Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kasvutarina HSBC:n tukemasta Seraista, joka tarjoaa toimitusketjuratkaisuja

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kasvutarina HSBC:n tukemasta Seraista, joka tarjoaa toimitusketjuratkaisuja

Maailman tekstiilimarkkinoiden koon odotetaan nousevan 1412,5 miljardiin dollariin vuoteen 2028 mennessä Grand View Research Inc:n uuden raportin mukaan. Markkinoiden odotetaan kasvavan CAGR:lla 4,4 % vuodesta 2021 vuoteen 2028. Toimitusketjun ratkaisut häiriintyvät tässä verkkotunnus, HSBC:n tukema yritys Serai on rakentanut digitaalisen B2B-alustan, jonka avulla todennetut vaateostajat, -brändit, -toimittajat ja -valmistajat voivat helposti etsiä ja muodostaa yhteyden toisiinsa.

Serai on HSBC:n maailmanlaajuisen fyysisen verkoston ei-pankkitoiminnallinen jatke ja siten HSBC:n kokonaan omistama tytäryhtiö. Vaikka yritys on osa HSBC Groupia, se ei ole rahoituslaitos ja toimii pankin ulkopuolella. Sillä on yli 10 000 yritystä sen B2B-alustalla yli 100 maasta, mukaan lukien Intia, Bangladesh, Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Australia. Yritysten määrä alustalla on kasvanut 98 % QOQ:sta. Vuonna 2021, Serai lanseerasi myös jäljitettävyysratkaisun jonka avulla maailmanlaajuiset vaatebrändit ja valmistajat voivat jäljittää ja kartoittaa maailmanlaajuisen toimitusketjunsa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen

StartupTalky haastatteli Vivek Ramachandrania (Serain toimitusjohtaja) tietääkseen Serain kasvutarinan ja tiekartan. Hän jakoi myös oivalluksia siitä, miten Serai aloitti, sen liiketoimintamallista, laajentumissuunnitelmista, markkinointistrategioista ja muusta…

Serai – Yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi Serai

Päämaja Hong Kong
Omistaja HSBC
toimitusjohtaja Vivek Ramachandran
Perustajatiimi Andrew Dennison (COO), Kar-Lyn Tan (tuotekumppanuusjohtaja), Patrick Balling (kumppanuusjohtaja), Vivek Ramachandran (toimitusjohtaja)
Ala Vaatteet/tekstiilit, tekniikka
Perustettu 2019
Verkkosivusto seraitrade.com
Rekisteröidyn yksikön nimi Serai Limited

Serai – Tietoja
Serai – Visio ja Missio
Serai – Toimialan tiedot
Serai – Tuote/palvelu
Serai – Perustajatiimi ja miten se alkoi
Serai – nimi, tunnuslause ja logo
Serai – Liiketoimintamalli ja tulomalli
Serai – Kasvu- ja markkinointistrategia
Serai – Ensimmäiset haasteet
Serai – Nykyinen tila ja laajennussuunnitelmat
Serai – Tunnustus ja saavutukset
Serai – UKK

Serai – Tietoja

Vuonna 2019 perustettu, Serai on HSBC:n digitaalinen B2B-alusta, joka helpottaa maailmanlaajuista kauppaa vaatealan yrityksille. Jäsenenä voit rakentaa uusia suhteita ja vahvistaa olemassa olevia. Yritykset voivat jakaa tietoja liiketoiminnastaan, tuotteistaan ​​ja palveluistaan ​​luodakseen luotettavan ekosysteemin koko toimitusketjuun.

Yhden alustan kautta jäsenet voivat käyttää alan liiketoimintaratkaisuja ja vaihtaa monimutkaista tietoa useista tietolähteistä saadakseen näkyvyyttä toimitusketjussaan.

Serain digitaalisen B2B-alustan avulla todennetut vaateostajat, -merkit, -toimittajat ja -valmistajat voivat etsiä ja muodostaa yhteyden toisiinsa helposti. Yritykset voivat luoda profiilin esitelläkseen tuotteitaan, palveluitaan, tilojaan ja valtuuksiaan. Serai auttaa yrityksiä vähentämään korkealaatuisten toimittajien hankintaan kuluvaa aikaa ja rahaa. Kun Covid tekee kansainvälisestä matkustamisesta lähes mahdotonta, Serai tekee brändeille ja ostajille helpoksi rakentaa suhteita tavarantoimittajiin ja valmistajiin maailmanlaajuisesti.

Tänä vuonna (2021) Serai lanseerasi myös jäljitettävyysratkaisun jonka avulla maailmanlaajuiset vaatebrändit ja valmistajat voivat jäljittää ja kartoittaa maailmanlaajuisen toimitusketjunsa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen. He voivat helposti kerätä ja hallita tietoja toimitusketjukumppaneistaan. Kaiken tämän tiedon saaminen yhteen paikkaan voi auttaa heitä tehostamaan toimintaansa, hallitsemaan taustalla olevia riskejä ja saavuttamaan lopulta suurempaa läpinäkyvyyttä ja luottamusta laajennettuun toimitusketjuunsa.


Lue myös – Luettelo Intian parhaista toimitusketjun ja logistiikan aloituksista.


Serai – Visio ja Missio

Serain visio on rakentaa teknologiaa, joka voi auttaa muokkaamaan kaupan tulevaisuutta.

Sen B2B-verkosto pyrkii yksinkertaistamaan maailmanlaajuista kauppaa antamalla vaatealan yrityksille mahdollisuuden esitellä tuotteitaan ja palveluitaan, muodostaa yhteyttä ja rakentaa vahvempia suhteita. Sen toimitusketjuratkaisut auttavat yhdistämään hajanaisia ​​toimitusketjutietojajoka tarjoaa suurille vaatealan yrityksille oikeat tiedot ja oivallukset, jotta ne voivat tehdä tietoisempia päätöksiä.

Serai – Toimialan tiedot

Serai keskittyy tällä hetkellä vaate-, tekstiili- ja kangasteollisuuteen. Maailman tekstiilimarkkinoiden koon odotetaan nousevan 1412,5 miljardiin dollariin vuoteen 2028 mennessä Grand View Research Inc:n uuden raportin mukaan. Markkinoiden odotetaan kasvavan CAGR:llä 4,4 % vuosina 2021–2028. Myös Aasian ja Tyynenmeren alueella odotetaan Covid toipuu nopeammin, kun Kiina, Japani ja Intia hallitsevat viittä parasta vaatemarkkinoita maailmassa.

Vaateteollisuus on aina ollut melko perinteistä ja läpinäkymätöntä. Yritykset ovat aina luottaneet vaatteiden ja kankaiden henkilökohtaiseen hankintaan. Covid-19:n aiheuttamat matkustusrajoitukset ovat kuitenkin pakottaneet yritykset digitalisoimaan. Joukkueen ajattelutapa on muuttunut valtavasti jossa vaatealan yritykset ovat avoimempia etsimään uusia tapoja muodostaa yhteyksiä ja tehdä liiketoimintaa.

Toisaalta myös sääntelyelimet, kuluttajat ja kansalaisjärjestöt painostavat vaateteollisuutta entistä avoimemmin tuotteidensa alkuperästä. He näkevät suuret tuotemerkit ja valmistajat tutkivat teknologiaa, joka auttaa heitä seuraamaan toimitusketjujaan päästä päähänja saada näkyvyyttä heidän tuotteidensa alkuperästä. Nämä ovat olleet myönteisiä muutoksia, ja tiimi näkee teollisuuden jatkavan tällä tiellä.

Toimitusketjun tiedot esimerkiksi veden, energian ja kasvihuonekaasujen kulutuksesta tai toimitusketjun eri vaiheissa käytetyistä työtunteista voivat auttaa yrityksiä lisäämään toiminnan tehokkuutta tai olemaan kestävämpiä.Serai – Tuote/palvelu

Kuinka Serai toimii – Se on USP ja innovaatio

Serain digitaalisen B2B-alustan avulla todennetut vaateostajat, -merkit, -toimittajat ja -valmistajat voivat etsiä ja muodostaa yhteyden toisiinsa helposti. Yritykset voivat luoda profiilin esitelläkseen tuotteitaan, palveluitaan, tilojaan ja valtuuksiaan. Serai auttaa yrityksiä vähentämään korkealaatuisten toimittajien hankintaan kuluvaa aikaa ja rahaa. Kun Covid tekee kansainvälisestä matkustamisesta lähes mahdotonta, Serai B2B -verkosto tekee brändeille ja ostajille helpoksi rakentaa suhteita toimittajiin ja valmistajiin maailmanlaajuisesti.

Tänä vuonna Serai lanseerasi myös Traceability-ratkaisun, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten vaatemerkkien ja -valmistajien jäljittää ja kartoittaa globaalia toimitusketjuaan raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen. He voivat helposti kerätä ja hallita tietoja toimitusketjukumppaneistaan. Kaiken tämän tiedon saaminen yhteen paikkaan voi auttaa heitä tehostamaan toimintaansa, hallitsemaan taustalla olevia riskejä ja saavuttamaan lopulta suurempaa läpinäkyvyyttä ja luottamusta laajennettuun toimitusketjuunsa.

Pivot alkuperäisestä tarjouksesta ja miksi

Vaikka Serain tehtävänä on aina ollut yksinkertaistaa maailmanlaajuista kauppaa teknologian avulla, Serain kohdeyleisö on kehittynyt sen B2B-digitaalista alustaa varten.

Vaikka sen alustalla on kaikenkokoisia vaateyrityksiä, Serai on nähnyt enemmän pienten ja keskisuurten yritysten käyttöä. Heillä ei ehkä ole sitä hankintaverkostoa, jota suuremmalla, vakiintuneemmalla brändillä olisi, ja siksi he ovat saaneet paljon arvoa Serain kaltaisesta alustasta. Siksi monet Serain äskettäin esittelemistä ominaisuuksista keskittyvät auttamaan heitä edelleen. Esimerkiksi, Serai käynnisti tarjouspyynnön (RFQ) -ominaisuuden johon brändit ja ostajat voivat ladata valmistajien ja toimittajien pyyntöjä vastatakseen suoraan.

Serain Traceability-ratkaisu on toinen esimerkki siitä rakennettu alan vaatimusten mukaisesti. Se kehitettiin alun perin auttamaan globaalia valmistaja-asiakasta jäljittämään toimitusketjuaan materiaalista hyllyyn, mutta koska se on saanut niin myönteistä palautetta teollisuudelta yleisesti, @ Serai -tiimi jatkaa ydintarjonnan rakentamistalisäämällä uusia moduuleja, joiden tarkoituksena on auttaa vaatealan yrityksiä saavuttamaan toimitusketjun kestävyys.

Serai – Perustajatiimi ja miten se alkoi

HSBC perustettiin vuonna 1865, ja sillä on yksi keskeinen tavoite – helpottaa kansainvälistä kauppaa. Siitä lähtien HSBC on käyttänyt maailmanlaajuista verkostoaan yhdistääkseen asiakkaat mahdollisuuksiin ympäri maailmaa. Huolimatta teknologiavetoisista parannuksista useimmilla liiketoiminta-alueilla, kansainvälinen kauppa on kuitenkin edelleen yhtä monimutkaista kuin se oli yli 150 vuotta sitten.

Kaupan yksinkertaistamiseksi HSBC:n oli katsottava pankkitoiminnan ulkopuolelle. Serai syntyi tästä oivalluksesta ja suuresta ideasta – datakäyttöinen alusta, joka auttaa yrityksiä kasvamaan ja muodostamaan yhteyden maailmanlaajuisesti.

Idea Seraista syntyi HSBC UK:n järjestämässä Dragon’s Den -tyylisessä kilpailussa. Vivek Ramachandran, Serain nykyinen toimitusjohtaja, johti neljän hengen tiimiä esittelemään ideaa digitaalisesta alustasta, jonka tarkoituksena on yksinkertaistaa kauppaa. Tuolloin hän oli HSBC Commercial Bankingin kasvu- ja innovaatiojohtaja, jossa osa hänen roolistaan ​​ohjasi uusien teknologioiden käyttöönottoa.

Vaikka HSBC:n keskeinen tavoite on aina ollut helpottaa maailmanlaajuista kauppaa, tämä olisi ensimmäinen kerta, kun pankki sijoittaisi ei-taloudelliseen hankkeeseen. HSBC:n johtajat näkivät Serain kaltaisessa alustassa suuria mahdollisuuksia häiritä muuten perinteistä vaateteollisuutta.

Loput perustajaryhmä koostuu – Andrew Dennison, operatiivinen johtaja; Kar-Lyn Tan, tuotekumppanuuksien johtaja; ja Patrick Balling, Serain kumppanuusjohtaja. He kaikki työskentelivät HSBC UK:ssa tuolloin erilaisissa tehtävissä.

Kahdessa vuodessa, Serain pääkonttorissa Hongkongissa on noin 60 henkilöä useilla osastoilla, kuten kasvu ja markkinointi, tuote, teknologia ja tietoanalyysi. Serai perustettiin yksinkertaisuuden, empatian, läpinäkyvyyden, rohkeuden ja kumppanuuden arvoille, jotka ovat olennainen osa kaikkea Serain toimintaa.

Serai tulee sanasta Caravanserai, joka oli majatalot Silkkitien varrella. Idän ja lännen väliset kauppiaat lepäsivät, kävisivät kauppaa tavaroilla, vaihtoivat tietoa ja rakensivat suhteita näissä majataloissa. Tuon ajan Serai oli pääsy kansainväliseen kauppaan. Näiden muinaisten keskusten inspiroimana se pyrkii rakentamaan digitaalisen vastineen nykypäivään.

Serain logosymboli on saanut inspiraationsa muinaisen Serain ilmakuvasta. Keskimmäinen neliöreikä muistuttaa muinaista kiinalaista kolikkoa, mikä kuvastaa sen hongkongilaista alkuperää.

Sen tunnuslause, “Etunne vaatekaupassa”edustaa selvästi sitä, mitä Serai haluaa tarjota asiakkailleen.

Serai – Liiketoimintamalli ja tulomalli

Serai on digitaalinen B2B-alusta. Profiilin luominen Seraissa on ilmaista. Yritykset voivat kuitenkin maksaa premium-palveluista, kuten olla mainostettuna esitellynä yrityksenä alustallaan tai saada pääsy dataan ja analytiikkaan auttaakseen niitä kasvamaan edelleen. Serain toimitusketjuratkaisut, kuten Traceability, maksavat myös lisäkustannuksia.Serai – Kasvu- ja markkinointistrategia

Serailla tiimi on aina omaksunut integroidun lähestymistavan markkinointistrategiaansa. Vaikka Serai on maailmanlaajuinen yritys, se uskoo, että on uskomattoman tärkeää lokalisoida markkinointinsa kohdemarkkinoilleen. Tämä on erityisen tärkeää Aasian ja Tyynenmeren kaltaiselle monimuotoiselle alueelle, jossa on huomioitava erilaisia ​​kieliä, kulttuureja ja yleisön mieltymyksiä.

Yritys menestyi myös digitaalisilla markkinointikampanjoilla, kuten Facebookin, LinkedInin ja Googlen kautta, mikä on auttanut asiakashankinnassa.

Kumppanuudet ovat myös avainasemassa Serain kasvustrategiassa. Yritys on solminut hyvät suhteet paikallisiin toimialajärjestöihin painopistemarkkinoillaan ja työskentelee niiden kanssa aloitteiden ja markkinointiohjelmien toteuttamiseksi, jotka tukevat vaatealan valmistajia ja brändejä. Toinen painopistealue on ollut kumppanuuksien kehittäminen muiden samanmielisten teknologian ja tiedon tuottajien kanssa sekä kestävään kehitykseen keskittyvien organisaatioiden kehittämiseksi yhteistyössä ratkaisujen kehittämiseksi, jotka tukevat käyttäjiä oppimaan ja ymmärtämään potentiaalisia ja olemassa olevia toimitusketjukumppaneitaan.

Serain markkinointimix on edelleen sekoitus digitaalista ja offline-toimintaa tavoitteena on lisätä bränditietoisuutta ja asiakashankintaa, mukaan lukien maksetut mainokset tärkeimmissä sosiaalisessa mediassa ja hakualustoilla, tapahtumia ja median sitoutumista. Kaikissa näissä aloitteissa on kuitenkin tärkeää varmistaa, että ne ovat integroituja ja välittävät samanlaisia ​​viestejä. Tämä on auttanut yritystä rakentamaan vahvan brändi-identiteetin.

Tapahtumilla on ollut suuri osa brändin tunnettuuden lisäämisessä. Yritys on osallistunut suuriin alan konferensseihin ja järjestänyt omia webinaareja. Intiassa esim. yhtiö järjesti aiemmin tänä vuonna webinaarin siitä, kuinka Intian vaatealan yritykset voivat kasvaa digitalisoinnin avulla. Serai harkitsee parhaillaan osallistumista tuleviin kauppakonferensseihin Intiassa.

Markkinointitiimi on luonnollisesti kasvanut viimeisen kahden vuoden aikana, joten sisällölle, digitaaliselle markkinointille, tapahtumille, PR:lle ja kumppanuuksille on omistautuneita tiimejä. Se on vauhdittanut sisällöntuotantoa, ja aiheet on lokalisoitu kohdemarkkinoille. Kumppanuudet suurten toimialajärjestöjen kanssa, kuten Bangladesh Garment Manufacturers and Exporters Association (BGMEA) ja Apparel Export Promotion Council (AEPC) Intiassa, ovat myös auttaneet yritystä tavoittamaan laajemman yleisön.Serai – Ensimmäiset haasteet

Vaateteollisuus on hyvin perinteistä ja läpinäkymätöntä. Tiimi ymmärsi alussa, että monet yritykset luottavat perinteisiin hankinta- ja yhteydenpitomenetelmiin. Siellä oli alhainen digitaalinen osamäärä koko toimialalla.

Tämä sisälsi tiiviin yhteistyön monien sen MSME-asiakkaiden kanssa auttamaan heitä luomaan vahvoja digitaalisia profiileja Serain alustalle ja luomaan merkityksellisiä yhteyksiä liiketoiminnan kasvattamiseksi. Heillä on ehdottomasti halu kehittyä, mikä on rohkaisevaa.

Serai – Nykyinen tila ja laajennussuunnitelmat

Serain pääkonttori sijaitsee Hongkongissa, ja sen tiimissä on noin 60 työntekijää – määrä kasvaa nopeasti Serain teknologia-, data- ja tuotetiimien rakentamisen jatkuessa.

On yli 10 000 yritystä Serailla yli 100 maasta mukaan lukien Intia, Bangladesh, Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Australia. Tästä Serai on rekisteröitynyt yli 4600 on intialaisia ​​yrityksiä sen alustalla. Näitä ovat johtavat intialaiset valmistajat, kuten Pearl Global, Shivalik Prints, Radnik Exports ja Indian Designs. Yritysten määrä alustalla on kasvanut 98 % QOQ:sta.

Serain laajentumisstrategia on linjassa markkinoiden kysynnän kanssa. Suurin osa sen liiketoiminnasta on keskittynyt maihin, jotka ovat merkittäviä vaatetuskeskuksia. Koska pääkonttori sijaitsee Hongkongissa, se oli luonnollinen painopiste alussa. Vaikka se on edelleen olemassa, yritys on haarautunut Bangladeshissa ja Intiassa, koska Aasiassa on kaksi suurta valmistuskeskusta. Intia pysyy suurena painopisteenä myös ensi vuonna. Lännessä se on keskittynyt Yhdysvaltoihin ja Isoon-Britanniaan, koska monet suuret vaatemerkit sijaitsevat siellä.

Tiimi rakentaa myös jatkuvasti uusia ominaisuuksia ratkaisuihinsa. Digitaaliseen B2B-alustaan ​​se lisää ominaisuuksia, jotka edistävät jäsenyritysten välistä vuorovaikutusta, mikä helpottaa niiden verkostoitumista ja kauppaa keskenään.

Serai lanseeraa myös toimitusketjun näkyvyysratkaisun pian, minkä ansiosta vaatealan yritykset voivat visualisoida, analysoida ja tarkistaa toimitusketjunsa tiedot yhdessä paikassa. Toimitusketjun kestävyys ja läpinäkyvyys ovat alan suuria prioriteetteja, joten tämä on tuotekehityksen painopistealue.Serai – Tunnustus ja saavutukset

Serai on rakentanut loistavia kumppanuuksia toimialajärjestöjen, kuten BGMEA:n ja AEPC:n, kanssa, joiden kanssa se on tehnyt yhteistyötä auttaakseen vaatetusyrityksiä kasvamaan Bangladeshissa ja Intiassa. Yrityksen suurin saavutus olisi kuitenkin nopeaa ja valtavaa kasvua se on nähnyt yritysten liittyneen ja rakentavan suhteita keskenään alustalla. Serai perustettiin kaupankäynnin yksinkertaistamiseksi ja tiimi tekee sen hitaasti mutta varmasti. Serai on nähnyt viime kuukausien aikana useita menestystarinoita vaatetusalan pk-yrityksistä, jotka ovat solmineet uusia liikekumppanuuksia yritysten kanssa kaikkialla maailmassa.

Serai – UKK

Mikä on Serai?

Serai on HSBC:n digitaalinen B2B-alusta, joka helpottaa maailmanlaajuista kauppaa vaatealan yrityksille. Jäsenenä voit rakentaa uusia suhteita ja vahvistaa olemassa olevia. Yritykset voivat jakaa tietoja liiketoiminnastaan, tuotteistaan ​​ja palveluistaan ​​luodakseen luotettavan ekosysteemin koko toimitusketjuun.

Kuka perusti Serain?

Vivek Ramachandran, Serain nykyinen toimitusjohtaja, johti neljän hengen tiimiä esittelemään ideaa digitaalisesta alustasta, jonka tarkoituksena on yksinkertaistaa kauppaa. Loput perustajaryhmä koostuu – Andrew Dennison, Kar-Lyn Tan ja Patrick Balling.

Mikä on Serain liiketoimintamalli?

Serai on digitaalinen B2B-alusta. Profiilin luominen Seraissa on ilmaista. Yritykset voivat kuitenkin maksaa premium-palveluista, kuten olla mainostettuna esitellynä yrityksenä alustallaan tai saada pääsy dataan ja analytiikkaan auttaakseen niitä kasvamaan edelleen. Serain toimitusketjuratkaisut, kuten Traceability, maksavat myös lisäkustannuksia.

Mikä on Serain tunnuslause?

Serain tunnuslause, “Etunne vaatekaupassa”edustaa selvästi sitä, mitä Serai haluaa tarjota asiakkailleen.

Onko Serai vapaa?

Profiilin luominen Seraissa on ilmaista. Yritykset voivat kuitenkin maksaa premium-palveluista, kuten olla mainostettuna esitellynä yrityksenä alustallaan tai saada pääsy dataan ja analytiikkaan auttaakseen niitä kasvamaan edelleen.

Mikä on Supply Chain Jäljitettävyysratkaisu?

Serai lanseerasi jäljitettävyysratkaisun jonka avulla maailmanlaajuiset vaatebrändit ja valmistajat voivat jäljittää ja kartoittaa maailmanlaajuisen toimitusketjunsa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen. He voivat helposti kerätä ja hallita tietoja toimitusketjukumppaneistaan.

🔥 Empfohlen:  SEO-automaatio: Kuinka yksinkertaistaa tylsiä tehtäviä ja voittaa asiakkaita