Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Katso, kuinka ChatGPT herää henkiin tämän holografisen tekoälykumppanin avulla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Katso, kuinka ChatGPT herää henkiin tämän holografisen tekoälykumppanin avulla

ChatGPT:tä kehitetään nopeasti selainten ja tietokonepohjaisten ohjelmien vakiotoimintoja pidemmälle. Yksi yritys on jopa luonut “holografisen tekoälykumppanin”, joka käyttää chatbotia tuodakseen visionsa eloon.

Looking Glass -niminen yritys jakoi äskettäin Twitterissä useita demoja ihmisistä, jotka ovat vuorovaikutuksessa sen holografisen tekoälykumppanin, nimeltä Uncle Rabbit, kanssa, joka pystyy kommunikoimaan edestakaisin reaaliajassa ihmisten kanssa ja suorittamaan samalla ihmisten pyytämiä tehtäviä.

Yhdessä demossa henkilö alkaa olla vuorovaikutuksessa holografisen tekoälykumppanin kanssa ja se alkaa kohteliaalla esittelyllä. Kanina se vitsailee: “Mikä saa sinut hyppäämään ohi tänään?” Sitten mielenosoittaja pyytää sitä tunnistamaan ja viimeistelemään kappaleen lausumalla osan sanoista. Lyhyen tauon jälkeen se pystyy vastaamaan keskustelusävyllä, että kappale on “Talking Headsin klassikko”. Sitten se lausuu seuraavan rivin, kun kappale toistetaan lähellä olevassa kannettavassa tietokoneessa, johon se oletettavasti on kytketty.

Aluksi monet ihmiset saattavat olettaa, että holografinen AI-kumppani on vain toinen versio älykkäästä avustajasta, kuten Amazon Alexa tai Google Assistant. Yhden twiitin kommenteissa ihmiset kuitenkin huomauttivat, että älykkäät avustajat voivat tarjota tietoja ja suorittaa tehtäviä vain pyydettäessä. Samaan aikaan, käyttäjän kehottamien tehtävien suorittamisen lisäksi Kani-setä pystyy keskustelemaan, samalla kun hän oppii ja kehittää omaa taitovalikoimaansa.

Toisessa demossa henkilö keskusteli Kanin-sedän kanssa porkkanoista, Looking Glass -yhtiöstä ja siitä, millaista on olla holografinen tekoäly. Aluksi Kani-setä ajatteli, että Looking Glass oli peili, mutta mielenosoittajan lisäselvityksellä se pystyi erottamaan esineen ja yrityksen. On myös mielenkiintoista, että tekoäly puhui toiminnastaan, kuten “porkkanoiden mukiminen suurella innolla”. Sen “Doc”-viittaukset olivat selvästi myös nyökkäys Bugs Bunnylle.

Vielä toisessa demossa, joka on samanlainen kuin ensimmäinen, Looking Glassin toimitusjohtaja Shawn Frayne pyytää holografista tekoälyä täydentämään Rick Astleyn kappaleen sanoituksia yrittääkseen tyrkyttää sen. Kani-setä ei kuitenkaan ole vaikuttunut ja alkaa tehdä omia jäniskeskeisiä sanoituksia kepponen sävelmää varten.

🔥 Empfohlen:  Perplexity AI Review

Looking Glass kuvailee itseään “keksijöiden, taiteilijoiden ja insinöörien tiimiksi, joka on sitoutunut rakentamaan hologrammitulevaisuutta tekijöille ja taiteilijoille ympäri maailmaa”. Brooklynilainen yritys perustettiin vuonna 2014, ja se toimii myös Hongkongin ulkopuolella. Se esitteli työpöytäholografisen kehittäjäpakkauksensa vuonna 2018.