Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Keskustele Google MUMista ja yrityskulttuurista Conductorin toimitusjohtajan kanssa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Keskustele Google MUMista ja yrityskulttuurista Conductorin toimitusjohtajan kanssa

Kuulemme jatkuvasti Googlen algoritmin uusista päivityksistä, ja jotkut niistä ovat vaikuttavampia kuin toiset. Voi olla vaikeaa erottaa surinaa toimivasta oivalluksesta.

Tänä vuonna Googlen MUM-julkaisu herätti melkoista kohua, eikä se ole ihme. Google itse sanoo, että MUM on 1000 kertaa tehokkaampi kuin BERT.

Mutta mitä se tarkoittaa todellisuudessa yrityksesi SEO-strategiassa?

Ja mitä muita yritysten SEO:n vajaakäyttöisiä puolia brändit voivat hyödyntää tulevina kuukausina?

Minulla oli onni viettää aikaa Seth Besmertnikin, toimitusjohtajan kanssa Kapellimestariäskettäin keskustelemaan MUM:sta ja muista tulevista yrityksen SEO-mahdollisuuksista.

Besmertnik on ollut yritysalueella pitkään, ja hän perusti Conductorin ensimmäisen kerran markkinointipalveluyrityksenä vuonna 2006.

Vuonna 2010 Conductor aloitti kehittymisensä yritysteknologiabrändiksi, jonka tunnemme nykyään, lanseeraamalla SaaS-tuotteensa Searchlight.

Nykyään Conductor on pilvipohjainen sisältö- ja SEO-alusta, jota yli 450 yritysbrändiä käyttää parantaakseen orgaanisen haun suorituskykyä.

Ja Besmertnik on kiireinen mies, joka on rakentanut yrityksensä uudelleen sen jälkeen, kun WeWork osti sen ja sitten romahti, sekä äskettäin sulkenut 150 miljoonan dollarin rahoituksen Conductorille.

Alla hän jakaa näkemyksensä siitä, kuinka yritysmarkkinoijat voivat valmistautua MUM:iin, missä on uusia mahdollisuuksia ja mitä Conductor on tehnyt viime aikoina.

1. Valmistautuminen MUMiin

Miranda Miller: “Googlen esittely MUMiin aiheutti alalla paljon kohua kuluneen vuoden aikana. Mitä yritysmarkkinoijien pitäisi nyt tehdä valmistautuakseen MUM- ja muihin hakupäivityksiin?​

Seth Besmertnik: “Markkinoijat voivat valmistautua neljään asiaan.”

Kun rakennat sisältöä, ota huomioon etsijän matka ja tarkoitus.

”MUM on kyse kyselyn taustalla olevasta kiinnostuksesta ja tarkoituksesta.

MUM:n avulla pystymme käsittelemään valtavia tietomääriä ja yhdistämään sen toisiinsa liittyviin aiheisiin sekunneissa verrattuna siihen kuluneisiin viikkoihin.

Asetu etsijän asemaan ja arvioi aiheeseen liittyviä kysymyksiä ja aiheita, joita heillä voi olla hakumatkaansa aloittaessaan tai ostoa valmistautuessaan.

🔥 Empfohlen:  Google On -prosentti, joka edustaa päällekkäistä sisältöä

Tässä ei ole enää kyse tarkoista avainsanoista – meidän on ennakoitava tarpeet ja pohdittava kokonaisvaltaisesti, mitä etsijä tavoittelee.

Ohjaa multimedia SEO -lähestymistapaa.

“MUM pyrkii kasvattamaan visuaalista hakua, videota ja objektiivia, joten multimediasisältöstrategia on elintärkeää pysyäkseen osuvana hakutuloksissa.

Harkitse koko digitaalisen läsnäolosi optimointia – mukaan lukien kuvat, videot ja äänitiedostot – eikä vain verkkosivustosi tehostaaksesi brändiäsi.

Vahvista kirjallista sisältöäsi ja käytä kuvaavia tunnisteita, jotta Google tunnistaa ja tulkitsee tietosi parhaiten.”

Arvioi uudet kieliominaisuudet.

”MUM pystyy analysoimaan hakusisältöä yli 75 kielellä, murtamaan kielimuurit ja kuromalla umpeen sisältösi ja uusien markkinoiden välistä kuilua.

Voit maksimoida tämän mahdollisuuden, jos työskentelet useilla markkinoilla, sisällyttämällä monikielinen hakukoneoptimointi osaksi sisältöstrategiaasi keskittymällä sijaintiin perustuviin prioriteetteihin ja paikallisiin etuihin.”

Keskity hyväksi havaittuihin SEO parhaisiin käytäntöihin.

”Käyttäjäkokemus on MUM:n ytimessä.

Mitä paremmin Google voi arvioida sivustosi ja saada osuvia tuloksia käyttäjille, sitä enemmän mahdollisuuksia sisällölläsi on sijoittua.

Varmista, että sivustosi on optimoitu, terve ja käyttää eettisiä valkohattutekniikoita.

Älä aliarvioi luotettavan, arvovaltaisen ja laadukkaan kirjoitetun sisällön, kuten blogien ja artikkelien, voimaa, sillä MUM luottaa niihin tarjotakseen osuvimman sisällön käyttäjille.”

2. Käyttämättömien yritysmahdollisuuksien löytäminen

Miranda Miller: “Mitkä yrityksen hakukoneoptimoinnin osa-alueet ovat vajaakäytössä ja tarjoavat brändeille parhaat mahdollisuudet?”​

Seth Besmertnik: ”Jos sinulla on paikallinen komponentti yrityksellesi, paikallinen hakukoneoptimointi on tänä vuonna suuri mahdollisuus. Joskus erehdymme luomaan liian laajan verkon, kun taas paikallisella hakukoneoptimoinnilla voi olla vähemmän kilpailua ja korkeampi konversio.

Hakijat odottavat nopeaa, täsmällistä ja osuvaa sisältöä. Ole mitä he etsivät. Etsi paikallisia avainsanoja kohdistamiseen ja muokkaa sivuasi palvelemaan näitä hakutermejä.

Luo erityistä sisältöä jokaiselle liiketoimintasi alueelle.

Tällä hetkellä näemme myös kasvavan kysynnän reaaliaikaiselle sivuston tarkastukselle, valvonnalle ja hälytyksille.

🔥 Empfohlen:  Google ennustaa käänteisten linkkien rankingtekijän vahvuuden putoavan

Markkinoijat haluavat tietää, mitä heidän sivustoillaan tapahtuu kulloinkin – eivätkä ota riskiä saada selville ongelma viikkoja tai kuukausia liian myöhään.

Haluamme saada viimeisimmät tiedot nyt. Onneksi viimeaikaiset teknologiat tukevat sitä ja tarjoavat oivalluksia nopeasti.”

3. Kuinka tekoäly muuttaa hakua

Miranda Miller: “Mitkä ovat ainutlaatuisempia tai jännittävämpiä tapoja, joilla tekoälyä käytetään hakukoneoptimoinnissa ja markkinoinnissa?”

Seth Besmertnik: “MUM on ollut niin jännittävä edistysaskel haussa, koska se pystyy käsittelemään sekunneissa valtavan määrän dataa. Sen vaikutus on jo todistettu parannettu rokotetietojen haku.

Tämä on vasta alkua kriittisen ja oikea-aikaisen tiedon vaihdon muutokselle. se on todella jännittävää.

Toinen mielenkiintoinen tekoälyn parannus hakukokemukseen on Passage Ranking, jossa Google perehtyy sisältöösi, tunnistaa kysymyksen tai tietyn kohdan kyselyssäsi ja hakee korostetun kohdan tarkistettavaksi.

Kohtien sijoitus nopeuttaa hakua, koska saat nopeasti korostettuja vastauksia, eikä sinun enää tarvitse etsiä sivun sisältöä.”

4. Yrityskulttuurin optimointi

Miranda Miller: “The Kapellimestari säätiö on pitkään ollut organisaatiosi laajennus, ja näen, että loit eettisen toimikunnan myös sisäisesti muutama vuosi sitten.

Mitä vinkkejä sinulla on johtajille, jotka haluavat parantaa yrityskulttuuriaan?

Seth Besmertnik: “Minulla on kolme vinkkiä johtajille, jotka heidän on otettava huomioon, kun he pyrkivät parantamaan yrityskulttuuria.”

Jätä tilaa kaikille tulla kuulluksi.

”Kun alun perin pohdimme, millainen asiakaspolitiikkamme olisi, kutsuimme kaikki konduktöörit nostamaan kätensä mukaan keskusteluun.

Sieltä isännöimme fasilitaattorin johtamia pienryhmäkeskusteluja maksimoidaksemme ihmisten mahdollisuudet todella ilmaista ajatuksiaan ja tulla kuulluiksi ja varmistaaksemme, ettei kukaan ääni hallitse keskustelua.

Optimoi ajattelun monimuotoisuutta varten.

”Kun ryhdyimme pienempiin keskusteluihin, emme halunneet kaikukammioita.

Tutkimme ihmisiä ymmärtääksemme heidän tunteitaan.

Näiden tulosten avulla tasapainotimme jokaista ryhmää erilaisilla näkemyksiä omaavilla ihmisillä edistääksemme tervettä ja tehokasta vuoropuhelua.

🔥 Empfohlen:  Kuinka kirjoittaa parempia blogiotsikoita (vaikka olisit täysin aloittelija)

Älä keitä merta.

”Aloita pienestä ja ymmärrä, että vahvan eettisen kulttuurin rakentaminen on jatkuva ja kehittyvä prosessi.

Alkuperäinen asiakaspolitiikkamme on vain lähtökohta, ja olemme tehneet sen selväksi organisaatiollemme.

Selvitä kyselyjen ja työntekijöiden palautekanavien avulla, mitkä asiat ovat työntekijöillesi tärkeimpiä – ja aloita sitten työskentely heidän kanssaan näiden prioriteettien ratkaisemiseksi.

5. Mitä seuraavaksi kapellimestarille?

Miranda Miller: “Conductor keräsi äskettäin 150 miljoonaa dollaria ensimmäisellä rahoituskierroksellasi, mikä teki sinusta jälleen itsenäisen startup-yrityksen.

Mitä voit kertoa meille yrityksesi tavoitteista ja mitä käyttäjien tulee odottaa Conductorilta tulevana vuonna?

Seth Besmertnik: “Tämä on tärkeä virstanpylväs koko toimialallemme, ei vain Conductorille.

Suurimman osan viime vuosikymmenestä SEO on ollut sekä sijoitusyhteisön että markkinointibudjetin alirahoittama.

Asiat ovat muuttumassa. Yritykset ymmärtävät, että ei ole tärkeämpää markkinointiinvestointia kuin se, että heidät löydetään orgaanisesti maksuttomista kanavista, kuten Googlesta ja YouTubesta, ja siten sijoittajat seuraavat.

Tämä rahoitus antaa Conductorille mahdollisuuden pitää metallin poljin innovaatioissa ja kehittää uusia tuotteita. Se luo meille mahdollisuuksia toteuttaa yrityskauppoja ja tuo paremman alustan asiakkaillemme.

Ja mikä tärkeintä, se antaa Conductorille mahdollisuuden jatkaa tehtävämme brändejä voimistaa muuntaa viisautensa markkinoinnin, joka auttaa ihmisiä.”

Lisää resursseja: