Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kehitä suojattuja verkkokauppasivustoja näiden 8 parhaan vinkin avulla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kehitä suojattuja verkkokauppasivustoja näiden 8 parhaan vinkin avulla

Asiakkaiden arkaluontoisten henkilökohtaisten tunnistetietojen (PII), kuten asiakkaiden nimien, osoitteiden ja luotto- tai maksukorttitietojen, vuoksi on tärkeää, että verkkokauppasivustot ovat turvallisia. Mutta voit suojata yritystäsi taloudellisilta tappioilta ja vastuilta, liiketoiminnan häiriöiltä ja pilaantuneelta brändin maineelta.

On olemassa useita tapoja integroida tietoturvan parhaat käytännöt kehitysprosessiisi. Riippumatta siitä, mitkä niistä valitset, riippuu pitkälti verkkokauppasivustostasi ja sen riskeistä. Tässä on muutamia tapoja varmistaa, että verkkokauppasivustosi on turvallinen asiakkaille.

1. Luo luotettava infrastruktuuri

Luotettavan infrastruktuurin rakentamiseen kuuluu tarkistuslistan luominen kaikille alan parhaille tietoturvakäytännöille ja protokollille ja niiden noudattaminen kehitysprosessin aikana. Alan standardit ja parhaat käytännöt auttavat sinua vähentämään haavoittuvuuksien ja hyväksikäyttöjen riskiä.

Tämän rakentamiseksi sinun on käytettävä tekniikoita, joihin sisältyy syötteen validointi, parametrisoidut kyselyt ja käyttäjän syötteen pakottaminen.

Voit myös suojata tiedonsiirron HTTPS:llä (Hypertext Transfer Protocols Secure), joka salaa tiedot. SSL/TLS-varmenteen hankkiminen hyvämaineisilta varmenneviranomaisilta auttaa luomaan luottamusta verkkosivustosi ja sen vierailijoiden välille.

Luomiesi turvallisuusstandardien tulee vastata yrityksen tavoitteita, visiota, tavoitteita ja tehtävää.

2. Luo suojattuja menetelmiä käyttäjän todennusta ja valtuutusta varten

Tutkittuaan, mitä käyttäjän todennus on, valtuutus tunnistaa, onko henkilöllä tai järjestelmällä oikeus käyttää kyseisiä tietoja. Nämä kaksi käsitettä muodostavat yhdessä kulunvalvontaprosessin.

Käyttäjien todennusmenetelmät muodostuvat kolmen tekijän perusteella: jotain, mitä sinulla on (kuten token), jotain, jonka tiedät (kuten salasanat ja PIN-koodit), ja jotain, mitä olet (kuten biometriset tiedot). Todennusmenetelmiä on useita: salasanatodennus, monitekijätodennus, sertifikaattipohjainen todennus, biometrinen todennus ja token-pohjainen todennus. Suosittelemme käyttämään monitekijätodennusmenetelmiä – useiden erilaisten todennusten käyttöä ennen tietojen käyttöä.

On myös useita todennusprotokollia. Nämä ovat sääntöjä, joiden avulla järjestelmä voi vahvistaa käyttäjän henkilöllisyyden. Tutkimisen arvoisia suojattuja protokollia ovat Challenge Handshake Authentication Protocol (CHAP), joka käyttää kolmisuuntaista vaihtoa käyttäjien varmentamiseen korkeatasoisella salauksella; ja Extensible Authentication Protocol (EAP), joka tukee erilaisia ​​todennustyyppejä, jolloin etälaitteet voivat suorittaa keskinäisen todennuksen sisäänrakennetulla salauksella.

🔥 Empfohlen:  PokerDangal - Intian suurin online-pokeripelialusta

3. Ota käyttöön suojattu maksujen käsittely

Pääsy asiakkaiden maksutietoihin tekee verkkosivustostasi entistä alttiimman uhkatekijöille.

Kun käytät verkkosivustoasi, sinun tulee noudattaa Maksukorttiteollisuuden (PCI) turvallisuusstandardit he kuvaavat, kuinka arkaluontoisia asiakastietoja voidaan parhaiten suojata – välttää petokset maksujen käsittelyssä. Vuonna 2006 kehitetty ohje on porrastettu sen mukaan, kuinka monta korttitapahtumaa yritys käsittelee vuodessa.

On tärkeää, että et kerää liikaa tietoa myös asiakkailtasi. Tämä varmistaa, että rikkomustapauksissa sinuun ja asiakkaisiisi ei todennäköisesti kohdistu yhtä pahaa vaikutusta.

Voit myös käyttää maksutunnusta, tekniikkaa, joka muuntaa asiakkaiden tiedot satunnaisiksi, ainutlaatuisiksi ja tulkitsemattomiksi merkeiksi. Jokainen tunnus on liitetty osaan arkaluontoisia tietoja; ei ole avainkoodia, jota kyberrikolliset voivat hyödyntää. Se on loistava suoja petoksia vastaan, sillä se poistaa tärkeät tiedot yrityksen sisäisistä järjestelmistä.

Salausprotokollien, kuten TLS ja SSL, sisällyttäminen on myös hyvä vaihtoehto.

Ota lopuksi käyttöön 3D Secure -todennusmenetelmä. Sen muotoilu estää korttien luvattoman käytön ja suojaa verkkosivustoasi takaisinperinnöiltä vilpillisen tapahtuman sattuessa.

4. Korosta salausta ja varmuuskopiointia

Varmuuskopiot ovat paikkoja, joissa säilytät kopioita tiedoistasi, tiedoistasi, ohjelmistoistasi ja järjestelmistäsi palautusta varten tietojen katoamiseen johtavan hyökkäyksen varalta. Sinulla voi olla pilvitallennustilaa ja paikan päällä olevaa tallennustilaa sen mukaan, mikä sopii yritykselle ja sen talouteen.

Salaus, erityisesti varmuuskopiotietojesi salaus, suojaa tietojasi peukaloitumiselta ja korruptiolta ja varmistaa, että vain todennetut osapuolet pääsevät käsiksi kyseisiin tietoihin. Salaus tarkoittaa tietojen todellisen merkityksen piilottamista ja sen muuntamista salaiseksi koodiksi. Tarvitset salauksen purkuavaimen koodin tulkitsemiseen.

Ajantasaiset varmuuskopiot ja tietojen tallennus ovat osa hyvin jäsenneltyä liiketoiminnan jatkuvuussuunnitelmaa, jonka ansiosta organisaatio voi toimia kriisissä. Salaus suojaa näitä varmuuskopioita varastamiselta tai luvattomalta käytöltä.

5. Suojaa yleisiltä hyökkäyksiltä

Sinun on tutustuttava yleisiin kyberturvallisuusuhkiin ja -hyökkäyksiin suojellaksesi verkkosivustoasi. On olemassa useita tapoja suojata verkkokauppaasi kyberhyökkäyksiltä.

🔥 Empfohlen:  Finnet Media – Autamme kasvua vaikuttajamarkkinoinnin avulla

Cross-site scripting (XSS) -hyökkäykset huijaavat selaimia lähettämään haitallisia asiakaspuolen komentosarjoja käyttäjien selaimiin. Nämä komentosarjat suoritetaan sitten vastaanotettuaan – tunkeutuvat tietoihin. On myös SQL-injektiohyökkäyksiä, joissa uhkatoimijat käyttävät hyväkseen syöttökenttiä ja syöttävät haitallisia komentosarjoja huijaten palvelimen antamaan luvatta arkaluonteisia tietokantatietoja.

On muitakin hyökkäyksiä, kuten sumea testaus, jossa hakkeri syöttää suuren määrän dataa sovellukseen kaataakseen sen. Sen jälkeen se jatkaa käyttämällä fuzzer-ohjelmistotyökalua määrittääkseen heikkoja kohtia käyttäjän turvallisuudesta.

Nämä ovat muutamia hyökkäyksiä, jotka voivat kohdistaa sivustoosi. Näiden hyökkäysten huomioiminen toimii ensimmäisenä askeleena järjestelmien rikkomisen estämisessä.

6. Suorita turvallisuustestaus ja -valvonta

Valvontaprosessiin kuuluu jatkuva verkkosi tarkkailu, kyberuhkien ja tietomurtojen havaitseminen. Tietoturvatestaus tarkistaa, onko ohjelmistosi tai verkkosi alttiina uhille. Se havaitsee, ovatko verkkosivuston suunnittelu ja konfiguraatio oikein, ja tarjoaa todisteita siitä, että sen omaisuus on turvassa.

Järjestelmän valvonnan avulla vähennät tietomurtoja ja parannat vasteaikaa. Lisäksi varmistat, että verkkosivusto on alan standardien ja määräysten mukainen.

Tietoturvatestauksia on useita. Haavoittuvuustarkistus sisältää automaattisen ohjelmiston käyttämisen järjestelmien tarkistamiseen tunnettujen haavoittuvuuden allekirjoitusten varalta, kun taas suojaustarkistus tunnistaa järjestelmän heikkoudet ja tarjoaa ratkaisuja riskinhallintaan.

Läpäisytestaus simuloi uhkatekijän hyökkäystä ja analysoi järjestelmän mahdollisten haavoittuvuuksien varalta. Tietoturvatarkastus on ohjelmiston sisäinen tarkastus virheiden varalta. Nämä testit määrittävät yhdessä yrityksen verkkosivuston suojausasennon.

7. Asenna suojauspäivitykset

Kuten todettu, uhkatekijät kohdistavat ohjelmistojärjestelmän heikkouksiin. Nämä voivat olla vanhentuneita turvatoimia. Kyberturvallisuuden alan jatkuvasti kasvaessa kehittyy myös uusia monimutkaisia ​​turvallisuusuhkia.

Suojausjärjestelmien päivitykset sisältävät korjauksia virheisiin, uusia ominaisuuksia ja suorituskyvyn parannuksia. Tämän avulla verkkosivustosi voi suojautua uhilta ja hyökkäyksiltä. Joten sinun on varmistettava, että kaikki järjestelmäsi ja komponenttisi ovat ajan tasalla.

8. Kouluta työntekijöitä ja käyttäjiä

Luotettavan infrastruktuurisuunnittelun kehittämiseksi kaikkien tiimin jäsenten on ymmärrettävä turvallisen ympäristön rakentamiseen liittyvät käsitteet.

🔥 Empfohlen:  Kuinka löytää liikennettä luovia blogijulkaisuideoita Semrush 2023:n avulla

Sisäiset uhat johtuvat tyypillisesti virheistä, kuten sähköpostissa olevan epäilyttävän linkin avaamisesta (eli tietojenkalastelu) tai työasemista poistumisesta kirjautumatta ulos työtililtä.

Kun tunnet riittävästi suosittuja kyberhyökkäystyyppejä, voit rakentaa turvallisen infrastruktuurin, jossa kaikki pysyvät ajan tasalla uusimmista uhista.

Millainen on tietoturvariskinottohalunne?

Toimenpiteet, jotka toteutat verkkosivustosi suojaamiseksi, riippuvat yrityksesi riskinhalusta eli siitä, kuinka suuri riski sillä on varaa. Helpota turvallista käyttöönottoa salaamalla arkaluontoiset tiedot, kouluttamalla työntekijöitäsi ja käyttäjiäsi alan parhaista käytännöistä, pitämällä järjestelmät ajan tasalla ja testaamalla ohjelmistotyötäsi sivustosi riskien vähentämiseksi.

Näiden toimenpiteiden avulla varmistat liiketoiminnan jatkuvuuden hyökkäyksen sattuessa ja säilytät käyttäjiesi maineen ja luottamuksen.