Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Käsikirjoitetut vaihtoehdot: 5 paikkaa freelance-kirjoittajien palkkaamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Käsikirjoitetut vaihtoehdot: 5 paikkaa freelance-kirjoittajien palkkaamiseen

Sisältömarkkinoinnilla on keskeinen rooli liidien luomisessa, brändäyksessä ja tuotemarkkinoinnissa. Ei ole ihme, että niin monet yritysten omistajat, markkinoijat ja tuotemerkkien omistajat maksavat huippudollaria sisällöntuotannon ulkoistamisesta.

Se on kulu, joka on hintansa arvoinen, kuten 80% ihmisistä ovat käyttäneet rahaa tuotteeseen huipputason sisältömarkkinoinnin ansiosta. Sisällönluontialustoilla on niin monia, joten on tärkeää tehdä tutkimusta ja valita paras alusta sisältömarkkinointistrategiallesi.

Scriptedistä on nopeasti tulossa suosittu alusta markkinoijille ja brändijohtajille luoda blogiviestejä, artikkeleita ja muuta markkinointimateriaalia.

Tällä alustalla on kuitenkin korkeat hinnat, sisällön luomisen valvonnan puute ja kirjoittajan löytäminen on vaikeaa. Tästä syystä jotkut yritykset etsivät ulkoistaakseen sisällöntuotannon muualta.

Scripted tarjoaa helppokäyttöisen alustan, joka saattaa aluksi tuntua hyvältä vaihtoehdolta, mutta se voi nopeasti johtaa ajanhukkaan kirjoittajan etsimiseen. Onneksi voit käyttää vaihtoehtoja luodaksesi paremmin optimoitua sisältöä.

Tämä alla oleva luettelo korostaa käsikirjoitettuja vaihtoehtoja, joita bränditiimisi voi tutkia.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

5 parasta freelance-kirjoittajien markkinapaikkaa

1. WriterAccess

WriterAccess Sitä pidetään yhtenä markkinoiden parhaista sisällöntuotantoalustoista nykyään, koska sillä on perusteellinen seulontaprosessi kaikille kirjoittajille, mukaan lukien koulutuksen, kokemuksen taustatarkistus ja henkilökohtaiset haastattelut.

Monien käyttäjien mielestä alusta on helppokäyttöinen ja aikaa säästävä kirjoittajan etsimisessä. WriterAccess käyttää tekoälytekniikkaa yhdistääkseen kirjoittajat asiakkaiden kanssa heidän taitojensa, asiantuntemuksensa ja kirjoitustyylinsä perusteella.

Kaiken kaikkiaan tämä on loistava alusta korkealaatuisen sisällön hankkimiseen asiantuntijoiden kanssa. Se tarjoaa myös asiakaslähtöistä asiakaspalvelua, joten markkinoijat voivat aina saada vastauksia kysymyksiinsä ja hakea apua projektiensa aikana.

Jos pidät kirjailijasta tai haluat työskennellä eri kirjoittajien kanssa, voit myös luoda mukautettuja “rakkauslistoja”. Nämä rakkausluettelot helpottavat työnkulkujen määrittämistä ja järjestäytymistä.

Lopuksi WriterAccess helpottaa omien ääriviivojen lisäämistä ja työpaikkailmoitusten luomista kykyjen löytämiseksi. Sillä on yksi markkinoiden edullisimmista kuukausittaisista jäsenyyssuunnitelmista, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon pienille ja keskisuurille yrityksille.

🔥 Empfohlen:  Parhaat tavat rakentaa verkostoa Covid-aikoina

2. Ylätyö

Upwork on yksi tämän hetken suurimmista kirjailijoiden valikoimasta, ja valittavana on noin 1,5 miljoonaa kirjoittajaa. Vaikka kirjoittajien löytäminen kuulostaa helpolta, sisällön johtajien voi olla vaikeaa rajata pätevän kirjoittajan hakua.

Upwork ei tarjoa paljoa asiakaspalvelun suhteen. Markkinoijat joutuvat siis muokkaamaan itse, kommunikoimaan kirjoittajien kanssa ja neuvottelemaan tarjouskilpailun kautta työpaikoista.

Siitä huolimatta Upworkilla on yksi suurimmista kirjailijoiden kokoelmista, joilla on eri asiantuntemus. Voit valita, haluatko maksaa kirjoittajille virstanpylvään kautta (tarkoittaen projektikohtaisesti) tai tunnissa.

Lisäksi Upwork antaa asiakkaille mahdollisuuden luoda perusteellisia työpaikkailmoituksia houkutellakseen potentiaalisia kirjoittajia. Vaikka et voi saada tekoälyn luomia valintoja, kuten WriterAccessissa, voit tarkastella kirjoittajien arvosteluja ja näytteitä työstä.

Kirjoittajilla on tähtiluokitus, jonka avulla on helppo tehdä luotettava päätös projektistasi.

3. Tyytyväisenä

Tyytyväisenä on alusta, jossa on yli 55 000 kirjoittajaa, jotka ovat huippuluokkaa asiantuntemuksen, sisältömarkkinoinnin ja luomisen suhteen.

Tämä alusta tunnetaan yhdeksi parhaimmista alustoista isommille yrityksille, kuten Google, Walmart ja American Express.

Mikä tekee Contentlystä niin erottuvan? Alusta seuloa perusteellisesti kaikki kirjoittajat, pyytää työehdotuksia ja kuratoi vain alan lahjakkaimmat toimittajat ja kirjailijat.

Ne ovat kuitenkin melko hintavia. Tämän seurauksena ne eivät ole hyvä vaihtoehto pienille yrityksille, jotka haluavat laajentaa tai aloittaa sisältömarkkinointistrategiaansa.

Contently tarjoaa kuitenkin laadukkaita tilihallintapalveluita. Tämä tarkoittaa, että tiliäsi hallinnoidaan asiantuntevasti ja viestintä sinun ja kirjoitustiimisi välillä on virtaviivaista.

Sen sijaan, että yksi kirjoittaja luo sisältöä, voit saada asiantuntijatiimin luomaan mainoksia, valkoisia papereita, e-kirjoja, artikkeleita ja paljon muuta.

4. Skyword

Skyword on nouseva tekijä sisällöntuotannon alalla, mutta se on nopeasti saamassa suosiota. Tämä markkinapaikka seuloa perusteellisesti kaikki kirjoittajat, ja sillä on markkinaraon asiantuntijoita.

Tämä tarkoittaa, että voit löytää mitä tahansa terveyden asiantuntijoista kauneuteen, rahoitukseen, henkilökohtaiseen valmennukseen ja paljon muuta. Kapealla kirjoittajaryhmällä on helppo löytää lahjakkaita kirjoittajia projekteihisi.

🔥 Empfohlen:  CommerceIQ – mahdollistaa kauppiaiden kannattavan laajentumisen

Skyword tarjoaa myös tilinhallinta- ja muita palveluita, kuten analytiikkaa ja sisällöntarkastuksia. Sisällöntarkastusten pyytäminen voi auttaa sinua parantamaan hakukoneoptimointiasi ja optimoimaan sisällön täysin, jotta saat enemmän irti sisällöstäsi ja varmistat, että se toimii paremmin.

Heidän data- ja oivalluspalvelunsa tarjoavat kokonaiskuvan brändistäsi ja siitä, kuinka se vastaa muihin yrityksiin. Opi, mitä yleisösi ajattelee brändistäsi, missä voit parantaa, ja kohdistamissuosituksia markkinointistrategiaasi varten.

5. Zerys

Zerys on palkittu sisällöntuotanto- ja suunnittelualusta, josta markkinoijat voivat löytää yli 85 000 lahjakasta kirjoittajaa, jotka ovat valmiita työhön.

Yrityksesi voi saada apua valkoisten kirjojen, artikkeleiden ja e-kirjojen kirjoittamiseen, jotka julkaistaan ​​välittömästi verkkosivustoillasi WordPress-integraation avulla.

Zerys tekee myös tilaussuunnitelman mukauttamisesta helppoa. Se antaa sinulle mahdollisuuden valita teknisistä tai ei-teknisistä blogeista. Voit valita joko hallinnoiduista sisältöpalveluista tai tee-se-itse-kirjoitusalustoista löytääksesi parhaat hinnat yrityksellesi.

Tutustu parhaisiin käsikirjoitettuihin vaihtoehtoihin tänään

Vaikka Scriptedillä on melkoinen osuutensa faneista, yhä useammat markkinoijat haluavat helppokäyttöisen alustan, joka tekee arvailusta lahjakkaan kirjoittajan löytämisen.

WriterAccessilla on helppo löytää asiantunteva sisällöntuottaja seuraavaan projektiisi. Vieressäsi on asiakaspalvelutyöntekijöiden tiimi, joka auttaa hallitsemaan tiliäsi ja tekemään viestinnästä kirjoittajien kanssa helpoksi.

Kokeile 14 päivän kokeiluversiota osoitteessa WriterAccess tänään! Aloita optimoitujen ja arvovaltaisten blogitekstien, valkoisten kirjojen, e-kirjojen ja muiden luominen!

Table of Contents