Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kattava opas Google Adsiin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kattava opas Google Adsiin

Google Ads, entinen Google Adwords, auttaa sinua kohdistamaan yleisöllesi paremmin ja näyttämään mainoksia, jotka tuottavat tuloksia muutamassa minuutissa. Voit määrittää mainostesi parametrit ja ohittaa tyypillisen hakukoneoptimoinnin orgaanisten tulosten sijoituksen Googlen SERP-tuloksissa kilpaillaksesi paremmin liikenteestä.

Verkkoyrityksenä digitaalisen markkinoinnin käyttäminen sisältösi mainostamiseen ja asiakkaiden houkuttelemiseen auttaa kasvattamaan tuloja.

Kilpailu kärkipaikasta on kuitenkin haastavaa alasi kilpailijoista riippuen.

Vaikka erinomainen SEO voi auttaa sinua nousemaan riveihin, voi kestää kuukausia tai vuosia ennen kuin näemme merkittäviä tuloksia. Tämä ajanjakso voi haitata markkinointitavoitteitasi ja kestää kauemmin saavuttaa tavoitteesi.

Google Adsin avulla voit näyttää mainoksia Googlen SERP:issä, jotka johtavat verkkosivustosi sivuille, jotka tuottavat paremmin konversioita ja auttavat sinua näkemään tuloksia nopeammin.

Keskustelemme seuraavista asioista, jotta pääset alkuun Google Adsin käytön edistämisessä yrityksesi kasvun edistämiseksi:

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mikä on Google Ads?

Google Ads, joka tunnetaan myös nimellä Google Ads, on Googlen digitaalinen mainontajärjestelmä, jossa markkinoijat voivat tehdä hintatarjouksia tietyistä avainsanoista sijoituttaakseen mainoksensa SERP:ssä. Voit havaita nämä mainokset orgaanisten tulosten ylä-, ala- tai oikealla puolella.

Google Ads -tulosten URL-osoitteiden vieressä on mainostunniste. Vaikka voit sijoittua orgaanisesti hakukoneoptimoinnin avulla, mainokset ovat erilaisia, koska sinun on tarjottava niiden sijoituksista.

Google Ads on digitaalisten markkinoijien suosituin PPC-mainosvaihtoehto. PPC-vieraat ovat 50% todennäköisemmin ostaa kuin luomukävijät.

Ymmärrämme tämän havainnon, koska voit määrittää mainosten avulla, kuka ne näkee.

Mahdollisuus kohdistaa potentiaalisiin asiakkaisiin paremmin voi lisätä todennäköisyyttä, että kun joku tulee sivullesi, hän konvertoituu tai tekee mainoksen motivoimiseksi tekemäsi toiminnot.

Voit kohdistaa mainoksia mahdollisille asiakkaille Googlen hakukoneen ja kumppanisivustojen kautta. Mainoksen määrittämisestä osuvan avainsanan perusteella voit kohdistaa uudelleen asiakkaita, jotka voivat edetä markkinointisuppilossasi eteenpäin, joten voit kohdistaa hakutavoitteesi paremmin.

Google Ads täydentää hakukoneoptimointia digitaalisen markkinointistrategiassasi. Molemmat työkalut täydentävät toisiaan, jotta voit hyödyntää mahdollisuuksia. Vaikka SEO keskittyy pitkään peliin. Google Ads tuo taulukkoon nopeampia tuloksia, kuten:

 • Mainoskohteiden mukauttaminen yleisömäärittelyjen mukaan.
 • Mainosten jakaminen useilla Googlen omistamilla kanavilla, kuten Youtubessa.
 • Luoda yksityiskohtaisia ​​mainosraportteja ja saada tietoa kampanjoidesi optimoinnista.
 • Yhden tai useiden kampanjoiden mainostaminen useilla mainoksilla, kuten teksti- ja videomainoksilla.

Jos järjestät aikasidonnaisia ​​tapahtumia, kuten kausialennuksia tai kampanja-alennuksia, voit mainostaa tuotteitasi Google Adsin avulla ja kohdistaa enemmän asiakkaita, jotka haluavat ostaa.

Google Adsin käytön edut

Google arvioi talousvaikutusraportissaan yritysten keskiarvon 2 dollaria tuloja jokaista 1 dollaria kohden he käyttävät Google Adsiin. Tämä arvio tarkoittaa noin 200 %:n sijoitetun pääoman tuottoprosenttia yrityksille.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ottaa Google AMP käyttöön ja poistaa se käytöstä WordPressissä

Google Adsin avulla voit mainostaa mainoksia, jotka tuovat enemmän laadukasta liikennettä verkkosivustollesi tai yrityssivullesi. Voit esimerkiksi tehdä hintatarjouksen avainsanasta, joka liittyy tuotteen ostamiseen verkkokaupassasi ja houkutella asiakkaita, jotka etsivät kyseistä avainsanaa tapahtumatarkoituksessa.

Kohdista yleisösi paremmin

Mainoskulujen ROI ei olisi hyvä, jos Google näyttäisi mainoksiasi ihmisille, jotka eivät ole kiinnostuneita tuotteestasi. Siinä tapauksessa maksaisit napsautetuista mainoksista saamatta tuloja, koska suurin osa liikenteestäsi ei osta tuotteitasi.

Voit määrittää yleisön, jolle haluat Googlen näyttävän mainoksiasi seuraavien tekijöiden perusteella:

 • Ikä
 • Päivä
 • Aika
 • Avainsanat
 • Maantieteellinen sijainti

Elementit, kuten yleisön demografiset tiedot, kuten ikä-, sijainti- ja tavoiteavainsanat, ovat tyypillisiä, etenkin kun rakennat ostajapersoonia.

Google Ads auttaa kuitenkin kaivautumaan syvemmälle ja kohdistamaan potentiaalisille asiakkaille paremmin esimerkiksi vuorokaudenajan.

Oletetaan, että olet ruoan toimituspalvelu paikallisessa myymälässäsi lähellä toimistotiloja. Voit määrittää mainoksesi näkymään vain arkipäivisin lounastaukojen aikoihin.

Kokeilemalla, mikä aika toimii parhaiten, voit maksimoida mainoskulut keskittymällä mainoksiin, jotka tuottavat parhaat tulokset.

Google Adsin avulla voit myös kohdistaa mainoksesi yleisöille heidän laitteensa mukaan, mukaan lukien tietokoneet, puhelimet, tabletit ja älytelevisiot.

Mainoskampanjatyypistäsi riippuen voit käyttää tarkennettua kohdistusta rajataksesi kattavuuden käyttöjärjestelmiin, laitetyyppeihin ja malleihin.

Jos myyt lisävarusteita useille laitteille, voit käyttää tätä ominaisuutta näyttämään mainoksia tietyistä lisävarusteista laitteissa, joita ne täydentävät. \Tällaisella tarkemmalla painopisteellä voit parantaa tulosprosentteja kohdistamalla potentiaalisiin asiakkaisiin, jotka todennäköisimmin ostavat.

Jos potentiaaliset asiakkaat ovat osoittaneet kiinnostusta tuotteeseesi ostamatta, Google Ads antaa sinun kohdistaa heidät uudelleen pitääksesi brändisi mielessä.

Uudelleenkohdistaminen sisältää mainosten mukauttamisen niin, että ne näkyvät muissa vierailijoiden käyttämissä sivustoissa tai sovelluksissa. Voit valita, mitkä sivustot isännöivät mainoksiasi, mutta sivuston osuvuus voi tuottaa parempia tuloksia kampanjastasi riippuen.

Maksa vain, kun potentiaaliset asiakkaat napsauttavat mainoksiasi

Google Adsissa on PPC-maksurakenne, joten maksat vain mainostesi klikkauksista.

Kun potentiaalinen asiakas napsauttaa mainostasi, sinun on maksettava mainoksesta napsautuskohtainen hinta (CPC). Vaikka tämä auttaa sinua säästämään rahaa markkinointibudjetissasi, voit parantaa kopio- ja aloitussivuasi muuttaaksesi nämä kulut kuluiksi.

Jos asiakas esimerkiksi napsauttaa mainostasi ryhtymättä toimiin, jotka edistävät markkinointitavoitteitasi, kuten uutiskirjeen tilaamista tai e-kirjan lataamista, mainos ei ole vielä tuottanut tulosta.

Kyllä, täydellistä 100 prosentin muuntoprosenttia ei ole, mutta mitä korkeampi, sitä parempi.

Seuraa mainoksiasi optimoidaksesi niiden tehokkuuden

Mittaamalla mainostesi tehokkuutta voit havaita alueita, joilla voit parantaa ja optimoida budjettiasi. Voit asettaa kullekin mainokselle kiintiön sen tarkoituksen mukaan.

Poista mainokset, jotka eivät ole tehokkaita, ja keskity niihin, jotka tuovat enemmän liikennettä ja tuloksia.

🔥 Empfohlen:  Yleensä älykäs poistuu varkain tilasta, antaa tukea suurilta nimiltä

Voit myös analysoida mainoksiasi napsauttavaa liikennettä ja kohdistaa aloitussivusi kasvavaan tulokseen.

Oletetaan, että huomaat, että tietty mainos tuo merkittävää liikennettä, mutta sivulla, jolle se ohjaa vierailijat, on korkea poistumisprosentti ja vähän tuloksia.

Voit lisätä tuloksia parantamalla aloitussivun ulkoasua, sisältöä tai nopeutta. Varmista, että sivu vastaa mainoksiasi napsauttavien vierailijoiden tarkoitusta.

Vaikka nämä edut auttavat sinua mainostamaan tuotettasi paremmin ja kasvattamaan yrityksesi tuloja, sinulla on oltava Google Ads-tili, jotta voit nauttia niistä.

Google Ads -tilin luominen

Google tarjoaa 500 dollarin mainoshyvityksen uusille mainostajille, joiden laskutusosoite on Yhdysvalloissa, kun he käyttävät 500 dollaria mainoskampanjoihin 60 päivän kuluessa. Löydät lisätietoja tarjouksesta Google Adsin etusivulta.

Käydään läpi vaiheet tilin luomiseen ja uuden kampanjan aloittamiseen.

1. Kirjaudu sisään Google-tililläsi

Aloita käymällä osoitteessa Google Adsin etusivu kirjautuaksesi sisään Google-tililläsi. Sinua pyydetään syöttämään seuraavat tiedot:

 • Yrityksesi nimi: Google näyttää mainoksiasi, kun ihmiset hakevat nimeäsi.
 • Web-sivustosi: Tämän pitäisi olla osuvin verkkosivu mainostettavien tuotteiden mukaan. Verkkosivustosi syöttämisen jälkeen Google skannaa sivun näyttääkseen sinulle mobiili- ja työpöytäversiot siitä, mitä mainostasi napsauttavat ihmiset näkevät.
 • Valitse ensisijainen markkinointitavoitteesi: Voit valita luettelosta vaihtoehdoista, mukaan lukien verkkosivustojen liidien ja käyntien saaminen yrityksesi sijaintiin.

Markkinointitavoitteestasi riippuen seuraava sivu voi ohjata sinut luomaan videomainoksen, kirjoittamaan SERP-mainoksen tai linkittämään Google-mainoksesi Google Analyticsiin:

 • Mittaa ja seuraa tuloksia paremmin
 • Ymmärrä verkkosivusi liikenteen sitoutuminen
 • Tee dataan perustuvia päätöksiä, jotka optimoivat mainostesi tehokkuuden

Seuraavat vaiheet sisältävät uuden mainoskampanjan luomisen.

2. Luo ensimmäinen kampanjasi

Kirjallisessa hakumainoksessa voit syöttää mainoksellesi useita otsikoita ja kuvausmuunnelmia. Myöhemmin voit tarkistaa, mikä muunnelma toimii parhaiten, ja säilyttää ne.

Voit myös näyttää mainoksessasi soittopainikkeen, jotta mahdolliset asiakkaat voivat ottaa yhteyttä yritykseesi puhelimitse.

Mainoksen esikatselu -widget oikealla näyttää erilaisia ​​otsikoiden ja kuvausten yhdistelmiä, jotka kuvaavat sitä, kuinka mainoksesi näkyvät SERP:issä.

Seuraavaksi voit valita ja lisätä avainsanateemoja mainoksillesi Googlen ehdotuksista. Näiden teemojen tulee olla osuvia mainoksesi kannalta, jotta niillä olisi paremmat mahdollisuudet tehdä hintatarjouksia ja laatua.

Google näyttää mainoksiasi avainsanateemoja muistuttavien hakujen yhteydessä, ja voit lisätä negatiivisia avainsanoja kohteisiin, joissa Googlen ei pitäisi näyttää mainoksiasi.

Valitsemalla kielen, jolla haluat mainostaa, voit kohdistaa kohdeyleisöjä maailmanlaajuisilla markkinoilla.

3. Valitse mainostesi sijainti

Google Adsin avulla voit näyttää mainoksiasi yrityksesi fyysistä osoitetta lähellä olevista sijainneista tehdyissä hauissa tai kohdistaa tietyille alueille. Kohdeyleisösi määrittämilläsi sijainneilla ja näistä alueista kiinnostuneet ihmiset voivat nähdä mainoksesi.

4. Aseta mainosbudjettisi

Kun määrität mainostesi budjettia, voit valita Googlen suosituksista tai antaa budjetin, joka sopii suunnitelmiisi.

🔥 Empfohlen:  Lopullinen opas kumppanilinkkien käyttämiseen

Muista, että maksat vain mainoksista, joita ihmiset napsauttavat. Voit kuluttaa useana päivänä vähemmän tai enemmän kuin päiväsi keskiarvo, mutta kuukausittainen enimmäissumma on raja.

5. Lähetä mainoksesi

Kun olet asettanut budjettisi, voit tarkistaa mainoksesi seuraavalla sivulla. Voit muokata ja muuttaa aiempia asetuksia, kuten kampanjan nimeä, avainsanateemoja ja sijaintia.

Tarkista sivu varmistaaksesi, että kaikki on oikein.

Tarkastettuaan kampanjasi Google kehottaa sinua lähettämään maksutietosi.

Google veloittaa mainoksista, kun mainoskulut täyttävät asettamasi budjetin tai 30 päivän kuluttua mainoskampanjan luomisesta.

Miten Google Ads toimii

Google Ads päättää järjestelmän avulla, mitä mainoksia näytetään hakujen aikana ja mainosten sijoituksen.

Hintatarjouksesi lisäksi laatupisteet ovat toinen merkittävä tekijä, joka vaikuttaa mainoksesi sijoitukseen.

Ennen kuin käsittelemme laatupisteiden merkitystä, käsitellään tarjoushuutokauppoja.

Googlen huutokaupat järjestetään aina, kun joku tekee hakukyselyn. Kun kysely on tehty, Google käsittelee sen huutokaupatakseen mainosten sijainnit ja kunkin mainostajan napsautuskohtaisen hinnan. Google Adsin kautta sijoittamasi mainokset osallistuvat huutokauppoihin, joissa on hakukyselyitä, jotka sisältävät osuvia avainsanoja, joista teet hintatarjouksia.

Mainoksesi laatupisteet saadaan sen CTR:n (napsautussuhteen), avainsanan osuvuuden ja aloitussivusi laadun perusteella.

Korkeimman tarjouksen ja laatupisteiden tulo määrää mainoksen sijoituksen. Mainos, jolla on korkein sijoitus, saa korkeimman sijoituksen huutokaupassa.

Mainoksen sijoitus vaikuttaa myös napsautuskohtaiseen hintaan, kun maksat mainoksesi alapuolella olevan mainoksen sijoituksen jaettuna laatupisteilläsi.

Saavuta parempia Google Analytics -tuloksia paremmalla sisällöllä

Google Ads on digitaalisen markkinoinnin työkalu, joka auttaa sinua kohdistamaan potentiaalisille asiakkaille nopeammin.

Sen lisäksi, että ymmärrät oikeiden avainsanojen ja hintatarjousten käyttöönoton, sisältösi on keskeistä sen varmistamiseksi, että et menetä rahaa mainoksissa ilman huomattavaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttia.

Sen sijaan, että murehtisit työvoiman lisäämisestä sisällön luomiseen, voit hyödyntää WriterAccessin freelancereita kehittämään kiinnostavaa kopiota, joka parantaa Google Adsin tehokkuutta resonoida kohdeyleisösi kanssa ja saada lisää konversioita.

WriterAccess on lahjakkuusmarkkinapaikka, jonka avulla voit luoda ja skaalata houkuttelevia kopioita freelance-ammattilaisten avulla.

Kun ammattilaiset kehittävät korkealaatuista sisältöä brändisi sävyn ja äänen mukaan, voit skaalata kiinnostavaa sisältöä, joka houkuttelee johtolankoja lyhyemmässä ajassa.

Aloita 14 päivää ilmainen kokeilu päästä käsiksi vaikuttavaan freelance-joukkoomme tänään ja alkaa tuottaa konvertoivaa sisältöä.