Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Käynnistysvirheiden syyt

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Käynnistysvirheiden syyt

Nuoria yrityksiä, jotka on perustettu ajatukselle kehittää ainutlaatuinen tuote tai palvelu ja tehdä siitä asiakkailleen vastustamaton ja korvaamaton, kutsutaan startupiksi.

Monia aloittavia yrityksiä niiden toimialoilla kutsutaan häiritseviksi. Tämä johtuu siitä, että startupit ovat juurtuneet innovaatioon ja pyrkivät korjaamaan markkinoilla jo olevien tuotteiden olemassa olevia puutteita tai luomaan kokonaan uusia tuote- tai palvelukategorioita. Ne häiritsevät olemassa olevia ajattelutapoja ja liiketoimintaa alalla, johon he kuuluvat.

Aloitusyritysten tyypit
Yleisiä toimialaan liittyviä startup-yrityksiä
Syyt, miksi useimmat startup-yritykset epäonnistuvat
Johtopäätös

Aloitusyritysten tyypit

Eri toimialojen sisällä on yleensä viisi erilaista startup-yritystä.

Pienyritykset – Omatoimiset pienten tiimien kanssa

Pienyrityksen startup on yleensä yksin- tai kumppanuusyritys pienen tiimin kanssa. Niiden kasvu on hidasta, jos ollenkaan, ja niiden kehys on samanlainen kuin äiti ja pop -myymälä. Ne ovat yleensä itse rahoitettuja, eikä niillä ole paineita skaalautua nopeasti. Heidän tiiminsä on tiivis, melkein kuin perhe.

Ostettavat startupit – rakennettu ostettaviksi

Startup-yritykset, jotka alkavat ajatuksesta ostaa ulos, yhdistetään yleensä ohjelmistoja ja tekniikkaa. Konsepti on, että pienet tiimit rakentavat yrityksen nollasta ja myyvät sen alansa suuremmalle toimijalle. Jättiläiset, kuten Amazon ja Apple, ovat aina uutisia ostaessaan pieniä startup-yrityksiä. Fuusiot ja yrityskaupat ovat yleisiä tällä alalla.

Skaalautuvat startupit – pääomaa etsivät

Useimmat kuluttaja- ja yrityssovellukset ovat erinomaisia ​​esimerkkejä skaalautuvista startupeista. Alkutyönä on kuhinan luominen ja rakentaminen ja siitä eteenpäin lumipallovaikutus uusien asiakkaiden hankinnassa. Tällainen start-up kerää pääomaa ulkopuolisista lähteistä – enkelisijoittajilta, pääomasijoittajilta, liikekumppaneilta jne. Tämä raha menee kasvualoitteiden tukemiseen ja vahvan asiakaspohjan rakentamiseen. Lopulta tämä kiinnittää jonkun huomion, joka on joko valmis rahoittamaan niitä nopeaa laajentamista varten tai ostamaan ne pois.

Offshoot Startupit – sivuliikkeet isommista yrityksistä

Tämäntyyppinen isomman yrityksen sivuhaara startup on yleensä yrittää päästä uusille markkinoille tai häiritä pienempää kilpailijaa. Se ei ole alusta alkaen rakennettu yritys. Emoyhtiöstään riippumattomasti toimiva start-up voi kokeilla ilman liiallista valvontaa.

🔥 Empfohlen:  Koronavirus – syyt, oireet & Varotoimenpiteet

Sosiaaliset startupit – voittoa tavoittelemattomat yritykset

Startupit, jotka on erityisesti suunniteltu hyväntekeväisyyteen tai sosiaalisesti edistävään työhön yleensä kasvaa hyväntekeväisyyteen. Ne toimivat apurahojen ja lahjoitusten avulla.

Toisin kuin yleisesti ajatellaan, startup-yritykset eivät aina liity teknologiaan. Mahdollisuuksia perustaa ja laajentaa ei-teknologiayrityksiä on monia ja erilaisia.

Perustajan/perustajan kyky, liiketoimintatyyppi, malli, skaalautuvuus ja toimiala ovat kaikki ratkaisevia tekijöitä, jotka vaikuttavat siihen, miten aloittava yritys aloittaa toimintansa ja kasvaa.

Syyt, miksi useimmat startup-yritykset epäonnistuvat

Maailmanlaajuisesti lähes 90 % kaikista aloittavista yrityksistä epäonnistuu. 10 % tästä määrästä epäonnistuu ensimmäisen vuoden aikana. Yleisin käynnistysvikojen aika on kahden ensimmäisen vuoden aikana. Tämä luku näyttää olevan suunnilleen sama kaikilla toimialoilla.

Epäonnistumisen syitä on monia ja erilaisia ​​riippuen toimialasta. On kuitenkin joitain yleisiä syitä, jotka vaikuttavat kaikkiin startupeihin niiden liiketoimintamallista, toimialasta tai koosta riippumatta.

Innovaatioiden puute

Yksi yleisimmistä syistä käynnistyksen epäonnistumiseen on a innovaatioiden puute. Useimmat yritykset yrittävät jäljitellä ja jäljitellä maailmanlaajuisia menestyksiä sen sijaan, että luovat mallejaan. Innovaatiot liiketoiminnassa auttavat erottumaan joukosta, päihittämään kilpailun ja lisäämään tuottavuutta. Jotkut ohjeet voivat auttaa startupeja välttämään toisten menestystä.

 • Asianmukainen tutkimus ja paikallismarkkinoiden tarpeiden ymmärtäminen
 • Palkkaa osaajia, joilla on tekninen asiantuntemus ja innovaatiohalu
 • Suunnittele pitkän aikavälin elatus, ennen kuin ryhdyt trendikkäisiin ideoihin
 • Löydä oikeat resurssit käynnistääksesi yrityksen

Rahoituksen puute

Siitä ei ole epäilystäkään. Riittämättömät varat ovat este kasvulle ja skaalautuville. Jotta idea muutetaan liiketoiminnaksi, taloudelliset resurssit ovat välttämättömiä. Kun varat on hankittu, välitön tarve on skaalautuva ja kannattava liiketoimintamalli. Siitä eteenpäin saattaa olla johdonmukainen tarve kerätä seurantavaroja kasvua varten. Jos näitä tarpeita ei täytetä, tapahtuu katastrofi. Kuinka välttää tämä?

 • Rakenna tehokas liiketoimintasuunnitelma ja tulomalli
 • Tuloihin ja voittoihin keskittymisen on oltava yhtä suuri kuin tuotteissa ja palveluissa
 • Käytettävissä olevat varat on käytettävä harkiten
🔥 Empfohlen:  Magento 2.3.4: Mitä uutta uusimmassa Magento 2.3.4:ssä [January 2020]

Tuotemarkkinoille sopiva

Mitä tapahtuu, kun aloittava yritys yrittää myydä tuotetta tai palvelua, jota kuluttajat eivät tarvitse? Yksinkertaista – he eivät osta. Vaikka on hienoa kehittää ja tarjota ainutlaatuista tuotetta tai palvelua, on yhtä tärkeää ymmärtää, onko sille olemassa tarvetta. Jotkut vaiheet sen varmistamiseksi, että tämä on alla –

 • Syvällinen ymmärrys asiakkaista ja siitä, tarvitseeko he tuotetta tai palvelua
 • Uusien asiakkaiden löytäminen suusta suuhun ennen kuin kulutat kalliiden markkinointisuunnitelmien suunnitteluun

Puutteita johtajuudessa

Startuppeja ohjaa perustajiensa ja ydintiimin jäsenten visio ja ideologia. Yksi asia on saada hyvä idea ja aivan toinen asia tehdä siitä toimiva todellisuus. Johdon on ohjattava yritystä ajatuksen ja toiminnan selkeydellä, voimalla ja vakaumuksella ensimmäisestä toimintapäivästä lähtien. Mitkä ovat keinot tehdä se oikein?

 • Siirrä jollekin, joka osaa tehdä sen paremmin
 • Opiskele ja harjoittele johtajuutta
 • Hanki koulutus ja mentorointi ottaaksesi tällaisen roolin

Ketteryyden ja sopeutumisen puute

A kaiken tietävä asenne on nopein tapa aloittavan yrityksen epäonnistumiseen. Uutena kokoonpanona siinä voi olla erilaisia ​​haasteita ja ongelmia. Tässä ketteryydellä ja sopeutumisella on suuri rooli. Se voi tuoda kilpailuetua startupille.

 • Opi jatkuvasti
 • Sujuvaa työvoimaa
 • Osallistu tutkimukseen ja kehitykseen
 • Vaihda ideoita

Liiketoimintamallin epäonnistuminen

Vaikuttavan verkkosivuston rakentaminen ja suurten markkinointikustannusten käyttäminen hyvän tuotteen puolesta ovat upeita savuverhoja, ja useimmat uudet yrittäjät ovat vakuuttuneita siitä, että nämä riittävät. Verhon takana oleva todellisuus on ankara ja anteeksiantamaton. Asiakashankinta ja asiakkaiden säilyttäminen vaativat valtavia investointeja. Aloittavat yritykset tarvitsevat vahvan ja idioottivarman liiketoimintamallin ylläpitääkseen ja saavuttaakseen voittoa. Tässä on muutamia kysymyksiä, joihin on vastattava –

 • Onko olemassa skaalautuva suunnitelma asiakkaiden hankkimiseksi?
 • Voidaanko nämä asiakkaat kaupallistaa?
 • Antaako asiakas meille tuloja, jotka ovat suurempia kuin hänen hankintaprosenttinsa?
🔥 Empfohlen:  Syyt, miksi sinun pitäisi käyttää PUBG-nimigeneraattoria

Väärä palkkaus

Helposti ratkaistavissa, eikö? Ei oikeastaan. Useimmat yrittäjät ovat sokeita oikeiden kykyjen ja pätevyyden palkkaamisen vaikeudesta. Syyt?

 • Kustannusleikkaus palkkaamalla keskinkertaisia ​​kykyjä johtaa keskinkertaisuuteen kaikissa toiminnoissa koko liiketoiminnassa
 • Kyvyttömyys palkata asiantuntijoita tai kokeneita työntekijöitä kassarajoitusten tai muiden syiden vuoksi
 • Palkkaa ihmisiä, jotka eivät jaa samaa visiota

Vaiheet tällaisen skenaarion korjaamiseksi ovat yksinkertaisia ​​ja helposti toteutettavissa

 • Suorita rekrytointiprosessi huolellisesti
 • Luo vaihtoehtoisia työskentelytapoja, kuten freelance-, sopimus- tai projektipohjaisia ​​asiantuntijoiden kanssa
 • Tee tiukka palkkausprosessi antamalla hakijoille todellisia ongelmia ratkaistavaksi

On myös ongelmia, kuten asiakkaiden huomiotta jättäminen, sääntely- ja oikeudelliset haasteet, kova kilpailu, intohimon puute tai työuupumus, epäharmonia perustajien, sijoittajien ja tiimin jäsenten välillä, sisäiset valtataistelut jne.

Johtopäätös

Menestyvä startup-yritys kiinnittää yhtä paljon huomiota useimpiin näistä ongelmista ja kamppailee haasteiden ja vastalauseiden läpi. Tällaisen yrityksen johtaja on jatkuvasti oppiva opiskelija, selkeästi kommunikoiva johtaja sekä yhteistyön ja yhteenkuuluvuuden tarpeen ymmärtävä työntekijä.

UKK

Millaisia ​​startup-yrityksiä on?

Startup-yrityksiä on viisi tyyppiä, jotka on lueteltu alla –

 • Pienyritykset
 • Ostettavat startup-yritykset
 • Skaalautuvat käynnistykset
 • Offshoot Startups
 • Sosiaaliset startupit

Mitkä ovat tärkeimmät syyt käynnistyksen epäonnistumiseen?

Epäonnistumisen syitä on monia ja erilaisia ​​riippuen toimialasta. On kuitenkin joitain yleisiä syitä, jotka vaikuttavat kaikkiin startupeihin niiden liiketoimintamallista, toimialasta tai koosta riippumatta.

 • Innovaatioiden puute
 • Rahoituksen puute
 • Tuotemarkkinat Fit
 • Puutteita johtajuudessa
 • Ketteryyden ja adoption puute
 • Liiketoimintamallin epäonnistuminen
 • Väärä palkkaus

Table of Contents