Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Käyttäjien luoman sisällön tyypit

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Käyttäjien luoman sisällön tyypit

Käyttäjien luoma sisältö, joka tunnetaan yleisemmin nimellä UGC, on mikä tahansa loppukäyttäjän luoma sisältö, kuten valokuva, video, online-arvostelu, blogipostaus tai vlogi. Tässä artikkelissa käymme läpi erilaisia ​​käyttäjien luomaa sisältöä ja niiden käyttöä.

UGC:n edut

Käyttäjille UGC:n luominen antaa heille mahdollisuuden tehdä yhteistyötä suosikkibrändinsä kanssa, ilmaista itseään luovasti, saada siitä erilaisia ​​palkintoja ja alennuksia sekä jopa tehdä pieniä, jopa pieniä muutoksia yrityksessä. Alla on esitetty UGC:n edut.

Uskottavuus

Yksi arvokkaimmista bonuksista, joita käyttäjäsisällön käytöstä voi saada, on käyttäjien luottamus. Kun osoitat kiinnostusta joihinkin heidän ajatuksiinsa, ideoihinsa ja tunteisiinsa ja osoitat avoimuuttasi, huomiotasi ja kunnioitustasi heitä kohtaan, luot luottamusta yritykseesi.

Uusien käyttäjien tavoittaminen

Kun jotkut ihmiset alkavat luottaa sinuun, toiset näkevät sen, ja on erinomainen mahdollisuus, että he ovat kiinnostuneita yrityksestäsi. Tätä ilmiötä kutsutaan sosiaaliseksi todisteeksi, josta olet todennäköisesti kuullut useammin kuin kerran.

Nielsenin tekemän tutkimuksen mukaan 92 % käyttäjistä uskoo ystäviensä ja sukulaistensa jakamaan sisältöön enemmän kuin muihin brändin viesteihin. Toiseksi tärkeimpänä lähteenä pidetään tuntemattomien mielipiteitä tietystä tuotteesta.

Sosiaalisella todisteella on vahva vaikutus ihmisiin, ja sen avulla voit laajentaa yleisöäsi merkittävästi. Ihmisillä on taipumus uskoa muita ihmisiä enemmän kuin brändejä ja yrityksiä. Siten UGC:n avulla voit paitsi vahvistaa suhteita olemassa oleviin asiakkaisiin, myös tavoittaa uusia käyttäjiä.

Potentiaali Go Viral

Todennäköisesti käyttäjäsisällön viraalisuus on korkeampaa kuin tavallisen sisällön, koska ihmiset jakavat luovuutensa ystävien, sukulaisten ja tuttavien kanssa.

Positiivinen vaikutus hakukoneoptimointiin

UGC:llä on myös positiivinen vaikutus hakukoneoptimointiin. KissMetrics paljasti, että jos tarkastellaan maailman 20 parasta tuotemerkkiä, niiden tulokset rankingissa ovat 25 % korkeammat menestyneen käyttäjäsisällön ansiosta. Tämä tarkoittaa, että suuri määrä orgaanista liikennettä ja sisältöä liittyy sivuston linkkeihin (pääasiassa käänteisiin linkkeihin).

🔥 Empfohlen:  Voidaanko ChatGPT integroida muihin alustoihin tai työkaluihin?

Kannustaa käyttäjiä tekemään ostoksen

Brändien haastavin tehtävä on saada ihmiset ostamaan heidän tuotteitaan. L2 Inc:n raportin mukaan, kun käyttäjä harkitsee ostokasvoja UGC:llä, se nostaa konversioprosenttia 4,6 %.

Käyttäjien luoman sisällön tyypit

Nämä ovat UGC-tyyppejä, joita voivat luoda joko maksetut UGC-sisällöntuottajat tai yleinen yleisö.

Kommentit

Kommentit auttavat tunnistamaan, onko tuotteesta tai palvelusta hyötyä vai ei ja onnistuivatko ihmiset löytämään sen, mitä he olivat odottaneet.

Arvostelut

Mieti verkko-ostosten tekoprosessia. Vierailet verkkosivustolla, avaat sivun, jolla on tarvittava tuote, ja vierität alas löytääksesi asiakkaiden arvostelut. Teemme sen tiedostamatta. Miksi etsimme niitä? Haluamme löytää asiakkaiden kokemuksia asioimisesta yrityksen kanssa.

Valokuva-arvostelu

Haluamme selvittää, miltä tuotteemme näyttää todellisessa elämässä ilman ihanteellista valaistusta ja esittelyä, koska hyvin usein tuote verkkosivustolla ja todellinen elämä voivat poiketa toisistaan.

Videon arvostelu

Videoarvostelu on toinen erinomainen UGC-tyyppi, koska sen avulla voit nähdä, kuinka tuotetta käytetään tosielämässä. Se on erityisen tärkeä laitteille ja kodinkoneille.

Ideoita uuteen muotoiluun

UGC on erinomainen vaihtoehto, kun etsit uusia ja tuoreita ideoita tuotteidesi parannuksiin. Käytä sosiaalisia verkostoja ja pyydä asiakkaitasi luomaan ainutlaatuinen muotoilu palkkioksi.

Kuten yllä näet, Starbucks tarjosi asiakkailleen uuden mallin valkoisille kuppeilleen ja postauksia kerätäkseen tykkäyksiä ja jakoja. Tuloksena osallistui 4 000 henkilöä ja asiakasmäärä viisinkertaistui.

Kuinka aloittaa UGC:n kerääminen

Luemme kuinka UGC voi auttaa sinua kasvattamaan yleisöäsi ja lisäämään myyntiäsi, mutta miten voit aloittaa sen keräämisen? No, näin saat lisää UGC:tä:

Analysoi kohdeyleisösi löytääksesi parempia paikkoja UGC:lle

Jos kohdeyleisösi koostuu enimmäkseen nuorista, käytä sosiaalisia verkostoja, kuten Instagramia, Facebookia, Twitteriä jne. Jos työskentelet sekä nuorten että aikuisten kanssa, luo sivustollesi erityinen paikka palautteen jättämiselle. Sen käyttöliittymän tulee olla käyttäjäystävällinen ja helppo tarkistaa. Tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus jättää palautetta oston jälkeen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada maksettua sponsorointia pienemmällä seuraajalla

Ole luova ja omaperäinen

Järjestä säännöllisesti kilpailuja tilaajillesi, äläkä unohda palkintoja. Luo sivu sosiaalisiin verkostoihin ja julkaise heidän uudet tulokkaat, viestit, kyselyt ja kilpailut. Pyydä asiakkailtasi tykkäyksiä ja jakoja. Toinen hyvä idea on tehdä arvonta. Ihmiset ovat iloisia saadessaan jotain ilmaiseksi, ja voit myös pyytää heitä tekemään julkaisun ainutlaatuisella hashtagilla.

Johtopäätös

Laadukkaan sisällön luominen vie paljon aikaa, rahaa ja energiaa. Siksi käyttäjien luoma sisältö on erittäin hyödyllistä. Sen avulla voit säästää paljon rahaa ja ilman suuria ponnisteluja saada paljon tuoreita ja ainutlaatuisia ideoita, mikä lisää asiakasuskollisuutta ja bränditietoisuutta. Toivomme, että tämä artikkeli auttaa!