Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Katso, että Pixel 6a:n sormenjälkitunnistin voittaa Pixel 6 Pron

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Katso, että Pixel 6a:n sormenjälkitunnistin voittaa Pixel 6 Pron

Vaikka Googlen Pixel 6:n sormenjälkitunnistin lanseerattiin useilla ihailtavilla ominaisuuksilla, se osoittautui puhelimen akilleen kantapääksi. Googlen Pixel 6a luopuu siitä saadakseen paljon nopeamman sormenjälkitunnistimen. Ja nyt on ilmestynyt video, joka osoittaa, kuinka nopea sen parannettu anturi todella on.

Google oli tyypillisesti tarjonnut joitain älypuhelimien parhaista sormenjälkitunnistimista Pixel Imprint -tunnistimillaan. Alkuperäisessä Pixelissä vuonna 2016 debytoinut ja Pixel 5a:n läpi kulkeva Pixel Imprintin sijainti puhelimen takaosassa teki lukituksen avaamisesta helpon ja kätevän tehtävän, sillä Pixel-puhelimet avattiin heti, kun ne tulivat taskuista.

Pixel 6:lla ei ollut tätä ylellisyyttä, kun Google vaihtoi futuristisempaan – mutta lopulta epäluotettavampaan – eteen päin olevaan näytön sisäiseen sensoriin. Lukuisia ohjelmistopäivityksiä on julkaistu sen korjaamiseksi, mutta ohjelmisto voi mennä vain niin pitkälle, että se kattaa vialliset laitteistot.

Pixel 6a:n varhainen katsaus osoittaa nopeamman sormenjälkitunnistimen toiminnassa, ja se todella kilpailee enemmän kuin suotuisasti 6 Pron kanssa, vaikka puhelin on paljon halvempi. Vertailun vuoksi Pixel 6 Pro -arvostelumme mainitsi, että sormenjälkitunnistin oli “roska”, “hidas” ja “epäluotettava”.

Pixel Paling Murah! Google Pixel 6a -arvostelu?

Google on näennäisesti oppinut Pixel 6:n vastaanotosta ja kohdistetuista alueista, joilla se voi saada aikaan konkreettisia parannuksia, vaikka Pixel 6a on edullisempi ja teknisesti vähemmän vaikuttava luuri. Siinä on ensimmäisen sukupolven Tensor-piirisarja, syylät ja kaikki. Se mainitsee myös Pixel 5:n ja 5a:n vanhemman kameran, pienemmän akun ja hitaan 60 Hz:n näytön, jossa Samsungin ja Xiaomin kaltaisten kilpailijoiden Android-näytöt ovat 90 Hz tai jopa 120 Hz. Silti Pixel 6a:n pitäisi olla hyvä puhelin hintaansa nähden – varsinkin jos tarvitset jotain nopealla ja luotettavalla sormenjälkitunnistimella. 6a on määrä ottaa käyttöön 28. heinäkuuta.

🔥 Empfohlen:  Asus esittelee pienen, tehokkaan puhelimen, jota olet odottanut 28. heinäkuuta