Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kaunis AI

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kaunis AI

Luo upeita esityksiä 10 kertaa nopeammin tekoälyn avulla.

Tietoja kauniista tekoälystä

Beautiful AI on tekoälyllä toimiva esitysten rakentaja, jonka avulla voit luoda upeita visuaalisia asiakirjoja muutamassa minuutissa. Olitpa ammattilainen, yrittäjä tai opiskelija, voit käyttää tätä työkalua luomaan tarttuvia esityksiä kymmenen kertaa nopeammin. Se tarjoaa yli 70 muokattavissa olevaa mallia nopeuttaaksesi suunnittelua. Työkalu mukauttaa suunnittelua ja tyyliä lisäämäsi sisällön perusteella. Se on koulutettu hyviin suunnittelu- ja muokkauskonsepteihin varmistaakseen, että saat parhaat visuaalisesti houkuttelevat esitykset.

Kaunis tekoäly tarjoaa erilaisia ​​muokkaus- ja mukautusvaihtoehtoja, joiden avulla käyttäjät voivat luoda esityksen murto-osassa aikaa. Se tukee myös erilaisia ​​vientivaihtoehtoja esityksen jakamiseksi muiden ihmisten kanssa.

Kauniit AI-ominaisuudet

Kaunis tekoäly tarjoaa erilaisia ​​ominaisuuksia ja työkaluja esitysten luomiseen nopeammin. Tämän alustan parhaita ominaisuuksia ovat seuraavat:

 • Siinä on puhdas ja intuitiivinen käyttöliittymä, jonka avulla käyttäjät voivat luoda esityksiä vaivattomasti.
 • Voit muuttaa katseluoikeuksia julkisesta yksityiseksi ja päinvastoin.
 • Se tarjoaa useita mukautusmalleja malliesityksen luomiseen.
 • Sen avulla käyttäjät voivat viedä esityksen PDF- ja powerpoint-muodossa.
 • Sen avulla käyttäjät voivat synkronoida muiden tiimin jäsenten ja asiakkaiden kanssa ilman, että heidän tarvitsee vaihtaa toiseen alustaan.
 • Käyttäjät voivat muuttaa kaikkea esityksen sisällä, mukaan lukien fontit, taustavärit, sisällön jne.

Kaunis tekoälyn käyttökotelo – tosimaailman sovelluksia

Kaunis tekoäly on ihanteellinen ammattimaisen näköisten esitysten luomiseen eri aloilla työskenteleville ammattilaisille. Jotkut tämän työkalun tärkeimmistä sovelluksista ovat seuraavat:

 • Työntekijät voivat käyttää työkalua esitelmien luomiseen toimiston kokouksiin.
 • Opiskelijat voivat käyttää työkalua esitelmien luomiseen akateemisiin projekteihinsa tai tutkimuksiinsa.
 • Tutorit voivat käyttää työkalua opettaakseen opiskelijoita esitysten avulla.

Kaunis AI-hinnoittelu

Kaunis tekoäly tarjoaa erilaisia ​​hinnoitteluratkaisuja käyttäjien tarpeiden mukaan. Voit valita yhden seuraavista hinnoittelusuunnitelmista:

 • Pro – 12 dollaria kuukaudessa laskutetaan vuosittain – Yksilöille, rajattomasti dioja, powerpointin tuonti/vienti, tekoälysisällön luominen
 • Tiimi – 40 dollaria käyttäjää kohden kuukaudessa laskutetaan vuosittain – Yksilöille, rajattomasti dioja, tuonti/vienti powerpoint, tekoälysisällön luominen, mukautettu mallikirjasto
 • Yritys – Ota yhteyttä myyntitiimiin saadaksesi räätälöityjä hinnoitteluratkaisuja yrityksellesi.
🔥 Empfohlen:  SEO vs. sosiaalinen media: kumpi on parempi?

Kaunis tekoäly tarjoaa yhden esityssuunnitelman hintaan 45 dollaria kuukaudessa. Se tarjoaa myös ilmaisen kokeilujakson 14 päivän ajan.

UKK

Voinko peruuttaa Beautiful AI -tilaukseni?

Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa. Vieraile Beautiful AI -tilisi laskutussivulla ja peruuta suunnitelmasi. Muista, että et saa hyvitystä jäljellä olevilta päiviltä. Suunnitelma pysyy aktiivisena seuraavaan laskutusjaksoon asti.

Saavatko opiskelijat alennuksia kauniin tekoälyn käytöstä?

Kaunis tekoäly tarjoaa pääsyn alustaansa ilmaiseksi jopa vuoden ajan. Sinun on rekisteröitävä ilmainen tili käyttämällä .edu-sähköpostiosoitetta. Lisätietoja on osoitteessa Beautiful AI’s koulutussuunnitelman sivu.

Onko Beautiful AI:lle ilmaista kokeiluversiota?

Kaunis tekoäly tarjoaa ilmaisen kokeilujakson jopa 14 päivän ajan. Käyttäjät voivat käyttää pro- tai tiimisuunnitelmaa ilmaiseksi tämän kokeilujakson aikana. Kokeilujakson päätyttyä heidän luotto-/pankkikorttiaan veloitetaan kuitenkin valitun suunnitelman mukaan. Jos et halua ostaa tilausta, peruuta kokeilupaketti 14 päivän kuluessa.

Voinko käyttää kaunista tekoälyä kaupallisiin tarkoituksiin?

Business AI:n avulla voit luoda esityksiä toimiston kokouksiin tai muihin tarkoituksiin. Työkalu luo ainutlaatuisia, plagiointivapaita malleja, joita voidaan käyttää kaupallisiin tarkoituksiin.

Voinko jakaa Beautiful AI -tilini muiden tiimin jäsenten kanssa?

Voit jakaa Beautiful AI -tilisi muiden tiimin jäsenten kanssa tilaamalla tiimisuunnitelman. Suunnitelma veloittaa käyttäjää kohti ja sallii tilin jakamisen. Se myös synkronoi kaikki tiimin jäsenten sisällön yhteen paikkaan.

Kaunis tekoäly on innovatiivinen esitysten rakentamistyökalu. Se voi luoda upeita visuaalisia asiakirjoja murto-osassa aikaa mukautettavien mallien avulla.

Table of Contents