsiä ja profiloida useiden virallisten lähteiden perusteella.

Aluksi he saattoivat tavata alan ihmisiä kumppaneidensa sosiaalisen piirin ansiosta. Jotkut vuorovaikutuksista olivat tärkeitä heidän ensimmäisten tuotteidensa luomisessa. Pienimmistä osuuspankeista suuriin maksuyksiköihin, yksityisen sektorin pankkeihin jne., ne kaikki auttoivat heitä ymmärtämään, kuinka rakentaa kestäviä tuotteita, jotka palvelevat BFSI-segmenttiä. Ensimmäiset asiakkaat tulivat BFSI:n huippukokouksissa ja konklaaveissa käytyjen keskustelujen kautta, joissa heidän ratkaisujensa tarve tunnistettiin välittömästi, mikä antoi meille etumatkan.

Nimi ‘Karza” tuli heidän huomionsa, koska se oli tarttuva ja tarkoittaa karkeasti‘ useilla intialaisilla kielillä. He etsivät nimiä, jotka voisivat olla samankaltaisia ​​ja helposti muistettavissa. He katsoivat, että yrityksenä, joka tarjoaa rahaa lainaustekniikoita, heidän on pidettävä se yksinkertaisena ja edettävä “Karza‘, Intialle tyypillinen termi.

Heidän tavoitteenaan oli uudistaa kuluttajien suhtautumista BFSI:iin ja yleistä matkaa lainan saamiseksi sekä mullistaa lainanantoprosessi automatisoimalla sen kaikki osa-alueet. Tällä tavalla nimi liitetään palveluun, joka tasoittaa tätä prosessia.

Karza Technologies – Missio ja visio

He tutkivat nyt muita mahdollisuuksia laajentaa toimintaansa keskittyen jatkuvasti BFSI-sektoriin. Karza Technologies innovoi jatkuvasti ja pyrkii rakentamaan tuotteita, jotka voivat parantaa luottojen saatavuutta ja saatavuutta. Se tutkii muun muassa NBFC Account Aggregator -kehystä, työnkulkujen luomista ja analytiikka- ja pisteytyspalveluidemme parantamista.Karza Technologies – Tuotteet ja palvelut

Perinteisellä BFSI-ekosysteemillä on useita rajoituksia, jotka tekevät organisaatioista hitaita, tehottomia eivätkä pysty palvelemaan kasvavaa kysyntää:

Hajanainen ja jäsentämätön data:

 • Tiedot ovat hajallaan verkossa, eivätkä ne ole saatavilla kulutettavalla ja älykkäällä tavalla.
 • Tästä todistavat useat lisenssivaatimukset, korkeat vaatimukset lakisääteisille ja vaatimustenmukaisuusilmoituksille, useat valtion tason sääntelyelimet ja alueelliset kieliportaalit.
 • Uskottavan älykkyyden puute haittaa myös laitosten kykyä palvella pienempiä ja uudempia luottoasiakkaita ja estää taloudellista osallisuutta.

Manuaaliset prosessit:

 • Manuaalisesti suoritetuilla prosesseilla, kuten käyttöönotto, todentaminen ja tietojen kerääminen, on pitkä läpimenoaika ja ne johtavat valtaviin toimintakustannuksiin.
 • Lisäksi nämä prosessit ovat alttiita virheille ja/tai manipuloinnille ja voivat johtaa petokseen ja väärinkäytöksiin, jotka jäävät huomaamatta.

Karza Technologies pyrkii poistamaan nämä tehottomuudet hyödyntämällä big datan ja tekoälyn tehoa tarjotakseen automatisoituja, skaalautuvia ja muokattavia ratkaisuja, jotka mahdollistavat yritysten digitaalisen muutoksen. Ne tarjoavat lukuisia palveluita, jotka soveltuvat koko luotonannon elinkaareen ja eri toimialoille.

He aloittivat Total KYC:n kaupallistamisen, onboardingin ja vahvistuspaketin. Karza Technologies ottaa käyttöön tutkimuslähtöisen innovaation periaatteen tuodakseen jatkuvasti päivityksiä, parannuksia ja uusia ominaisuuksia palveluihinsa. Tutkimuksensa aikana he havaitsivat myös, että markkinoilla on tarvetta tuotteelle, joka mahdollistaisi tehostetun due diligence -tarkastuksen tehokkaan toteuttamisen, sekä tarpeen parantaa pk-yritysten luoton saantia. Näin ollen he ovat rakentaneet due diligence -alustan, KScanin, jonka avulla he voivat suorittaa due diligence -tutkimuksen kaikista Intiassa rekisteröidyistä liikeyksiköistä ja tunnistaa näitä yhteisöjä vastaan ​​nostetut oikeudenkäynnit.

He täydensivät tätä GST- ja Income Tax -ratkaisuillamme, joiden avulla pankit voivat tehokkaasti arvioida pk-yritysten luotonannon luottoriskiä. Viimeksi he ovat ottaneet käyttöön ohitusjäljitysratkaisujaan, jotka parantavat laiminlyöjien kontaktikykyä ja parantavat rahoituslaitosten palautusastetta.

Karza Technologies yhdistää ihmisen ja tekoälyn tutkimuslähtöisen kehitysprosessin avulla luodakseen tuotteita, jotka korjaavat BFSI-sektorin, maksuyhtiöiden ja suurten yritysten aukkoja. Yli 800 julkisesti saatavilla olevasta lähteestä kerätyillä tiedoilla ne yhdistävät vaihtoehtoisia tietojoukkoja tarjotakseen mahdollisimman paljon tietoa, jota kukaan muu markkinoiden toimija ei tällä hetkellä pysty tarjoamaan.

Karza Technologies – Liiketoiminta- ja tulomalli

Karza Technologies on a B2B Software-as-a-Service (SaaS) yhtiö ja tekee tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden kanssa useilla aloilla, mukaan lukien luotonanto, vakuutus, maksut, yritykset, laki, investoinnit ja monet muut. Heidän palveluitaan kulutetaan sekä sovellusliittymien muodossa, jotka integroituvat suoraan suurten finanssialan toimijoiden ydinpankkijärjestelmiin, että kuluttajaystävällisinä dashboardeina, jotka tekevät tiedon kulutuksen mahdollisimman helpoksi.

Hinnoittelu vaihtelee tuotteista riippuen ja perustuu asiakkaiden vaatimaan räätälöintitasoon. Ratkaisujemme erittäin räätälöitävän luonteen vuoksi niillä ei ole kiinteitä hinnoittelumalleja. He tarjoavat myös erämoduuleja asiakkailleen, jotta he voivat jakaa näkemyksensä suoraan raporttien muodossa.

Karza Technologies – Startup Launch

Heidän ensivastauksensa mahdollisilta asiakkailta oli myönteinen, sillä asiakkaat tarvitsivat kipeästi sellaisia ​​tuotteita, joita Karza rakensi. Karzalla oli kuitenkin velvollisuus todistaa kykynsä ja toimittaa toimivat prototyypit, EPI:t jne., jotka saivat heidät käyttämään Karzaa liiketoiminnassaan. Ensinnäkin Karzan täytyi aloittaa pienestä pakkaamalla mikropalvelut ja palvelemalla ensimmäiset asiakkaat alkuyhteyksien kautta.

Myöhemmin kasvu tapahtui vain suusta suuhun. He päätyivät uudistamaan tai digitalisoimaan prosesseja useissa organisaatioissa. Ensimmäiset puolitoista vuotta käytettiin tutkimukseen, resurssien tunnistamiseen ja offline-raporttien tarjoamiseen. Lisäksi petosten poistaminen oli pankeille vakava huolenaihe, koska ne eivät saaneet oikeaa älykkyyttä lainojen saumaiseen käsittelyyn.

Karza Technologies – markkinointistrategia

Vuosina 2017-18 asiakkaita oli 32, maaliskuuhun 2019 mennessä 66 asiakasta ja ylitti 100 asiakkaan rajan lokakuussa 2019 ja tavoitti yhteensä 142 asiakasta maaliskuuhun 2020 mennessä. Tämä saavutettiin pelkästään suullisesti, koska Asiakkaat olivat erittäin tyytyväisiä toimitettujen tuotteiden käytettävyyteen. Nyt alustalla on yli 400 asiakasta.

Karza ei käyttänyt rahaa markkinointiin ja PR:ään kesäkuuhun 2020 asti. He saivat kaikki liidinsä olemassa olevista asiakasviittauksista; se oli täysin suusta suuhun. Tämä kertoo paljon Karzan tarjoamista hyödyllisistä ja edistyneistä tuotteista. Ne täyttävät markkinoiden kysynnän toimimalla yhden luukun ratkaisuna koko lainatapahtumasyklin ajan. Seuraavassa kasvuvaiheessa heidän painopisteensä voisi kuitenkin olla parempien markkinointi- ja brändäysstrategioiden rakentaminen nyt, kun Karza on onnistunut tekemään mainetta rahoitusalalla.

NBFC-Account Aggregators -ekosysteemi paranee, mikä avaa uusia mahdollisuuksia Karzalle. Yhteisöt eivät voineet perehtyä pankkianalytiikkaan aikaisemmin; Julkisten tietolähteiden kautta voidaan kuitenkin yhdistää kunnollinen virallinen kanava ulkoiseen tiedustelutietoon, mikä nopeuttaa lainausprosessia entisestään. Intia on aina ollut luottonälkäinen maa, ja Karzalla tulee olemaan tarpeeksi tilaa laajentaa läsnäoloaan ja rakentaa tarvittavaa onboarding- ja due diligence -infrastruktuuria pitkällä aikavälillä.

Karza Technologies – Rahoitus

Karza Technologies on kerännyt yhteensä 1,1 miljoonan dollarin rahoituksen kahdella kierroksella.

Päivämäärä
Pyöristää
Määrä
Johtavat sijoittajat
1. heinäkuuta 2019 Sarja A 750 000 dollaria
21. kesäkuuta 2017 Siemenkierros 388,5 000 dollaria

Karza Technologies – Tunnustus ja saavutukset

 • LinkedIn tunnusti sen Intian Top25-startupiksi vuonna 2019
 • HDFC Bankin Digital Innovation Summit 2020 -kilpailun voittaja
 • Banking Frontiersin supervoittajat (jokainen kategoria) Technoviti 2020 -tapahtumassa
 • Fintechin Amazon AI Award 2019 -palkinnon voittaja
 • FinTech Spot Pitches -kilpailun voittaja Fintegrate Zone 2018 -tapahtumassa BSE:llä
 • ShareKhanin järjestämän FinShare 2018 -haasteen voittaja
 • Maharashtran aloitusviikko – Voittajat – elokuu 2020

Karza Technologies – kohtaamat haasteet

Kuten kaikki muutkin startup-yritykset, myös Karza on käynyt läpi ylä- ja alamäkiä yleisen suhdannesyklinsä aikana, sillä sen on täytynyt olla tietoinen kassavirroista. Vähimmäisillä saldoilla he kohtasivat aluksi haasteita hallita resursseja palkata työntekijöitä ja johtaa organisaatiota rinnakkain. Tarkoituksena oli kuitenkin aina olla kannattava ja rakentaa kestävää liiketoimintaa sen sijaan, että mennään arvostuspelin perässä, ja ne ovat sittemmin olleet kassavirtapositiivisia.

Haasteita oli myös pankkien kanssa, kun Karza yritti murtaa sen läpi. He aloittivat fintech-yrityksistä, jotka olivat tarjontamme ensimmäisiä omaksujia, koska he pystyivät keskustelemaan palveluista ja niiden soveltuvuudesta avoimesti perustajien kanssa ja tekemään oikeanlaisia ​​ehdotuksia. Myöhemmin he ottivat yhteyttä hieman suurempiin NBFC-yhtiöihin, joilla oli usein keskitetty päätöksenteko ja tiivis kokoonpano, koska heillä olisi yksi tuote tai tarjonta, mikä helpotti viestintää. Pankkien kanssa he kuitenkin ymmärsivät, että heidän kanssaan pääseminen olisi vaikeaa, sillä sopimuksen tekeminen niiden kanssa voi kestää useita kuukausia tai vuosi.

Tunnetut pankit odottavat usein suuria kumppanuuksia osallistuessaan suuriin tarjouspyyntöihin, ja nämä haasteet voidaan voittaa ajan myötä. Karza oli käynyt läpi oppimiskäyrän alkukuukausina yrittäessään ymmärtää, kuinka tehdä tarjouspyyntöjä ja kehittyä organisaationa.

Heidän toisena tavoitteenaan on olla runsaasti käteistä ja ylläpitää tervettä likviditeettiä. Liiketoiminnan päätöksenteossa haasteena on ollut oikean osaamisen saaminen. Bangalore johtaa maata huippulaadukkaiden teknisten kykyjen tuottamisessa, ja parhaiden teknologiatyöntekijöiden houkutteleminen Mumbaihin oli suurin este. Kesti kaksi ja puoli vuotta saada ensimmäiset 20 ihmistä kyytiin. Vuosina 2018–2019 he saivat 20 tekniikkaa lisää ja 40 lisää vuosina 2019–2020. Siksi erittäin motivoituneiden ja lahjakkaiden tekniikan asiantuntijoiden saaminen on aina ollut haastavaa.

Karza Technologies – Kilpailijat

Jotkut Karza Technologiesin kilpailijoista ovat:

 • Razorpay
 • CreditVidya
 • Zest AI
 • Nova Credit
 • Digit vakuutus

Karza Technologies – Tulevaisuuden suunnitelmat

Karza Technologies on yli 400 asiakkaan valitsema kumppani pankki-, laina-, maksu-, vakuutus-, sijoitus- ja kaupankäynnin aloilla digitalisoinnissa, todentamisessa ja huolellisuudessa, mukaan lukien kaikki neljä luottotoimistoa, jotka käsittelevät yli 10 miljoonaa tapahtumaa kuukaudessa.

Niiden API-liittymät on integroitu yli 40 työnkulun tarjoajan kanssa ja kattavat kaikki johtavat LOS-pelaajat. Heidän parhaita asiakkaitaan ovat muun muassa Google Pay, Cash Bean – digitaalinen lainanantaja – IDFC First Bank, Bajaj Finance ja ICICI Bank. Vaikka heidän ainoa toimistonsa sijaitsee Mumbaissa, he työskentelevät asiakkaiden kanssa eri puolilla Intiaa, suurista kaupungeista jopa maaseutuyhteisöihin.

Karza Technologies jatkaa ratkaisujen luomista, jotka muuttavat BFSI-ratkaisujen kulutusta. Heidän tulevaisuuden suunnitelmissaan on laajentaa ja parantaa olemassa olevaa tuotevalikoimaansa lisätiedoilla, investoida teknologioihin, kuten kehittyneen luonnollisen kielen käsittelyyn ja tietokonenäköön, vahvistaakseen analytiikkatarjontaansa sekä rakentaa automatisoituja ratkaisuja kumppaneille.

UKK

Mitä Karza Technologies tekee?

Karza Technologies tarjoaa business intelligence -palveluita muuttaakseen tapoja, joilla rahoituslaitokset lainaavat rahaa. Se huolehtii koko elinkaaresta perehdyttämisestä huolellisuuteen ja valvonnasta keräykseen.

Kuka perusti Karza Technologiesin?

Karza Technologiesin perustivat Omkar Shirhatti, Alok Kumar ja Gaurav Samdaria.

Kuka on Karza Technologiesin toimitusjohtaja?

Omkar Shirhatti on Karza Technologiesin toimitusjohtaja.

Kuinka paljon rahoitusta Karza Technologies on kerännyt tähän mennessä?

Karza Technologies on kerännyt tähän mennessä 1,1 miljoonaa dollaria.

Milloin Karza Technologiesin viimeinen rahoituskierros oli?

Karza Technologiesin viimeinen rahoituskierros järjestettiin heinäkuussa 2019 Series A -kierroksesta.

Mikä yritys on ostanut Karza Technologiesin?

Perfios Software Solutions on ostanut Karza Technologiesin 597 miljoonalla INR:llä.

🔥 Empfohlen:  Harrastuksesta yritykseen: Yhden äidin tie bloggaamiseen kokopäiväisesti