Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Keskusteleva tekoäly tekee asiakkaista ja työntekijöistä onnellisempia. Näin.

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Keskusteleva tekoäly tekee asiakkaista ja työntekijöistä onnellisempia. Näin.

Keskusteleva tekoäly on tulossa yhä suositummaksi yritysten yrittäessä tarjota parempaa asiakaspalvelua ja lyhentää vasteaikoja. Keskusteleva tekoäly viittaa tekniikoihin, jotka mahdollistavat koneiden ihmisten kaltaisen keskustelun. Se on suunniteltu tunnistamaan ääniä ja ymmärtämään tekstiviestejä. Keskusteleva tekoäly toimii yhdessä muiden teknologioiden, kuten koneoppimisen, luonnollisen kielen käsittelyn, dialogin hallinnan ja puheentunnistuksen, kanssa. Keskusteleva tekoäly kehittyy ja paranee jatkuvasti, kun se oppii vastaanottamistaan ​​tiedoista.

Keskusteleva tekoäly on ollut pelin muuttaja asiakaskokemuksen parantamisessa ja työntekijöiden sitoutumisen lisäämisessä. Asiakastyytyväisyys on vertailukohta minkä tahansa yrityksen suorituskyvyn mittaamiseen. Keskustelevan tekoälyn hyödyntäminen voi tarjota asiakkaille henkilökohtaisemman ja saumattomamman kokemuksen ja lisätä heidän tyytyväisyyttään. Vastaavasti keskustelupohjaisten AI-ratkaisujen käyttöönotto yrityksen laajuisissa järjestelmissä antaa työntekijöille mahdollisuuden luoda yhteyksiä, ymmärtää toisiaan ja vähentää kitkaa.

Asiakaskokemuksen parantaminen

Keskusteleva tekoäly säästää aikaa, koska asiakkaiden ei tarvitse selata monimutkaisia ​​verkkosivustoja yksin, koska he voivat viestiä suoraan tarvitsemastaan ​​verkkosivuston pikatekstiviestitoiminnon kautta. Tämän lisäksi keskustelun tekoäly eliminoi pitkien puheluiden ja ikävien odotusaikojen tarpeen. Usein asiakas on turhautunut odotusaikaan ja hylkää brändin kokonaan. Sellaisenaan monet yritykset käyttävät keskustelevia AI-botteja, jotka voivat puhua asiakkaille heidän yleisistä kyselyistään. Asiakas on yhteydessä ihmisagenttiin, jos robotti ei pysty käsittelemään monimutkaista kyselyä. Chatbotit ovat koneoppimistyökaluja, joista tulee tehokkaampia ja älykkäämpiä, kun ne keräävät enemmän tietoa. Näin ollen asiakkaat ovat tyytyväisempiä, koska tukitiimi käsittelee heidän kyselynsä nopeasti ja tehokkaammin.

Tutkimukset osoittavat, että asiakastyytyväisyysaste on kolme kertaa korkeampi tekoälyn käyttöönoton jälkeen. Tekoälyllä asiakastyytyväisyyspolkua parannetaan monella tapaa – seuraamalla keskusteluja reaaliajassa, hyödyntämällä älykkyyttä puhemallien, kielen ja profiilien seuraamiseksi asiakkaiden tulevaisuuden tarpeiden ennustamiseksi sekä antamalla palautetta edustajille. Tekoäly voi myös yhdistää asiakkaita tiettyjen agenttien kanssa heidän tarpeidensa ja ongelmiensa perusteella.

  1. Odotusaikojen lyhentäminen – Keskusteleva tekoäly voi lyhentää asiakkaiden odotusaikoja, mikä on yksi suurimmista turhautumisen lähteistä useimmille asiakkaille. Tuoreen tutkimuksen mukaan yli kaksi kolmasosaa asiakkaista ei halua odottaa yli kahta minuuttia asiakastukea. Kahden minuutin kuluttua he alkavat luovuttaa.
  2. Asiakkaiden odotusten täyttäminen – Yritykset voivat tarjota asiakkaille erinomaista asiakastukipalvelua käyttämällä keskustelullista tekoälyä. Chatbotit voivat vastata asiakkaiden kysymyksiin välittömästi ja välittää ne tarvittaessa agenteille automaattisesti. Asiakkaiden odotusten muuttuessa yritykset voivat tarjota asiakastukea oikealla teknologialla.
  3. Johdonmukainen asiakastuki – Tämä tarkoittaa, että asiakkaat odottavat samantasoista tukea joka kerta, kun he ottavat yhteyttä sinuun. Keskusteleva tekoäly voi poistaa arkipäiväisiä ja tarpeettomia tehtäviä parantaakseen johdonmukaisuutta organisaatiossasi.
🔥 Empfohlen:  3dcart-versio 8.3 tekee verkkokaupasta helpompaa kuin koskaan

Siksi yritykset voivat tarjota työntekijöilleen räätälöidymmän, reaaliaikaisen kokemuksen. Tämä lisää automaattisesti asiakastyytyväisyyttä.

Työntekijöiden sitoutumisen parantaminen

Keskusteleva tekoäly tarjoaa työntekijöille useita etuja, kuten mielekkäiden yhteyksien edistämisen sekä sitoutumisen ja tuottavuuden parantamisen. Työntekijöiden sitoutumisesta on tullut yksi yritysten omistajien prioriteeteista varsinkin pandemian jälkeen, kun työntekijät eivät voi kommunikoida suoraan toistensa kanssa. Jotkut keskustelullisen tekoälyn eduista työntekijöille ovat seuraavat:

  1. Työntekijöiden palaute – Chatbotit voivat vastaanottaa ja pyytää työntekijöiden arvosteluja keskustelun aikana. On todennäköisempää, että työntekijät ovat rehellisiä tietäen, että toisella puolella on botti (ei ihminen). Tämä rehellisyys voi auttaa tunnistamaan työntekijöiden kohtaamien ongelmien lähteet ja tarjoamaan reaaliaikaisia ​​ratkaisuja nopeasti ja tehokkaammin.
  2. Parempi läpinäkyvyys – Chatbotit on suunniteltu simuloimaan ihmisten vuorovaikutusta. Chatbottien käyttö koko organisaatiossa parantaa läpinäkyvyyttä. Työntekijöiden tulee tietää, että he käyttävät chatbotia. Työntekijöiden tulee tietää, että organisaatio yrittää vähentää heidän työtaakkaa automatisoimalla arkipäiväisiä tehtäviä. Chatbotit voidaan ottaa käyttöön erilaisiin HR-toimintoihin, mikä parantaa viime kädessä viestintää HR-osastojen ja työntekijöiden välillä.
  3. Vähennä stressiä – Chatbotit voivat parantaa työntekijöiden yleistä kokemusta vähentämällä stressiä ja haittoja, tarjoamalla helpon pääsyn asiaankuuluviin tietoihin ja keskittämällä viestintää. Chatbotit toimivat tehokkaasti simuloidakseen ihmisten keskusteluja, erityisesti kuinka he tavoittavat työntekijöitä, keräävät tietoa, mittaavat heidän tyytyväisyytensä, varoittavat heitä tulevista tapahtumista ja ottavat vastaan ​​heidän suosituksiaan/parannusehdotuksiaan.
  4. Paranna tuottavuutta – Kun keskustelupohjainen tekoäly on otettu käyttöön yksinkertaisemmissa vakiokyselyissä, työntekijät voivat keskittyä kriittisempiin tehtäviin, jotka tuovat lisäarvoa yritykselle sen sijaan, että vastaisivat samoihin toistuviin ja ikävystyneisiin kysymyksiin. Tämä pitää työntekijät motivoituneena työskentelemään joka päivä ja haastaa heidät suoriutumaan paremmin.

Onnelliset ja tyytyväiset työntekijät ja asiakkaat ovat elintärkeitä minkä tahansa yrityksen tai organisaation menestykselle. Kuten edellä on osoitettu, keskustelullinen tekoäly voi olla ratkaisevassa roolissa paremman asiakastuen tarjoamisessa ja samalla parantaa työntekijöiden sitoutumista ja tuottavuutta.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Spotify-tilastot 2023: 40 kiehtovaa Spotify-tilastoa