Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Käytä TikTokia ilman tiliä: 3 menetelmää, jotka todella toimivat

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Käytä TikTokia ilman tiliä: 3 menetelmää, jotka todella toimivat

Tämä sovellus julkaistiin vuonna 2016 ja saavutti nopeasti suosion. Vuonna 2018 siitä tuli USA:n ladatuin sovellus. TikTok antaa käyttäjilleen mahdollisuuden ladata 15 sekunnin videoita. Kun sinulla on tili tällä alustalla, voit ryhtyä sisällöntuottajaksi tai vain katsojaksi. Joten on tärkeää, että tiedät kuinka käyttää Tiktokia ilman tiliä.

Monet ihmiset haluavat kuitenkin katsella TikTok-videoita ilman, että heidän tarvitsee luoda tiliä. Ehkä siksi, että he ajattelevat, että TikTok saattaa aiheuttaa riippuvuutta, tai ehkä siksi, että he ovat hämillään kertoa muille, että he viettävät aikaa tällä alustalla. Hyvä uutinen on, että voit itse selata TikTokia ja katsella videoita ilman, että sinun tarvitsee luoda tiliä. Katsotaan kuinka!

Lue lisää: TikTok Useita tilejä

Syyt TikTokin käyttämiseen ilman tiliä

Mahdollisuus käyttää sisältöä luovuttamatta sähköpostiosoitettasi on ainutlaatuisia etuja. Mutta ihmiset käyttävät TikTokia yleensä ilman tiliä seuraavista syistä.

# Yksityisyyden suoja

Äärimmäisen varovaiset käyttäjät eivät halua muiden saavan tietää heidän online-läsnäolostaan. Joten he kieltäytyvät luomasta TikTok-tiliä kuluttaen silti haluamaansa sisältöä.

# Aluerajoitukset

Jotkut maat, kuten Intia, ovat kieltäneet TikTokin. Lisäksi sovellus on rajoittanut käyttäjiä tietyillä alueilla ja maissa, joten he eivät voi käyttää jaettua sisältöä. Tämä pakottaa jotkut käyttäjät etsimään kiertotapoja, kuten käyttämään TikTokia ilman tiliä.

# TikTok näkemys

Haluat ehkä vain tutustua muutamaan sisällöntuottajaan tai analysoida, kuinka tietyt hashtagit toimivat sovelluksessa. Silloin voit katsoa videoita ja tutkia sisällöntuottajia nimettömänä.

Voinko katsella TikTokia ilman sovellusta?

Kyllä, voit katsella TikTokia ilman sovellusta ja luomatta tilejä TikTok-katselutyökalun avulla. Tämä viesti antaa sinulle 3 salaista tapaa käyttää TikTok-videoita luomatta tiliä.

Kuinka katsella TikTokia ilman sovellusta mobiililaitteella

Vaihe 1. Mene Tiktok.com puhelimen selaimella (Safari, Chrome tai Firefox)

Vaihe #2. Napauta Aa TikTok.com-osoitteen vieressä osoitepalkissa

Vaihe #3. Valita Pyydä työpöytäsivustoa

Nyt voit katsella TikTokia ilman sovellusta ja selata rajattomasti videoita. Se ei pakota sinua enää luomaan tiliä.

Kuinka katsella TikTokia ilman tiliä tietokoneella?

Voit katsoa TikTok-videoita PC:llä ilman rajoituksia. Sinun on kuitenkin luotava tili, jotta voit lisätä kommentteja tai pitää videoista. Joten menetelmät ovat melko samanlaisia ​​kuin edellisessä osiossa. Toimi seuraavasti:

 1. Siirry osoitteeseen TikTok.com kannettavan tietokoneen tai tietokoneen selaimella
 2. Napsauta Sinulle vasemmassa yläkulmassa
 3. Katso nyt TikTok-videoita ilman tiliä
🔥 Empfohlen:  10 sosiaalisen median tilastoa, jotka sinun on tiedettävä vuonna 2023 [Infographic]

Ammattilaisen vinkit: Ohita videoita tai toista edelliset näppäimistön ⬆ ylös- ja ⬇ alanuolinäppäimillä. Voit myös mykistää videot tai poistaa mykistyksen painamalla M-näppäintä.

[Alternative Method]: Käytä kolmannen osapuolen TikTok Vieweria

TikTok-verkko- tai online-katseluohjelma on verkkosivusto tai sovellus, jonka avulla voit katsella TikTok-sisältöä ilman tiliä.

Tässä ovat suosituimmat sivustot, joilla voit tehdä niin:

Brainans.com

Tällä työkalulla voit ladata TikTok-sisältöä, selata sisällöntuottajia ja hashtageja nimettömästi. Brainansin avulla voit ladata videoita, tutustua sisällöntuottajiin ja hashtageihin sekä analysoida käyttäjiä.

Asioita, joita työkalu EI tue:

 • Tykkäyksiä ja kommentteja
 • Sisällön lataaminen ja jakaminen.

TTPeek.com

Sivustoa isännöivät TikTok-palvelimet, ja se on toinen vaihtoehto sisällön analysointiin tai katseluun. Sen avulla voit selata ja ladata käyttäjien videoita sekä hashtag-tutkimusta.

Huomautus: Et voi käyttää TTPeekiä videon lataamiseen, jakamiseen, tykkäämiseen tai kommentoimiseen.

Urlebird.com

Helppokäyttöinen verkkosivusto, jolla voit tutustua TikTokin luojiin ja tarkistaa analytiikkasi. Sivun alareunassa on myös osio, joka näyttää suosituimmat hashtagit.

PrivateTikTok.com

Se on minimaalinen verkkosivusto, jossa on vaaleanpunainen ulkoasu ja joka sopii aloittelijoille. Sinun on kuitenkin suoritettava captcha, jotta voit käyttää sitä TikTok-katseluohjelmana.

ViewTik.net

Käytä tätä verkkosivustoa TikTok-katseluohjelmana, joka näyttää suosituimmat hashtagit ja trendaavat käyttäjät. Sen avulla voit myös katsella TikTok-tarinoita incognito-tilassa.

Vidnice.com

Silmäänpistävällä käyttöliittymällään Vidnice on täydellinen työkalu TikTok-sisällön tutkimiseen ja analysointiin. Se tarjoaa kaikenlaisia ​​analyyttisiä tietoja sekä vaihtoehtoja videoiden katseluun luomatta tiliä.

[Fastest Method]: Katso TikTok YouTubessa

Useat YouTube-kanavat omistavat sisältönsä TikTokin trendille. Niiden avulla käyttäjät, joilla ei ole tiliä, voivat katsella videoita ja jopa kommentoida niitä. Löydät myös suosikkisisällöntekijäsi YT:stä ja tilaat heidän kanavansa suoraa vuorovaikutusta varten.

Tässä on joitain YouTuben parhaista TikTok-kanavista:

 • Parhaat TikTok-kokoelmat
 • Monstro
 • Visicks
 • TikTok 2021

TikTokin ilman tiliä käytön haitat

Sovellus haluaa sinun kirjautuvan sisään saadaksesi kattavan kokemuksen. TikTokin käyttäminen tilin kanssa tarkoittaa, että sinulla ei ole pääsyä näihin ominaisuuksiin:

 • Tekijöitä ei voi seurata.
 • Et voi tykätä videoista.
 • Et voi nähdä tai kirjoittaa kommentteja.
 • Et voi ladata tai jakaa sisältöä.
 • Et voi katsoa suoria TikTok-videoita.

Viestit TikTokissa ilman yhdistettyä puhelinnumeroa

TT:llä on kaksi yksinkertaista viestintäsääntöä; 1) Et voi lähettää viestiä käyttäjälle, joka ei seuraa sinua. 2) Et voi keskustella muiden kanssa, ellet ole vahvistanut puhelinnumeroasi sovelluksessa. Koska kaikilla ei ole puhelinnumeroa, saatat haluta tietää, onko olemassa kiertotapaa toiseen sääntöön. Ja vastaus on kyllä. Voit lähettää viestejä TikTokissa vahvistamatta numeroasi.

🔥 Empfohlen:  Miltä kaksi vuotta kestäneet Amazon-haut näyttävät maailmanlaajuisen pandemian aikana

MUTTA siinä on saalis! Sinun on luotava uusi tili.

 1. Siirry “Profiili”-osioon.
 2. Napauta avattavaa valikkoa, jossa on käyttäjänimesi.
 3. Valitse Lisää uusi tili.
 4. Valitse jokin muu kirjautumistapa kuin Puhelin tai sähköposti. (Google on paras vaihtoehto).

Voit käyttää uutta TikTok-tiliäsi viestien lähettämiseen sinua seuraaville ihmisille.

Jotkut käyttäjät kuitenkin ilmoittavat, että he saavat edelleen “Lisää puhelinnumero” -ilmoituksen, vaikka ovat noudattaneet edellisiä vaiheita. Jos näin on, ainoa vaihtoehto sinulla on käyttää virtuaalinumeroa. Löydät joitain sovelluksia, jotka antavat sinulle puhelinnumeron, jotta voit vahvistaa profiilisi.

Huomautus: Virtuaalinumerot eivät ole turvallisin tapa vahvistaa TikTok-tilisi ja lähettää viestejä. Käytä niitä siis omalla vastuullasi.

Kuinka käyttää TikTok-hakupalkkia ilman tiliä

Sinulla on kaksi tapaa selata TT:tä ja käyttää hakupalkkia kirjautumatta profiileihin: 1) käyttämällä TikTokin virallista verkkosivustoa puhelimellasi tai tietokoneellasi. 2) Puhelinsovelluksen selaaminen vieraana.

Jos siirryt osoitteeseen https://tiktok.com, huomaat hakupalkin sivun yläosassa keskellä. Voit käyttää sitä minkä tahansa sisällöntuottajan tai tilin etsimiseen. Huono puoli on kuitenkin se, että et saa käyttää Top- ja Video-suodattimia. Näet siis vain hakuasi vastaavat käyttäjänimet. Kaikki muu edellyttää kirjautumista tai tilin luomista.

Toinen tapa käyttää hakupalkkia anonyymisti on asentaa sovellus ja siirtyä Kulmat vieraana -tilaan. Kuten TT:n virallisella verkkosivustolla selitetään, “Se on uusi tapa nauttia TikToksin katselusta ilman, että sinun tarvitsee luoda tiliä.” Voit etsiä kyselyitä ja katsoa videoita. Mutta sinulla ei ole pääsyä lataus- ja vuorovaikutusvaihtoehtoihin.

Kuinka löytää TikTok-käyttäjä ilman käyttäjätunnusta

Käyttämällä hakupalkkia (joko vieraana tai käyttäjänä) voit löytää henkilön TikTokista syöttämällä henkilön nimen tai jonkin hänestä erottuvan ominaisuuden, kuten lempinimen. Mutta jos sinulla ei ole tietoja heidän TT-tilistään, voit tehdä sen sijaan tässä.

 1. Siirry “Minä” -osioon.
 2. Napauta “Lisää ystävä” -kuvaketta näytön vasemmassa yläkulmassa.
 3. Valitse Etsi ystäviä.
 4. Salli sovelluksen pääsy yhteystietoihisi.

Nyt voit löytää kaikki yhteystietosi ilman, että sinun tarvitsee tietää heidän käyttäjänimiään.

🔥 Empfohlen:  Paxcom: digitaalisten ratkaisujen toimittaja analytiikan ja verkkokaupan liiketoimintastrategiaan

Huomautus: jos tiedät käyttäjänimen, mutta et voi käyttää hakupalkkia, tässä on vaihtoehto. Siirry selaimeesi ja avaa uusi välilehti. Kirjoita sitten https://tiktok/@käyttäjänimi. (Korvata [username] kiinnostuneen henkilön varsinaisen kahvan kanssa). Se vie sinut suoraan heidän TT-sivulleen.

Onko olemassa todellista tapaa nähdä TikTok-kommentit nimettömästi?

Ei. Et näe TT-videoiden kommentteja, vaikka voit katsoa itse videot ilman rajoituksia. Jotkut verkkotyökalut väittävät voivansa näyttää kommentit. Mutta melkein kaikki heistä vaativat pääsyn henkilökohtaisiin tietoihisi, kuten puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Joten sinun on parempi ilman niitä.

Usein Kysytyt Kysymykset

Yli miljardilla käyttäjällä TikTok on yksi kaikkien aikojen suurimmista sosiaalisen median sovelluksista. Ja käyttäjillä on paljon vastaamattomia kysymyksiä sen toiminnoista ja vaihtoehdoista. Mutta tässä on kaksi yleistä kysymystä, kun kyse on sen käytöstä nimettömänä.

Tietävätkö muut, että katsoin heidän videonsa, kun en ole kirjautunut sisään?

Ei. Pysyt nimettömänä, kun katsot videota TikTokissa ilman tiliä.

Onko mahdollista nähdä kommentit ennen kuin kirjaudun tililleni?

Ei. TikTok ei salli sinun nähdä kommentteja, ellet kirjaudu sisään.

Takeways TikTokin käytöstä ilman tiliä

On ymmärrettävää, että jotkut käyttäjät haluavat pysyä tuntemattomina käyttäessään sosiaalisia sovelluksia. TikTokin käyttämisessä ilman tiliä on kuitenkin haittapuolensa. Et voi olla vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien ja sisällöntuottajien kanssa. Lisäksi sinulla on vain vähän hallintaa sinulle esitettävään sisältöön.

Mutta jos se ei ole huolenaihe, voit pysyä tuntemattomana TikTokissa seuraavasti:

 • Katso videoita virallisella sovelluksella ja verkkosivustolla kirjautumatta sisään.
 • Käytä TikTok-katselusivustoa tai online-työkalua käyttääksesi TikTok-sisältöä.
 • Tilaa YouTube-kanavat, jotka luovat TikTok-kokoelmia.