Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Keskikokoisen sisällön mainostaminen (5 tapaa, jotka toimivat)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Keskikokoisen sisällön mainostaminen (5 tapaa, jotka toimivat)

Tässä oppaassa kerrotaan, kuinka voit mainostaa keskikokoista sisältöäsi.

Alla on erilaisia ​​tapoja mainostaa sisältöäsi, jotta useammat keskikokoiset käyttäjät voivat löytää ja lukea sen.

Medium-sisältösi mainostaminen on tärkeää, koska se voi auttaa sinua:

 • Kasvata näyttökertojasi ja tulojasi.
 • Kasvata yleisöäsi ja seuraajiasi.
 • Rakenna mainettasi ja brändiäsi.
 • Laajenna verkostoasi ja mahdollisuuksiasi.

Jos haluat mennä syvemmälle aiheeseen tulla paremmaksi Medium-kirjoittajaksi, jonka sisältöä on helpompi mainostaa, vieraile Mediumiin kirjoittamista käsittelevässä perusteellisessa oppaassamme, kun olet lukenut tämän sivun.

Kuinka mainostaa keskikokoista sisältöäsi

1. Jaa artikkelisi sosiaalisen median alustoilla

 • Luo silmiinpistävä ja osuva kuva tai video, joka esittelee artikkelisi.
 • Kirjoita kiehtova ja ytimekäs kuvateksti, joka tiivistää artikkelisi ja kutsuu seuraajasi lukemaan lisää.
 • Lisää linkki artikkeliisi kuvatekstiisi tai kuvaukseen tai käytä palvelua, kuten Bitly, lyhentääksesi ja seurataksesi linkkiäsi.
 • Käytä hashtageja, mainintoja tai tageja, jotka liittyvät sisältöösi ja markkinarakoon ja jotka voivat auttaa sinua tavoittamaan enemmän ihmisiä.
 • Lähetä julkaisuja optimaalisina aikoina ja taajuudella kullekin alustalle ja seuraa analytiikkaasi nähdäksesi, mikä toimii parhaiten.

2. Jaa tarinasi linkit muilla verkkosivustoilla

Muut sivustot, kuten Reddit, Quora, Hacker News jne., ovat myös mahtavia paikkoja jakaa tarinasi linkit ja tavoittaa suuri ja asiaankuuluva yleisö.

Jos haluat jakaa tarinasi linkit muilla alustoilla, sinun on:

 • Löydä oikeat yhteisöt tai foorumit, jotka vastaavat sisältöäsi ja markkinarakoasi. Voit selata tai etsiä näitä alustoja kategorian tai avainsanan mukaan.
 • Noudata kunkin yhteisön tai foorumin sääntöjä ja ohjeita. Sinun on myös kunnioitettava kunkin alustan kulttuuria ja etikettiä.
 • Kirjoita houkutteleva ja informatiivinen otsikko tai otsikko, joka herättää huomiota ja uteliaisuutta. Sinun on myös kirjoitettava lyhyt ja selkeä kuvaus tai yhteenveto, joka selittää, mistä sisällöstäsi on kyse ja miksi se on arvokasta tai kiinnostavaa yhteisölle tai keskusteluryhmälle.
 • Lisää linkki sisältöösi otsikkoon tai kuvaukseen tai käytä Bitlyn kaltaista palvelua lyhentääksesi ja seurataksesi linkkiäsi.
 • Ota yhteyttä kommentteihin tai vastauksiin, jotka saat yhteisöltä tai foorumilta. Sinun tulee myös kiittää heitä heidän tuestaan ​​tai palautteestaan.
🔥 Empfohlen:  Kuinka saada vuoden ilmainen .com-verkkotunnus vuonna 2023? - 3 isännöintipalveluntarjoajaa, jotka tarjoavat ilmaisen .com-verkkotunnuksen 2023

3. Jaa sisältösi sähköpostiluettelosi tai uutiskirjeen tilaajien kanssa

Sähköpostiluettelosi tai uutiskirjeen tilaajasi ovat yksi kirjoittajan urasi arvokkaimmista resursseista. He ovat ihmisiä, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta sisältöösi ja jotka ovat antaneet sinulle luvan ottaa heihin yhteyttä.

Jos haluat jakaa sisältösi sähköpostiluettelosi tai uutiskirjeen tilaajien kanssa, sinun on:

 • Luo houkutteleva ja osuva aiherivi, joka herättää huomion ja uteliaisuuden. Sinun on myös kirjoitettava henkilökohtainen ja ystävällinen tervehdys, joka osoittaa tilaajillesi nimen tai segmentin.
 • Kirjoita mukaansatempaava ja ytimekäs esittely, joka houkuttelee tilaajasi ja saa heidät haluamaan lukea lisää. Sinun on myös kirjoitettava selkeä ja houkutteleva toimintakehotus, joka kehottaa heitä napsauttamaan sisältölinkkiäsi.
 • Lisää linkki sisältöösi esittelyssäsi tai toimintakehotuksissasi tai käytä Bitlyn kaltaista palvelua linkin lyhentämiseen ja seuraamiseen.
 • Käytä korkealaatuisia ja osuvia kuvia, videoita tai muuta mediaa parantaaksesi sähköpostisi sisältöä ja herättääksesi huomion.
 • Käytä oikeaa muotoilua, oikeinkirjoitusta, kielioppia, välimerkkejä ja tyyliä, jotta sähköpostisi sisältö on helppolukuista ja ymmärrettävää.
 • Lähetä sähköpostisi optimaalisina aikoina ja taajuudella kullekin tilaajaryhmälle. Sinun on myös seurattava analytiikkaasi nähdäksesi, mikä toimii parhaiten.

4. Jaa artikkelisi muiden kirjoittajien ja julkaisujen kanssa omalla markkinaraollasi

Muut kirjailijat tai julkaisut omalla markkinaraollasi ovat myös mahtavia lähteitä sisältösi näkymiseen ja jakeluun.

Jos haluat jakaa artikkelisi muiden kirjoittajien tai julkaisujen kanssa, sinun on:

 • Etsi muita kirjailijoita tai julkaisuja, joilla on samanlaiset kiinnostuksen kohteet tai arvot. Voit selata tai etsiä mediaa aiheen tai tunnisteen mukaan. Voit myös tarkistaa muiden oman markkinaraon kirjoittajien profiilit ja nähdä, mihin julkaisuihin he kirjoittavat.
 • Kommentoi muita tarinoita, jotka liittyvät aiheeseen tai markkinarakoon lisätäksesi Medium-profiilisi tunnettuutta.
 • Taputa muita tarinoita, joista pidät tai joista pidät. Voit taputtaa jopa 50 kertaa viestiä tai luetteloa kohti, ja voit käyttää sitä osoittamaan kirjoittajalle, kuinka paljon pidit siitä.
 • Ota yhteyttä muihin oman markkinaraon kirjoittajiin tai julkaisuihin sähköpostitse tai sosiaalisessa mediassa. Sinun tulee esitellä itsesi, selittää sisältösi ja osoittaa, miksi se on merkityksellistä ja arvokasta heille tai heidän yleisölleen. Sinun on myös kysyttävä kohteliaasti, olisivatko he kiinnostuneita lukemaan tai jakamaan sisältöäsi.
🔥 Empfohlen:  17 tapaa selvittää, kuinka paljon liikennettä verkkosivusto tai blogi saa

5. Käytä Mediumin analytiikkaa ja oivalluksia löytääksesi paras mainostettava sisältö

Väistämättä osa sisällöstäsi toimii paljon paremmin Mediumissa ja verkossa, mikä helpottaa sen mainostamista. Tämän jälkeen voit mainostaa sisältöä, joka lisää näyttökertoja, lukuaikaa ja tuloja, sekä luoda lisää sisältöä niistä aiheista, jotka osoittautuvat palkitseviksi.

Tässä on muutamia vinkkejä siitä, kuinka voit käyttää Mediumin analytiikkaa ja oivalluksia tehokkuuden mittaamiseen ja sisällön edistämisstrategian parantamiseen:

 • Tarkista tilastosivusi säännöllisesti nähdäksesi kuinka tarinasi menestyvät katselukertojen, lukemisten, fanien, taputuksen, tulojen jne. suhteen.
 • Tarkista jakelusivultasi, kuinka media jakaa tarinasi aiheiden, tunnisteiden, julkaisujen jne. osalta.
 • Tarkista sähköposti-ilmoituksesi nähdäksesi, kuinka Medium esittelee tarinasi uutiskirjeiden, tiivistelmien, suositusten jne. muodossa.
 • Tarkista palautesivultasi, kuinka lukijasi ovat vastaanottaneet tarinasi kommenteissa, viesteissä, vinkeissä jne.

Miten keskipitkän postauksen saa viraaliksi?

Jotta keskikokoisesta postauksesta tulisi viraali, sinun on kirjoitettava inspiroiva ja arvokas tarina, joka herättää tunteita ja tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman. Sinun on myös kirjoitettava tarttuva ja lyhyt otsikko, joka kiinnittää huomion.

Paras tapa saada Medium-postaus leviämään on tutkia, mikä toimii hyvin Mediumissa, ja noudattaa samoja käytäntöjä, joita kirjoittaja käyttää. Joitakin parhaita käytäntöjä Medium-julkaisun viraalisuuden lisäämiseksi ovat:

 • Kirjoittaminen aiheista, jotka ovat olennaisia, trendaavia tai ikivihreitä Mediumissa. Käytä Mediumin aiheita ja tageja selvittääksesi, mistä ihmiset ovat kiinnostuneita ja mitä he etsivät.
 • Kirjoittaminen keskustelevalla ja ystävällisellä sävyllä, joka yhdistää lukijasi. Käytä tarinoita, anekdootteja, tilastoja, lainauksia tai kysymyksiä houkutellaksesi lukijoita.
 • Käytä otsikoita, alaotsikoita, luettelokohtia, luetteloita, lainauksia, kuvia, videoita tai muuta mediaa tekstin hajottamiseen ja helpottaaksesi skannausta.
 • Kerro lukijoille, mitä tehdä seuraavaksi Medium-artikkelin lopussa, kuten jakaa sisältöä, seurata sinua, jättää kommentti tai tilata uutiskirje.
 • Julkaisemalla johdonmukaisesti ja usein rakentaaksesi lukijoidesi luottamusta ja uskollisuutta. Pyri vähintään yhteen tarinaan viikossa tai useampaan, jos mahdollista.
 • Julkaisemme suosituissa ja asiaankuuluvissa julkaisuissa, joilla on suuri ja uskollinen Mediumin jäsenten yleisö.
 • Mainostat sisältöäsi muilla alustoilla ja kanavilla, joilla on suuri ja asiaankuuluva yleisö potentiaalisista Median jäsenistä. Jaa sisältöäsi sosiaalisessa mediassa, foorumeilla, verkkosivustoilla, uutiskirjeissä, podcasteissa tai muissa kanavissa, joissa kohdeyleisösi viettää aikaa.
 • Ota yhteyttä lukijoihisi ja muihin Median kirjoittajiin, jotka ovat saaneet viraalisia viestejä.
🔥 Empfohlen:  50 parhaan hakukoneen lista (50 parasta maailmassa)

Kuinka mainostat keskikokoista tarinaa Instagramissa?

Mainostaaksesi Medium-artikkeliasi Instagramissa sinun on luotava silmiinpistävä ja osuva kuva tai video, joka esittelee artikkelisi. Sinun on myös kirjoitettava kiehtova ja ytimekäs kuvateksti, joka tiivistää artikkelisi ja kutsuu seuraajasi lukemaan lisää napsauttamalla Instagram-profiilissasi linkkiä, joka johtaa Medium-tarinaan.

Kuinka mainostat keskikokoista artikkelia Googlessa?

Mainostaaksesi Medium-artikkeliasi Googlessa, sinun on optimoitava artikkelisi hakukoneita varten käyttämällä avainsanoja, optimoituja otsikoita ja kuvia. Sinun on myös luotava käänteisiä linkkejä artikkeliisi jakamalla se muilla alustoilla tai verkkosivustoilla, joilla on korkea arvovalta ja merkitys.

Näistä kahdesta oppaasta saat täydelliset tiedot siitä, kuinka voit mainostaa Medium-artikkeleitasi Googlessa käyttämällä hyväksi havaittuja hakukoneoptimointeja ja linkkien rakentamisstrategioita.

Mainosta keskipitkän sisällön yhteenvetoa

Toivomme, että pidit tästä oppaasta keskikokoisen sisällön mainostamiseen.

Kuten huomasit, on olemassa useita tapoja mainostaa keskikokoista sisältöäsi ja kasvattaa katselukertoja, tuloja ja yleisösi kokoa. Valitse vain paras menetelmä (tai käytä niitä kaikkia) tästä luettelosta, jotta voit tehostaa Medium-artikkeliesi mainostamista alustalla ja verkossa.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.