Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Keeper veronpalautuskäytäntö, tilaushinta, kirjautuminen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Keeper veronpalautuskäytäntö, tilaushinta, kirjautuminen

Etsitkö vaivatonta tapaa maksimoida veronpalauksesi? Älä etsi kauempaa kuin Keeper Tax! Läpinäkyvä hyvityskäytäntö ja sitoutuminen auttamaan sinua säästämään rahaa; se on luotettava ratkaisu veroapua hakeville yksityishenkilöille. Ne tarjoavat joukon ominaisuuksia, jotka on suunniteltu yksinkertaistamaan veroilmoitusprosessia. Tässä artikkelissa kerromme sinulle Keeper veronpalautuspolitiikka ja kuinka voit käyttää sitä saadaksesi suurimman hyödyn.

Keeper veronpalautuskäytäntö, tilaushinta, kirjautuminen

Keeper Tax on veropohjainen ohjelmisto, jonka voit tilata, kun tarvitset apua verojen säästämiseen. Jos et pidä palvelusta, niin Keeper Tax -palautusmahdollisuus on käytettävissäsi. Keeper Tax -tilauksen peruutusvaihtoehto ei kuitenkaan välttämättä ole se vaihtoehto, jota saatat etsiä, kun olemme kertoneet sinulle kaiken tästä sovelluksesta ja siitä, mitä sillä on sinulle tarjottavana.

Tietoja Keeper Taxista

Kuva:keepertax.com

San Franciscosta, Kaliforniasta, USA:sta, meillä on tämä älykäs veroilmoitusohjelmisto. Verot, kuten todettu, voivat olla tuskallisia, koska menetät rahojasi, ja se voi olla samalla tylsä ​​prosessi, joka saattaa viedä paljon aikaasi. Mutta kanssa Pitäjän vero, sinulla on ohjelmisto, joka hoitaa arkistoinnin itse, kun olet yhdistänyt sen luottokorttiisi ja pankkitileihisi. Lisäksi ohjelmisto auttaa sinua löytämään ostoksia, jotka ovat oikeutettuja verohelpotusmahdollisuuksiin, mikä puolestaan ​​säästää rahaa.

Tämän ohjelmiston avulla voit ilmoittaa osavaltiosi sekä liittovaltion verot. Saat ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana voit kokeilla sovellusta ja nähdä, toimiiko se sinulle. Tämän ajanjakson päätyttyä voit maksaa ja käyttää ohjelmistoa. Ohjelmisto on mainittu tyyppisissä verkkosivustoissa, ja se on myös saanut käyttäjiltä hyviä arvosteluja ja arvioita, jotka osoittavat kuinka hyvin ohjelmisto toimii. Voit käyttää tätä ohjelmistoa sen verkkosivuston kautta tai lataamalla sen App Storen ja Play Storen kautta.

Toistaiseksi ohjelmisto on auttanut säästämään enemmän kuin 40 miljoonaa dollaria verotuksessa yhteisesti käyttäjilleen. Se on erityisesti freelancereille ja itsenäisille ammatinharjoittajille rakennettu alusta. Ja sinun tarvitsee vain maksaa 16 dollaria kuukaudessa käyttääksesi sovellusta.

Mutta mitä teet, jos et pidä sovelluksesta ja haluat rahasi takaisin? Älä huoli, katsotaanpa Keeper-veronpalautusjärjestelmää tällaisiin tilanteisiin.

Keeper Tax Refund Policy

Kuva:keepertax.com

Kun käytät Keeper Tax -sovellusta, voit ladata sovelluksen ilmaiseksi Android- tai iOS-laitteeseen. Jos maksat sovelluksesta 39 dollaria, saat kirjanpitäjän apua veroilmoitukseesi tai voit viedä tietosi laskentataulukkoon ohjelmistosta ja sitten ilmoittaa verosi jostain muusta lähteestä. 99 dollarilla voit tehdä yksinkertaisen veroilmoituksen, kun taas maksamalla 168 dollaria voit tehdä veroilmoituksen yritystuloista. Lisäksi ohjelmisto väittää auttavan sinua säästää yli 6000 dollaria vuodessa verotuksessa. Useimmat ihmiset säästävät vähintään yli 2 000 dollaria vuodessa.

Toistaiseksi sovellusta on käyttänyt yli 50 000 ihmistä sen julkaisun jälkeen vuonna 2018. Lisäksi sovelluksessa on tarkastussuojaus ja voit tutustua heidän artikkeleihinsa tai keskustella kirjanpitäjän kanssa erilaisista verotukseen liittyvistä asioista. Ja koska sovellus seuraa kulujasi, se kysyy jatkuvasti, liittyivätkö ostoksesi työhön vai eivät varmistaakseen, ettei verohelpotuksia jää väliin. Kaiken tämän lisäksi ohjelmisto tarjoaa myös tiettyjä ilmaisia ​​työkaluja, joita käyttäjät voivat käyttää eri tarkoituksiin ja hyötyä näistä lisäpalveluista.

Keeper Tax on kumppani IRS mikä tarkoittaa, että jos tienaat alle 69 000 dollaria vuodessa, hakemuksen jättäminen on sinulle ilmaista eikä sinulta peritä maksuja. Lisäksi sovellus on rekisteröity kaikissa 50 osavaltiossa, joten tämän sovelluksen tulisi huolehtia veroilmoitustarpeistasi. Lisäksi sovelluksen kokonaishinta on lähes 200 dollaria ja hieman enemmän, jos valitset muut palvelut, joten se ei saa olla niin kallis, mutta jos sovellus tuntuu liian kalliilta, voit hakea Keeperin veronpalautusta palvelua.

🔥 Empfohlen:  Täytyy lukea Startup Books for Entrepreneurs vuonna 2023

Keeper Tax väittää, että se antaa käyttäjille täyden hyvityksen kaikista palveluista ilman kysymyksiä. Etkö nyt usko, että me kaikki voimme jäädä taakse? Hyödynnä tätä ominaisuutta sinun tarvitsee vain mennä sähköpostisovellukseesi ja kirjoittaa sähköposti Keeper Tax -tiimille sähköpostitunnuksella [email protected] ja sieltä eteenpäin heidän tiiminsä hoitaa hyvitysongelman ja ratkaisee sen mahdollisimman pian.

Olemme puhuneet hyvitystilanteesta, mutta eikö meidän pitäisi puhua myös kirjautumisesta ja muista yksityiskohdista ensin? Ei hätää, seuraavaksi katsomme sisäänkirjautumisprosessia.

Keeper Tax -kirjautuminen

Kuva:keepertax.com

Jotta voit käyttää mitä tahansa ohjelmistoa tai sovellusta, kaikki alkaa yhteensopivan alustan selvittämisestä. Keeper Taxin tapauksessa tätä ohjelmistoa voi käyttää verkkosivuston kautta tai voit ladata sovelluksen App Storesta ja Play Storesta ja käyttää sitä. Joten nyt kun tiedämme kuinka ja missä sovellusta käytetään, katsotaanpa Keeper Tax -kirjautumisprosessia eri alustoilla.

Ensinnäkin olemme koonneet vaiheet, joita Play Kaupan käyttäjät voivat seurata. Avaa Play Kauppa -sovellus puhelimessasi aivan kuten alla olevassa kuvassa näkyy. Ja suuntaa hakupalkkiin.

Kirjoita hakupalkkiin Keeper Tax alla olevan kuvan mukaisesti ja hae sovellus. Kun näet sovelluksen ilmestyvän näytölle, lataa ja asenna se. Kun olet tehnyt niin, avaa sovellus puhelimellasi ja syötä sovelluksen pyytämät tiedot, yhdistä pankkitilisi ja luottokorttisi, ja sitten olet valmis. Ilmainen kokeilujaksosi alkaa tästä.

Oletetaan, että olet iOS-käyttäjä ja sinulla on Apple-laite. Korvaa sitten Play Kauppa App Storella, kun siirryt App Storeen etsimään Keeper Tax -sovellusta. Kuten alta näet, sovellus on ladattavissa ilmaiseksi. Aloitat nyt sovelluksen lataamisen ja asentamisen laitteellesi.

Kun sovellus on ladattu käynnistät sen, täytät tarvittavat tiedot ja yhdistät sitten pankkitilisi ja luottokorttisi. Tästä lähtien sovellus alkaa tehdä työtään, kun ilmainen kokeilujaksosi alkaa tästä.

Aivan kuten Keeper Tax -palautusprosessi oli helppoa, myös ohjelmiston verkkosivustoon kirjautuminen on helppoa. Ensin siirryt verkkosivustolle. Napsauta sitten Burger-valikkoa, joka näyttää lisävaihtoehtoja alla olevien kuvien mukaisesti. Tässä valitset kirjautumisvaihtoehdon.

Näin pääset seuraavalle sivulle alla olevan kuvan mukaisesti. Täällä sinulta kysytään puhelinnumeroasi. Kirjoita se ja napsauta jatka. Voit myös kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi valitsemalla Jatka-painikkeen alla olevan vaihtoehdon.

Jos olet uusi käyttäjä, siirryt vain sähköpostivaihtoehdon alla olevaan kirjautumisvaihtoehtoon. Kun napsautat tätä vaihtoehtoa, sinut ohjataan alla olevan sivun läpi. Jatka itsellesi sopivien vaihtoehtojen valitsemista edetessäsi vaihtoehtojen läpi. Kun olet syöttänyt kaikki tarvittavat tiedot, olet vihdoin luonut tilisi. Ilmainen kokeilujaksosi alkaa tästä eteenpäin.

Nyt kun olemme nähneet Keeper Tax -palautus- ja kirjautumisprosessin, on aika etsiä numeroa, johon sinun on ehkä otettava yhteyttä ongelmatilanteissa.

Pitäjän verotusyhteysnumero

Keeper Tax on yksityinen yritys, joka on nyt neljä vuotta vanha tällä alalla. Yrityksen liikevaihto on lähes 5 miljoonaa dollaria ja yritys on saanut rahoitusta myös ulkopuolelta. Yritys on olemassaolonsa aikana auttanut yli 50 000 käyttäjää ja säästänyt yli 40 miljoonaa dollaria veroissa tänä aikana. Tämä on auttanut heitä saamaan yli 4 tähteä eri alustojen arvioissa. Tämän lisäksi Internet on myös täynnä positiivisia arvosteluja.

🔥 Empfohlen:  Onko Keeper Tax laillista? Onko se Luotettava?

David Kang ja Paul Koullick ovat yhtiön perustajia. Edellinen on tällä hetkellä yhtiön COO ja jälkimmäinen toimitusjohtaja. Yrityksen palkkalistoilla odotetaan olevan satoja ja tuhansia lisää työntekijöitä. Yritys on kuitenkin Yhdysvalloissa ja sen palvelut rajoittuvat myös Yhdysvaltoihin. Jos asut toisessa maassa, et ehkä voi käyttää heidän palvelujaan tai edes ladata sovellusta kokeilun vuoksi.

Yllä näimme, että sovellus veloittaa sinulta kunnollisen summan, jotta voit käyttää heidän palveluitaan. Jos säästät 2 000–6 000 dollaria vuodessa, 200–400 dollaria, joka sinun on maksettava sovelluksen käytöstä vuoden aikana, ei pitäisi tuntua suurelta. Sovellus ei kuitenkaan välttämättä ole odottamaasi, ja se voi myös olla alle tasonsa, jolloin saatat haluta saada hyvityksen. Ja edellä olemme maininneet kaiken Keeper Tax -palautusprosessista, mutta mitä tehdä ja mihin soittaa, jos haluat keskustella jonkun kanssa asiakaspalvelusta?

Jos Internetiin voi uskoa, niin +1 415 644 8982 on Keeper Tax Contact numero johon sinun täytyy soittaa, jos sinulla on ongelmia sovelluksen kanssa. Ei ole paljon huonoja arvosteluja, joihin törmäsimme etsiessämme tietoa tästä artikkelista, mutta se on loppujen lopuksi ohjelmisto, ja sovellus seuraa kustannuksia ja tavaraa automaattisesti, joten on olemassa mahdollisuuksia, että sekaannusta voi tapahtua. Lisäksi sovellus lähettää sinulle tekstiviestin vahvistaakseen jokaisen tapahtuman, liittyykö se työhön vai ei, ja saatat vahingossa valita väärän vaihtoehdon. Tällaisten tilanteiden korjaamiseksi saatat tarvita yllä mainitun numeron.

Lue myös: 3 kirjanpidon kultaista sääntöä esimerkein

Keeper Tax Peruuta tilaus

Tiedämme siis Keeper Tax -palautusprosessista ja yhteysnumeron, josta saamme yhteyden, kun on ongelmia, jotka sinun on hoidettava. Oletetaan kuitenkin, että olet käyttänyt sovellusta kokeilujakson aikana etkä halua jatkaa sen käyttöä tai aio peruuttaa tilaustasi. Miten teet sen? Älä huoli, anna meidän auttaa sinua eri laitteiden tarvittavissa vaiheissa ja prosesseissa.

Tilauksen peruutusvaiheet on tiedettävä, koska ohjelmisto ei lopeta sitä itse. Käyttöehtojen mukaisesti, sovellus ei peruuta tilaustasi automaattisesti, vaan veloittaa sinulta siitä joten sinun on edettävä manuaalisesti ja peruutettava se itse. Olet antanut sovellukselle luvan veloittaa sinua, ja sinun on lopetettava se. Tilauksen peruuttaminen voi kuitenkin lopettaa kokeilujaksosi silloin ja silloin, joten muista suorittaa edellä mainitut vaiheet vähintään 24 tuntia ennen kokeilujakson päättymistä.

iPhonen käyttäjät

Jos käytät Apple-laitteita, Keeper Tax -tilauksen peruutusprosessi toimii sinulle näin. Sinun on ensin siirryttävä asetussovellukseen. Siellä näet nimesi, napsauta sitä ja tämä vie sinut lisävaihtoehtoihin. Siirry nyt näytölläsi Tilaus-välilehteen, joka saattaa olla suoraan näkyvissä, tai sinun on tarkistettava se iTunesista tai App Storesta.

Napsauta tästä Apple ID:tä, kirjaudu sisään ja siirry Tilaus-painikkeeseen. Napsauta nyt Keeper Tax -tilausta, jonka haluamme peruuttaa. Napsauta nyt Peruuta tilaus -painiketta peruuttaaksesi tilauksen. Jos tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä, tilaus on jo peruutettu.

Android-käyttäjät

Oletetaan, että olet Android-käyttäjä ja sinun on peruutettava Keeper Tax -tilaus. Suhtaudutko siihen samalla tavalla kuin Applen käyttäjät? Ei. Onko se sama kuin Keeper Tax -palautusprosessi? Ei. Sinun on noudatettava alla mainittuja ohjeita, jotta voit peruuttaa tilauksesi onnistuneesti.

🔥 Empfohlen:  Asiakkaan kirjautuminen ohjelmallisesti ilman salasanaa Magento 2:ssa

Kirjaudut ensin sisään Google-tilille, jolla latasit sovelluksen. Seuraavaksi sinun on siirryttävä Google Play -kauppaan ja napsautettava sitten valikkoa ja siirryttävä tilausluetteloon. Jälleen sinun on valittava tilaus, jonka haluat peruuttaa ja joka on tässä tapauksessa Keeper Tax. Napsauta Peruuta tilaus -vaihtoehtoa ja viimeistele prosessi ohjeiden mukaisesti varmistaaksesi onnistuneen peruutuksen.

Mitä sinun on muistettava käsitellessään sovellusversiota, oli se sitten iOS- tai Android-laite, on, että voit poistaa sovelluksen suoraan, mutta siitä ei ole hyötyä. Joudut silti maksamaan tilauksesta, koska sitä ei peruuteta automaattisesti ja se on linkitetty luottokorttiisi ja pankkitiliisi. Siksi sinun on noudatettava edellä mainittuja vaiheita vastaaville laitteille varmistaaksesi onnistuneen peruutuksen.

PayPal

Kuva: paypal.com

On mahdollista, että olet saattanut tilata Keeper Taxin kauttasi PayPal tili. Tässä prosessi tilauksen peruuttamiseksi uudelleen. Aivan kuten Keeper Tax -kirjautumisprosessi oli erilainen verkkosivustoille ja sovelluksille, peruutusprosessi on erilainen PayPal-tilaajille ja sovellusten käyttäjille, jotka eivät ole tehneet tilausta PayPalin kautta.

Sinun on siirryttävä PayPalin verkkosivustolle aloittaaksesi prosessin. Täältä löydät Asetukset-välilehden, joka on lähellä uloskirjautumisvaihtoehtoa. Etsi seuraavaksi Maksut-vaihtoehto ja paina sitä. Siirry automaattisten maksujen hallintapaneeliosiossa kohtaan Hallitse automaattisia maksuja ja napsauta sitä. Etsi tästä Keeper Tax niiden sovittujen kauppiaiden osiosta, joiden kanssa olet asioinut aiemmin, ja peruuta napsauttamalla sitä.

Tämä vie sinut vahvistussivulle, jossa sinun on napsautettava Peruuta automaattiset maksut -välilehteä vahvistaaksesi päätöksesi. Vahvistussivulla sinun on napsautettava Valmis, ja tähän prosessi päättyy ja tilaus peruutetaan onnistuneesti.

On mahdollista, että PayPal-tilisi sulkeminen kokonaan saattaa vapauttaa sinut kaikista tilauksistasi, mukaan lukien Keeper Tax, mutta jos sinun on vain peruutettava tilaus tai kaksi, sinun ei pitäisi ryhtyä niin radikaaleihin toimenpiteisiin.

Lue myös: Onko Keeper Tax laillista? Onko se Luotettava?

Verkkosivuston käyttäjä

Olet ehkä valinnut käyttää ohjelmistoa suoraan verkkosivuston kautta sovelluksen tai PayPal-vaihtoehdon sijaan. Kuten Keeper Tax -palautusosiossa mainittiin, ohjelmistoa voidaan käyttää sovelluksen tai verkkosivuston kautta, ja jos olet käyttänyt jälkimmäistä ohjelmiston tilaamiseen, sinun on suoritettava erilainen prosessi.

Koska käytät ohjelmistoa verkkosivuston kautta ja olet tilannut verkkosivuston kautta, sinun on kirjauduttava uudelleen sisään tilillesi verkkosivustolla jatkaaksesi peruutusta. Täällä alat etsiä vaihtoehtoja, kuten laskutus, tilaukset, asetukset, maksu, tilin hallinta jne. Nämä voivat viedä sinut linkeille tai sivuille, joilla saatat törmätä vaiheisiin ja prosesseihin, jotka ohjaavat sinua peruutusprosessin läpi. Tee verkkosivuston ohjeiden mukaan, niin voit peruuttaa tilauksesi onnistuneesti.

Jälleen kerran, uloskirjautuminen verkkosivustolta ei välttämättä ratkaise ongelmasi. Sinun on peruutettava tilaus manuaalisesti tai muuten maksut jatkuvat niin kauan kuin tililläsi on saldoa. Noudata siis tarvittavia vaiheita onnistuneen peruutuksen varmistamiseksi.

Keeper Tax tarjoaa joustavan palautuskäytännön ja kilpailukykyisen tilaushinnan. Helpon ja turvallisen kirjautumisen avulla käyttäjät voivat hyötyä alustan tehokkaista veronhallintaratkaisuista.