Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Katso, kuinka joku pelastaa iPhonensa MagSafea lattialaudan tuholta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Katso, kuinka joku pelastaa iPhonensa MagSafea lattialaudan tuholta

IPhonen pudottaminen lattian halkeamien läpi kuulostaa painajaiselta jokaiselle, joka sen omistaa. David Cogen, TheUnlockr.comin perustaja, koki tämän painajaisen, kun hän pudotti iPhone 14 Plus -puhelimensa ja se liukastui lattialautojen alle illan aikana baarissa. Onneksi MagSafe tuli apuun.

Cogen jakoi torstaina Twitterissä videon, jossa näkyy tarkka hetki, jolloin hän pudotti iPhone 14 Plus -puhelimensa paikallisen baarin lattialaudan läpi edellisenä iltana – ja kaikki, jotka yrittivät auttaa häntä kalastamaan sen alhaalta, mukaan lukien baarin johtaja, eri työkaluilla. turhaan. Seuraavana päivänä hän palasi baariin, liukastui MagSafe Duo -laturin lattialaudan halkeaman läpi ja kalasti onnistuneesti puhelimensa takaisin pintaan ja käteensä.

Upouusi @apple iPhone 14 Plus putosi baarin lattialautojen läpi 🤦‍♂️⁠

Suuret kiitokset @dunnadiditille yrityksen kuvaamisesta ja @ryan_kaolle siitä, että hän yritti niin kovasti auttaa minua 🙏 pic.twitter.com/5QlkOov3gD

— David Cogen (@theunlockr) 3. marraskuuta 2022

Asiattomille MagSafe luotiin alun perin magneettilaturiksi MacBookeille, joka lipsahti ulos latausportista sen sijaan, että vetäisi laitetta maahan, jos joku vahingossa kompastuisi sen päälle. Nykyään Apple käyttää MagSafea magneettirenkaana, joka on upotettu iPhoneen MagSafe-lisävarusteiden, kuten edellä mainitun MagSafe Duo -laturin, puhelinkoteloiden ja jopa korttipidikkeiden, säilyttämiseen. Apple esitteli MagSafen iPhone 12 -sarjan kanssa, jatkoi sitä iPhone 13:lla ja palautti sen jälleen iPhone 14 -perheeseen.

MagSafe-laturit on suunniteltu siten, että iPhone-käyttäjät voivat ladata puhelimiaan langattomasti ilman, että Lightning-kaapelia tarvitsee kytkeä latausporttiin. Nyt, Cogenin dilemman jälkeen, tiedämme, että ne toimivat myös magneettisina kalastuskoukkuina auttamaan kiven ja kovan paikan väliin pudonneiden iPhone-laitteiden hakemisessa. Tai hänen tapauksessaan baarin lattialaudan alla.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Tory Jon ansaitsee 8 000 dollaria kuukaudessa työskentelemällä 4 tuntia päivässä kausiluonteisella matkailuautosivustollaan