Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Käytä näitä kolmea hakukoneoptimointimittaria sisältömarkkinoinnin sijoitetun pääoman tuottoprosentin mittaamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Käytä näitä kolmea hakukoneoptimointimittaria sisältömarkkinoinnin sijoitetun pääoman tuottoprosentin mittaamiseen

SEO:n ROI:n osoittaminen ei ole helppoa.

Se on yksi tärkeimmistä syistä, miksi ihmiset eivät ole yhtä ostettuja hakukoneoptimoinnista kuin muut markkinointikanavat.

Se ei ole kuin maksettu haku, jossa voit helposti liittää mainoksen napsautuksen avainsanaan ja mitata tuloksia alkuperäiseen sijoituksesi perusteella nähdäksesi, oliko se sen arvoista.

Muilla markkinointikanavilla on usein helpompia mittareita menestyksen määrittämiseen, kuten sähköpostien avoimet hinnat, podcastin tilaajien kokonaismäärä tai julkaisun sosiaalinen sitoutuminen.

SEO:ssa voi olla monenlaisia ​​haasteita.

Teknisten ongelmien priorisointi kehitystiimin kanssa ja siilojen poistaminen organisaatiostasi on tarpeeksi vaikeaa, mutta sisältömarkkinoinnin ROI:n mittaaminen voi olla vielä vaikeampaa.

Sisältömarkkinoinnin sijoitetun pääoman tuottoprosentti on tapa mitata, kuinka paljon tuloja tai tuloksia sisältösi tuotti, perustuen siihen käytettyyn rahaan, aikaan tai resursseihin.

Tässä artikkelissa tunnistamme parhaat mittarit, joilla voit mitata sisältömarkkinoinnin sijoitetun pääoman tuottoprosenttia ja todistaa hakukoneoptimoinnin arvon organisaatiollesi.

Mitkä ovat parhaat mittarit sisältömarkkinoinnin sijoitetun pääoman tuottoprosentin mittaamiseen?

Parhaat mittarit mitattaessa sisältömarkkinointiasi hakukoneoptimoinnin tai orgaanisen sisällön osalta ovat myös perusmittarit, joita markkinoijat käyttävät raportoidakseen julkaisemamme sisällön tehokkuudesta:

Lisääntyä orgaaniset konversiot.

  • Page 1 avainsanan kasvu
  • Parempi sijoitus keskimäärin

Sivu 1 skuulovoimakkuus lisääntyy.

Lisääntyä orgaaninen liikenne ja napsautukset.

Muista, että kunkin sisältötyypin KPI:t tai tavoitteet voivat vaihdella yleisön, tarkoituksen tai mediamuodon mukaan.

Näitä mittareita voidaan kuitenkin parhaiten käyttää, kun yritetään todistaa, kuinka SEO auttaa tukemaan sisältömarkkinointia, sekä mittaamaan orgaanisten kanavien tuottamaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttia.

Kuinka voimme käyttää näitä mittareita sijoitetun pääoman tuottoprosentin raportointiin?

Sisällön luominen voi maksaa paljon rahaa.

Sisällön tuottamiseen osallistuu monia eri osastoja ja resursseja.

Jotta voit jatkaa laadukkaan sisällön luomista ja todistaa yrityksellesi, että sisällön optimointi kannattaa kehityksen alkuvaiheessa, on tärkeää käyttää näitä mittareita hyvän tarinan kertomiseen.

🔥 Empfohlen:  Envato Market Affiliate Program Review (X3 Your Earnings)

Ensimmäinen askel SEO:n sijoitetun pääoman tuottoprosentin osoittamisessa sisältömarkkinoinnissa on sisällön suorituskyvyn vertailu ennen optimointia.

Jos sisältö on jo olemassa verkkosivustolla, sinun tulee seurata tämän sivun suorituskykyä ennen kuin mitään muutetaan.

Jos sisältö on aivan uutta, muista mitata ja seurata sivua heti sen julkaisun jälkeen näyttääksesi päättäjille, kuinka hyvin se toimii alusta alkaen.

Johtajat eivät ehkä ole niin paljon rikkaruohossa, kun kyse on hakukoneoptimoinnin oivallusten käytöstä sisällön kehittämisessä, mutta he välittävät siitä, kuinka moni käyttäjä löytää tämän sisällön ja kuinka hyvin se konvertoituu.

Jokaisen SEO-mittarin käyttäminen raportoinnissa

1. Orgaanisten tulosten kasvu

Tämä on yksinkertainen mutta erittäin tehokas tapa näyttää tiimille, kuinka hyvin sisältö toimii.

Tulokset voivat näyttää erilaisilta kunkin sisältötyypin osalta.

Voit mitata tuloksia uutiskirjeen tilaajien kokonaismäärän, PDF-latausten kokonaismäärän tai ota yhteyttä -painikkeen napsautusten kokonaismäärän perusteella.

Mutta nämä luvut kertovat parhaan tarinan siitä, miten käyttäjät suhtautuvat sisältöösi ja motivoiko se heitä ryhtymään haluamiisi toimiin.

On erityisen tärkeää johtaa orgaanisten tulostietojen avulla, kun puhutaan johtajille, koska he haluavat helposti ymmärtää, kuinka paljon sisältömarkkinoinnin kokonaisinvestointi vaikuttaa yrityksen tulokseen.

2. Page 1 Avainsanan kasvu

Hakukoneoptimointi on pitkän aikavälin peli, joten on tärkeää asettaa realistisia tavoitteita sen suhteen, kuinka hyvin kukin sivu voi toimia.

Kattavan avainsanatutkimuksen tekeminen on keskeinen askel ennen sisällön optimointia tai kirjoittamista.

Yksi tehokas sisältömarkkinointistrategia on jäljitellä napa- ja puhujamallia, jotta siitä tulee arvovaltaisempi aiheen ympärillä.

Avainsanojen kasvun näyttäminen Page 1 on elintärkeää sisältömarkkinoinnin sijoitetun pääoman tuottoprosentin kannalta, koska se voi osoittaa, kuinka paljon näkyvämpi sivumme on SERP:ssä kuin se oli aiemmin.

Näyttämällä avainsanojen kasvun sivulla 1 sisältömarkkinoijat voivat auttaa päättäjiä ymmärtämään, miksi meidän on investoitava enemmän tiimin aikaa ja budjettia hakukoneoptimointiin.

🔥 Empfohlen:  13 luovan sisältömarkkinoinnin tyyppiä ja miksi ne toimivat

Toinen tärkeä sisällytettävä mittari on hakumäärän yleinen kasvu tai se, kuinka verkkosivusto sijoittuu yleisesti ottaen paremmin avainsanaryhmälle.

Hakumäärien kasvu, erityisesti sivulla 1, voi olla helppo tapa organisaation johtajille ymmärtää nopeasti, kuinka monet ihmiset voivat napsauttaa sisältöämme ja kuinka löydettävissä sisältömme on.

3. Orgaanisen liikenteen ja napsautusten kasvu

Toinen keskeinen mittari, joka sisällytetään sisältömarkkinoinnin raportointiin, on kuinka paljon verkkosivuston liikennettä tai napsautuksia sisältö tuotti.

Tämä on hyvä aika vertailla, kuinka paljon orgaanista liikennettä tai napsautuksia tämä sisältö toi, tai kuinka paljon liikennettä se edustaa koko sivustolle ennen sivun optimointia.

On tärkeää huomata, että orgaanisia tulostietoja ei välttämättä aina ole, jotta voitaisiin varmuuskopioida, miten sisältö auttaa sivustoa.

Joskus käyttäjä imee sivuston sisällön ja palaa sitten viikkoja tai kuukausia myöhemmin konvertoidakseen, mikä vaikeuttaa suoran yhteyden osoittamista hakukoneoptimoijalle tämän tuloksen aikaansaamisessa.

Näytämällä liikenteen tai napsautusten lisääntymistä voit silti todistaa organisaatiolle, että sisällön näkee huomattava määrä käyttäjiä, mikä toivottavasti johtaa kokonaistulosten kasvuun.

Tiivistettynä

Sisältömarkkinoinnin sijoitetun pääoman tuottoprosentin mittaaminen on vaikeaa, koska käytät monia erilaisia ​​mittareita kertoaksesi sisältösi menestyksestä.

Yllä kuvattujen mittareiden avulla voit näyttää johtajille paremmin, kuinka hakukoneoptimointi auttaa tekemään verkkosivustostasi, brändistäsi, tuotteistasi ja palveluistasi näkyvämpiä maailmalle.

Ja parempi näkyvyys tarkoittaa enemmän liikennettä, konversioita ja tuloja.

Raportoinnin määrittäminen sisältösi vaikutuksen mittaamiseksi auttaa myös tunnistamaan, milloin sisältö ei ehkä toimi hyvin, joten voit tehdä muutoksia ja optimoida sisältöä tarpeen mukaan parantaaksesi tuloksia.

Ilman tehokasta raportointia ja mittaamista SEO-tiimin vaikutuksista sisältöömme, sitä vaikeampaa on tulla kypsemmäksi SEO-organisaatioksi.

Avain tehdä SEOsta laajalle levinnyt perustava strategia organisaatiossasi – jossa jokainen osasto tunnustaa sen tärkeyden – on tehokkaampi viestintä ja sisältömarkkinoinnin voittojen raportointi.

🔥 Empfohlen:  Käytä Instagramia ja Facebookia Shopifyn kanssa jälleenmyyntiliiketoimintasi kasvattamiseen

Mitä enemmän teet tämän, sitä helpompi on tulevaisuudessa saada lisää budjettia ja resursseja hakukoneoptimointiin.

Lisää resursseja:


Table of Contents