Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Katso Galaxy S23 Ultran ja iPhone 14 Pro Maxin kohtaamista julmassa pudotustestissä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Katso Galaxy S23 Ultran ja iPhone 14 Pro Maxin kohtaamista julmassa pudotustestissä

Samsungin uusin lippulaiva Galaxy S23 Ultra on yksi vuoden parhaista puhelimista. Se on varustettu tehokkaalla uudella, tarkoitukseen rakennetulla Galaxy-sirun Snapdragon 8 Gen 2:lla, 200 megapikselin pääkameralla ja Corningin Gorilla Glass Victus 2 -lasilla laitteen etu- ja takaosassa (mikä tarkoittaa suurta kestävyyttä).

Mutta on toinenkin kysymys – kuinka Gorilla Glass Victus 2 kestää Applen luottavaisesti nimettyä ‘Ceramic Shield’iä vastaan ​​iPhone 14 Pro Maxissa? YouTuber PhoneBuff teki pudotustestin löytääkseen juuri tämän vastauksen.

Galaxy S23 Ultra vs. iPhone 14 Pro Max -pudotustesti!

Videossa PhoneBuff huomauttaa, että iPhone 14 Pro Maxilla on joitain etuja kestävyyden suhteen sen ruostumattomasta teräksestä valmistetun rungon ja litteiden reunojen ansiosta. S23 Ultrassa puolestaan ​​on pyöristetyt reunat alumiinirungolla.

Mutta jälleen kerran, S23 Ultrassa on Corningin uusin ja paras Gorilla Glass Victus 2 -lasi sekä laitteen etu- että takaosassa. iPhone 14 Pro Maxin keraaminen suoja on vain etulasissa, kun taas takalasissa käytetään Dual Ion-Exchange -lasia, joka ei ole aivan yhtä kestävä.

Videolla Galaxy S23 Ultra voittaa ensimmäisen kierroksen. iPhone näytti kuitenkin menestyvän paremmin toisessa ja kolmannessa testissä. Mutta S23 Ultra päätyi parempaan kuntoon neljännellä ja viimeisellä kierroksella. Videon loppuun mennessä molemmat puhelimet olivat enimmäkseen täysin toimivia, mutta Galaxy S23 Ultra voitti, sillä Gorilla Glass Victus 2:lla oli vähemmän kokonaisvaurioita kuin iPhone 14 Pro Maxissa.

Rehellisesti sanottuna olen sellainen ihminen, joka ei koskaan käyttäisi paljas puhelinta, koska olen kömpelö, ja tiedän, että aion pudottaa sen, koska minulla on voisormet. Ainoa tapa varmistaa, että S23 Ultra tai iPhone 14 Pro Max ei halkeile tai vaurioidu, on laittaa se hyvään koteloon. Onneksi Galaxy S23 Ultra -koteloita ja iPhone 14 Pro Max -koteloita on runsaasti.

🔥 Empfohlen:  Pian Apple AirPods Pro pystyy reagoimaan ympäristöösi