Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

KashKick arvostelu | Sen arvoinen?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: KashKick arvostelu | Sen arvoinen?

KashKick arvostelu

Etsitkö tapoja ansaita oikeaa rahaa verkossa vapaa-ajallasi?

Epäilemättä olet etsinyt kotitöitä ja löytänyt tuhansia tuloksia. Joskus voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa.

Yksi mahtava tapa tehdä tämä on liittyä alustalle, kuten Kashkick. Kashkickiin voit kirjautua sisään aina, kun sinulla on vapaa-aikaa ja ansaita ylimääräistä rahaa.

Kuulostaako se liian hyvältä ollakseen totta?

Hyviä uutisia. Se on totta!

Tässä Kashkick arvostelu, opit kaikista jännittävistä tavoista, joilla voit ansaita oikean rahan palkintoja Kashkickilla. Loppujen lopuksi tiedät myös Kashkick-ammattilaiset, kuinka paljon oikeaa rahaa voit saada ja paljon muuta.

Mikä on Kashkick

Kashkick on Get Paid To (GPT) -sivusto, joka palkitsee käyttäjiä tehtävien suorittamisesta. Joitakin helppoja tapoja ansaita palkintoja Kashkickilla ovat:

Kashkickin jäsenyys on täysin ilmaista ja voit alkaa ansaita heti.

Kuinka Kashkick toimii

Kashkick tekee rekisteröitymisestä ja ansaitsemisen aloittamisesta erittäin helppoa. Lisäksi Kashkick on täysin ilmainen liittyä ja käyttää.

Sinun on noudatettava vain 2 yksinkertaista vaihetta, ja voit rakentaa Kashkick-palkintosaldosi muutamassa minuutissa.

Vaihe 1 – Rekisteröidy

Mene Kashkick ja napsauta kirjautuaksesi sähköpostiosoitteellasi. Sinun tarvitsee vain lisätä salasana ja se on siinä. Voit nyt kirjautua sisään Kashkickiin.

Kun kirjaudut sisään käyttämällä sähköpostiosoitettasi, sinun on vahvistettava tilisi napsauttamalla vahvistussähköpostissa olevaa linkkiä.

Jos et halua käyttää sähköpostiasi, voit kirjautua sisään suoraan Google-, Facebook- tai PayPal-tililläsi.

Vaihe 2 – Täytä profiilisi

On 2 erinomaista syytä, miksi sinun tulisi täydentää Kashkick-profiilisi. Ensinnäkin täydellinen profiili tarkoittaa, että saat sinulle osuvia kyselytarjouksia. Tämä tarkoittaa enemmän ansaintamahdollisuuksia ja vähemmän mahdollisuutta joutua kyselyn ulkopuolelle.

Toiseksi Kashkick palkitsee käyttäjät profiilinsa täydentämisestä 1 dollarin bonuksella. Tämä tarkoittaa, että profiilisi täyttäminen on helppo tapa ansaita ensimmäinen dollari Kashkickilla.

Jotkut kysymyksistä, joita sinulle kysytään täyttäessäsi Kashkick-profiiliasi, sisältävät henkilökohtaisia ​​tietoja seuraavista asioista:

 • Ikä
 • Kuka asuu kanssasi
 • Tulo
 • Koulutustausta
 • Etnisyys

Kashkick-profiilin viimeistely vie vain muutaman minuutin. Kun käytät nämä muutaman minuutin profiilisi täyttämiseen, parannat ansaintamahdollisuuksiasi.

Kuinka tehdä rahaa Kashkickilla

Kashkick on enemmän kuin pelkkä tutkimussivusto. Voit ansaita käteispalkintoja suorittamalla erilaisia ​​tehtäviä ja erikoistarjouksia.

Tässä on erittely kaikista tavoista, joilla voit ansaita lisärahaa Kashkickilla.

Kashkickin kyselyt

Täyttämällä Kashkick-profiilisi, kun luot Kashkick-tilin, saat profiiliasi vastaavia kyselytarjouksia. Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi yleensä olla oikeutettu täyttämään tarjous kyselypaneelista, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että sinut jätetään pois.

Kashkick-tutkimukset tarjoavat erilaisia ​​rahapalkintoja. Lisäksi jotkin Kashkick-verkkokyselyt voivat kestää vain muutaman minuutin ja toiset 10 minuuttia tai enemmän.

Se, kuinka paljon kyselystä maksaa, liittyy usein siihen, kuinka kauan kyselyn suorittaminen kestää. Yleissääntönä on, että mitä kauemmin kyselyn täyttäminen kestää, sitä enemmän se maksaa.

🔥 Empfohlen:  Pelisovellukset, jotka maksavat välittömästi PayPalille

Täydelliset käteistarjoukset

Toinen vaihtoehto, jonka löydät Kashkick-valikosta, on Tarjoukset-osio. Täältä löydät paljon tarjouksia, joista voit maksaa käteisellä.

Yleensä tarjous edellyttää, että kirjaudut verkkosivustolle, lataat sovelluksen tai rekisteröidyt ilmaiseen kokeiluun. Vastineeksi ansaitset rahapalkinnon.

Miten erikoistarjoukset toimivat?

Kashkick tekee yhteistyötä brändin kanssa, joka maksaa Kashkickille vastineeksi heidän tuotteensa tai palvelunsa mainostamisesta. Kiitoksena maksullisen tarjouksen kokeilemisesta saat osan Kashkickin ansaitsemasta maksusta.

Kashkick-kumppaneiden tyyppejä, joilta saatat saada erikoistarjouksia, ovat:

 • Rahoituspalvelut
 • Suoratoistoalustat
 • Pelien kehittäjät
 • Uusia sovelluksia

Kun kirjaudut johonkin näistä erikoistarjouksista, tarkista aina tiedot. Jotkut heistä saattavat vaatia sinua peruuttamaan, muuten he jatkavat palvelua ja veloittavat maksun.

Yksinkertaisin tapa välttää ei-toivotut maksut on asettaa itsellesi kalenterimuistutus ja peruuttaa maksuton kokeilujakson lopussa.

Pelaa pelejä

Erikoistarjoukset-osiosta löytyvä suosittu ansaintamahdollisuus on mobiilipeliosio. Saadaksesi palkkaa peleistä sinun on yleensä suoritettava haasteita, tehtävä pelin sisäinen ostos ja ladattava peli.

Jos pidät mobiilipelien pelaamisesta, tämä voi olla yksi hauskimmista tavoista ansaita ylimääräistä rahaa.

Joitakin parhaita pelejä, joita voit pelata Kashkickin kautta, ovat:

 • Solitaire
 • Bingo Blitz
 • Scrabble Go
 • Sanamaisemat
 • Dice Dreams

Ystäväviittaukset

Kun etsit tapoja ansaita rahaa verkossa, olet todennäköisesti törmännyt termiin passiivinen tulo. Tämä on pyhä malja monille ihmisille, koska passiivisen tulon ansaitseminen vapauttaa aikaa keskittyä muihin projekteihin.

Ystäväsuositteluohjelmat voivat tarjota yhden passiivisen tulon lähteen.

Kashkick-valikosta löydät ainutlaatuisen ystäväviittauslinkin, jonka voit lähettää kaikille ystävillesi. Jos sinulla on seuraajia sosiaalisessa mediassa, jaa ystäväsi viittauslinkki kaikille seuraajillesi.

Ansaitset 25 % kaikista Kashkickiin linkkisi kautta liittyneiden tuloista.

Esimerkiksi ystävä A rekisteröityy ja ansaitsee 400 dollaria. Saat 100 dollaria. Parasta on, että sinun ei tarvinnut tehdä mitään ansaitaksesi tuon 100 dollarin. Jos sinulla on 10 ystävää, jotka tienaavat saman verran, ansaitset $ 1000 tekemättä mitään ylimääräistä!

Viimeinen tapa ansaita Kashkickilla löytyy valikosta Extra$-otsikon alla.

Täältä löydät tarjouseinän, joka tarjoaa erilaisia ​​ainutlaatuisia tehtäviä. Ylimääräisiä dollareita tehtäviä voi olla:

 • Mainosten katsominen
 • Sovellusten tai mobiilipelien lataaminen
 • Tuotteen tai palvelun ostaminen
 • Ilmoittautuminen ilmaiseen kokeiluun
 • Ulkopuolisten alustojen kyselyihin vastaaminen

Tarkista tämä osio joka päivä, sillä siellä on monia tapoja ansaita. Lisäksi jotkut palkinnot voivat olla jopa 50 dollaria.

Kuinka paljon voit ansaita Kashkickilla

Kyselyihin vastaaminen päivittäin ja muutaman ystävän saaminen voi auttaa Kashkick-saldoasi kasvamaan jatkuvasti. 50–100 dollarin ansaitseminen kuukaudessa on tyypillistä useimmille käyttäjille.

Jos käytät Kashkickia paljon ja olet onnekas saada paljon onnistuneita ystäväviittauksia, voit ansaita paljon enemmän.

Useimmille Kashkick-käyttäjille tämä alusta tarjoaa mukavan sivutulon, joka voi täydentää säästöjä tai auttaa maksamaan velkoja nopeammin.

🔥 Empfohlen:  Verkkoliiketoiminta dropshipping | Verkkokaupan menestyksen mittaaminen

Kuinka nostaa rahaa

Palkintojen ansaitseminen Kashkickilla on mukavaa ja suoraviivaista. Suoritat tehtävän, ja saldoosi hyvitetään käteissumma.

Kashkick-pisteitä tai muita kikkaisia ​​tapoja ansaita palkintoja ei ole. Jokaisesta tehtävästä myönnetään vain yksinkertaisia ​​käteissummia. Ennen kuin otat tehtävän vastaan, sinulle näytetään, kuinka paljon se maksaa.

Nostaaksesi käteistä sinun tulee ansaita vähintään 10 dollaria. Kun olet saavuttanut maksurajan, voit nostaa käteistäsi PayPal-tilillesi.

Onko Kashkick laillinen

Kashkick on laillinen sivusto, joka on toiminut menestyksekkäästi jonkin aikaa ja alusta on onnistuneesti maksanut käteispalkkioita jäsenilleen.

Lisäksi Kashkick tekee yhteistyötä suurten tuotemerkkien kanssa tarjotakseen valikoiman eeppisiä palkintoja.

Kashkickilla on myös vahva Tietosuojakäytäntö joka antaa jäsenille enemmän mielenrauhaa, että heidän henkilökohtaiset tietonsa ovat turvassa.

Voit myös nähdä Kashkick-arvostelut luotetuilla arvostelusivustoilla, kuten Trustpilot. Täällä voit nähdä, että suurin osa Kashkick-arvosteluista on ylivoimaisesti myönteisiä.

Kashkick vaihtoehdot

Kashkick ei ehkä ole sinua varten, tai saatat haluta tietää joitain lisätapoja ansaita rahaa verkossa. Tässä on muutamia Kashkick-vaihtoehtoja, joita voit kokeilla.

Merkkitutkimukset

Branded Surveys tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada palkkaa asiaankuuluviin kyselyihin vastaamisesta. Jäsenyys on ilmaista, ja kun olet luonut Branded Surveys -profiilisi, voit alkaa ansaita pisteitä.

Pisteitä voi lunastaa käteisellä PayPal-käteisenä tai siirtää pankkitilillesi. Vaihtoehtoisesti voit vaihtaa pisteitä lahjakortteihin. Ilmaisia ​​lahjakortteja on saatavilla suurille brändeille, kuten Amazon, Walmart, Target ja Whole Foods.

Liity Branded Surveys -kyselyyn nyt ja saat 100 pisteen rekisteröitymisbonuksen.

Kysely Junkie

Survey Junkie (täällä) on oma kyselyalusta. Survey Junkien jäsenenä voit saada palkkaa vastaaviin kyselyihin vastaamisesta. Lisäksi voit ansaita enemmän, jos olet valmis jakamaan myös selaustietosi.

Palkinnot maksetaan pisteinä, joista voit lunastaa pisteitä käteiseksi tai lahjakorteiksi. Pyydäksesi kotiutusta, sinulla on oltava vähintään 500 pistettä.

Kaikki käteisnostot maksetaan PayPalin tai suoran talletuksen kautta. Ilmaisia ​​lahjakortteja voi pyytää monille huippukauppiaille. Amazon, Walmart ja VISA ovat suuria nimiä, joille voit saada lahjakortin.

Swagbucks

Swagbucks () on GPT-sivusto, joka toimii hyvin samalla tavalla kuin Kashkick. Voit liittyä Swagbucksiin ilmaiseksi ja ansaita pisteitä erilaisten tehtävien suorittamisesta.

Tehtäviä, joita voit suorittaa Swagbucksissa, ovat:

 • Maksullisiin kyselyihin vastaaminen
 • Pelaa pelejä
 • Ostoksia verkossa
 • Videoiden katsominen
 • Erikoistarjouksia viimeistellään

Kun olet valmis nostamaan, voit lunastaa käteistä suoraan PayPal-tilillesi tai pyytää lahjakorttia. Lahjakortteja voi lunastaa Amazonille, Walmartille ja monille muille.

Toinen siisti Swagbucksin ominaisuus on cashback-tarjoukset. Täällä voit tehdä ostoksia sadoista jälleenmyyjistä ja säästää rahaa. Se on kaikkien ansaitsemiesi pisteiden lisäksi.

Saapuneet dollarit

Inbox Dollars () on ilmainen liittyminen, ja kuten kaikki GPT-sivustot tarjoavat erilaisia ​​tapoja ansaita käteispalkintoja. Voit vastata maksulliseen kyselyyn, pelata pelejä, katsoa videoita ja paljon muuta.

🔥 Empfohlen:  ChatGPT on samaa mieltä: sen ei pitäisi kirjoittaa lukemiasi artikkeleita

Kun olet saavuttanut 30 dollarin voittorajan, voit pyytää käteistä tai lahjakorttia. Käteispalkkiot maksetaan PayPalin kautta. Jos haluat lahjakortin, voit valita suuresta listasta, mukaan lukien Amazon,

Palkittu peli

Pelaajat kaikkialla voivat iloita lukuisista alustoista, jotka tarjoavat nyt mahdollisuuden ansaita rahapalkintoja pelien pelaamisesta.

Muista, että voit ansaita rahaa pelaamalla pelejä Kashkickilla.

Jos pelit eivät kuitenkaan miellytä, kannattaa käydä katsomassa Palkittu peli.

Ilmainen Rewarded Play -sovellus on saatavilla osoitteessa Google Play Kauppa. Kun olet ladannut sovelluksen, voit valita pelattavia pelejä ja saada palkkaa pelaamiseen käytetystä ajasta.

Kun pelaat, ansaitset pisteitä, jotka voidaan vaihtaa lahjakortteihin. Jos etsit palkinto-ohjelmaa pelaajille, Rewarded Play voi olla juuri sitä mitä etsit.

Kashkick-arvostelu – onko sen arvoista

Jos toivot rikastuvasi, Kashkick ei ole sinua varten.

Jos kuitenkin etsit sivua, joka voi tarjota säännöllistä ylimääräistä rahaa muutamien helppojen tehtävien suorittamiseen, Kashkick on sen arvoinen.

Kyselyihin vastaaminen, pelien pelaaminen ja ystäväsuositukset ovat muutamia helppoja tapoja ansaita käteispalkintoja Kashkickilla.

Voit kirjautua sisään päivittäin ja suorittaa niin monta tai vähän tehtäviä kuin haluat. Se tekee Kashkick loistava valinta jokaiselle, joka kaipaa rennompaa sivutouhua.

UKK

Osaako kukaan käyttää Kashkickiä?

Kashkick on saatavilla vain Yhdysvaltojen asukkaille, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita. Sinulla tulee olla myös PayPal-tili.

Onko olemassa Kashkick-sovellusta?

Kashkickilla ei ole vielä sovellusta. Voit kuitenkin kirjautua sisään Kashkick-verkkosivustolle mobiililaitteellasi.

Onko Kashkick turvallinen?

Kyllä, Kashkick on turvassa. Sinulta ei kysytä muita henkilökohtaisia ​​tietoja kuin sähköpostiosoitteesi ja demografisia tietoja profiilisi täydentämiseksi.

Koska kaikki maksut suoritetaan PayPalilla, sinun ei tarvitse antaa luottokorttitietoja tai pankkitietoja.

Tarjoaako Kashkick rekisteröitymisbonusta?

Kashkick ei tarjoa tällä hetkellä mitään rekisteröitymisbonusta. Saat kuitenkin 1 dollarin bonuksen profiilisi täyttämisestä.

Tulenko rikastumaan Kashkickilla?

Et rikastu Kash kick -käyttäjänä. Ei ole mitään syytä, miksi et voi ansaita muutamaa sataa dollaria tai enemmän ylimääräistä rahaa joka vuosi. Muista jakaa ystäväsi viittauslinkki lisätäksesi tulojasi.

Table of Contents