Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kasvata kiinteistöliiketoimintaasi Pinterestin avulla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kasvata kiinteistöliiketoimintaasi Pinterestin avulla

WordPress-laajennusten arkistossa on yli 54 000 laajennusta. Se on kuin paljon. Näitä laajennuksia käytetään täydentämään WP-ydinasennusta. Toisin sanoen se parantaa käyttäjäkokemusta WordPressissä. Ne käsittelevät tiettyjä ominaisuuksia ja toimintoja, joita WP ei voi tehdä yksin.

Oikean laajennuksen valitseminen on erittäin tärkeää verkkosivustosi turvallisuuden, käyttäjäystävällisyyden ja nopeuden kannalta. Muuten voit ottaa WordPress-tuen hyvältä tiimiltä.

Olemme listanneet 8 suosituinta WordPress-laajennusta. Keskustellaan ensin siitä, mikä WP Plugin on.

WordPress-laajennus

WP-laajennus määritellään ohjelmistotyökaluksi, joka on kirjoitettu PHP-kielellä. Se sisältää lisäominaisuuksia WP-verkkosivustollasi. Laajennus tarjoaa yksinkertaisen prosessin ominaisuuksien lisäämiseen verkkosivustollesi kirjoittamatta yhtä koodia.

Laajennuksen API tarjoaa tehokkaan koukut ja suodattimet. Tämän vankan sarjan avulla kehittäjät voivat muokata tai lisätä uusia toimintoja WordPressin avulla.

8 suosittua WordPress-laajennusta

Yoast SEO

Hakukoneoptimointi on välttämätöntä verkkosivustosi liikenteen lisäämiseksi. Epäilemättä Yoast SEO on paras WordPress SEO -laajennus. Se tukee sisällönkuvauskenttien lisäämistä, verkkosivustosi yhdistämistä Google Search Consoleen jne.

Laajennukset tarjoavat sinulle täydellisen ratkaisun sivun hakukoneoptimoinnin parantamiseen. Yoast SEO:n ominaisuudet ovat seuraavat:

 • Luettavuuden tarkistus
 • Sisäinen linkitysehdotus
 • Pääsy luoda mukautettu kuvaus/Mets-otsikko
 • XML-uutissivustokartat
 • Rakenna nopeasti 301-ohjauksia uudelleenohjausominaisuuden avulla
 • Optimoi synonyymeille, avainsanoille
 • Päivitä Googlen algoritmin mukaan

Laajennus varmistaa, että sivustosi täyttää ylimmän SEO-periaatteen. Se tarjoaa työkalut sisällön optimoimiseen yleistä luettavuutta ja hakukoneoptimointia varten.

Akismet

Joka päivä ei ole helppoa suodattaa roskapostia, joka on joko epäolennaista tarinoita tai mainoslinkkejä. Automattic kehitti työkalun nimeltä Akismet.

Se tunnetaan kommenttiroskapostin vähentämislaajennusten kummisetänä. Laajennus toimii erinomaisesti roskapostin jäljittämisessä ja useimpien kommenttien suodattamisessa. Se tarkistaa kaikki yhteydenottolomakkeesi lähetykset maailmanlaajuiseen roskapostitietokantaan verrattuna. Tämä WordPress Premium -laajennus tarjoaa edistyneitä tietoturvaratkaisuja sekä roskapostisuojauksen.

Jotta voit käyttää laajennusta, tarvitset API-avaimen, joka on ilmainen ei-kaupalliseen käyttöön. On hyödyllistä, jos saat vähintään kymmenen kommenttia päivittäin.

🔥 Empfohlen:  Verkkolähetys: Kuinka myydä ThredUpin avulla

Jetpack

Automattic-yritys rakensi toisen suosituimman WordPress-laajennuksen nimeltä Jetpack. Se on monipuolinen työkalu, jossa on lukuisia ominaisuuksia. Laajennus tukee sinua suunnittelussa, markkinoinnissa ja suojauksessa. Sen useiden ominaisuuksien joukossa voit suorittaa seuraavat:

 • Roskapostin suodatus
 • Haittaohjelmien tarkistus
 • Etsi sivuston analytiikka
 • Kirjautumisen suojaus
 • CDN
 • Automaattinen julkaisu sosiaalisessa mediassa
 • Hidas kuvan lataus
 • Useita WordPress-teemoja ja paljon muuta.

WooCommerce

Kuinka voimme missata WooCommercen suosittujen WordPress-laajennusten luettelosta? Verkkokaupan laajennuksen avulla voit myydä mitä tahansa verkossa yksinkertaisesti.

Laajennuksessa on runsaasti teemoja, helppoja mukautusvaihtoehtoja ja paljon muuta. Siksi se on ainutlaatuinen WordPress-laajennusten luettelossa.

Mietitkö, miksi WooCommerce on paras sinulle? Laajennus tarjoaa ominaisuuksia, kuten tuotevariaatioiden lisäämisen, laajoja maksutapoja jne. Kehittäjäyhteisö luo laajennuksia tehdäkseen verkkomyynnin mahdollisimman sujuvaksi.

WPForms

WPForms on fantastinen laajennus, jonka avulla ihmiset voivat luoda suosittuja lomakkeita yksinkertaisilla ja helpoilla vaiheilla. Lomake luodaan yksinkertaisella vedä ja pudota -käyttöliittymällä. Tämän laajennuksen avulla voit luoda yhteydenotto-, tilaus-, maksu-, kysely- ja muita lomakkeita. Se ei vaadi suuria ponnistuksia, sillä voit luoda lomakkeita vain muutamalla napsautuksella.

Huomaa, että tämä laajennus voidaan integroida kaikkiin ensisijaisiin maksu- ja markkinointialustoihin.

WP raketti

Jokainen yritys vaatii nopeita sivujen latausaikoja, ja tämän välimuistiratkaisun toteuttaminen on tehokkain tapa. WordPress-arkistossa on Premium-välimuistilaajennus nimeltä WP Rocket. Se auttaa pidentämään sivuston latausaikaa. Plugin toimii välimuistissa olevien kopioiden kanssa ja vähentää palvelimien työmäärää. Se auttaa myös vähentämään HTML-, JavaScript- ja CSS-tiedostojen painoa minimoinnin avulla. Laajennuksen ominaisuuksia ovat mm.

 • Yhteensopiva pilvipilven kanssa
 • Paranna käyttäjäpään selaimen välimuistia
 • Lataa kuvia nopeasti vierittäessäsi alaspäin
 • Tukee WordPress Multi -verkkosivustoa
 • Sisällytä välimuistiratkaisu CDN:n kanssa
 • Lataa kuvia pyynnöstä
 • Helpota hidasta latausta sivun latausajan pidentämiseksi.

Eletor

Sivunrakennustyökalu auttaa sinua luomaan monimutkaisempia malleja, koska sinun ei tarvitse käyttää koodausta. WordPress.orgin suosituin sivunrakennuslaajennus on Elementor. Laajennus on nopeasti noussut listalle yli 1,2 miljoonalla aktiivisella asennuksella. Se tarjoaa ilmaisen paketin monimutkaisten mallien rakentamiseen vedä ja pudota -käyttöliittymällä.

🔥 Empfohlen:  3 vaihetta ihanteellisten asiakasprofiilien luomiseen arvioiden avulla

Sinun on harkittava tämän laajennuksen asentamista verkkosivustollesi. Tämä auttaa sinua hallitsemaan suunnitteluasi täysin.

Siirrä Guru

Migrate Guru on erityisesti suunniteltu, täysin automatisoitu laajennus WP-migraatioon. Se tarjoaa sinulle nopeimman, helpoimman ja luotettavimman tavan siirtää WordPress-verkkosivustosi. Laajennus toimii ulkoisella palvelimella nimeltä BlogVaultin palvelin. Voit siirtää suuria sivustoja nopeasti ilman ongelmia.

Voit tallentaa siirtoasetukset ja poistaa tarpeettomat tiedostot siirtoprosessin aikana. Näin voit toistaa siirron tulevaisuudessa yhdellä napsautuksella.

Pluginilla on seuraava ominaisuus:

 • Ei ylikuormitusta verkkosivuilla
 • Ei vaadi säilytystilaa
 • Helppokäyttöinen
 • Suunniteltu suurille verkkosivustoille
 • Siirto yhdellä napsautuksella
 • Täysin automaattinen, vaihda ja sisäänrakennettu haku

Smush

Suuret kuvat hidastavat verkkosivustojen lataamista. Siksi on erittäin tärkeää optimoida jokainen tiedostokuva nopeuden parantamiseksi. Jokaisen kuvan optimointi manuaalisesti voi olla työlästä.

Tätä varten voit käyttää Smush-laajennusta. Se on yksinkertainen tapa pakata ja optimoida WP-verkkosivustosi kuvat. Laajennus pakkaa kuvat kaikkialta verkkosivustostasi automaattisesti. Sinun on ladattava kuvat WP-verkkosivustosi mediakansioon.

Laajennus ei keskeytä työnkulkuasi ja parantaa verkkosivuston suorituskykyä.

Johtopäätös

WordPress-laajennus auttaa sinua pyörittämään verkkosivustoasi nopeasti ja sujuvasti. Se parantaa käyttökokemusta ja tukee verkkosivustoja tavoittamaan laajemman yleisön.

Sinun ei tarvitse hämmentyä siitä, mikä laajennus sopii parhaiten verkkosivustollesi. Olemme maininneet 8 kaikkien aikojen merkittävintä WP-laajennusta. Nämä laajennukset ovat käytettävissä sekä ilmaisissa että maksullisissa muodoissa.

Tekijän bio

Jinny Sarah Jacob on vanhempi teknisen sisällön kirjoittaja 24×7 WP Supportissa, johtavassa WordPress-kehitysyrityksessä, joka tukee WordPress-teemoja, laajennuksia ja virheitä. Hän on intohimoinen teknologianörtti ja rakastaa kirjoittaa blogeja markkinoinnista, teknologiasta, B2B:stä, big datasta/analytiikasta, liiketoiminnan strategioista jne.

Kuten Ladataan…