Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kehitä taitoja näillä Big Techin tarjoamilla ilmaisilla generatiivisilla tekoälykursseilla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kehitä taitoja näillä Big Techin tarjoamilla ilmaisilla generatiivisilla tekoälykursseilla

Generatiivinen tekoäly on nykyään hype, joten johtavat yritykset, kuten Google, AWS, Microsoft ja Infosys, eivät halua, että maailma jää käyttämättä sitä. Nämä yritykset ymmärsivät, että generatiivinen tekoäly, joka oli täysin uusi useimmille työntekijöille ympäri maailmaa, otti vastuun kehittää sisältöä, joka auttaa suuren yleisön päivittämään itsensä niin, että he voivat soveltaa tätä tietoa työpaikallaan.

Lisäksi Maailman talousfoorumin mukaan tekoälytaidot ovat yritysten koulutusstrategioiden kolmanneksi tärkein prioriteetti analyyttisen ja luovan ajattelun rinnalla. On melko totta, että ‘AI ei ehkä korvaa sinua, mutta tekoälyä käyttävä henkilö voisi. Jokainen yritys tai laitos haluaa työn tapahtuvan nopeammin, ja jos tekoäly pystyy auttamaan niitä, ihmisten ei pitäisi pelätä sitä.

Koska tekoälyn ala voi olla hämmentävä monille henkilöille, nämä yritykset pyrkivät korjaamaan tätä tietämysvajetta ottamalla käyttöön uusia kursseja ja työkaluja. Tässä on luettelo kursseista, joita useat johtavat yritykset ovat käynnistäneet parantaakseen työntekijöitään:

Microsoft

Microsoft käynnisti äskettäin uuden tekoälytaitoja koskevan aloitteen auttaakseen ihmisiä ja yhteisöjä ympäri maailmaa oppimaan hyödyntämään tekoälyn voimaa.

Microsoftin AI Skills Initiative sisältää useita uusia tarjouksia, joiden tarkoituksena on tehdä tekoälykoulutuksesta helpompaa. Näihin kuuluvat ilmaiset kurssit, jotka on kehitetty yhteistyössä LinkedInin kanssa, mukaan lukien ensimmäinen generatiivisen tekoälyn ammattitodistus.

Lisäksi Microsoft jopa lanseerasi Generatiivinen AI Skills Grant Challenge, avoin globaali apurahahaaste, joka järjestetään yhteistyössä data.org:n kanssa. Tarkoituksena on tutkia innovatiivisia lähestymistapoja yksilöiden kouluttamiseen generatiivisessa tekoälyssä. Microsoft tarjoaa myös entistä paremman pääsyn ilmaisiin digitaalisiin oppimistapahtumiin ja -resursseihin, jolloin kuka tahansa voi parantaa tekoälyn ymmärtämistä ja osaamistaan.

Tässä on Microsoftin Linkedinin luovan tekoälyn kurssi kohdassa “Oppi taidot kysyntään tehtäviin”.

🔥 Empfohlen:  Tekoälyasiantuntijat kehittävät Big Data -lähestymistavan villieläinten suojeluun

Career Essentials in Generatiivinen AI Microsoftilta ja LinkedIniltä

Google

Google on äskettäin julkistanut uusimman generatiivisen tekoälyn oppimispolun, joka sisältää kymmenen kurssivalikoiman. Näiden kurssien ensisijaisena tavoitteena on parantaa keskivertoihmisen käsitystä tekoälystä ja koneoppimisen periaatteista.

Tässä on muutamia käsin valittuja peruskursseja, jotka sinun tulee käydä läpi

Johdatus generatiiviseen tekoälyyn

Johdatus vastuulliseen tekoälyyn

Johdatus kuvan luomiseen

Johdatus suuriin kielimalleihin

AWS

Andrew Ng:n DeepLearning.AI yhteistyössä Amazon Web Servicesin (AWS) kanssa julkisti jännittävän uuden Courseran kurssin nimeltä “Generative AI with Large Language Models” vastatakseen kasvavaan asiantuntemuksen kysyntään tällä alalla.

Osallistujat, jotka haluavat ilmoittautua tälle kurssille, saavat laajan tiedon generatiivisesta tekoälyn elinkaaresta, joka perustuu LLM:iin (Language Models) ja niitä ohjaavaan transformatiiviseen arkkitehtuuriin.

Kurssin avulla he ymmärtävät LLM:n monimutkaisuudet ja kuinka niitä voidaan tehokkaasti hyödyntää erilaisissa tehtävissä. Lisäksi osallistujat saavat kyvyn valita sopivimman mallin tiettyihin tarkoituksiin ja käyttää sopivia koulutustekniikoita tehokkuuden maksimoimiseksi.

Klikkaa tästä nähdäksesi kurssin

Infosys

Infosys teki yhteistyötä Skillsoftin kanssa tarjotakseen oppijoille maksutta pääsyn monipuoliseen Skillsoft-oppimissisältövarastoon, joka on suunniteltu kehittämään teknologiaa, johtajuutta ja liiketoimintaa sekä käyttäytymistaitoja Infosys Springboardin avulla.

Sisältö vaihtelee Skillsoftin peruskursseista edistyneen tason kursseihin, jotka kattavat muun muassa digitaalisen transformaation, tekoälyn ja ML:n, datatieteen, pilven, kyberturvallisuuden sekä tehokkaan viestinnän ja esittämisen.

Sisältöä täydennetään kommenteilla useilla Intian alueellisilla kielillä, mukaan lukien hindi, marathi, gudžarati, tamili ja joillakin kansainvälisillä kielillä.​​

Aiemmin tässä kuussa Infosys käynnisti kattavan ja ilmaisen AI-sertifiointikoulutusohjelman Infosys Springboardin kautta antaakseen henkilöille, joilla on tarvittavat taidot menestyäkseen tulevaisuuden työmarkkinoilla.

Napsauta tästä päästäksesi Springboardiin